|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
17.8.2012 13:03:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Joooj, jaz sem čist not padlauser posted image  Gledam vozičke, ampak nimam pojma na kaj morem bit pozornauser posted image  Vem že to, da je fajn, da se da športni del obrnit v obe smeri in da so kolesa velika in gumjastauser posted image  Glede na to, da imam PDP v aprilu pomoje ne rabim košare- ali pač?
Urša

Daj si duška!!! :) Uživaj ...

Sigurno je drugače, ker je to tvoja prva nosečnost, se spomnim sebe pred 4 leti...

mene pa zdaj ne drži tolko, ker imam praktično vse že doma ... :) razen če bo fantek bo prvo leto v roza oblekcah :) hihi

Ana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
17.8.2012 13:06:11   
PikicaStonoga
Urša in Tippi ... a so imena skrivnost, me zanima o čem razmišljata ... Tippi a gledaš na to, da paše k imenu tvoje prve hčerke (sej maš ti že neo skor polnoletno a ne?)

Urša tebi je najlažje ... ker je prvi user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 252
17.8.2012 13:12:57   
Anonimen
Za punčko mam jaz ime ''shranjeno'' že od srednje šole, tako mi je bilo všečuser posted image  Zojauser posted image  AMpak me moti, ker je v zadnjih letih naval Zojicuser posted image  Je na rezervi še Vita, Lana in Tinkarauser posted image
Za fantka pa mi je všeč Amadejuser posted image  Pa tudi Žan, Tilen, Davorinuser posted image
Urša

(odgovor članu PikicaStonoga)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
17.8.2012 13:21:42   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Urša in Tippi ... a so imena skrivnost, me zanima o čem razmišljata ... Tippi a gledaš na to, da paše k imenu tvoje prve hčerke (sej maš ti že neo skor polnoletno a ne?)

Urša tebi je najlažje ... ker je prvi user posted image

Bo kar skrivnost user posted image Niti malo ne gledam na to, a bo pasalo k imenu prve punce, ali pa k priimku ipd. Pač čist samostoojno ime, ne glede na to, kam paše.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 254
17.8.2012 13:23:00   
Tippi

Tippi - nobenih prijemov :( kje pa se kupijo te lizike in ti bonbončki? ... pol mi naj bo kr slabo, če bo fant, da bom imela par doma ;) hihi a ste preverile kitajski koledar? meni napovuduje spet punčko ...sam ko sta dva različna, kdo bi vedel ...

Midva se še nisva menila, al bova vprašala al ne, tud o imenih se še sploh nisva pogovarjala, nekak niti ni dosti govora o moji nosečnosti, tud sama sploh nimam ta pravega filinga ... nestrpno čakam prvi pregled, zaenkrat se mi zdi še vse tako neresnično ... ne vem ...

v prvo NISVA vprašala in to, da je presenečenje, punce, iz lastnih izkušenj, je nekaj najlepšega! :) ne samo za vaju tud za ostale ... meni je recimo za tiste, ko vem, da bodo imeli punčko/ali fantka, pa povejo še ime, tko mal brezveze ... potem ko pride sms rodili smo, si rečem aha to je to ... če pa ne vem, niti kaj bo, niti imena, potem pa še jaz nestrpno prričakujem sms od prijateljic, kaj so rodile in kako so dale ime ... IMA TO EN SVOJ ČAR! :))) čeprav je težko ...

meni osebno v prvo niti ni blo težko, je hitro minilo in se nisem obremenjevala, ker sva se tako odločila! je pa bilo zanimivo in zabavno, ker so se vsi okoli naju ukvarjali s tem, KAJ bo in napovedovali ...eni so gledali moj trebuh, drugi, kako izgleda moj obraz, tretji so računali nekaj glede na moj RD, ....in verjeli ali ne! samo moj ati in moj tast sta napovedala PUNČKO!!! VSI OSTALI pa fantka ... no bila je pupa :)))) tko da takoj ko povem, da sem noseča, jima morm rečt, naj izračunata (vsak ima nek svoj sistem), kaj bom imela hihi :) moj ati je nekaj računal glede na RD, mojmu tast sem pa mogla povedat svoj dekliški priimek ... nisem se pa poglabljala ... kdo bi vdel ... ampa RES je zabavno ... še v porodni je sestra rekla o a boste imeli fantka (ko je gledala utrip srčka) ... midva pa ja, ne veva ... in je bla punčka :))))

zdaj v drugo mene ima, da bi vedela, samo res še ne vem ...

Tudi pri nas v prvo nismo vedeli. In je bilo res zabavno z vsemi ugibanji vred. Presenečenje je pa itak POPOLNO!
Lizike kupiš v lekarni, ingver bi pa moral po vseh pravilih imet povsod. Špar jih ima zihr.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 255
17.8.2012 13:24:34   
Tippi

Za punčko mam jaz ime ''shranjeno'' že od srednje šole, tako mi je bilo všečuser posted image  Zojauser posted image  AMpak me moti, ker je v zadnjih letih naval Zojicuser posted image  Je na rezervi še Vita, Lana in Tinkarauser posted image
Za fantka pa mi je všeč Amadejuser posted image  Pa tudi Žan, Tilen, Davorinuser posted image
Urša

Meni so za fanta najbolj všeč Timotej, Sebastjan, Gašper, Tristan. Potem mi pa zmanka user posted image

Tinkara je tud meni všeč, najbolj od teh, ki si jih napisala!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 256
17.8.2012 13:30:28   
Anonimen
Oooo, Timotej je bil pri nama prva izbira za fantka, pa je potem moj izrazil željo, da bi zbrala takšno ime, ki ga nima nihče v žlahti ali od kolegovuser posted image  Tako da Timotej je njegov bratranec, Tristana ima kolegica, Gašper je pa bil moj bivši, heheheuser posted image user posted image  Mi je pa Timotej najbolj všeč od tvoje izbireuser posted image
Jap, jaz se tudi vedno bolj k Tinkari nagibamuser posted image  Brina in Luna sta mi tudi všeč, ampak imata moji kolegici psički s tema imenomauser posted image user posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
17.8.2012 13:41:13   
Tippi

Oooo, Timotej je bil pri nama prva izbira za fantka, pa je potem moj izrazil željo, da bi zbrala takšno ime, ki ga nima nihče v žlahti ali od kolegovuser posted image  Tako da Timotej je njegov bratranec, Tristana ima kolegica, Gašper je pa bil moj bivši, heheheuser posted image user posted image  Mi je pa Timotej najbolj všeč od tvoje izbireuser posted image
Jap, jaz se tudi vedno bolj k Tinkari nagibamuser posted image  Brina in Luna sta mi tudi všeč, ampak imata moji kolegici psički s tema imenomauser posted image user posted image
Urša

Ja, res smo tako narejeni, boh ne dej, da bi dali otroku takšno ime, ki ga že nosi oseba, ki je že pase, ali pa je nesimpatična, ali pa je že v sorodstvu user posted image

Drugače so pa meni za punčko všeč še Ota, Zarja, pa Tippi mi je všeč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 258
17.8.2012 13:42:49   
Anonimen
Zarja, jaaaaauser posted image  Pol pa rabiš še Svitauser posted image  Zarja in Svit, kolk je meni to lepouser posted image user posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
17.8.2012 13:49:46   
Tippi

Zarja, jaaaaauser posted image  Pol pa rabiš še Svitauser posted image  Zarja in Svit, kolk je meni to lepouser posted image user posted image
Urša

Men pa svit ni. Mi je bil pred 15 leti, ko ni bil tako pogost, danes me pa mine, ko ma vsaka druga mamica Svita user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 260
17.8.2012 13:51:49   
Anonimen
Zarja in Svit je FUL lepo ... pa Vita in Tilen ... :)))

Jaz pa pojma nimam ... všeč mi je recimo Mark, Ana, Jan (niti ne več tolk kot 4 leta nazaj), Oskar, Enej ... sej ne vem joj prejoj se že vidim, da bom kmalu šla v knjižnico po knjigo z imeni in obrnila cel net od A do Ž in pisala sezname in potem počasi črtala in ožala ... :))))

Ana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
17.8.2012 13:53:00   
Tippi

Zarja in Svit je FUL lepo ... pa Vita in Tilen ... :)))

Jaz pa pojma nimam ... všeč mi je recimo Mark, Ana, Jan (niti ne več tolk kot 4 leta nazaj), Oskar, Enej ... sej ne vem joj prejoj se že vidim, da bom kmalu šla v knjižnico po knjigo z imeni in obrnila cel net od A do Ž in pisala sezname in potem počasi črtala in ožala ... :))))

