|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **Noseče Štajerke**
31.8.2012 14:21:38   
guess
ojla nosečke.

Kako ste? meni je danes takooo fajn, v službi sem že končala, kosilo se kuha, veni dežek pada, zato mi ne preostane nič druga kot da grem popoldne malo v šopiiiinguser posted image user posted image
Greva z kolegico v avstrijo,če bom kaj pametnega našla za našega škratkauser posted image

kavica meni sploh ne gre odpret ZS-jev, utripa mi,da je nekaj novega, ampak ko hočem odpret pa mi sploh ne gre..user posted image Mi samo EROR napiše,pa neke smešne črke zraven.

porodnišnica - se bom pomoje kar za Maribor odločla.. Pred leti sem slišala ful pritožb,zdaj pa jo baje ful hvalijouser posted image Moja mami pa še eno babico pozna in je rekla,da me bo kr ona prevzela,ko bo šlo tako dalečuser posted image

Seznam vidim,da še sploh nisem javla mojih podatkovuser posted image PDP 3.12 (čeprav bi naj blo že konec novembra), 27let, MB, 2user posted image ,0user posted image 1user posted image , spola vam pa ne povemuser posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 326
31.8.2012 14:48:58   
Mili*
Pozdravljene vse!

Mi je všeč današnji dan, deževen, dolgočasen, za poležavanje :)
Helenčica, v kateri boditfit hodiš? Ker mislim, da so na večih lokacijah, kajne? Se vam bom verjetno oktobra pridružila.Nosečkec, kam boš šla ti?

(odgovor članu guess)
Neposredna povezava do sporočila: 327
31.8.2012 18:08:24   
HeLenčica
Mili, vadba za nosečnice je samo na Bodifitu na Fontani. user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 328
31.8.2012 19:44:47   
Laryka
Zdravo nosečke!
Že lep čas se nisem nič oglasila vendar moram rečt, da je imela spletna stran take motnje da sem težko sploh ujela trenutek ko sem lahko kaj prebrala. No še vedno sem v enem kosu in odštevam dneve. Še 13 jih je ostalo. Upam, da se bo user posted image odločila priti kaj prej, ker mi je trebuh zdaj že precej napoti. Ta teden sem imela še CTG, za naslednji teden pa je rekla moja ginekologinja da se še zadnjič vidiva. Če do PDP še vedno ne bo nič me bodo potem spremljali v bolnici. Sicer sem imela pretekli vikend že en lažni alarm (krči kot ob menstruaciji da nisem spala skoraj do jutra) vendar je potem vse ponehalo. Tako da sem takoj naslednji dan raje spakirala torbo in pripravila vse za odhod user posted image iz porodnišnice, ker se nikoli ne ve kdaj bo treba it.
Fajn je, da se je malo ohladilo, samo tale dež mi ne paše, ker se sedaj samo prestavljam po stanovanju in več ne vem kaj še naj počistim user posted image .

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 329
2.9.2012 17:10:50   
princess13
Ojla punce!

Laryka, ti si naša prva nosečka na seznamu user posted image Malo še zdrži, želim pa ti čim lažji porod. Komaj čakamo na veselo novičko user posted image

No jaz sem pa že od četrtka bolana. Prehlad user posted image Vam povem, da sploh ni prijetno bit noseč in bolan hkrati. V lekrani nisem dobila nobenih zdravil, ker nosečke nič ne smemo user posted image Mislim, da malo pretiravajo. Neke septolete al pa Strepsils za grlo bi ziher lahko, ampak je rekla prodajalka da ne. Naslednji dan sem šla v drugo lekarno prosit za Olynth ali Operil kapljice za v nos, ker dihat več nisem mogla. Spet mi niso nič dali. Je rekla prodajalka naj si skuham kamilice in naj tisto vrelo vodo pol vdihavam. Ma ja pa kaj še! user posted image No na srečo me je potem kolegica iz oktobrk spomnila na fiziološko raztopino, ki sem jo kupila za malega in zdaj uporabljam tisto, čeprav nima ravno nekega waw učinka. Se vidi, da je za bebike user posted image Upam, da se čimprej pozdravim, ker res ni fajn.

