|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **Noseče Štajerke**
22.8.2012 12:52:53   
RozaRoza
Hej!
Jaz sem danes imela test z glukozo... Nič kaj fajn ni bilo... V bistvu mi je še sedaj po 3 urah malenkost slabo...
Najprej ti na tešče vzamejo kri... potem moraš počakati na rezultate... in če je krvni sladkor na tešče normalen, dobiš za piti ful ful sladkano vodo.
Meni je kakih 5 minut po tem postalo strašansko slabo. Sem mislila, da bom bruhala, pa cela zelena sem postala, pa oblival me je hladen pot... Po mojem ne bi mogla stati na lastnih nogah... user posted image
Potem čez natanko eno uro ti vzamejo drugi vzorec krvi... Čez eno uro pa še te tretjič pikajo... in še en vzorec... Vmes pa se moraš čim manj gibati in ne smeš ničesar zaužiti, niti vode...

Sem vprašala, ali to kaj pomeni, če mi je takoj potem postalo slabo... Pa je sestra rekla, da ne... Da pač moje telo ni navajeno tolikšne količine sladkorja naenkrat... Jaz še čaja ne pijem s sladkorjem, drugače... Upam, da bodo testi ok...

Imam pa še sedaj občutek razdraženega želodca in mi nič ne diši za jesti... Sladkorja pa itak niti videti ne morem... user posted image

Ja, danes pa spet šola za starše... Meni je včeraj tudi bilo všeč... predavanje.... tisti porod niti ne tako user posted image ... Ni čudno, da bojda porod fajn boli, če pa moraš tako "veliko" bitjece poroditi... Upam, da bo vseeno šlo... Pa upam, da bo res kmalu v MB epiduralna 24 ur na razpolago...

Lepo se imejte...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 251
22.8.2012 13:46:51   
astrid1
Meni je bilo tudi ful slabo, pa vrtelo se mi je na tej preiskavi. So me morali dati ležati vmes. Rezultati so bili OK, čeprav je bilo počutje katastrofalno.

Sem pa pojedla dve domači pečeni jajčki, ko sem prišla domov in se mi je želodec umiril. Zgleda, da sem rabila beljakovine, da se mi je presnova umirila.

Glede poroda se pa ponavadi hecam. Obstaja neka teorija, da naj bi bil porod za žensko orgazmični užitek in da je z vsako, ki jo boli, nekaj narobe. user posted image Po moje si je to izmislil kakšen butast dedec...user posted image

Seveda boli, ampak ko je mimo, na bolečino zelo hitro pozabiš. Veš, da je bolelo, vendar jaz sama te bolečine nikoli nisem podoživljala.

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 252
22.8.2012 14:19:47   
HelenaLena
Astrid1, dam roko v ogenj, da je ta teorija prišla z ust moškega user posted image . Svašta!
Mene je vmes nekaj panika grabila, zdaj pa sem si rekla dovolj je, itak da bomo preživeli vse skupaj in na bolečino takoj pozabili. Konec koncev nisem prva, ki bom šla rodit user posted image .
Danes sem samo v trgovino skočila, pa sem bla takoj utrujena od vročine pa še trebuh mi otrdeva vsake tolko user posted image . Prav čutim ko začne, kot da bi se mi kamni delali ali kak bi to sploh opisala. No saj veste, o čem govorim user posted image .
Danes sem ugotovila, da mi je nekaj kratkih hlač že pretesnih. Razmišljam it v nabavo po kakšne pajkice, te bom lahko nosila do konca pa bolj komot so kot kavbojke.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 253
22.8.2012 15:18:20   
Anonimen
Se za nekaj časa poslavljam od vas, žal...user posted image user posted image
Lepo nosečnost vsemuser posted image
Urša

(odgovor članu HelenaLena)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
22.8.2012 15:45:18   
princess13

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Se za nekaj časa poslavljam od vas, žal...user posted image user posted image
Lepo nosečnost vsemuser posted image
Urša

Joj ne user posted image user posted image user posted image Torej se pikica ni obdržala user posted image Res mi je hudo zate Urša. Drži se, bodi močna in želim ti, da čimprej spet zagledaš user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 255
22.8.2012 16:21:08   
Anonimen
Žal so se včeraj opoldne začeli močni krči in sem kar vedela kaj bo..user posted image  Čez 4 ure je bilo vsega konec, zvečer pa sem šla še v bolnico na pregled in so me potem tudi kar sčistili do konca.
Bo trajalo da se poberem, ampak vem da bom zmogla..
Pikepoke vam vsemuser posted image user posted image user posted image
Urša

(odgovor članu princess13)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
22.8.2012 17:01:20   
HelenaLena
Urša, drži se! Vse bo še dobro! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 257
22.8.2012 17:22:32   
Pikica_82
Urša user posted image

Ah, zdaj ste me šele prestrašle s tem testom za sladkor user posted image user posted image  Ma, bom že preživela ne, pač enkrat, ko se ga spravim it delat, se tolažim, da mam še cel mesec čas. 