Ana

hahaha jst tudi user posted image Vidim da bo kar projekt najti ime za fantka. Ko se bo pa še dragi vklopil zraven, bo pa zmešnjava na kubikuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 262
17.8.2012 13:56:15   
Tippi

Joooj, jaz sem čist not padlauser posted image  Gledam vozičke, ampak nimam pojma na kaj morem bit pozornauser posted image  Vem že to, da je fajn, da se da športni del obrnit v obe smeri in da so kolesa velika in gumjastauser posted image  Glede na to, da imam PDP v aprilu pomoje ne rabim košare- ali pač?
Urša

Uživaj! user posted image

Jaz bom pa, kakor je meni v navadi, vse delala zadnji moment user posted image Če bi bilo po moje, bi bila najraje brez vozička, tako kot masaji v afriki user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 263
17.8.2012 14:33:43   
1bebika
oooooo, vidim, da smo že pri imenih. Ma meni ne vem, se mi ne zdi nobeno, ki mi pade na pamet dovolj dobro. Je pa res, da sva za 1. user posted image tudi celo nosečnost bila neodločena, ko sva ga pa videla pa ni bilo več dvoma. In mu res zelo pristaja.user posted image .
Razen res velike utruejnosti in zaskrbljenosti, kako moram določene zadeve še ponarditi pred user posted image mi drugega nič ni. No, pa vožnjo bolj slabo prenašam. Tiste slabosti iz 1.user posted image pa hb ni. Je pa res, da sem na dopustu in bo juriš, ko bo treba v službo.
Joj, a ste ve tudi kej napihnejne? Meni se zdi, kot da je mojtrebušček tako, da je bil v prvo v 6.mesecu.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 264
17.8.2012 14:40:25   
Tippi

Joj, a ste ve tudi kej napihnejne? Meni se zdi, kot da je mojtrebušček tako, da je bil v prvo v 6.mesecu.

Ja, ful! Jaz sem bila v prvo takšna šele pri 6 mesecih! user posted image Vmes mi je za kakšen dva dni malo splahnel, potem pa spet. Danes zjutraj sem bila že lepo šlang user posted image , zdej pa spet rastem. Do večera mi tud pižama ne bo več prov user posted image Pa sploh ni odvisno od tega kaj pojem. Prebavo mam pa jaz kar dobr urejeno. Že odprej, zdej pa tud ne opažam nekega velikega odstopanja. Napihnjenost pa kar ne zgine.

< Sporočilo je popravil Tippi -- 17.8.2012 14:41:15 >

(odgovor članu 1bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 265
17.8.2012 15:13:06   
nejkec
Joj punce, kok ste naklofale! Nimam časa sledit :) To, da slabost hitro mine če je punčka pri meni v prvo ni držalo. Za spol v prvo nisva vprašala, zdaj tudi ne bova. Se mi zdi tok fajn tisto presenečenje. Čeprav je hčerka potem prva 2 meseca nosila bolj fantovske cote (svetlo modro, zeleno...). Pri imenih imava pa midva težave pri punčkah, za fante imam že ene 5 v čakalni vrsti, za punčko sva pa popolnoma brez idej. In če je moj 6. čut pravilen bo tudi tokrat punčka. Tako da bom vesela vaših predlogov, sicer je pa še kar nekaj časa do aprila :)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 266
17.8.2012 15:32:23   
barbara_s
Evo, midva sva se pa ravno včeraj pogovarjala o tem, ali bova vprašala za spol ali ne. Prvič nisva, in je bilo super. Jaz nisem imela nobenega posebnega občutka, da je fant/punca, potem je bila punca in sva bila presrečna. Bi bila pa ravno tako navdušena, če bi bil fant...

Zdaj, v drugo, pa ne vem... Jaz sama bi njrajši ne vedela, moj se strinja z mano. Skrbi me pa za veliko pošastko. Je ravno v tistih letih, ko so fantje fej in fuj in ni nič pametnega od njih (se sploh ne znajo igrat, mami, samo fuzbal se igrajo, bljak). Tako da njej bi morda pomagalo, če bi vnaprej vedela, da je bratec, da se na to nekako navadi :) - če je pa punca, pa ni panike. Ker ona bi strašno rada imela sestrico, če bo pa bratec, ga pa lahko baje kar v porodnišnici pustim user posted image . No, do aprila se bo že sprijaznila...

