doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (15.10.2012 21:50:31)
|
Drage sonosečke, lepo vas je brati. Meni bo ta nosečnost minila kot bi mignil, ker preveč delam in evo, nimam 5 minut časa za nič. Lepo, da še vedno prihajate nove. Brez skrbi, dodala vas bom na seznam, samo da najdem kakšno urco za to. Če pa bi se katera rada lotila, pa kar. Jaz sem imela danes 2. pregled in je bilo super. Izvidi, pritisk, teža ista, vse ok. Celo železa imam več kot dovolj, kar je bil pri meni vedno problem, tudi v nenosečem stanju. JUHU! Otročiček je mahal, dal roke v usta in brcal. Zaenkrat ni hotel napovedovat spola, ker se ni dobro videlo in je rekel, da se je že zmotil, tako da bomo raje naslednjič gledali. Nosečniška oblačila že na polno nosim, ker imam že pravi trebušček, tako kot prvič v 6. mesecu. Imam precej kril, kupila sem ene fine hlače za v službo, drugo pa imam od prej ali sposojeno. Več ne bom kupovala, mislim, da bo šlo. Imena: midva še niti začela nisva z izbiranjem! In me je kar strah, ker sva prvič zelo zelo dolgo izbirala ... nisva vedela spola, ampak kljub temu za fantka sploh nisva imela imena, ker enostavno nisva našla všečnega!! Se bojim, da bo tokrat ista pesem. Jutri grem na pilates, komaj čakam! Bom poročala, kako mi bo všeč. