|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
16.8.2012 20:51:14   
minka tonka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Hahahaha karavane gleda! user posted image user posted image To je tipično moško, ko imajo v genih, da zdaj pa morajo poskrbeti za ženo in otroke. Ko bo kupil avto, lahko pričakuješ kakšne večje spremembe v obnovi stanovanja user posted image

Karavan bi bil res super izbira, ker imam doma še nemško dogo in dost manj svinjarije po avtu, če mu samo prtljažnik odpreš in je to touser posted image
Glede bajte pa itak.. Sva imelav planu drugo leto polagat tlakovce, delat fasado, višat in širit + menjat streho, pa pridem zadnjič domov in že čakajo palete polne tlakovcevuser posted image user posted image  V enem tednu je prekopal celo dvorišče, polaga že stopnice, dva dni nazaj pa pridem zvečer iz službe in vidim, da je ena stran hiše že cela oblečena v 15cm stiroporuser posted image user posted image user posted image  Stopim v bajto in mi pokaže še, da je kupil lučke za zunaj, za v tla, da se bo z vozičkom dalo lepše prit do vhodauser posted image user posted image
Tippi, tako da mislim, da še bolj pa me res že težko presenetiuser posted image user posted image
Urša

Haha, si me spomnila na mojega, ko sem bla prvič noseča user posted image . Prej se nisva mogla niti čisto zmenit, kje bova, nikamor se ni premaknilo, ko sem pa zanosila, se je v 14 dneh zmenil s stricem, kolegi, kaj bo kdo delal, plani so leteli naokoli, material nabavljal ... po letu in pol smo bli vseljeni, vsi trijeuser posted image user posted image . Zdaj pa tudi že planira, kako bo treba sobice poštimat pa vse. Pa drgač je res ful priden, samo nosečnost ga pa še podžge, hahaha. Aja, kar se poroda tiče, prvič je bil zraven in meni je pomenil super podporo, tk da bo drugič tudi, če bo le lahko. Je bil pa po porodu bolj zmatran kt js, čist je bil fertik revežuser posted image . Ja sem mela pol energije, da bi lahko na Triglav tekla, on se je pa komej domov pripeljal.

I dont care about distance, I just care about you.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
16.8.2012 21:24:14   
oska
Ojla! 1.Ful ste pridne s pisanjem.Super! 2.Moji podatki:tocno cez 12 dni bom stara 31,sem iz okolice Domzal,za pregled poklicem jutri,ko se vrnemo iz dopusta.Upam,da bo cimprej,glede na spontani splav,ki sem ga imela maja. 3.Pocutim se ok,nic mi ni slabo,joske me bolijo...Sem pa obsedena s hojo na wc in preverjanjem,da ne bi bilo kaj krvi.Prov nocna mora mi je,ce se spomnim na mesec maj... 4.10 dni imam se dopust,potem pa nazaj med moje ucence.Komaj cakam, da grem spet v razred,samo letos ne bom do konca leta...Pozdravcke iz Dubrovnika

(odgovor članu minka tonka)
Neposredna povezava do sporočila: 227
16.8.2012 23:36:22   
*ninchy
hej oska.....verjemi,da bo vse ok.tudi sama sem imela maja ss,pa sedaj komaj čakam da minejo tile prvi 3 meseci,
da si malo odahnem....ne morem verjet kk to še psihično vliva na zdajšnjo nosečnost..tudi jaz skoz hodim na wc gledat če je vse ok....ma itak da je...jz komi čakam da mine in da primem svojo še eno malo štručko....nočka

(odgovor članu oska)
Neposredna povezava do sporočila: 228
17.8.2012 7:20:04   
Anonimen
Jutro punce :-) Evo, jaz se v postli meditiram, moj pa ze tlakovce in.stopnice zunaj rihta :-P Matr sm ponosna na niega! :-*
Evo, je ze skor dokoncno, da v soboto prodam svojga polota enemu kolegu, midva pa greva ze danes gledat e
nga lusnega karavana :-) Sej pravim, moj je cist not padu, hehehe :-D
Ursa

(odgovor članu *ninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
17.8.2012 7:46:10   
Tippi
Oska čestitam! Jooooj kako mene to veseli, da nas je vedno več! user posted image

Urša meni je ta pozornost moških tako zelo všeč! Zlata vredni so! user posted image

Sem pa danes po dolgem času končno spila kavo! Prej tudi pomisliti nisem smela nanjo, me je že zvijalo od slabosti. Upam, da bo šlo zdaj samo še na bolje, ker me ta vsakodnevna slabost tolk izčrpava, da grem sama sebi na jetra.user posted image Zjutraj sem še nekako funkcionalna, potem gre pa samo navzdol. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 230
17.8.2012 8:32:37   
Anonimen
Hoj, punce user posted image !