Kako ste kaj ve? Upam, da super, zdrave in na veliko urejate vse potrebno za naše malčke user posted image

Lep pozdravček user posted image

(odgovor članu Laryka)
Neposredna povezava do sporočila: 330
2.9.2012 21:29:16   
zaljubljena23
streptokok..Pri prejšnjem me je G sam poslal na testiranje, ni bilo potrebno nič omenit

Ptuj..tudi jaz bom rodila tam, tako kot prejšnjič...Sem bila full zadovoljna...

princes..uff tole pa se ne sliši dobro...Se spomnim moje angine iz junija..Nič jest, razen lekadola, mene pa grlo bolelo za znoret..V lekarni sem dobila ene tablete za grlo, neko naravno varianto, ki je na bazi materinega mleka (se ne spomnim imena), strepsils in septolete pa je tudi meni odsvetovala...No na koncu po 3 dneh mantranja pa sem vseeno šla k dežurnemu in pokasirala AB...
Drugače pa, inhalacije s kamilicami so zelo dobra ideja, tako da ti priporočam

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 331
3.9.2012 9:13:18   
HeLenčica
Hej Štajerke! Ja, Laryka, stiskamo pesti da bo čimprej in čim lažji porod, ti pa ko se boš spočila upam, da boš poročala.

Princess, to pa res ni fajn. Tako so mene na začetku 2. trimesečja mučile migrene, nisem pa smela ničesar vzeti. Razmisli o homeopatiji, tudi kot priprava na porod je super user posted image Sicer pa upam, da si zdaj že boljše.

Je pa vse skup ful čudno, ker kao niti ene tablete in kapljic ne smemo vzet, antibiotike pa nam takoj predpišejo, ko se itak ve, da je strup. Bojda če v življenju poješ 2 kuri antibiotikov nastane na telesu nepopravljiva škoda (črevesje ipd.)

Tako, pozdravla sem vas, zdaj pa šibam na morje user posted image . Čez 1 teden pa se tako vidimo, konc tedna pa beremo.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 332
5.9.2012 21:47:54   
tasa_m
Dober večer. Kako ste nosečke?
Pri nam še vse mirno. Glede na to da sem taprvo rodila skoraj mesec dni prehitro, priznam sem upala da bom tudi ta drugo, pa nič ne kaže, saj že "zaostaja" za dober teden user posted image Amak nič hudega, le naj bo na toplem. Sem pa sedaj noseča polnih 37t tak da nedonošenček več ne bo.
Včeraj sem pripravila tudi torbo oz oblačilca za tamalo, ko pride ati po naju, pa sebi kozmetično torbico, druga pa tak skoraj ne potrebuješ v P.

Glede priimka:
Tudi tadruga po prejela njegov priimek, tako kot ga je Lija. Poroko sva imela v planu letos septembra, ampak sedaj je nebo. Si nisma upala tvegat. Tak da bomo še malo počakali.. user posted image

Lepo se imejte in božajte trebuščke...

Neposredna povezava do sporočila: 333
7.9.2012 12:06:58   
princess13
Ojla user posted image

Kako ste kaj? Kaj ste vse na morju al kje, da je takšno zatišje zadnje dni tukaj? user posted image Jaz sem bila bolana (prehlad), tako da mi ni bilo do ničesar, niti do računalnika. No zdaj sem boljše, predvsem pa vesela, da sem se lahko pozdravila brez zdravil, ker tak nič nisem smela. Sem dokazala, da se da pozdravit samo s čajem in limono ter počitkom user posted image

Laryka, kakšno je stanje pri tebi? Malo še do PDP user posted image

Jaz imam že vse pripravljeno za user posted image . Torba za v P je pripravljena, moram jo kmalu dat v avto, da bo vedno z mano, če me kje stran od doma zagrabi. Tudi za bebiko torba je že pripravljena. Itak nimam pojma kaj mu bom oblekla, zato sem nametala not vsega po malem user posted image

Drugače je počutje ok. Na trenutke mi otrdi trebuh in enkrat sem mela krče v maternici, ampak so hitro popustili. Ni še čas! user posted image
Upam, da ste vse ok...

Komaj čakam na prvo ''štajersko nosečko'' user posted image

Lepo bodite user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 334
7.9.2012 20:30:18   
HeLenčica
Štajerke so se res vse poskrile. Glede na to da ni od Laryke nič slišati, mogoče se pa že carta? Pa orhidelija, tasa_m in ostale ki sledite.....Komaj čakam na poročila iz poroda user posted image

Princess, samo da si boljše! Še malo pa boooooo! Ne morem verjet! Se mi zdi da si pred kratkim zanosila, se spomniš, kako smo trepetale tam na eni drugi temi? user posted image Včeraj sem bila slučajno v bolnici, ker sem bila na obisku, pa gledam kaj je toliko nosečnic in sem se spomnila da je bilo predavanje o epiduralni. Si bila? Ali si se je dokončno odpovedala? Jaz sem se že 99% odločla odpovedati porodu v vodi, ker je to edini plus, ki ga ima porodnišnica MS zame, na splošno pa bolj zaupam MB, kar je pa zelo pomembno. No, še vedno imam nekaj časa da se odločim.

