|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **Noseče Štajerke**
23.8.2012 21:04:54   
RozaRoza
Hej!

Tudi jaz nisem poročena... Najin otrok bo nosil očetov priimek, ker je bolj enostaven kot moj... Če bi se pa poročila, bi verjetno obdržala tudi svoj priimek, pri otrocih pa nisem preveč pristaš dveh priimkov... Kakor komu paše, a ne... Priimka pa ne moreš spreminjati na občini, ampak na upravni enoti...

Včarajšnje predavanje na šoli za starše je tudi meni bilo zanimivo, samo malo je preveč zavlekla... Pa itak smo jo bolj slabo slišali... Pa to, kako rokovati z otrokom se itak ne moreš naučiti iz teorije... Nam bodo že babice v porodnišnici praktično pokazale... user posted image

Za epiduralno se še nisem 100% odločila, sem pa zaenkrat še bolj za ja kot za ne... Poznam marsikatero mamico, ki ji je bilo kasneje žal, da se ni tega poslužila... Bomo videli...

Lepo se imejte...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 276
24.8.2012 8:21:31   
HelenaLena
Tudi midva še nisva poročena. Mali bo itak prevzel očkov priimek, jaz pa kakšno leto ali dve pozneje user posted image .

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 277
24.8.2012 9:39:36   
HeLenčica
Tudi midva nisva poročena, se mi pa nekak samoumevno zdi, da bo prevzel očetov priimek user posted image

(odgovor članu HelenaLena)
Neposredna povezava do sporočila: 278
24.8.2012 11:06:29   
astrid1
saj, meni se je tudi zdelo enostavno pri starejši hčerki, da ima očetov priimek. Potem pa se je zakompliciralo, ko sva šla narazen in ni želel prevzeti prav nobene odgovornosti. Zato sedaj vztrajam na obeh priimkih. Se bo pa prej črke naučila, če ne drugega...

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 279
24.8.2012 11:16:31   
HeLenčica
Razumem tvojo situacijo. Midva mislim da ne bova šla narazen, vsaj v bližnji prihodnosti ne.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 280
24.8.2012 16:37:43   
princess13
Glede priimka - meni ni v interesu, da ima otrok 2 priimka. Samo jaz bi si k mojemu dodala še partnerjevega. Se moram z dragim še dobro pogovorit, če ima to kak smisel in kakšno je njegovo mnenje. Jaz bi si želela, ker če smo neka družina, zakaj se moram pol jaz drugače pisat. Če pa bo ostalo kot je, pa tudi ok. Bomo videli...

Jaz sem imela danes UZ pregled v porodnišnici. Bila sem tudi prvič na CTG. Sitno in predolgo traja, če mene vprašate. Je pa z mojim malim vse ok. Nobeni rezultati ne odstopajo od normalnih, vse je tak kot mora bit in zdravnica ne vidi, da bi mi grozil prezgodnji porod user posted image Nisem pa izvedela nobenih mer, pač pa dobim izvide domov po pošti. V 36t se še 1x oglasim pri njih, drugače pa me dalje spremlja G.

Neposredna povezava do sporočila: 281
24.8.2012 18:31:39   
HelenaLena
jaz sem danes bla na UZ pa kri sem dala. Naslednji petek pa tudi mene čaka pitje glukoze user posted image . Je rekla ginekologinja, da vsako nosečnico napoti na ta test, čeprav nebi bilo treba. Mama gre z mano, če mi bo slučajno slabo, da je nekdo ob meni user posted image . Drugače pa je vse ok.
Mali me že z njegovimi gibi straši, tak so močni user posted image . Ojoj, kaj še te le bo user posted image .

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 282
26.8.2012 21:08:55   
zaljubljena23
Ku-kuc...

A se vse hladite zunajuser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 283
27.8.2012 8:56:36   
HeLenčica
Samo res so se tote naše Štajerke vse nekam poskrile user posted image . A ni super vreme? Joooj komaj sem čakala nedeljo da malo zahladi, dežek je prav pasal. Škoda edino, da bo v četrtek že spet 30 stopinj. Grem pa čez en teden na morje jupijej user posted image

Jutri imam 3d/4d UZ, res komaj, komaj čakam. Upam, da bodo nastale kakšne lepe slikice in filmček, predvsem pa upam, da bo dal svoje male nogice narazen in pokazal, če ima res lulčija user posted image

Kako ste kaj ve?

