|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **Noseče Štajerke**
21.8.2012 10:39:20   
princess13
HeLenčica, srečno na pregledu danes!! user posted image user posted image
Moj ni bil zraven na morfologiji, ker moja G je drugačna od ostalih, kar pomeni, da meni dela na vsakem pregledu vaginalni pregled in UZ pregled. Tako da nisva pregledu rekli morfologija, ampak navaden pregled, ker mi tak vedno naredi isti pregled kot pa pri vas zgleda morfologija. Torej vse meritve... Boljše G si res ne bi mogla želet. user posted image Nisem še slišala, da bi katera imela isto kot jaz, torej vedno UZ. Ponavadi jim pripadajo 3 v celi nosečnosti.

Potem pa poročaj kako je bilo! user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 226
21.8.2012 10:49:07   
noseckec23
Heeei Noseckice,

vedno, ko hocem kaj napisat pride kaj vmes :))

Torej podatki: 06.02.2013, 23let, Maribor, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image , fantek, 20.09.2012

Kak je fajn brat, ko ste vse tako razpolozene :))). Imam pa eno vprasanje, kaj ve imate tudi samo 2 ultrazvocna pregleda v celi nosecnosti, al sem jaz spet kaj narobe razumela? :))

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 227
21.8.2012 10:51:29   
noseckec23
Princess, pri tebi vidim, da jih imas kar non stop.. jaz sem imela nazadanje samo navaden pregled brez UZ in poslusanje srcka :/

< Sporočilo je popravil noseckec23 -- 21.8.2012 10:52:10 >

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 228
21.8.2012 10:51:52   
princess13

IZVIRNO SPOROČILO: noseckec23

Imam pa eno vprasanje, kaj ve imate tudi samo 2 ultrazvocna pregleda v celi nosecnosti, al sem jaz spet kaj narobe razumela? :))

Vsaki nosečnici pripadajo 3 UZ-ji. Samo jaz sem drugačen primer, ker je moja G ful radodarna user posted image (no mogoče je še katera na istem kot jaz).

Neposredna povezava do sporočila: 229
21.8.2012 10:53:00   
HeLenčica
noseckec23, ja, če je vse po planu ti pripadata samo 2 UZ.

Princess, meni tudi naredi vedno UZ! user posted image Zdaj sem jih imela že enih 5, če ne 6 user posted image . Odlično! Upam, da bo lahko zraven, da se bosta po dolgem času spet videla, drugače pa bo moral ati počakat na 3d UZ user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

Neposredna povezava do sporočila: 230
21.8.2012 10:54:01   
noseckec23
joooooj, komu lepse :)) jaz bi ga vsaki dan lahko gledala :))). Je ze katera gledala kaksne sobice itd.? :))

Neposredna povezava do sporočila: 231
21.8.2012 10:56:20   
princess13

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica
Princess, meni tudi naredi vedno UZ! user posted image Zdaj sem jih imela že enih 5, če ne 6 user posted image . Odlično! Upam, da bo lahko zraven, da se bosta po dolgem času spet videla, drugače pa bo moral ati počakat na 3d UZ user posted image

SUPER!! user posted image user posted image Kdo pa je tvoj/a G?

Noseckec23, midva že imava urejen prostor za bebiko. Ne bo imel svoje sobice še nekaj časa, ker ga hočem met ob sebi, niti ni zdaj prostora za to.

Neposredna povezava do sporočila: 232
21.8.2012 11:06:50   
noseckec23
princess13 , superca, saj tudi midva razmisljava, da bi ga imela pri sebi, ampak iz radovednosti, bi malo sobice pogledala ::)

Neposredna povezava do sporočila: 233
21.8.2012 11:16:06   
HelenaLena
HeLenčica, injekcijo Rh negativne dobimo v rit user posted image . Gre hitro, pozneje me je edino malo bolela tista stran, ampak še je isti dan minilo. Tak da to je vsa umetnost okoli tega. Naslednjo verjetno še dobim po porodu.

Kaj sladkor preverjajo tudi v laboratorijih z odvzemom krvi? Ker jaz nisem pila nobene vode še zaenkrat.

Kar se tiče trebuščka me prav nič ne ovira, razen ko si lakiram nohte na nogah user posted image . Počasi več ne bo šlo. Moj trebušček je verjetno bolj med manjšimi za ta čas, ampak lepi user posted image . Ginekologinja mi ga je nazadnje zmerila in rekla, da je velikost trebuščka čisto normalna, ker se mi je včasih že malo zdelo, da me skoraj nič ni user posted image . Verjetno je odvisno, kje nosiš user posted image .

