Annabela
|
Živijo. Prav super je da je forum spet malo oživel Kako ste? Meni je prav super, da so vsi ti prazniki (in polne mize ) minili in, da smo spet v ustaljenih tirnicah. Sem pa že od sredine novembra na bolniški, že preko komisije in imam predpisano strogo mirovanje doma, kar ni najbolj fajn, ampa kbomo že. Drugače pa sem ravno okoli božiča začutila brce. Se mi je že prej zdelo, da bi tisti metuljčasti občutek lahko bili gibi, ampak nisem bila ziher. Zdaj pa res kar orng brca, tudi naš ima najrajši mehur Drugače sem pa v petek imela morfologijo (v 21t5d) in je (hvalabogu) vse okej. Me je pa kar malo panika, ker je kar dolgo gledala srček in iskala aorto pa me je potolažila, da je vse okej in, da samo rajši dvakrat bolj pogleda. Je bila pa ginekologinja res super, vse povedala, razložila in res si je vzela čas. Smo izvedeli tudi spol in je tako kot je očka rekel še pred pregledom, da "naš pobec bo pa fant" . Naš dečko je imel pa toliko dela, skos je dajal prstek v usta pa ven. Se kar raznežiš gledaš kaj takega. Preglede sem tudi jaz imela do sedaj tri, od tega je eno bila morfologija, na drugih dveh pa je samo pogledala, če srček bije. No, pa imela sem še nuhalno. Glede vozičkov je tako, da jaz bom kupila rabljenega, nimam pa ogledane še nobene posebne znamke, bi pa najraje varianto 3v1. Bom še videla, ampak mislim, da bom tudi vso ostalo opremo vzela rabljeno, ker jo tako hitro prerastejo, da bom tisti denar raje dala za kaj drugega za našega malčka. A gre mogoče katera sama v šolo za starše? Jaz bom najbrž kar morala it, ker imajo ob taki uri, ko je očka še v službi, pri porodu pa itak mislim, da ne bo zraven, ker bi imeli več dela z njim kot z mano Na morje oz. toplice pa mislim, da letos z novorojenčkom ne bova hodila. Drugače počutje je kar okej, edino križ me je začel mal zafrkavat pa se pripogibam kot da imam 80 let. Z kg sem pa jaz že na +7 pa se kar merkam kaj jem pa se mi poleg trebuščka najbolj širi rita V glavne, imejte se super..
|