RE: Aprilčice 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (16.10.2012 15:13:18)

Men ni všeč. preveč vesoljski mi je. jaz sem bolj mahnjena na staro klasiko. še najraje bi imela kaj takega [sm=smiley1.gif]
http://www.homedesign.si/si/starinski-vozicek-brown-i2499.shtml

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (16.10.2012 15:19:44)

sem hotla sliko prilepit, pa ne znam [sm=zmeden.gif] pa je nastal tisti kilometer link - sori!
ali katera ve, kako to gre

[sm=smiley33.gif]

katniss -> RE: Aprilčice 2013 (16.10.2012 17:50:10)

Tippi: jaz se moram tu posebej narocat, ker imajo za to posebej izurjene babice. [sm=smiley1.gif]
Drugace na rednih pregledih ne delajo UZjev.
Bom pa takrat 19t4d, tako da v dvajsetem tednu.

Mene se vedno bradavice bolijo, ko je fejst mrzlo. Drzim pa pesti, da mi prsi ne bodo vec zrastle. Ze itak sem startala z D (oziroma E, ce imam dober dan [sm=smiley36.gif]), tako da kaj vecjega bi bilo ze res.. smesno. Ampak no, tudi to se bo dalo potrpet.

Hm tale Stokke tudi meni ne sede.. Nekako mi ne pase zraven dojencka pa ne vem cisto zakaj.
Jaz bi mela enga takega terenskega, rada hodim in starsi zivijo na podezelju pa se mi zdi, da bi znalo kaj bolj konkretnega prav prit.

Pri meni so se danes spekli kokosovi poljubcki [sm=smiley1.gif]

*Lila -> RE: Aprilčice 2013 (16.10.2012 18:44:27)

Jaz sem pa kokosovo potico pekla [sm=smiley1.gif] Tippi vabljena, je še malo topla [sm=smiley36.gif] Samo me je kar malo utrudilo, glede na to, da sem en teden večinoma počivala in preležala [sm=smiley1.gif] Jaz nimam nič več kondicije zaradi te bolniške. Komaj čakam, da začnem normalno hodit na sprehodke.

Meni ta stokke voziček ni napačen, si pa ne predstavljam, da bi ga imela, ker živim v manjšem kraju z veliko podeželskimi cestami [sm=smiley36.gif]

Jaz sploh ne dojemam, da bomo z morfologijo že na polovici nosečnosti. A ne gre nekam hitro? [sm=smiley1.gif] Jaz tudi razmišljam, da če bodo v redu rezultati bhr, grem na morfologijo samoplačniško. Že nuhalne nimam v najlepšem spominu.. Mi je rekla Strahova naj pridem k njej na morfologijo, pa verjetno bi res šla, če bi se za to odločila. Ali pa h Pušenjaku [sm=smiley1.gif]

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (16.10.2012 19:20:09)

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica12

Oj Pkca&Sisi, jaz sem danes nekam švoh, zato kar oklevam s prijavo na telovadbo... Nič ne morem obljubit še, bom videla, če bo čez kako uro boljše, če ne pa sreda (upam).

Tudi jaz sem svoh,spet:-( zato odlasam.

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (16.10.2012 19:20:51)

Hej hoj!

Berem, za pisanje pa ni energije ... niti časa ...
zdrava sem, KOČNO! :) DIHAM :) z nosom ne z usti [sm=smiley36.gif]
jem večerjo, potem nadalujem z delom za službo.
sem polno zaposlena, zaradi bolniške in velike utrujenosti pred tem sem z delom (beri z dokumentacijo) dosti zadaj v službi, poleg tega sem privat v enem projektu, ki mi vzame tud dosti časa, pa vedno delam vse zadnji trenutek ...
bila sem že OK ... 14 dni ... od petka spet vsak dan bruham ... utrujenost pa ŠE ni minila ...

