|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
16.8.2012 13:27:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *ninchy

hoj hoj.... pa se vam tudi jaz pridružim....pdp naj bi po izračunih imela 15.4..
pregled pa imam 28.8...doma že imamo 3 letnega nagajivčka.
maja nam pikica ni bila usojena,zato upam da bo sedaj vse ok...

*ninchy, pozdravljenauser posted image
Če vam maja ni bilo usojeno, za kar mi je zelo žal, bo pa tale pikica tolko bolj močna, boš videlauser posted image
Urša

(odgovor članu *ninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
16.8.2012 13:31:37   
Tippi

Hahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dvojčki jauser posted image  Pomoje nimam te srečeuser posted image  Bi pa znalo bit zlo zanimivo, če bi ratalouser posted image
Joooj, kako se pa meni ne da it v službo...user posted image user posted image  Še uro in pol... Bi raj pečeno kuro pojedla, res!user posted image
Urša

HAHAHAHA lol user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 202
16.8.2012 13:34:09   
Anonimen
Ja, res... user posted image user posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
16.8.2012 13:37:56   
Anonimen
Evo, mojega frajerjauser posted image user posted image user posted image

http://i271.photobucket.com/albums/jj130/ursika_ursi/DSCN2129.jpg

Urša

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
16.8.2012 13:38:08   
*ninchy
ja tudi mi upamo da bo uspelo....ker enkrat cez to nevem če bi še lahka šla....
kdaj imate pa namen povedati,da pričakujeteuser posted image ...
men se zdi,da me bodo vsak čas "pogruntali"...počutim se napihjeno ,nisem glih koščena
in prej sem lahk še trebuh mal not potegnala,sedaj več ne greuser posted image ...pa kadit sem nehala in me
že vsi sprašujejo če smo kaj naštimali.....jooj sam jz jim še nebi rada povedala tk hitro....

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 205
16.8.2012 13:50:21   
Anonimen
Midva sva doma že povedala pa še to samo zato, ker je moj rekel, da ne more bit več tihouser posted image
Sorodnikom pa bom povedala 2.9., na moj roj. danuser posted image  Takrat bojo vsi zbrani in bo najlažjeuser posted image
Aja, kadit si nehala, ja to pa je malo težje skrituser posted image
Urša

(odgovor članu *ninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
16.8.2012 13:50:43   
Anonimen
Tippi in Urša, STOP! user posted image Doma sem, pa komaj sledim, tok hitro polneta strani :) jaz se pridna, pa kuham, pa vidve? :) Dejmo mal zmigat riti!!! :))))

Urša WOW za tvojga svaka čas ... moj je pa pri stvareh v hiši bolj počasen, morm ves čas priganjat (je rasel v bloku) ...ampak na koncu je vse narejeno ...:) Letos malo urejamo okolico :)))

(odgovor članu *ninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
16.8.2012 13:53:09   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Midva sva doma že povedala pa še to samo zato, ker je moj rekel, da ne more bit več tihouser posted image
Sorodnikom pa bom povedala 2.9., na moj roj. danuser posted image  Takrat bojo vsi zbrani in bo najlažjeuser posted image
Aja, kadit si nehala, ja to pa je malo težje skrituser posted image
Urša

Kakšen lepotec!!! user posted image
Midva sva povedala najbližjim...mamice očki. Ker mi je bilo nerodno se prestavljat iz kauča na fotelj in špilat "lenuha"user posted image . Tako sva raje povedala in ni več čudno, in nisem lenuh user posted image in je razumevanje za moje slabosti, zaspanost in utrujenost.

Ostalim sorodnikom in prijateljem, bova povedala po NS. Čeprav naju že zdaj srbijo jeziki, ampak vseeno bova počakal, da ne bo šlo kaj narobe. Potem to ful boli, ko moraš vsakemu spet povedati, da se ni izšlo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 208
16.8.2012 13:55:08   
Tippi

Tippi in Urša, STOP! user posted image Doma sem, pa komaj sledim, tok hitro polneta strani :) jaz se pridna, pa kuham, pa vidve? :) Dejmo mal zmigat riti!!! :))))

Urša WOW za tvojga svaka čas ... moj je pa pri stvareh v hiši bolj počasen, morm ves čas priganjat (je rasel v bloku) ...ampak na koncu je vse narejeno ...:) Letos malo urejamo okolico :)))

hahah STOP! user posted image Jaz sem v službi. Sama. Pa sem si malo privoščila oddiha. Podaljšano marijinovnebovzetje user posted image Popoldne bomo migal z ritjo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 209
16.8.2012 13:57:22   
Anonimen

