happy85
|
teh pralnih plenic verjetno ni potrebno likati? prvič smo morali malega široko povijati (z dvojno plenico) pa še polivanček je bil in sem morala včasih tudi na dva dni zlikati en stroj plenic in ni bilo ravno najbolj zanimivo smo pa tudi imeli srečo, da ni občutljiv na plenice. Sem bepanten mazilo zamenjala, ker se mi je zdelo, da je že prestaro. Prvi mesec sem ga redno mazala potem pa samo po potrebi. a tudi za nosečnost obstajajo dm kuponi? meni znani samo po rojstvu... Čebelčk glede prenašanja dopusta - kolikor sem jaz zasledila je tako, da uradno se lahko prenese samo 10 dni in da ima delodajalec pravico, da nekoriščen presežek izbriše. Vendar se lahko z delodajalcem dogovoriš tudi drugače in preneseš več dni.... Je veliko odvisno od firme do firme. Sploh pa mislim, da ne bi smel biti problem, ker po večini je tudi navadno tako, da lahko lanski dopust porabiš do konca junija naslednje leto, če si v službi. Me pa bomo že aprila se vračale na delo... ko imam slab dan v službi, si rečem, da bom vse izkoristila ves dopust pred porodniško, ko pa je normalen dan, si pravim, da bi poskusila vztrajati čimbolj dolgo, da mi ne bo dolgčas doma... Manibo mislim, da nas je veliko, ki ti zavidajo, da si tako hitro po porodu shujšala si sploh ne znam predstavljati, da ima človek lahko probleme s tem, da prehitro ali preveč shujša... Za pridobivanje teže ti pa lahko napišem svoj dnevni jedilnik. Samo bi pomoje kateri ratalo slabo že samo, če bi prebrala kaj vse pojem brcike nič kaj intenzivne, se mi pa zdi, da naj bi to bilo to... očitno ne bo fuzbalerjev v naši družini morfologija že za mano in je bilo prav nekaj posebnega - so se mi kar oči zasolzile, ko sem videla obrazek in kako odpira usta. Se je ful lepo videlo. Dala vodo in kri in je vse vredu, testa za sladkor pa nič ni omenila tako da ga verjetno tudi to rundo ne bo - juhej, ker berem, da to ni ravno prijetna stvar. Še manj prijetno je pa, če ti odkrijejo sladkorno - jaz bi kar umrla, če bi mogla na dieto - tale odvisnost od sladkarij je prav grozna... no še dobro, da bo tale teden že mimo najkrajši dan in se bo počasi začel dan daljšati in se bom po službi lahko kaj ven odpravila... že prav pogrešam sprehode...
|