Jaz sem pa včeraj pred spanjem otvorila sezono bruhanja ... sej ne vem al mi je OK al ne, sam dejstvo je, da sem se PO tem TAKOJ počutila OK, ni mi bilo več slabo in sem lahko v miru zaspala!!!

IN če je treba bruhat, da se bom dobro počutila, so be it ... ker ne prenesem več CELODNEVNIH slabosti, ko tud dihat ne morm :(

Zdej se grem pa zrihtat, potem pa pride frizerka, bom lepa k princeska ... user posted image
Ana

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
17.8.2012 8:41:54   
Tippi

Hoj, punce user posted image !

Jaz sem pa včeraj pred spanjem otvorila sezono bruhanja ... sej ne vem al mi je OK al ne, sam dejstvo je, da sem se PO tem TAKOJ počutila OK, ni mi bilo več slabo in sem lahko v miru zaspala!!!

IN če je treba bruhat, da se bom dobro počutila, so be it ... ker ne prenesem več CELODNEVNIH slabosti, ko tud dihat ne morm :(

Zdej se grem pa zrihtat, potem pa pride frizerka, bom lepa k princeska ... user posted image
Ana

Jooooj boga! user posted image Čeprav jaz sem tudi že razmišljala, da bi se magari prisilila z bruhanjem (sploh včeraj, mi je bilo za umret kakšno uro), pa nisem vedela, a to dejansko pomaga. Ti želim, da bo čim manj slabosti, če pa že, potem pa tud kakšno bruhico privoščim, če se po tem počutiš bolje. Ni ga bolj groznega občutka, kot slabost, pa tud bruhat ne moreš user posted image

Ooooo si pa prinčipesa, da te domov pridejo frizirat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 232
17.8.2012 8:44:43   
oska
No pa sem dobila datum prvega pregleda,ze naslednji teden,23.8.ob 12h.Sem si oddahnila,sem pricakovala sele septembra.Ceprav vprasanje,kolk se bo ze videlo.Vazno,da vidim,ce je vse tako kot mora bit.Danes sem cist povozena,je tamal pokonc ze od 5:20..Zgleda ma potovalno vrocico.Zdej pa se ene 8-10ur voznje proti domu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 233
17.8.2012 10:09:28   
nejkec
Jaz sem se v prvo na začetku res bolje počutila, ko sem bruhala in sem zjutraj tako delala, da sem se 'potrudila' (no kj dost truda ni bilo potrebnega :)) žolč zbruhat potem sem pa hitro nekaj pojedla in tisto je potem dejansko ostalo v želodcu. To je delovalo kak mesec potem pa ni pomagalo tudi kadar sem 10krat na dan bruhala...

(odgovor članu oska)
Neposredna povezava do sporočila: 234
17.8.2012 10:14:56   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: oska

No pa sem dobila datum prvega pregleda,ze naslednji teden,23.8.ob 12h.Sem si oddahnila,sem pricakovala sele septembra.Ceprav vprasanje,kolk se bo ze videlo.Vazno,da vidim,ce je vse tako kot mora bit.Danes sem cist povozena,je tamal pokonc ze od 5:20..Zgleda ma potovalno vrocico.Zdej pa se ene 8-10ur voznje proti domu.

ja a ste na dopustu? bogica, si ne predstavljam zdej se vozit 8-10 ur ... jaz ne maram lih dolgih voženj :( pa žez dan se boste vozili? mi gremo na dopust zmeraj ponoči, da miška spi ...
Ana

(odgovor članu oska)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
17.8.2012 10:16:02   
Tippi
Oska super! Zdaj pa srečno pot, pregled bo pa itak vsak čas tukajuser posted image

nejkec se hecaš. desetkrat na dan??? user posted image Upam, res upam, da me ne doleti kaj takega. Jaz še nisem bruhala, mi je pa za umret slabo. In res vse stavim na to, da je res samo prve tri mesece tako, potem pa da mine. Optimistka sem!