Princess, tvoj gre jutri na predavanje? Jaz bom vzela spet mamo s seboj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 284
27.8.2012 10:23:53   
HelenaLena
Super je to vreme! user posted image Je pa res, da sem verjetno zaradi temperaturnih razlik, včeraj bla fuuul utrujena. Z mojim sma cel dan kar filme gledala user posted image .
Meni je 30°C še nekak znosno, tak da upam, da je to maksimalno, kar še bomo imeli letos.
HeLenčica, jutri bo pa zate zanimiv dan user posted image . Potem poročaj, me prav zanima že. Koliko pa bota plačala za to?

Neposredna povezava do sporočila: 285
27.8.2012 10:36:47   
princess13
Včeraj je bilo res super vreme. Dežek, hladno. Tudi midva sva bila celi dan doma. Do konca sva uredila prostor za bebiko, popoldan pa sva tudi filme gledala in se cartala user posted image Sem že pozabila kak je to, ker čez teden nimava časa...
HeLenčica, ja moj bo šel zraven v šolo jutri, ker sami mi ni za hodit. Pa tak mislim, da ne bo trajalo več kot kakšno urco, ker moj gre pol še na tekmo. Drugače pa se ob 19h vstanema in grema. Samo 2x še. Hvala bogu! user posted image
O zakon za 3D jutri!! Pol pa le javi kak je bilo.

Mene danes spet čaka obisk diabetologa user posted image Ko mi tak ni za it na bus, ker je spet vroče, pa hitro se zadiham, ker mi mali zgleda na pljuča pritiska z nogicami. Upam le, da je to zadnji obisk...

Držite pesti, da dobim danes izvide od petkovega UZ-ja. Čeprav vem, da je bilo vse ok, me firbec kaj je imela zdravnica še za napisat.

In že katera kaj nabavlja kozmetiko za bebiko?

Neposredna povezava do sporočila: 286
27.8.2012 11:05:23   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: HelenaLena

HeLenčica, jutri bo pa zate zanimiv dan user posted image . Potem poročaj, me prav zanima že. Koliko pa bota plačala za to?

70€ stane. Pa bi dala tudi več user posted image , je bojda nepozaben spomin.

Princess, držim pesti za izvide in za to, da te diabetolog ne bo več želel videti user posted image .

Kdaj gremo torej na kavo, babe?

Neposredna povezava do sporočila: 287
27.8.2012 11:57:19   
HelenaLena
Jaz še nimam nič od kozmetike za malega. Septembra grem.
Tudi jaz se hitro zadiham. Sem mislila iti na sprehod do trgovine pa nazaj in si ne upam, ker je ful breg pa nočem, da mi bo še kje slabo user posted image .

Kar se kave tiče, jaz mam od jutri naprej spet avto, tak da načeloma kdajkoli. Kak pa bi se zmenile? Kar uro pa lokacijo. S tem da če katera ne bo mogla, mora vsaj dve uri prej javit ali kak user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 288
27.8.2012 21:37:12   
zaljubljena23
Huh..Punce...Mi še nimamo čist nič za novega škratka..Kaj še le kozmetiko..HIHIHI...

Helenčica, uživaj jutri...

Kava...Se bom probala prilagodit vam

Neposredna povezava do sporočila: 289
28.8.2012 7:11:02   
HelenaLena
Zaljubljena23, maš še čas. Jaz sem začela v tem mesecu nabavljat. Edino voziček imava že kakšen mesec doma, ker je bla slučajno akcija, pa mama mi je že nekaj za oblečt nabavila, ker pač ni mogla mimo user posted image .
Torej rabimo še posteljnino, kakšen pajac pa pleteno kapico in za nego. Zadnjič mi je kolegica respiratorček za nosek pokazala, res dobra zadeva user posted image . Kak so pa te nam starši to delali? Včasih še tega ni blo user posted image . Odkar sem v pričakovanju, veliko razmišljam o svojem otroštvu in sestrinem, ki je sedem let mlajša od mene. Se še veliko spomnim, ko smo jo pripeljali domov user posted image . Me ful nostalgija daje! Lepo otroštvo sma mele in želim, da jo ima naš mali škratek tudi.
Zdaj pa kavo kuhat user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 290
28.8.2012 8:59:02   
astrid1
Kozmetiko bom nabavljala septembra, najbrž v DM, ker imam njihove kupončke za popuste na otroške izdelke. Ostalo pa imamo... Samo še preprati je treba in pripraviti.