Odločila sem se za mariborsko porodnišnico. V soboški porodnišnici so baje ravno poslali njihovega najboljšega zdravnika v penzijo, pa še kolegica je nazadnje mela neko slabo izkušnjo, tak da mi njihova nova oprema prav nič ne pomeni. Osebje je važno in za MB sem slišala same dobre stvari. Tudi sama sem bila deležna prijaznosti marca, ko sem pri njih odležala dva dni zaradi krvavega izcedka. Ful so se potrudili.

Neposredna povezava do sporočila: 234
21.8.2012 11:27:31   
Laryka
princess13 punčka bo! Evo še moji podatki za seznam:
13.9.2012, Laryka, 33, Maribor, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image , user posted image .
Glede otrdevanja trebuha jaz tega niti nisem tako občutila, je pa res da sem ves čas nekaj v pogonu in ne morem biti na miru tako da mogoče sploh nisem opazila kdaj mi je otrdel. Sem pa začela dobivati krče kot ob menstruaciji, pa mi je na zadnjem pregledu predpisala magnezijeve tablete ki blažijo krče in je bilo potem dobro. Zdaj sem jih sicer morala nehati jest ker so na koncu krči itak potrebni in ne bi bilo dobro če bi mi jih čisto odpravili.
HelenaLena tudi mene je dala na pregled za sladkor šele nekje v 32 tednu, tako da lahko da bo tebe še dala, ker dajejo čisto različno. In delajo v istem laboratoriju kjer daš kri, spiješ neko glukozo ki je ful ogabnega okusa in pol ti 3x jemljejo kri, tako da traja vse skupaj skoraj 3 ure. Lahko pa vmes tam ležiš in bereš revije user posted image .
Kako ste kaj drugače? Jaz sem bila že zjutraj ko je še hladno na sprehodu zdaj pa lepo počivam notri na hladnem.

Neposredna povezava do sporočila: 235
21.8.2012 11:36:47   
princess13

IZVIRNO SPOROČILO: Laryka
HelenaLena tudi mene je dala na pregled za sladkor šele nekje v 32 tednu, tako da lahko da bo tebe še dala, ker dajejo čisto različno. In delajo v istem laboratoriju kjer daš kri, spiješ neko glukozo ki je ful ogabnega okusa in pol ti 3x jemljejo kri, tako da traja vse skupaj skoraj 3 ure. Lahko pa vmes tam ležiš in bereš revije user posted image .

Zanimivo. Jaz sem imela čisto drugače. Sem pa bila v ZD nasproti sodišča. Samo kri sem dala in je bilo to to. Nobenega pitja glukoze, nobenega 3-urnega čakanja...Samo mogla sem prit na tešče.

Čestitke za punčko! user posted image Ime sta že izbrala? user posted image

(odgovor članu Laryka)
Neposredna povezava do sporočila: 236
21.8.2012 11:39:40   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: princess13

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

SUPER!! user posted image user posted image Kdo pa je tvoj/a G?

dr. Kolarič, sicer pa to še ne pomeni da sem z njo zelo zadovoljna user posted image . Mi je všeč, ko vedno naredi UZ, ampak tako na splošno je pa čudna. Mi je dala materinsko šele v 15. tednu!!! Ampak OK, nihče ni popoln, upam da bo danes presenetila in bo ful prijazna in bo lahko moj zraven user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 237
21.8.2012 11:42:37   
Laryka
Jaz sem bila isto tukaj v laboratoriju nasproti sodišča. Se pa reče temu obremenitve test sladkorne in morda je kaj odvisno od starosti če ti ga delajo ali ne. Iz krvi so mi sicer tudi pregledali samo še bolj na začetku pa je bilo OK. Ja sva že izbrala ime - Zala bo. Sva se kar dolgo odločala pa na koncu naredila vsak svoj seznam in videla katera imena sva ista napisala, pa izmed tistih izbrala potem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 238
21.8.2012 11:49:29   
astrid1
Anonimna, ti kar lepo počivaj. Še vedno se lahko vse lepo izteče. Sama sem krvavela od konca februarja do sredine junija, pa sem sedaj 30t/4 dni noseča!

Držim pesti, da se bo krvavitev ustavila! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 239
21.8.2012 11:50:33   
zaljubljena23
OOO Laryka, dobrodošla...Ti pa že tik pred koncem...

test za sladkorno..Hmmm odvisno od G, nekateri dajejo vse, nekateri samo rizično skupino (nad 30 let, sladkorna v družini, debelost, hiter poskok v kg)..Vglavnem odvisno od G...

