napalmica -> RE: Dvojčki 2013 (27.8.2013 10:48:20)
|
Latka že 25t [sm=smiley3.gif] noro! Mi v četrtek dopolnimo 20t, Srečno na pregledu in poročaj! Ancika, ponavadi se gre v šolo za starše tam po 25t, ampak ker ne vem, do kdaj bomo 3v1, bova midva šla že v septembru, ko bom 22t+. Ker naslednja šola pri nas je potem šele novembra, do takrat pa ne vem, kaj se lahko zgodi... raje prej, kot pa da zamudim. Sara, super za parček!!!! Ful je parčkov tule (latka, ti, jaz,...) Glede vozička, midva bova vzela DorJan-a Danny sport twin (nekaj linkov različnih vozičkov smo pripenjale že par strani nazaj), sem ga videla v živo, sicer kako leto starega, in mi je super! Kompakten, velika kolesa, ni preširok, vse dobiš v kompletu za zmerno ceno,... Avto sva midva HB menjala dve leti nazaj, prej sva oba imela majhni kripi [sm=jezicek.gif], tko da sva kar se tega tiče, rešena. Je pa res, da dva avtosedeža itak spraviš v skoraj vsak avto, ti boš rabila pa tri in je to kar projekt. Uspešen nakup! Jaz sem že od začetka (od postopka) na bolniški, tudi ne vem, kako bi v službi zdržala 8 ur, ker me ful hitro začne dol tiščat, če sem preveč aktivna. A ti delaš? Midva sva pa kupila večjo omaro s poličkami in komodo, ki jo bom imela za previjalno, in to za ful super ceno v Harveyu... sem ful vesela! Posteljici bom dobila, tako da samo še previjalno blazino kupim. No, saj je še ful svari za kupit, ampak vsaj kar se sobice tiče, sem rešena.
|
|
|
|