Hahahahauser posted image user posted image  Sej še kakšno uro, potem pa jaz odpeketam v službouser posted image
Danes bom naredila testenine v haše omaki- omakca že pripravljena, samo čakam kdaj moj pride domovuser posted image
Sem bla pa pridna in sem oprala en stroj cunj in en stroj krožnikov in tega sranjauser posted image
Midva sva pred 3 leti začela preurejat vikendico ki sva jo dobila od njegovih in ker sva vse sama delala je malo dlje trajalouser posted image  Mi pa ni žal, ker ima moj res okus in roko za take stvariuser posted image  Dopoldne je v službi, popoldne pa fura s.p. in še doma pridno vse porihta. Letos nama je zneslo nardit škarpo in terase, kjer bom imela lepo travico in kakšen okrasen drevešček, zdaj pa še to s tlakovci itd. Je kar pohitel, kar sploh nisem pričakovala in je zato blo še tolko večje in lepše presenečenjeuser posted image
Glavno je, da je na koncu vse urejeno in porihtano pa tut če traja mal dljeuser posted image
Urša

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
16.8.2012 13:58:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

hahah STOP! user posted image Jaz sem v službi. Sama. Pa sem si malo privoščila oddiha. Podaljšano marijinovnebovzetje user posted image Popoldne bomo migal z ritjo user posted image

Hahahahahahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
16.8.2012 13:59:12   
*ninchy
torej sta že tudi vidva povedala.oz. tvoj?joj moj bi lahko bil celo nosečnost tiho,jaz sm pa taka čenča bi res rada kr vsem povedlauser posted image rada bi zdržala do 14.9 takrat imam rojstni dan in bi povedala ostalim..
v prvi nosečnosti vem da sem že skoraj isti dan ko test pokazal user posted image vsem povedala....
mah ja anonimna cigareti me bodo izdaliuser posted image ,ceprav si kr neki zmišljujem da mi ne pašejo več,da se odvajam...
sam mislim,da ne nasedajouser posted image ...28.8 imam pregled in do takrat se bom probala samo nasmejali ob komentarjihuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 212
16.8.2012 14:02:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *ninchy

torej sta že tudi vidva povedala.oz. tvoj?joj moj bi lahko bil celo nosečnost tiho,jaz sm pa taka čenča bi res rada kr vsem povedlauser posted image rada bi zdržala do 14.9 takrat imam rojstni dan in bi povedala ostalim..
v prvi nosečnosti vem da sem že skoraj isti dan ko test pokazal user posted image vsem povedala....
mah ja anonimna cigareti me bodo izdaliuser posted image ,ceprav si kr neki zmišljujem da mi ne pašejo več,da se odvajam...
sam mislim,da ne nasedajouser posted image ...28.8 imam pregled in do takrat se bom probala samo nasmejali ob komentarjihuser posted image ...

Ja, midva sva že povedala mojim in njegovim domačimuser posted image  Moj pa je potem še vsem svojim kolegom in celi žlahtiuser posted image
Jaz pa se trudim biti tiho vsaj do mojga roj.dneva (2.9.), ker imam 23.8. UZ in upam, da se bo takrat že kaj videlo- prvič se namreč ni nič- sem imela UZ že 9.8.
Ja ja, tile cigareti znajo bit izdajalskiuser posted image  No, saj do 28.8. tudi ni več tako daleč, čeprav vem kako se tile dnevi vleeeeeečeeeeeeeejo, kar nikamor ne gre tedenuser posted image
Urša

(odgovor članu *ninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 213
16.8.2012 14:13:25   
*ninchy
no tk sem bla jz v prvi nosečnosti..takoj sem povedala vsemuser posted image ...
sam ko se pa drugič ni končalo vredi,se pa zdaj malo štopam,da sj pregled mine...
smo ne govori kk se tti dnevi vlečejo ,pa sam sama vidiš..
prejšnič sem mela datum šel v 12.tednu,ampakdo tja sploh nisem prišlauser posted image .
sedaj pa imam že v 8. tednu in že komaj čakam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 214
16.8.2012 14:19:50   
Anonimen
Samo glavo pokonci in sploh ne razmišljaj o tem, da bi lahko bilo kaj narobe pa bo vse ok, boš vidlauser posted image
Jaz bom naslednji teden nekje v 7. tednu in tudi upam, da se bo že kaj videlouser posted image
Urša

(odgovor članu *ninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
16.8.2012 14:42:49   
nejkec
Tippi, saj se čist strinjam s tabo glede poroda, seveda če partner ne prenese krvi in podobno, da je bolje da počaka zunaj. Je pa fino če po porodu brez težav prenese kako pokakano plenico in neprespano nočuser posted image
Jaz se tudi trudim nosečnost zase zadržat do pregleda, povem po potrebiuser posted image . Bi raj počakala, ampak ker mi je slabo malo čudno deluje ko se recimo izmikam določenim zadevam. Staršem sem tudi povedala. Nanju bi se obrnila tudi če bi šlo kaj narobe, tako da mi je prav da vesta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
16.8.2012 16:21:01   
ircomp
Ne, vse skupaj sem pridobila 19 kil, ampak jih je šlo po porodu 10 takoj dol. Špeheca je blo za 8 kil :D

a vsega skup si se zredila 8 kil? pa to je super! jaz sem se 9 ša sem bila ZELO zadovoljna, a veš kolk s enekatere zredijo ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 217
16.8.2012 16:22:30   
Anonimen
ahaaaaaaaaaaa no do zdja si že ziher dala dol, tko da se lahk spet zrediš ;) hihi