Imejte lep vikend punce pa se vidimo v začetku tedna tudi v živo! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 335
7.9.2012 22:27:33   
RozaRoza
Pozdravljene sonosečke…

Včeraj sem se udeležila predavanja o EA, čeprav sem šolo za starše obiskovala v avgustu. Predavanje mi je bilo zanimivo in predvsem koristno z vidika pridobivanja informacij o epiduralni… Jaz bom definitivno šla na individualni razgovor k anestezistu in upam, da bom rodila takrat, ko bo epiduralna na voljo… Resno pa razmišljam tudi o akupunkturi… Samo, da bo čim manj boleče… hehe… user posted image

Drugače pa sem Rh-D negativna in sem danes dobila injekcijo Rhogama direktno v rito…
V naslednjih dneh sem si vzela nekaj dni dopusta in greva z dragim malo v šoping… na vrsti je voziček in previjalna miza…

Pa še to… kateri seznam »kaj potrebujem za novorojenčka« uporabljate oz. se ga poslužujete?

Lepo se imejte in lep vikend…

Neposredna povezava do sporočila: 336
8.9.2012 13:07:14   
orhidelija
Jaz sem že v nizkem štartu. Sicer po NS je PDP 20.9. po zadnji user posted image in zadnjem merjenju ploda pa 10.9. Jaz mislim, da bo kar ta drugi datum držal. Sem pa tudi zanosila takoj po SS brez menzesa in sma pazla, le enkrat se je moj "spozabil" in točno vema, kdaj sma ga naredila. Včeraj se mi je tudi trebuh spustil, tako, da upam, da počasi pa bo. Tudi malinov čaj pijem že tri tedne. Komaj čakam user posted image

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 337
9.9.2012 20:49:00   
Laryka
Zdravo Štajerke! Po dolgem času se spet malo oglašam. Ja res je, mi smo že rodili in se že cartamo doma. Me je presenetilo na 1.september, tako da bo naša Zala imela RD na prvi šolski dan user posted image . Zdaj mi čas ko sem z user posted image kar nekak beži, tako da smo sicer že od četrtka doma, vendar enostavno nisem našla časa, da bi kaj napisala. No do danes smo se že malo prilagodili in vzpostavili nek ritem, tako da je lažje. Na začetku je bilo malo težav z dojenjem, ker se je naša pupa rodila s carskim rezom, vendar nama tudi to zdaj gre že veliko bolje in skorajda več ne rabiva dodatka.
Kako pa ste kaj ostale? Že odštevate kaj do pričakovanega dne?

(odgovor članu orhidelija)
Neposredna povezava do sporočila: 338
10.9.2012 8:41:31   
orhidelija
iiiiiii Laryka čestitam za štajersko prvo pupo user posted image , sedaj sem pa jaz na vrsti. Pri meni trebuh spuščen, čep odluščen........čakam.........komaj čakam. Zakaj si pa imela CR?

(odgovor članu Laryka)
Neposredna povezava do sporočila: 339
10.9.2012 9:49:30   
princess13
Čestitke Laryka!! user posted image user posted image Lepo se cartajte!!
Pa imamo štajerke že punčko in fantka. Tudi HelenaLena je že rodila. Se bo pa tako sama oglasila, ko ji bo čas dopuščal.
Očitno ne bomo rojevale ''po seznamu'' user posted image

Orhidelija ti si naslednja ja user posted image Čim lažji porod ti želim...

Kako se pa kaj ostale nosečke držite?

Jaz imam danes pregled in me je kar malo strah kaj bom izvedela. Upam, da je vse tako kot mora bit...

(odgovor članu orhidelija)
Neposredna povezava do sporočila: 340
10.9.2012 12:13:20   
HeLenčica
Čestitam Laryka!!! Super user posted image user posted image user posted image . V enem tednu smo dobili kar dva nova Štajerca user posted image user posted image user posted image . Samo da ste v redu, to je zdaj najbolj važno!

Orhidelija, čep odluščen? Uf, to bo pa res kmalu! Držim pesti da bo hitro in da bo porod prijeten user posted image

Princess, si že s pregleda? Itak da je vse ok, zakaj ne bi bilo? Ne sekiraj se brezveze! Še malo, pa boš k sebi stisnila user posted image .