Neposredna povezava do sporočila: 258
22.8.2012 19:45:17   
astrid1
Žal mi je, da se ni obdržala pikica. Drži se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 259
22.8.2012 20:59:50   
zaljubljena23
Anonimna..zelo mi je žal..En velik objemček zate

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 260
23.8.2012 9:18:07   
HeLenčica
Ursika, še tukaj ti pošiljam en veeeeeliiiiik objem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bodi močna.

RozaRoza, uf, to pa je neprijetno. No, upam da meni ne bo tako hudo, ko sem ljubiteljica sladkega. Sicer si kave in čaja tud ne sladkam, bi pa lahko živela od sladkarij. držim pesti da bodo testi ok, pa poročaj.

Šola je bila včeraj zanimiva, edino predavateljica je tako tiho govorila da sem se morala noro koncentrirati če sem hotela kaj slišat. Naslednje 2x pa bo po mojem kar tečno. Moj je že povedal da ga na predavanja o dojenju ne bo (tudi sama ne vidim potrebe), moja mama pa bo ful vesela če bo lahko šla zraven user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 261
23.8.2012 9:31:13   
princess13
HeLenčica, midva sva pa včeraj ob pol 8 pobegnila iz šole, ker je bil moj že celi nervozen, ker so ga kolegi klicarili - pač fuzbal, poleg tega pa tak kot si rekla, predavateljice se nič ni slišalo, jaz še videla skoraj nič nisem in sem se mogla ful trudit in stegovat, pol mi je pa še slabo postalo, pa sem rekla, da greva. Lahko bi vse malo hitreje pokazala. Meni se je že noro vleklo user posted image Do kdaj je sploh trajalo? Da vidim, če sem veliko še zamudila?
Upam, da bomo naslednjič v eni uri gotovi. Pol na zadnjem predavanju pa tak moramo bit do konca, da še potrdilo dobimo. Komaj čakam, da bo mimo!

Juhu za današnje vreme!!! user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 262
23.8.2012 9:42:45   
Anonimen
Hvala vsem za lepe besede...
Danes se je še tisti tam zgoraj odločil, da je dan za žalovanje..user posted image  Res močno dežuje..
DRžite se..
Urša

Neposredna povezava do sporočila: 263
23.8.2012 10:02:47   
HeLenčica
Princess, ne vem, ker sva midva pobegnila 10 minut prej user posted image . Je res čist predolgo da traja uro in pol ali več. Urca bi bila čisto dovolj. Pa saj imamo kar srečo ker drugače je 9 predavanj in ne 6, kot jih imamo mi user posted image . Te stvari ki jih je ona kazala pa ti itak v porodnišnici še pokažejo pa patronažna, tako da mislim, da se ni za bat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 264
23.8.2012 10:13:11   
princess13
Hahaha, a tudi sta pobegnila prej? user posted image Ja meni je rekel moj, da ko se je vozil nazaj mimo bolnice, ker je šel v mesto, je videl cel kup nosečk user posted image Tako da to je bilo nekje 15 min po tem, ko sva midva šla. Torej zgleda, da nisva veliko zamudila...
Hvala bogu za samo 6 predavanj. Na ono za EA pa tak ne grem. Trdno odločena!

Urša, ti pa si le vzemi čas za žalovanje. Kot si napisala, danes še nebo joka s tabo user posted image

< Sporočilo je popravil princess13 -- 23.8.2012 10:14:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 265
23.8.2012 10:24:12   
HelenaLena
Midva sma šla tudi za EA na predavanja in ne bom nikoli pozabila, ko je zvlekla ven tisti kateter, mi je postalo slabo, tak da je moj moral z mano na sveži zrak user posted image . Verjetno me je podzavestno ustrašilo vse skupaj.
Včeraj zvečer sma šla na piknik in sem si kar s sabo prinesla svoj udoben stol. Ne morem več sedeti na gasilskih klopeh user posted image . Še moj si je vzel enega in sma sedela tam ko lorda user posted image .
Drugače pa danes spet lažje diham, ko se je malo vlilo user posted image .
Meni je kar malo žal, da sma že takrat šla v šolo. Bi blo kar fajn poklepetati z vami tam user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 266
23.8.2012 10:26:45   
tasa_m
Pozdravljene štajerske nosečke.
Tudi jaz sem iz štajerskega konca, Maribora.
Pdp imam 25.09 tak da še malooo pa bo.
Tu pa tam bi se priklučila vašemu čveku če smem?
Je pa to moja 2 nosečnost, doma imamo že 3,5 staro punčko.

Urša user posted image user posted image

nosečniška sladkorna..punce jaz sem jo imela oz jo imam pri obeh nosečnostih. Pri taprvi so mi ugotovili komaj v 27 al 28t, sedaj so me iz preventive dali kar takoj na test. Sicer ni pokazalo povečanega sladkorja ampak me je vseeno napotila do diabetologa. Tako da sem sedaj že kakšna 2 meseca na inzulinu. Sem kar sama zanj prosla, ker imet samo to dieto ni prijetno. Tak da sedaj pa vsaj jem lahko user posted image Je pa prednost tega, da se ne rediš preveč. Jaz sem se v 8 mesecih zredila za slabih 5kg user posted image .