Otrdevanje trebuha..Prejšnjo N mi ni, tokrat pa mislim, da še je tudi prehitro o tem govorit..hihi

princess, te čist razumem s tem UZ v bolnici...Jaz sem v prejšnji N 2x morala iti, brezveze...Pustijo čakat v nedogled no :(

Toksa...Hmmm..Sem že pozabila, mislim da se testira 3x v času N...Jaz sem ravno v petek dala kri..Prvič pa sem dala na prvem pregledu..Tako, da mislim, da še je eno testiranje..

helenčica, uspešno in poročaj

Aja, glukoza po novem pregledajo že na prvem pregledu pri odvzemu krvi...Vsaj tako je bilo pri večina decembrčicah12...Pri meni v prejšnji N je bilo tako, najprej sem šla na eno urni test..Najprej vzamejo kri, potem spiješ cukrano vodo in po eni uri spet vzamejo kri...Če ta test pokaže pozitivno, te pošljejo na tri urni test..Tam so mi najprej vzeli kri in še naredili hitri test (kri iz prsta in tisti izi aparat, ki pokaže v nekaj sekundah rezultat), če je ta pod mejo (zdaj5,1 )dobiš za piti cukrano vodo ,drugače ne..In potem ti po eni uri vzamejo kri in oddaš vodo, nato po dveh urah isto in po treh urah spet isto...Ampk tole je bilo pri meni leta 2010, vem, da je nekaj novih sprememb na tem področju in veliko je odvisno tudi od kraja, kjer prihajate..Različni postopki vglavnem...

UZ..trenutno ti v času N pripadata samo 2 (plača zavarovalnica), prvega potrditvenega in morfologijo..Nekaj let nazaj je plačala zavarovalnica še tretjega...Po 30.tednu (kontrolo rasti)-vglavnem tega več ni...Ostalo je odvisno od G
JAz imam to srečo, da imam G, ki naredi Uz res na vsakem pregledu...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 240
21.8.2012 12:04:55   
HelenaLena
Pametno Laryka, tudi jaz počivam notri. Res ni zunaj za hodit, če ni kaj nujnega user posted image . Še kava mi ne paše, kar ledeno kavo trošim. Pa limonin sorbet, pa robide sem si včeraj nabrala user posted image . Samo zadnje čase ravno zaradi vročine manj pojem kot včasih. Kaj se čem silit, telo že samo pove. Samo da je raznoliko.

(odgovor članu Laryka)
Neposredna povezava do sporočila: 241
21.8.2012 12:14:38   
HelenaLena
Ajaaaa, zdaj sem se spomnila, da mi je sestra nazadnje po izvidu iz laboratorija omenila za sladkor, da je normalno. Bom pa v petek, ko mam pregled, vprašala svojo ginekologinjo, kako je s pitjem te glukoze.
Za tokso sem bla dvakrat, še enkrat grem. Praktično se že celo leto izogibam user posted image in že pogrešam njihovo družbo user posted image .
Ja, ti naši ginekologi so res super, ko delajo UZ na vsakem pregledu. Ne predstavljam si, da bi do sedaj videla otročka samo dvakrat user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 242
21.8.2012 13:42:51   
Coolgirl
Evo malo več podatkov o meni user posted image

PDP:4.3.2012, 27 let, MB, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image spola pa še ne vemo.

Ja to sem tudi jaz slišala, da ti pripadata samo dva UZ. Ampak mislim pa, da zavarovalnica plača 10 UZ preko cele nosečnosti (razen če ni nunjo). Ne vem več kje sem že to prebrala.

(odgovor članu HelenaLena)
Neposredna povezava do sporočila: 243
21.8.2012 20:53:09   
zaljubljena23
Coolgirl, 10 pregledov ti pripada skozi N (in ne UZ), seveda pod pogojem, da poteka N normalno...

(odgovor članu Coolgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 244
22.8.2012 9:59:08   
princess13
HeLenčica, kako je bilo na morfologiji včeraj? Čakamo na dobre novičke! user posted image
Si bila v šoli včeraj? Mi je bilo všeč predavanje. Celo moj dragi je rekel, da mu prvič ni bilo tečno user posted image Predavateljica je bila faca user posted image Čeprav sem pa zdaj še bolj prestrašena glede samega poroda. Tisti video na koncu je bil prav grozen. Sem se spraševala kako bom jaz tako veliko bitje spravila tam spodaj ven user posted image
Pol sva šla pa še na ogled porodnišnice. Zakaj je bilo to meni treba user posted image Sobe so mi ful grozne, te železne postelje in vse naprave...Ah kaj hočemo, bebika ven mora tako ali drugače, kajne? user posted image

Kako ste kaj nosečke? user posted image

Ste videle, da bomo drugi teden malo lažje dihale? 10 stopinj manj bo. Hvala bogu! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 245
22.8.2012 10:00:24   
HeLenčica
Ojla Štajerke!

O pregledu: Vse je super, kot sem pa predvidevala, G ni pustila partnerja zraven, češ da je preveč obsežna preiskava. No, kakorkoli, vse je tipitopi, rok se nam ne spremeni, ker je velik točno toliko kot bi naj bil, pa rekla mi je da je lega prava, saj je že obrnjen na glavo. Nogic ni hotel dat narazen pa še popkovina je bila vmes tako da lulčka nismo mogli potrditi ali ovreči. Je pa zelooo dobra novica to, da se je posteljica dvignila in da nič več ne prekriva MV, kar pomeni, da bom verjetno lahko normalno rodila, kar je super.

Sem se pa že naročila na 3d UZ, ki ga imam v torek, saj čutim potrebo po tem da izvem spol in da ga ati še enkrat vidi.

Imam tudi napotnico za test na glukozo za 10. septembra. Moram pa v laboratorij v bolnišnici. Upam da ne bom med tistimi, ki imajo NS.

Princess, si me videla na šoli? Jaz vaju sem user posted image . Smo se kar fino nasmejali včeraj, kajne. Ta je res faca user posted image

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 22.8.2012 10:01:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 246
22.8.2012 10:27:27   
HeLenčica
ŠTAJERSKE NOSEČKE 2012 / 2013

PDP, nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

13. 9.  2012
Laryka, 33, Maribor, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image , user posted image .
20. 9.  2012
orhidelija, 32 let, MB, 2user posted image , 0 user posted image , 1 user posted image  user posted image

25. 9.  2012
tasa_m,  MB, 2user posted image , 1 user posted image , 1 user posted image user posted image

30. 9.  2012
prvicmami, 25, okolica Rogaške, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

15. 10.  2012
Princess13, 29, Maribor, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image user posted image , 10.9.

24. 10.  2012
HelenaLena, 29, Slovenska Bistrica, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image user posted image , 24. 8.

26. 10.  2012
astrid1, 37 let, Velenje, 2user posted image , 1 user posted image , 1user posted image  user posted image , 27. 8.

30. 11.  2012
RozaRoza, 32, okolica Maribora, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

x. 12.  2012
guess, Maribor

15. 12.  2012
buubikaa, 24, Ptuj, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

26. 12.  2012
zaljubljena23, 27, Rače, 3user posted image , 1user posted image , 1user posted image ,  19. 9.

29. 12.  2012
HeLenčica, 31, Maribor, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image user posted image , 3d/4d UZ 28.8., GTT 10.9., 17.9.
binabana, 24, okolica Maribora, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

1. 1. 2013
tyson99, Maribor, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

3. 1. 2013
bodoča mamii, 21, Slovenska Bistrica, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

3. 2. 2013
Pikica_82, 30, Maribor, 2user posted image , 1user posted image , 1user posted image

6. 2. 2013
noseckec23, 23, Maribor, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image user posted image , 20.9.
6. 2. 2013
coolgirl, 27, Maribor, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image
7. 3. 2013
mili*, 31, Miklavž 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image , NS 23. 8.

10. 3. 2013
anch23, 21, okolica Maribora, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

5. 4. 2013
anonimna, 27, Makole, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 247
22.8.2012 10:36:27   
princess13
HeLenčica super za uspešen pregled. Me veseli, da je vse ok in da je mali že na glavici user posted image Naj kar ostane tako user posted image
O kak fajn, da gresta na 3D UZ. Midva nisva šla. Če bi bilo ceneje bi se še odločila, tak pa...user posted image

Povej mi točno kje sediš? Sej vem, da si mi 1x že napisala, da zadaj. Kaj vedno sta na istem mestu? Na isti strani kot midva al kontra? Ker včeraj sem se še nekaj obračala, če bi te kje videla, ampak preveč ne morem, ker pol tak čudno zgleda, če se toliko obračam user posted image Te bom probala danes poiskat user posted image
Upam, da bo danes isto fajn kot je bilo včeraj. Pa da bo do 19h konec, ker že vidim kak bo moj nervozen, ker je ob 20h tekma Maribor:Dinamo.

Neposredna povezava do sporočila: 248
22.8.2012 10:52:13   
HeLenčica
Ne, včeraj sem sedela 3 vrste za tabo, ker čisto zadaj ni bilo prostora. Pa saj sem ti že napisala po čem naju prepoznaš user posted image . Če mi uspe v tvojo bližino te pridem pozdravit user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 249
22.8.2012 12:23:27   
zaljubljena23
helenčica, super za uspešno morfologijo...

princess...jaaaa..jaz že odštevam dneve do ohladitev, da lažje zadiham...ker danes ponoči je bilo groznoooo :(

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?