(odgovor članu ircomp)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
16.8.2012 17:25:31   
davorjeva pikica
živjo user posted image
zanima me ali vas lahko spremljam pa kdaj pa kdaj kaj napišem? :)
zaenkrat nisem še nosečka ampak kumi čakam da bom :)
fajn se mejte in uživejte v nosečnosti :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 219
16.8.2012 17:33:43   
tijati
ojla,
dobila datum za PG 11.09 ŠELE......meni se zdi tako deleč....user posted image

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 220
16.8.2012 19:23:03   
Anonimen
Jaz sem pa ugotovila, da imam prvi pregled čez točno 14 dni ... joj, kje je še to ... :(

Ana

(odgovor članu tijati)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
16.8.2012 20:36:26   
minka tonka

IZVIRNO SPOROČILO: minka tonka

Aprilčice 2013

nick, starost, lokacija, število user posted image doma, prvi pregled (PP), drugi pregled (DP), nuhalna svetlina (NS)

26. 3.
anonimna 2011

28. 3.
anonimna Ana, 32, 1user posted image , PP: 30. 8

1.4.
Ejla, 2user posted image

2.4.
copi_87, PP: 22.8.
barbara_s, 1user posted image , PP:5.9

3.4.

4.4.
struckaa
doberdan

5.4.
Anonimna Urša, 26 let, okolica Makol, prva nosečnost, PP: 9.8, DP: 23.8., NS: ??
Mincaa
Nataša31
1bebika, 1user posted image

6.4.

7.4.
*lala*, 23, 1user posted image , PP: 6.8.

8.4.
*mavrica*, PP: 10.9.
Tippi, 39, 1user posted image PP: 15.8., DP:12.9., DH: 7.9., NS: 27.9.
9.4.
Anonimna user posted image

10.4.

Ircomp, 1user posted image

11.4.
Nejkec, 2user posted image , PP: 4.9.

12.4.

13.4.

14.4.

15.4.
bilabong
ninchy, 1user posted image , PP: 28.8

16.4.

17.4.
tijati, 1user posted image , PP:11.9.

18.4.

19.4.
oska, 1user posted image

20.4.
Minka Tonka, 27, 1user posted image

21.4.

22.4.

23.4.

24.4.
summer11, 31, 1user posted image , PP:10.9.

25.4.

26.4.
PrincipesaD

27.4.

28.4.

29.4.

30.4.

Skupaj: 26 user posted image

Nisem zasledila PDP za:
Anonimna Urša

nadinne, 29, 1user posted image

PikicaStonoga

Tako, jaz sem se kar sama dodala, ker tista ANonimna na 5.4. sem pomoje jaz user posted image  Glede na datum prvega pregleda user posted image
Urša

I dont care about distance, I just care about you.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 222
16.8.2012 20:39:39   
Tippi
Uuuuu a sem res najstarejša? Trikrat hura zame! user posted image

(odgovor članu minka tonka)
Neposredna povezava do sporočila: 223
16.8.2012 20:41:10   
Tippi

Jaz sem pa ugotovila, da imam prvi pregled čez točno 14 dni ... joj, kje je še to ... :(

Ana

A ne, kolk smo neučakane user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 224
16.8.2012 20:43:11   
minka tonka
Ojla čvekice user posted image
Ok, za prvo silo sem malo posodobila seznam, se bom bolj potrudila, samo da ta vikend mine. Moram torto pečt, lektorirat, pa učit se še, pa na piknik za novorojenko k kolegu gremo, pri mojih bomo nekej pomagali ... Drgač pa se sploh ne počutim nosečo, nobenih slabosti, jest mi paše vse, še čiki mi ne smrdijo kot prvič. Tk da, podobno, kot je že ena napisala, dokler ne bo prvega pregleda (na katerega se še kar nism naročilauser posted image ), vse skupaj dojemam bolj virtualno oziroma ne še tko čustveno. Res si želim tega otročka, sm dokler ga ne vidim, sem malce skeptična. Upam, da je vse ok. Danes sem povedala mami, pa bf, ostali pa še ne vedo. Po NS ali prvem pregledu, se bova še odločila. Zdj pa lektorirat ... ne da se mi user posted image
.

I dont care about distance, I just care about you.

(odgovor članu minka tonka)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?