Lepo se imejte in se tipkamo/beremo...

Neposredna povezava do sporočila: 267
23.8.2012 10:34:15   
princess13
HelenaLena, si prebrala zgodbo od sonček33 pri oktobrkah glede EA? Malo prej je napisala...Zdaj sem še bolj trdno odločena da pri meni ODPADE!
Pametno, da si si vzela zraven stol. Jaz kamorkoli grem moram obvezno sedet tam kjer se lahko naslonim. Na enem pikniku sem celi popoldan sedela na odeji, ne vprašaj kako sem se počutila zvečer. Sem mislila, da mi bo hrbtenico vtrgalo user posted image
Hehe, sem videla, da tudi RozaRoza hodi zdaj v materinsko, isto kot jaz in HeLenčica in ti povem, da se še nismo uspele osebno spoznat in poklepetat user posted image
Bi se pa res lahko kdaj dogovorile za kakšno srečanje...

Tasa_m
dobrodošla! user posted image U še mesec dni pa se boste cartali user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 268
23.8.2012 10:36:33   
HeLenčica
Sem predlagala že pred časom kavo, torej? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 269
23.8.2012 10:42:12   
HelenaLena
Ja itak, jaz priletim v mb kdajkoli user posted image . Dostikrat sem kar v europarku, zdaj ko je vročina bla.

Ja princess13, sem prebrala na onem forumu in sem tudi odločena za naravni porod. Sploh ne bom več pomislila na kaj drugega. Anesteziolog ti zauser posted image , pol pa ti nosiš križ. Grozno no!

Neposredna povezava do sporočila: 270
23.8.2012 17:09:11   
princess13
Zanima me mnenje neporočenih nosečk in sicer:
- ali bo otrok prevzel partnerjev priimek?
- mogoče katera ve kako je z urejanjem priimka na občini? Torej razmišljam, da bi svojemu priimku dodala še partnerjevega, ker mi ni všeč, da bi se samo jaz drugače pisala, če smo družina. Poleg tega slišim, da so lahko v tujini problemi, če imata mama in otrok različen priimek.
- ali ima katera v kratkem v planu poroko? user posted image

Midva o poroki ne bova razmišljala še nekaj časa, ker je velik strošek. In v planu imava najprej kupit svojo hiško...potem pa, če bodo finance, poroka.

Me pa res zanima kako kaj ve gledate na to user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 271
23.8.2012 18:10:10   
astrid1
Midva sva se dogovorila, da bo imela oba priimka. Če bi bila poročena, bi imela samo njegovega, tako pa hočem, da nosi tudi moj priimek.
Pri starejši hčerki je bilo tako, da je imela fantov priimek, potem pa sva šla 3 mesece in pol po porodu narazen. Priimek sem spreminjala, ko je imela 5 let, ker si je želela enako pisati kot jaz pred vstopom v šolo. Pa še čudno je bilo, ker se je pisala drugače, po nekom s katerim ni imela praktično nobenega odnosa. Seveda je bilo potrebno tudi njegovo dovoljenje, katerega sva overovila pri notarju in sem ga potem nesla na občino.

Ti kot odrasla oseba lahko spreminjaš svoje ime ali priimek kolikor hočeš, samo je za plačati, pa novi dokumenti so potem spet strošek. Poznam nekaj ljudi, ki so to storili zaradi numeroloških razlogov in niso imeli nobenih težav pri urejanju.

Midva zaenkrat nimava v načrtu poroke. Mogoče se bova kdaj, mogoče pa nikoli.

< Sporočilo je popravil astrid1 -- 23.8.2012 18:11:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 272
23.8.2012 19:40:04   
Pikica_82
Midva nisva poročena, tudi če bi bila, bi jaz obdržala svoj priimek. Se pa mali piše po atiju, pa nisem imela nikoli problemov zaradi tega (pa sva bila tudi skoraj leto dni narazen). Če sva šla z malim čez mejo, sem mela zraven rojstni list za vsak slučaj, samo niso nikoli komplicirali, da bi ga mogla sploh kazat. Zdaj pa itak baje ne komplicirajo, če mata otrok in mama različna priimka, a isti naslov na dokumentu.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 273
23.8.2012 20:10:54   
astrid1
Ja res je, nikoli ni bilo težav pri prestopu meje, kljub temu da je imela drug priimek kot jaz.

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 274
23.8.2012 20:46:49   
zaljubljena23
Midva nisva poročena...

Prejšnji in tudi tale otrok, bo prevzel očkov priimek...Jaz nisem hotela komplicirati s tem, da bi imel dva..Ker bi imel velike probleme z uradnimi dokumenti..Hihi...Skupno 20 črk samo priimika...(moj ima 12črk v priimiku, jaz pa 8)..Ne hvala...

Astrid, ti je glede spreminjanja tvojega priimka že odgovorila...

Aja...Nimamo v planu poroke :)

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?