No, sem pa danes tudi jaz preživela test za sladkorno. Spit mi ni bilo toliko ogabno, kolikor mi je bilo potem slabo. user posted image . Ampak najbolj pomembno je to, da nimam sladkorne! Jeeeej, sem ful ful vesela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 341
10.9.2012 12:21:06   
princess13

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica
Princess, si že s pregleda? Itak da je vse ok, zakaj ne bi bilo? Ne sekiraj se brezveze! Še malo, pa boš k sebi stisnila user posted image .

Ne še. Uro imam ob 14:20, tako da se bom še malo načakala. Upam na dobre novičke. Držite pesti user posted image

Super da nimaš nosečniške sladkorne! user posted image Ker to je res neka glupa obveznost...javljanje diabetologu user posted image

Bo treba naš seznamček malo spremenit, a ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 342
10.9.2012 13:12:47   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: princess13

Bo treba naš seznamček malo spremenit, a ne? user posted image

Bom, imam v planu, ampak nisem še našla časa (gužva v službi).

Neposredna povezava do sporočila: 343
10.9.2012 19:56:25   
guess
Helou nosečke.

Kako ste? Me zdaj nekaj dni ni bilo na RR (imam težave z prijavo) in vidim,da že imamo mamicouser posted image user posted image Lepo cartanje z princeskouser posted image

Moram vam povedat,da prejšnji petek,ko sva bile z kolegico v šoingu, sem imela prometno nesrečo. En bedak (se opravičujem izrazu) se je zaletel v naju, direkt v bočno stran.user posted image Jaz takoj nisem šla v bolnico, sem pa šla dan kasneje in sem po vrhu vsega dobila še ovratnico. Ampak zdaj je že boljše, user posted image v trebuščku pa hvala bogu nič ni bilo! Sem si prav oddahnila, še naprej veselo skače po bušiju.user posted image

Drugače, čakam še približno 5-6 tednov,da dobim voziček. In sicer sva se na koncu vseeno odločila za mutsy 4rider. Tako,da moram še samo adapterje kupit in lupinico pa že imam eno skrb manjuser posted image user posted image
Sobica že počasi napreduje, pobarvana je že dolgo, moram jo še samo generalno ščistit, ko kupima previjalno pa boma tut posteljico sestavila in vse skupaj not postavilauser posted image

Dajte me malo razsvetlit..user posted image kaj je odluščen čep?user posted image

Drugače pa hodi katera zdaj v materinsko? Jaz imam ju3 ob 6ih, bi se mogoče lahko videle..user posted image

(odgovor članu guess)
Neposredna povezava do sporočila: 344
10.9.2012 21:56:43   
zaljubljena23
OOO nove mamice...Iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

orhidelija
, želim ti, lahek in hiter porod...

helenčica, super za lepe rezultateuser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu guess)
Neposredna povezava do sporočila: 345
11.9.2012 8:31:58   
HeLenčica
ŠTAJERSKE NOSEČKE 2012 / 2013

PDP, nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

20. 9.  2012
orhidelija, 32 let, MB, 2user posted image , 0 user posted image , 1 user posted image  user posted image

25. 9.  2012
tasa_m,  MB, 2user posted image , 1 user posted image , 1 user posted image user posted image

30. 9.  2012
prvicmami, 25, okolica Rogaške, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

15. 10.  2012
Princess13, 29, Maribor, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image user posted image , 10.9.

26. 10.  2012
astrid1, 37 let, Velenje, 2user posted image , 1 user posted image , 1user posted image  user posted image , 27. 8.

30. 11.  2012
RozaRoza, 32, okolica Maribora, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

3. 12.  2012
guess, Maribor, 27let, MB, 2user posted image , 0user posted image ,  1user posted image , spola vam pa ne povemuser posted image

15. 12.  2012
buubikaa, 24, Ptuj, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

26. 12.  2012
zaljubljena23, 27, Rače, 3user posted image , 1user posted image , 1user posted image ,  19. 9.

29. 12.  2012
HeLenčica, 31, Maribor, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image user posted image , 17.9.

binabana, 24, okolica Maribora, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

1. 1. 2013
tyson99, Maribor, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

3. 1. 2013
bodoča mamii, 21, Slovenska Bistrica, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

3. 2. 2013
Pikica_82, 30, Maribor, 2user posted image , 1user posted image , 1user posted image

6. 2. 2013
noseckec23, 23, Maribor, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image user posted image , 20.9.