Neposredna povezava do sporočila: 291
28.8.2012 9:57:07   
zaljubljena23
HelenaLena, saj vem da še je ogromno časa, ampak ko pomislim, kaj vse sem že imela takšen čas pri prejšnjem, me kar hitro začne peč vest

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 292
28.8.2012 13:48:48   
HelenaLena
Točno, preprati še je treba stvari. Mislim, da kakšen mesec prej bo čist ok.
Križ me je začel bolet, tak da mi danes ni blo prijetno v čakalnici sedet user posted image . Nekam hitro, še cela dva meseca mam pred sabo...

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 293
28.8.2012 17:54:32   
orhidelija
Jaz sem 3 tedne pred PDP pa od kozmetike nisem kupila nič, ker so v starševski šoli rekli, da rabiš samo alkohol, fiziološko in olivno ali mandljevo olje. Vse to pa dobiš v MB porodnišnici, za nego otroka in kar ti tam ostane lahko neseš domov (vsaka mamica ima svoj paketek). Tudi prijateljica je rekla, da je naredila tako. Pa še neke testerje od vseh mogočih firm baje dobiš. Če bo treba kaj bom pa mojega poslala, ko bomo doma.

Neposredna povezava do sporočila: 294
28.8.2012 18:14:26   
HelenaLena
Hmm zanimiva informacija orhidelija. Potem je boljše počakat. Se pa spomnim ja, da so nekaj omenjali v šoli.
Pleničke je verjetno treba s sabo met.

(odgovor članu orhidelija)
Neposredna povezava do sporočila: 295
28.8.2012 18:36:10   
Pikica_82
Pa olivno olje in fiziološko vam lahko pediater do 1. leta starosti na recept napiše... Isto kot Calpol, svečke, kake kremice za suho kožo...

Neposredna povezava do sporočila: 296
28.8.2012 19:35:01   
Mili*
Pozdravljene, se vam malo oglašam, sem več na temi Marčevke 2013.
Nuhalno sem dala skozi, vse ok user posted image user posted image .
Zanima pa me, če obiskujete ali ste kakšno vadbo za nosečnice. Kje bi lahko bila? Bodifit? Priporočate kaj?

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 297
28.8.2012 19:57:24   
princess13
HelenaLena, mi prosim poveš kako je zgledalo zadnje predavanje v materinski šoli? Na kakšen način ste dobili potrdila?
Danes sva z dragim špricala šolo user posted image Sem se ga usmilila. Itak, če ste štajerke, pol veste, da je danes zgodovinski dan za Maribor in je že komaj čakal, da se dobi s kolegi in da grejo na tekmo user posted image Sami mi pa ni bilo za it.

HeLenčica, ti si bila v šoli? Sem kaj pametnega zamudila? Do kdaj ste meli?
Kako je bilo na 3D UZ danes?

O, jaz tudi nisem vedela, da nekaj kozmetike dobimo v porodnišnici. Super! user posted image

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 298
28.8.2012 20:28:50   
noseckec23
Mili* jaz imam rok Februarja 2013 in grem v septembru na vaje v Bodifit.. 20 evrov mesecno je za nosecnice 1x tedensko :) baje da je ful fajn :))

Neposredna povezava do sporočila: 299
28.8.2012 20:34:11   
HelenaLena
princess13, na zadnjih predavanjih nam je potrdila razdelila sestra, ki nam je kazala kako se previja user posted image .
Moj je tudi na tekmi danes, jaz pa uživam doma pred tv-jem. Danes ne grem več nikamor, sem cel dan laufala okoli.
Kako ste se že kaj navadile na trebuščke? Jaz recimo ko sedim, se moram ful ravno držat, kar mi predstavlja napor pa hrbtenica me začne malo bolet. Tak da je fajn, če se čimbolj nazaj naslonim. Pa skoz mam ga nekje pri rebrih zgoraj in če sem malo sklonjena, me začne pod rebri bolet user posted image . Včasih zna biti naporen mali frajer user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?