zdajle jem zeleno solatko z jajčki in sirovo štručko njami ... da se najem, da bom zmogla še eno urco dela, morm teste pripravit in vaje za test, drug teden otroc pišejo, pred počitnicami ... pol pa aj tutaja ... še vedno morm bit ob devetih v postli, če ne se čist skomirana :(
ko, če kdaj dobim nazaj energijo, sem tudi jaz ZA telovadbo v domžala ali trzinu, trenutno pa še sprehodov ne zmorem in to že 4 mesece :(
pozdravček :)

trixxy -> RE: Aprilčice 2013 (16.10.2012 19:45:28)

PikicaStonoga tale otrok bo pa res priden, ko se bo rodil [sm=smiley36.gif]. Ker če ti zdaj tolk nagaja, se bo čist naveličal in bo potem čist priden ;-)

Februarka08 -> RE: Aprilčice 2013 (16.10.2012 20:32:42)

Čer!
joj, a še kateri ful dolg odpira odgovor na RR? Jaz se potem že naveličam ker piše eror in se mi ne da več[sm=zmeden.gif]
V glavnem, lažje jem in sem nadoknadla vse za nazaj[sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif] za piko na i sem zmazala še mal torte in sem kot [sm=pujs.gif] eh, koza.

Če odštejem zdajšnjo slabost, mi pomoje ni blo nič slabo dons[sm=zmeden.gif][sm=bravo.gif] še mal, pa bomo iz tahujšega ven.

Lepo spite, pa crklajte svoje bušije[sm=smiley1.gif]

Neli81 -> RE: Aprilčice 2013 (16.10.2012 20:37:02)

Ojla
Evo NS je za mano. Vse super.[sm=bravo.gif] Tudi tamala je bila zelo pridna in z zanimanjem opazovala bratca (najverjetneje [sm=jezicek.gif])
naslednji pregled imam 25.10. In že komaj čakam, ker ga bom vprašala tudi, če lahko grem sedaj na telovadbo za nosečnice, glede na probleme s krvavitvami v začetku.

Top10: jaz sem pri prvi nosečnosti imela nizko posteljico - na morfologiji je opazila. Ni nič hudega, lahko samo pride do prezgodnjega poroda oz. Naredijo carskega v kolikor se ne dvigne, saj dete ne bo imelo placa več notri. Nekako tako mi je pojasnila, če se prav spomnim. Ampak na koncu je bilo vse OK. Že na naslednjem pregledu je moj ginekolog pogledal in se je že dvignila. Mislim, da nimš razloga za strah. [sm=smiley1.gif]

Lepo bodite.

Caw

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (16.10.2012 20:47:46)

joooj res za pop..izdit tole odpiranje res traja celo večnost, me prej nažene na kakico, kot da se tole odpre [sm=smiley36.gif]

pikicastonoga, evo iz hudega si ven, zdej se pa nikar toliko ne ženi, noben ne bo naredil namest tebe[sm=smiley36.gif]. razen če maš kaj vezano na rok. jaz od kar sem nosečka, mam tri kupčke v pisarni, zložene po prioriteti. prioriteta ena, dve in prioriteta tri. če je vezano na rok, naredim takoj, ostalo me počaka. enotavno sem ugotovila, da sama sebi škodim in jaz se imam preprosto rada. človečka pa tudi. tako da, čist dobronamerno, malo zadihaj![sm=bravo.gif] ker pretirano delo, s tem pa tudi stres, prinašajo bolezen.

februarka zmer manj nam bo slabo. jej! a ni fajn no [sm=bravo.gif]

neli čestitke za dobro opravljeno NS [sm=bravo.gif]

lila packa provokatorka si [sm=smiley36.gif] sicer pa tud jaz nisem ostala brez cukra. je tamlada naredila čokoladne kroglice s kokosom in sem dobila svojo dozico [sm=smiley36.gif]

hahah katniss [sm=smiley36.gif] jaz sem sicer štartala z B, ampak mam filing da mam že zdej Ž [sm=jezicek.gif] pa nimaš kaj. ma mulc da cuza na vsako uro [sm=smiley36.gif]

izalina -> RE: Aprilčice 2013 (16.10.2012 20:50:13)

