1bebika -> RE: Aprilčice 2013 (7.11.2012 15:56:43)
|
Hej, PikicaStonogica:) Če se prav spomnim: malo starega boš "ponucala" še med božično-novoletnimi, kar se pa dopusta za 2013 tiče pa ga dobiš z odločbo v celoti, samo ga seveda v tem slavnem svetu šolstva ne moreš porabiti. Tako da se ti po zakonu prenese v 2014, s tem, da moraš spet o zakonu porabit 10 dni v 2013, se pravi, da ti teh 10 dejansko propade (ali kak dan porabiš med zimskimi počitnicami), ostalo ti gre v 2014 in to lahko izjemoma v šolstvu porabiš do konca avgusta 2014 (drugje do konca junija 2014). Preverjeno,, ker sem na Ministrstvo spraševala v prejšnji nosečnosti. Kej boljše:) IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga ne spomnim se, katera je dala link, ampka hvala, zdaj vem, da nastopim porodniško 1. 3. 2013! :))) pa da se mi štejejo plače od JAN do DEC 2012, torej ravno celo leto ... dopusti, služba, nadrejeni ...vem, da vas je tukaj nekaj v javnem sektorju, pa me konkretno zanima, je katera v šoli? me zanima, kako bo z mojim dopustom ... imam še par dni starega, novi mi bo pa ves ostal in ga bom kratko malo podarila, ker ne smem bit na dopustu, razen vpočitnicah (glede na na šolski koledar), sam zdej ne vem, v kater zakon moram gledat in JA, jaz imam zaj ... šefico, ki ne gre izven okvirov in se samo ozira na zakon, nič se ne da zmenit po človeško, po domače, ... :((( ve, katera, kam pogledat glede koriščenja dopusta PRED porodniško in kdaj se lahko stari porabi, koliko ga siatne itd itd itd ...?????
|
|
|
|