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 236
17.8.2012 10:18:38   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nejkec

Jaz sem se v prvo na začetku res bolje počutila, ko sem bruhala in sem zjutraj tako delala, da sem se 'potrudila' (no kj dost truda ni bilo potrebnega :)) žolč zbruhat potem sem pa hitro nekaj pojedla in tisto je potem dejansko ostalo v želodcu. To je delovalo kak mesec potem pa ni pomagalo tudi kadar sem 10krat na dan bruhala...

Jaz se pa ne morem potrduit ... dostkrt mi gre na bruhanje, pa grem do wcja, pa mi dvigne pa ne morem, pa ne bruham ... no včeri pa sem ... ja sej je itak bil sam žolč, sam mi je odleglo ...
ana

(odgovor članu nejkec)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
17.8.2012 10:20:01   
Tippi
Jst bi tud da mi odleže....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
17.8.2012 10:22:36   
Anonimen

[/quote]

Ooooo si pa prinčipesa, da te domov pridejo frizirat user posted image user posted image
[/quote]

ej to je blo zdej prvič, pa je blo super ... sem končno dojela, da je čas da zamenjam frizerko, ker vozit se k njej 80 km nima smisla a ne ... pa sem vztrajala ... LETA ... zdej se mi pa ne da več ...

pa nisem jaz tiste sorte za salon ... raje denar čemu drugemu namenim!
tko da sem zdaj našla eno, k pride na dom, meni še tolk boljše, cena pa ista kot če bi jaz šla k njej :))) pa pol ceneje kot v salonu ... ;) ZADOVOLJNA :) pa še LEPA sem :) hihi

pozdravček, morm hitr kej za na mizo najdit, pride kolegica k meni na čvek! YES! :))) Pa še sami bova v miru, miška moja je na počitnicah, možek na sestanku ...

:)

Pa trenutno mi ni slavo JEJ :)))

ANA

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
17.8.2012 11:54:33   
Anonimen
Jaz pa morem po lesu potrkat, mi je bilo slabo samo 2 tedna, od tega sem samo 1x bruhala. Zdaj sem super, pač lačna sem skosuser posted image user posted image  Baje bo punčka, ker se mi je slabost tako hitro končalauser posted image  Pa tudi sama mam nek občutek, da bo pupikauser posted image
Danes mam prav super dan- psa sem že peljala na sprehod, oba dihurčka sem uspešno preselila v njuno staro rezidenco in zdaj prav na polno uživata, mačkico sem nahranila in pocartala pa mojega tudiuser posted image  Zdaj pa mi je zadišalo malo pucat, ker se tolko peska notri znosi, da že skor škripa, ko hodiš, hahauser posted image user posted image
Frizerka me je na ignor vrgla in jo že 1 mesec neuspešno prosim, če me lahko pobarva, ker sem že cela katastrofa, ampak očitno bo treba drugo najtuser posted image
Oska, pozdravljenauser posted image user posted image  In srečno, predvsem pa varno pot domovuser posted image
Kako ste punce?user posted image
Urša

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
17.8.2012 11:56:05   
Tippi
sej to s frizerjem sem se mal pohecala user posted image na koncu je itak najbolj pomembno samo to, da ti ne bo slabo, pa še lepa boš user posted image

A maš kakšne posebne "prijeme" proti slabosti. Jaz občasno tiste lizike ližem, proti potovalni slabosti za mulčke, pa ingverjeve bombončke jem, pa recimo da pomaga. ne za dolgo, ampak vsaj za pol urce. Tolk da si mal oddahnem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
17.8.2012 11:58:36   
Tippi
oooo urš, aktivna! user posted image Pridna!

A če je hitr konc s slabostmi, pravijo da bo punčka? No, te čenčke pa še nisem slišala. Torej bomo mi imeli fantka user posted image
Prvič mi sploh ni bilo slabo, pa je bla pupa, zdej pa ful. Zgleda da je res neki na tem user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 242
17.8.2012 11:59:18   
Tippi
A boste vprašale kaj je?

