minka tonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Hahahaha karavane gleda! To je tipično moško, ko imajo v genih, da zdaj pa morajo poskrbeti za ženo in otroke. Ko bo kupil avto, lahko pričakuješ kakšne večje spremembe v obnovi stanovanja Karavan bi bil res super izbira, ker imam doma še nemško dogo in dost manj svinjarije po avtu, če mu samo prtljažnik odpreš in je to to Glede bajte pa itak.. Sva imelav planu drugo leto polagat tlakovce, delat fasado, višat in širit + menjat streho, pa pridem zadnjič domov in že čakajo palete polne tlakovcev V enem tednu je prekopal celo dvorišče, polaga že stopnice, dva dni nazaj pa pridem zvečer iz službe in vidim, da je ena stran hiše že cela oblečena v 15cm stiropor Stopim v bajto in mi pokaže še, da je kupil lučke za zunaj, za v tla, da se bo z vozičkom dalo lepše prit do vhoda Tippi, tako da mislim, da še bolj pa me res že težko preseneti Urša Haha, si me spomnila na mojega, ko sem bla prvič noseča . Prej se nisva mogla niti čisto zmenit, kje bova, nikamor se ni premaknilo, ko sem pa zanosila, se je v 14 dneh zmenil s stricem, kolegi, kaj bo kdo delal, plani so leteli naokoli, material nabavljal ... po letu in pol smo bli vseljeni, vsi trije . Zdaj pa tudi že planira, kako bo treba sobice poštimat pa vse. Pa drgač je res ful priden, samo nosečnost ga pa še podžge, hahaha. Aja, kar se poroda tiče, prvič je bil zraven in meni je pomenil super podporo, tk da bo drugič tudi, če bo le lahko. Je bil pa po porodu bolj zmatran kt js, čist je bil fertik revež . Ja sem mela pol energije, da bi lahko na Triglav tekla, on se je pa komej domov pripeljal.