latka -> RE: Dvojčki 2013 (30.8.2013 14:14:09)
|
ancika, super, da lahko dobi bolniško! Pri Pušenjaku si pa itak v dobrih rokah. Jaz bi tudi bila bolj pomirjena, če bi metak dober G obravnaval, ker moj si ravno ne vzame čas oz. me obravnava, kot ostale nosečnice.[sm=smiley13.gif] chery, lahko si vesela, da imaš ok nosečnot, brez otrdevanj, zategovanj. Jaz imam vse omenjeno že kar dolgo tednov, pa še zelo slabokrvna sem. Jaz sem že velikokrat spraševala Pušenjaka glede MV in pa teh otrdevanj, pa mi je dejal, da je to vse normalno, sem ga tudi vprašala, kaj če je to otrdev. več ko 10x na dan, kot bi naj bilo normalno, pa je dejal, da ni merila, to ne drži, so pač nekatere maternice bolj občutljive. Jaz to občutim samo takrat, ko sta malčka ktivna, predvsem spodnja pupika. Če mirujeta, potem niti otrdevanj ni. Skrajšan MV pa je manj kot 25mm pred 24. tednom(velika verjetnost za prezgodnji porod), kasneje je normalno, da se skrajša. Jaz imam že zelo dolgo predpisan Buscopan 3x1 in Mg 3x1na dan, ter večkrat počivanje. V torek je bil MV zaprt, torej ta otrdevanja naj ne bi vplivala na MV. Tako je dejal tudi Pušenjak, je rekel, da se preveč obremenjujemo in opazujemo ter se naj poskusimo čim bolj sprostit. Po drugi strani pa glej kje je pristala booby. Sedaj pa bodi pameten![sm=zmeden.gif] booby, skrbi nas zate, je vse ok?
|
|
|
|