Hej hej,

pri meni nič novega ali posebnega...razen to, da ta teden delam do 17h in je takoj tukaj večer. Jaz sem pa navajena it spat ob 21h oz. po 21h ne morem nič več. Čaka me še ena seminarska do petka [sm=smiley13.gif]...nimam pojma kako mi bo kaj uspelo nardit, ampak bo že nekako.

Voziček - kot sem že pisala ga imam še od prve hčerke, ker sva takrat kupila malo boljšega, da bo kao za dva otročka. In voziček je res tipi top. Imam pa takega http://www.bebeours.com/blog/2009/03/30/pour-celles-qui-vivent-a-la-montagne-ou-qui-vont-beaucoup-au-ski%E2%80%A6/

Imena - za fantka je izbrano, za punčko še ne. Kdaj bo....nevem. Jaz bi najraje videla, da že včeraj [sm=jezicek.gif]. Samo moj je tako flegma, da mi zmeraj reče, da se imen ne izbira 'na silo'. Da ko pride, pride. Samo, da ne bo kdo drug prej tukaj [sm=smiley36.gif]. Moj bratec je bil 2 dni v P brez imena, ker je bila mami na sveto prepričana, da bo punčka in nista zbrala imena za fantka. Za fantka je pa zbrano že od hčerke. Je pa hčerka že sama predlagala oz. izbrala imena....čeprav ji vsakič rečem, da se bomo še dogovorili. Zbrala je pa Petra in Marko...njena učiteljica s plavanja ter nek starejši otrok iz vrtca (moram še vzgojiteljico vprašat koliko je resnice na tem [sm=smiley36.gif]).

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (16.10.2012 21:54:29)

Še moje poročilo o pilatesu. Super je bilo! Vaje zgledajo enostavne, ampak se kar namatraš s pravilnim dihanjem in stiskanjem popka in medeničnih mišic. Me prav zanima, če me bo jutri kaj bolelo. Aja, pa lokacija je top, 5 minut stran od doma, neprecenljivo res. Danes sem bila precej utrujena in če ne bi bilo tako blizu, bi si sigurno premislila. :)
Skratka, priporočam!

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (17.10.2012 7:31:04)

IZVIRNO SPOROČILO: doberdan

Še moje poročilo o pilatesu. Super je bilo! Vaje zgledajo enostavne, ampak se kar namatraš s pravilnim dihanjem in stiskanjem popka in medeničnih mišic. Me prav zanima, če me bo jutri kaj bolelo. Aja, pa lokacija je top, 5 minut stran od doma, neprecenljivo res. Danes sem bila precej utrujena in če ne bi bilo tako blizu, bi si sigurno premislila. :)
Skratka, priporočam!

Ja, strinjam! zgleda enostavno, pa sploh ni. delajo res vse mišice, če se pa še malo loviš z dihanjem in z vajami medeničnega dna, potem maš dela ful [sm=smiley36.gif] Kje si?

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (17.10.2012 7:54:18)

Jaz sem pa včeraj zvečer, ko sem se ulegla in umirila po pilatesu in danes zjutraj, predno sem se pretegnila, začutila nekaj v trebuhu. sem skoraj 99,99 procentna da je bil vesoljček [sm=bravo.gif] , ker s prebavo trenutno nimam težav in čisto drugače mi razmetava po bušiju, ko me dajejo vetrovi ali ko se mi "premika" črevesje. Ful sem vesela!! [sm=smiley27.gif] zdaj pa komaj čakam naslednje kobacanje [sm=smiley36.gif]

trixxy -> RE: Aprilčice 2013 (17.10.2012 8:19:56)

Bravo Tippi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].  Mene je včeraj G spraševala, če že kaj čutim, sam jaz bom verjetn začutila ful pozno, ker verjetn ne bom verjela, da je to to, dokler me čist ne zbrca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Moja prva pa se je samo malo premikala, če se ji je dalo, brcala pa ni. Pa zdej tolk več telovadi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (17.10.2012 8:21:55)

[/quote]Ja, strinjam! zgleda enostavno, pa sploh ni. delajo res vse mišice, če se pa še malo loviš z dihanjem in z vajami medeničnega dna, potem maš dela ful [sm=smiley36.gif] Kje si?[/quote]

Tippi, sem šla kar v trnovo, ker mi je najbližje. 4 nosečke smo prišle, vse so fajn!
Tudi jaz že nestrpno čakam te brce. Sem že mislila, da se je pred par dnevi začelo, ampak mislim, da je žal samo črevesje, ker sem čutila previsoko in ne spodaj. Zdaj sem polnih 16t. Ampak saj bo, potrpežljivost je mati modrosti al kako ... [sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (17.10.2012 8:25:49)

Tud jaz sem pomislila, da se mi samo dozdeva, ampak je bilo tako očitno in čisto spodaj. črevesje se mi dogaja mnogo višje. tako da ni dvoma, vesoljči je bil [sm=smiley36.gif] mene je tamlada tolk suvala, da je bilo včasih prav boleče. tale se mi zdi bolj miren, vsaj po ultrazvoku sodeč. kar ni in ni hotel migat. bomo videli, mogoče se še razživi [sm=smiley36.gif]

dobrdan ful fino. [sm=bravo.gif] jaz bom potem, ko se bom odselila tudi poskušala najti kaj bližje, ker bom od tam kjer bom, do tega pilatesa zdaj oddaljena kar nekaj kilometrov. Tko da, če ne drugje, mi bo trnovo bistveno bližje. mogoče bova pa še celo sopilatesarke [sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (17.10.2012 8:30:55)

brcike! pri meni se tudi že počasi dogaja [sm=bravo.gif] če se namestim tako pol leže in noge malo dvignem, začutim tako čisto nežno dogajanje tam notri - sigurno je pupa, ker s prebavo nimam težav; pa v avtu vsake toliko začutim kakšen pik - zgleda na trenutke pas malo preveč stisne in si bupa išče prostor...

voziček - bebeconforta ima ena soseda, pa sem že pri prejšnjem otroku gledala, da je kr neki ven visel ob strani, pa zdaj je isto - ves čas je nekam zverižen, kot da ne bi imel prave opore, ne vem!?

itak je še veliko časa, samo fino se je pa razgledovat

pa dobro jutro!

[sm=smiley33.gif]

trixxy -> RE: Aprilčice 2013 (17.10.2012 8:38:41)

Jaz imam Peg Peregota in ima noro dobro košaro, veliko lupinico in super športni del, tak da ostajam kr pri temu.

Doberdan a mi daš še enkrat link do tega pilatesa v trnovem?

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (17.10.2012 8:41:41)

jaz bom tudi dobila peg perego z lupinico. košare sicer nima, ampak računam da je niti ne bom potrebovala. če bi rodila v jesenskih mesecih, ali pozimi, potem bi vsekakor iskala košaro. ali p atudi ne. kaj pa vem. moja prijateljica pravi, da je šlo brez košare komot, čeprav je rodila februarja. itak se pa podarjenemu konju ne gleda v zobe [sm=smiley36.gif]

oooo trixxy bo tud pilatesirala [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

Pkica -> RE: Aprilčice 2013 (17.10.2012 8:44:30)

Jutro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

Ekola dons sm dopolnila polnih 15 tednov...... joj za vsak dan sm vesela ko je mem. No najbrš vplivajo vse negativne stavri,ki so se mi zgodile v preteklosti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Ampak gremo pozitivno naprej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

V petek me čaka 4 redni pregled in upam, da mi bo naredila UZ... tok si želim, da ga vidm in da vidm, da je vse ok... včasih me mal stisne....in se spračujem če je vse ok....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] sej vem mal smotana sm...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Sinčnica in sisy sej vse mal odlašamo. Itak nas pa zdele čaka ene par dni zelooooo lepo vreme in najbolš bo da ga mal izkoristimo za kak sprehod na svežem zraku. V tem času se nam bo pa tud počutje izbolšalo in se bomo dogovorile za telovadbo....