Imen pa itak nimava izbranih... Še za prvo sva se na poti v porodnišnico pogovarjala, kako ji bo ime - pa je bila na rok rojena, ni bil surprise surprise.

Kar se pa opreme tiče: jaz pa nimam pojma, kaj naredit. Voziček mi je splesnil... Mah, bom videla. Je še čas :)

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 267
17.8.2012 21:22:16   
oska
Končno doma!Juhu!Smo kar v redu vozili.Zdej pa pranje,pranje,pranje...Midva še nič nisva govorila o imenih,bo pa tako ime,da bo v njem črka O,ker imamo vsi trije to črko v imenu in priimku. Vprašala pa verjetno bom,ker ne bi zdržalauser posted image Nič..jutri kaj več napišem...Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 268
18.8.2012 11:32:21   
ircomp

ahaaaaaaaaaaa no do zdja si že ziher dala dol, tko da se lahk spet zrediš ;) hihi

Ajoj :) Se bom probala štopat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 269
18.8.2012 12:26:08   
*mavrica*
Heeej!! Jao, jao, me 10 dni ni, pa že mam cel roman za brat user posted image . Pridne ste, ni kaj!! Jst sm se neki hvalila preden sem šla na dopust, da mi nč ne fali....ja, pa ja!! Se je že začelo....skoraj celodnevne slabosti, sicer brez bruhanja, kafe mi smrdi, pa čeprav ga imam ZELO rada, nč mi ne diši za jest, za zajtrk lahko pojem le rogljičke. Pa kar sem prej oboževala (nutela), je zdej videt ne morm, obožujem pa poli salamo (ki je prej nkol nism jedla!). user posted image Ne morš verjet!! Pa pr men je lih kontra, sploh ne morm vč vode pit, čeprav vem, da bi mogla ful pit.

Zdej sva bla na morju z našimi in še noben ne ve in je blo tud men smotano, ka sm bla kot megla, samo spala, počivala sem. Pa itak se jim je čudno zdelo, ker nisem kafeta pila! user posted image Ma sva se odločila, da ne bova nobenmu povedla do prvega pregleda. Po pregledu bova povedla staršem, po nuhalni pa še vsem ostalim. Me pa tud mene tok že matra,da bi povedla!!user posted image

Pa tud že odštevam do 10.9., takrat naj bi se že neki vidlo. Zdej sm lih konec 7. tedna, tko da res že kumi čakam, da slišim srček user posted image .

Lp, Nina

(odgovor članu ircomp)
Neposredna povezava do sporočila: 270
18.8.2012 12:34:01   
Anonimen
Hej bejbeuser posted image  Kako ste kaj?
Jaz sem zaspana, da bi lahko cel dan komot prespala.. Joooj, na morje me vleče, da je že nooorooooouser posted image
Sma se nekak pogovarjala, da boma vrjetno na jesen/zimo skočila kam na toplouser posted image
Ravno sem zbasala pol škatle Pringles čipsauser posted image  Upam, da mi ne bo žal, ko bom slučajno letala na wcuser posted image user posted image
No, sma se že odločila, da če bo punčka, bo Tinkarauser posted image user posted image
Urša

(odgovor članu *mavrica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
18.8.2012 12:59:41   
nejkec
Kakšno se vam zdi ime Enja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 272
18.8.2012 13:02:42   
Anonimen
Meni je všečuser posted image user posted image
Urša

(odgovor članu nejkec)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
18.8.2012 14:37:35   
rožica5
Oj!

Še jaz se vam pridružujem :) Očitno bomo pri nas zibali sredi aprila :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
18.8.2012 14:46:05   
rožica5
Sem mal brala vaša pisanja, pa ne vseh, ker ste zlooo pridne, pa vidim, da nisem edina, ki sem že v sedmem tednu vsa napihnjena. To me strašno mori, ker v prvi nosečnosti nisem bla tko napihnjena, je pa res, da mi je še od prvič ostal kakšen + kilogram in se zdej zdim sama seb že k ena žogica :) Joj, kaj še bo! :) Drugač me pa zadnje dva dni matra slabost, ki ni tako zelo moteča, sam taprava pa tud nisem, pa da o bolečih dojkah sploh ne govorim. Imam pa prvi pregled 29. 8. Tolk zaenkrat.

(odgovor članu rožica5)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......