sunisland
|
Živjo so ! Sem si končno spet vzela nekaj časa, da še na forum kaj napišem. happy85 Počutje je na srečo že boljše. Veliko počivam in pazim, da se ne sekiram. Tudi pri meni se kile kar nabirajo ali pa je tehtnica pokvarjena, upam na slednje. Kar se pa tiče dopusta za naslednje leto, sem ga nameravala 10 ali 15 dni porabiti pred porodniško, ostalo pa kasneje. Bomo pa videli, kako se bodo stvari obrnile, da ne bom že prej pristala na bolniški. Naty03 Hvala, poskušam čimveč počivati. Vidim, da imaš tudi ti tako taščo, ki te razvaja z odličnim pecivom. Pa vsi mi govorijo, da zdaj moram jesti in mi filajo krožnik. Saj bi to še razumela, če ne bi bila že tako bolj okrogla, tako pa samo čudno gledam in jim dopovedujem, da je otrok še čisto majhen in ne rabi toliko futra. Eh... Do konca nosečnosti bom kot luft balon, če bo šlo tako naprej. Tudi jaz sem prej zelo pazila, kaj sem jedla, pa še fitnesirala sem redno, zato pa zdaj kile kar letijo nazaj gor. Imam pa namen takoj ko bo mogoče spet začeti fitnesirati. Drugače pa še kar čakam na brcike. Nekajkrat se mi je zdelo, da nekaj čutim, pa sedaj nisem več prepričana ali je bilo res ali se mi je samo zdelo. Annabela Jaz sem v 20 tednu in sem šla do sedaj gor osem kg. Tako da, Čebelčk, zdaj jaz vodim. Upam, da se kasneje res tole dvigovanje teže umiri. Mi pa zaenkrat G ni še nič zatežil, kar me malo preseneča. S trebušnimi mišicami nimam težav, vsaj ne da bi vedela, kar nisem ziher, kako zgleda tale razmak mišic. Imam pa drugače ful močne trebušne mišice. Napadov žeje tudi nimam. tašy85 Dobrodošla! Punce, imate že kaj problemov z otekanjem rok in nog? Jaz se zadnjih par dni s težavo obujem. Ponoči me roke bolijo za znoret (menda gre za nek karpalni sindrom), zadnje dni pa ponoči čutim tudi noge.
|