Doberdan Uh tud jst že nosim ene3 tedne nosečniške glače... trebušček mi tud pridno rase, tko da že vsak pazi, da bomo dobili novega člana[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] 

Tippi tud jst sm na tem, da so mi prsi povečale... sm že tud nabavla en nov udobn modrček..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Joj že kr brcike čute... hmmmm sej jst sploh ne vem kako se to čut... vsake tok časa čutm tko mal brr ( joj ne znam opisati občutka) ampak ne vem če je to to.... no upam da tudi jst začutm kej konkretnega.... no ene pravjo pa da fullll pozn čutjo tm nekje 17-18t, tko da ne bom delala panike.

Želim vam en lep dan... pa še sončen bo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley16.gif[/image]

Pkica

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (17.10.2012 8:46:31)

IZVIRNO SPOROČILO: trixxy

Doberdan a mi daš še enkrat link do tega pilatesa v trnovem?

Ooooo, me veseli, da nas bo več in da se še v živo spoznamo. To je link, lokacij je veliko, jaz hodim v center st. občanov:
http://www.sd-metulj.si/lokacije.php

trixxy -> RE: Aprilčice 2013 (17.10.2012 8:49:02)

A pri starih občanih je? Sej to pa ni toooolk daleč, sam parking je problem, al ne?

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (17.10.2012 8:49:46)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

jaz bom tudi dobila peg perego z lupinico. košare sicer nima, ampak računam da je niti ne bom potrebovala. če bi rodila v jesenskih mesecih, ali pozimi, potem bi vsekakor iskala košaro. ali p atudi ne. kaj pa vem. moja prijateljica pravi, da je šlo brez košare komot, čeprav je rodila februarja. itak se pa podarjenemu konju ne gleda v zobe [sm=smiley36.gif]

oooo trixxy bo tud pilatesirala [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

Misliš, da bo šlo brez košare? Sem malo skeptična, ker športni del je res odprt, tam v košari so pa čisto v zavetju. Pa tudi poglej, če se potem športni del res čisto poleže. Pri našem vozičku je ena guba, tako da športni del ni primeren za novorojenčka. Ampak saj se za peg perego dobi tudi ena taka mehkejša košara, ki se samo položi v športni del, tudi to je dobra opcija za prvih nekaj mesecev.

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (17.10.2012 8:50:03)

IZVIRNO SPOROČILO: trixxy

Jaz imam Peg Peregota in ima noro dobro košaro, veliko lupinico in super športni del, tak da ostajam kr pri temu.

kateri model pa imaš? moja druga opcija (ki bo verjetno zaradi racionalnosti na koncu prevladala[sm=zmeden.gif]) je PP Pliko Switch Easydrive - sedež se obrača, košara je ful velika in tudi lupinice imajo dobre teste, pa še relativno na malo se zloži, kar je tudi prednost za v avto (http://www.pegperego.si/si/easydrive-switch-modularni-sistem-g1690.shtml?_=groupped), moti me samo, da PP nima več nič v roza -ker sem se odločila, da voziček bo absolutno punčkast [sm=jezicek.gif], pri prejšnjih dveh otrocih sem vedno imela neke brezvezne nevtralne barve, ker pač do zadnjega ni bilo čisto ziher za spol, zdaj ko je za sigurno, pa hočem roza !!!!

[sm=smiley33.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>