6. 2. 2013
coolgirl, 27, Maribor, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

7. 3. 2013
mili*, 31, Miklavž 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

10. 3. 2013
anch23, 21, okolica Maribora, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

ŠTAJERSKE MAMICE

Laryka, Maribor - Zala, 1. september 2012 user posted image
HelenaLena, Slovenska Bistrica - Sergej, 4. september 2012 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 346
11.9.2012 8:33:49   
HeLenčica
Hej Štajerke user posted image .

Guess, samo da sta ok! Drugače pa:

Krvavo sluzast čep
Preprečuje bakterijam vstop v maternico med nosečnostjo. S tanjšanjem materničnega vratu se čep lahko izloči, kar lahko nakazuje porod čez nekaj minut ali šele čez nekaj dni. Nekatere nosečnice ga niti ne opazijo, pri drugih se kaže kot vlaknata sluz ali gost izcedek, bistre, rožnate ali krvavkaste barve. user posted image

Da boš vedela ko (če) pride do tega ;)

Princess, kaj so rekli na pregledu?

Neposredna povezava do sporočila: 347
11.9.2012 8:51:54   
princess13
OJLA!

Dolgujem vam poročilo iz včerajšnjega pregleda:
Pri dopolnjenih 35t je mali težki 2700g kar je super. Ima pa dokaj veliko glavico (33cm) za tedne. Je rekla G, da bo mogoče še malo zrastla, lahko pa da tudi ne več. Nekje do 35cm še lahko, pol pa bo dovolj, ker jaz moram to spravit iz sebe :) Rekla je samo, da če je malo večja glavica, to pomeni daljši in težji porod, kar je logično. No drugače je vse ok, nogice, rokice, hrbtenica, srček, plodovnica...Grem pa drug teden spet v P na kontrolo, ker tam imajo bolj natančne UZ-je in bodo oni potem podali svoje mnenje glede razvoja bebike. Moja G je ful natančna in previdna in za vsako malo odstopanje me pošlje po drugo mnenje. V bistvu bi ji mogla bit za to hvaležna...Sem pa na +12kg :) Z mano pa je vse ok (voda, pritisk, kri...).

Zdaj pa samo čičamo in čakamo, da me zagrabi :) Danes zjutraj sem že mela krče, ampak so hvala bogu ponehali.

Grem pa danes še malo zapravljat za cotike za bebiko. Rabim še neke malenkosti: hlačke s širokim pasom, pižamice, malo bolj debelo odejico, rutice (slinčki)...

Danes se naročim še na nosečniško masažo v Oazo miru. Bila katera? Imam en bon za klasično masažo za izkoristit, ki pa mi decembra poteče. Mi pa je rekla gospa v Oazi miru, da lahko to masažo zamenjam za nosečniško in jo tudi bom user posted image

Naslednji pregled pri G imam 24.9.

Orhidelija
, kakšno je stanje? user posted image

Ostale se dobro počutite?

Neposredna povezava do sporočila: 348
11.9.2012 9:31:01   
orhidelija
pri meni še nič novega, čakam, čakam, občasno mi otrdeva trebuh, to pa je tudi vse. Sem prebrala, da lahko od čepa do poroda traja tudi teden. Bi rada čimprej šla v P, jutri še imam pregled pri svoji ginek. pa da vidimo kaj ona pravi.

Neposredna povezava do sporočila: 349
11.9.2012 9:35:00   
astrid1
Res lepa teža, Princess13! Upam, da glavica ne bo preveč zrastla, da bo porod čim lažji. Je kar fajn, da je ginekologinja takole skrbna.

Meni je že kar smešno, ko mi kdo reče, sedaj še lahko spiš, potem pa tako ali tako ne boš več.
Saj ne spim! Cele noči prebedim zaradi teh krčev. Ob 11. zvečer zaspim, potem pa se zbudim ob enih, če imam srečo pa spim do treh.
Zadnjič sem imela v dobre pol ure kar osem krčev. Mi je bilo ful slabo zraven, pa še bolelo je. Jeb... ta moj EMŠO na katerega se vsi zgovarjajo. Če ne drugega, bom res v dobri pripravljenosti prebedeti vse noči zaradi dojenja. Čez dan pa tudi ne morem spati.

Drugače pa že perem in likam. Danes sem imela do 6. zjutraj oprana dva stroja oblačilc, eno prejšnjo rundo pa sem vmes prelikala. Ker nekaj pa res moram delati ponoči, da se mi ne zmeša.

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?