Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (16.10.2012 20:47:46)
|
joooj res za pop..izdit tole odpiranje res traja celo večnost, me prej nažene na kakico, kot da se tole odpre [sm=smiley36.gif] pikicastonoga, evo iz hudega si ven, zdej se pa nikar toliko ne ženi, noben ne bo naredil namest tebe[sm=smiley36.gif]. razen če maš kaj vezano na rok. jaz od kar sem nosečka, mam tri kupčke v pisarni, zložene po prioriteti. prioriteta ena, dve in prioriteta tri. če je vezano na rok, naredim takoj, ostalo me počaka. enotavno sem ugotovila, da sama sebi škodim in jaz se imam preprosto rada. človečka pa tudi. tako da, čist dobronamerno, malo zadihaj![sm=bravo.gif] ker pretirano delo, s tem pa tudi stres, prinašajo bolezen. februarka zmer manj nam bo slabo. jej! a ni fajn no [sm=bravo.gif] neli čestitke za dobro opravljeno NS [sm=bravo.gif] lila packa provokatorka si [sm=smiley36.gif] sicer pa tud jaz nisem ostala brez cukra. je tamlada naredila čokoladne kroglice s kokosom in sem dobila svojo dozico [sm=smiley36.gif] hahah katniss [sm=smiley36.gif] jaz sem sicer štartala z B, ampak mam filing da mam že zdej Ž [sm=jezicek.gif] pa nimaš kaj. ma mulc da cuza na vsako uro [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|