Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (9.11.2012 12:10:19)
|
Drage moje. Vsem skupaj in vsaki posebej želim izraziti globoko hvaležnost za tople besede, ki ste jih zapisale. Človeku v tem trenutku pomenijo veliko in naj se še tako trapasto sliši, kljub temu, da vas ne poznam osebno, ste mi v teh besedah, ki ste jih zapisale dale veliko, zakar sem vam globoko hvaležna [sm=smiley27.gif] Najinemu fantku (ja, fantek je, ki sva si ga tako želela), je AC pokazala DS, brez možnosti napake. Tudi genetik je bil presenečen, saj je najina NS bila brez posebnosti in nisva spadala v kategorijo zvišanega tveganja. Ob tem bi rada poudarila in vas hkrati prosila, nikar ne razmišljajte tako črnogledo, saj sva resnično primer, kjer je bila NS ok, AC pa je pokazala napake, eden izmed izredno redkih. Nama ni bil usojen zdrav otročiček. Odločila sva se za prekinitev nosečnosti, ker je bolezen nesprejemljiva z najinim življenjem. Hudo je, ker se je zgodilo nama, hudo je, ker ni nihče kriv, da se nam je to zgodilo in hudo je, ker je odločitev boleča. V teh težkih trenutkih, sva povezana kot še nikoli in prepričana, da bova z ljubeznijo en do drugega zmogla iti naprej, s čim manj čustvene bolečine, ki je pa na žalost ta hip huda. Solze se ne ustavijo, in dovolite, da s temi besedami pospremim najino dete. V slovo naj ti zašumi travica, v slovo naj ti tiho zapoje ptičica, najina ljubezen naj te ponese, med večne zvezdice. V bolečini... Tippi
|
|
|
|