Midva sva se odločila da ne. user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 243
17.8.2012 12:04:07   
Anonimen
Pol pa kapo dol pred vamauser posted image  Mene bi raztrgalo od radovednostiuser posted image user posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
17.8.2012 12:07:27   
Tippi
Sej me je že hecal, češ da sem čist preveč firbčna, da bi zdržala. user posted image
Ampak bom. Dogovor je dogovor! user posted image Pa še fino bo, ker bova lahko dvoje imen izbirala user posted image in na koncu bo res veliko presenečenje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
17.8.2012 12:13:02   
Anonimen
No, jaz definitivno ne bi zdržalauser posted image  Moj pa še manjuser posted image user posted image
Za punčko že imam imena, za fantka pa se mi še sanja ne- imama sicer par favoritov, ampak je še vse bolj v luftuuser posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
17.8.2012 12:25:05   
Tippi

No, jaz definitivno ne bi zdržalauser posted image  Moj pa še manjuser posted image user posted image
Za punčko že imam imena, za fantka pa se mi še sanja ne- imama sicer par favoritov, ampak je še vse bolj v luftuuser posted image
Urša

Midva tud že za punčko user posted image Pri fantkih je pa vedno problem. Ne vem zakaj je tako. meni so manj všečna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
17.8.2012 12:48:33   
Anonimen
Joooj, jaz sem čist not padlauser posted image  Gledam vozičke, ampak nimam pojma na kaj morem bit pozornauser posted image  Vem že to, da je fajn, da se da športni del obrnit v obe smeri in da so kolesa velika in gumjastauser posted image  Glede na to, da imam PDP v aprilu pomoje ne rabim košare- ali pač?
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
17.8.2012 13:00:38   
Anonimen
Tippi - nobenih prijemov :( kje pa se kupijo te lizike in ti bonbončki? ... pol mi naj bo kr slabo, če bo fant, da bom imela par doma ;) hihi a ste preverile kitajski koledar? meni napovuduje spet punčko ...sam ko sta dva različna, kdo bi vedel ...

Midva se še nisva menila, al bova vprašala al ne, tud o imenih se še sploh nisva pogovarjala, nekak niti ni dosti govora o moji nosečnosti, tud sama sploh nimam ta pravega filinga ... nestrpno čakam prvi pregled, zaenkrat se mi zdi še vse tako neresnično ... ne vem ...

v prvo NISVA vprašala in to, da je presenečenje, punce, iz lastnih izkušenj, je nekaj najlepšega! :) ne samo za vaju tud za ostale ... meni je recimo za tiste, ko vem, da bodo imeli punčko/ali fantka, pa povejo še ime, tko mal brezveze ... potem ko pride sms rodili smo, si rečem aha to je to ... če pa ne vem, niti kaj bo, niti imena, potem pa še jaz nestrpno prričakujem sms od prijateljic, kaj so rodile in kako so dale ime ... IMA TO EN SVOJ ČAR! :))) čeprav je težko ...

meni osebno v prvo niti ni blo težko, je hitro minilo in se nisem obremenjevala, ker sva se tako odločila! je pa bilo zanimivo in zabavno, ker so se vsi okoli naju ukvarjali s tem, KAJ bo in napovedovali ...eni so gledali moj trebuh, drugi, kako izgleda moj obraz, tretji so računali nekaj glede na moj RD, ....in verjeli ali ne! samo moj ati in moj tast sta napovedala PUNČKO!!! VSI OSTALI pa fantka ... no bila je pupa :)))) tko da takoj ko povem, da sem noseča, jima morm rečt, naj izračunata (vsak ima nek svoj sistem), kaj bom imela hihi :) moj ati je nekaj računal glede na RD, mojmu tast sem pa mogla povedat svoj dekliški priimek ... nisem se pa poglabljala ... kdo bi vdel ... ampa RES je zabavno ... še v porodni je sestra rekla o a boste imeli fantka (ko je gledala utrip srčka) ... midva pa ja, ne veva ... in je bla punčka :))))

zdaj v drugo mene ima, da bi vedela, samo res še ne vem ...

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
17.8.2012 13:01:14   
Anonimen
Pozabla sem se podpisat ...

Ana, da boste vedle :)))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?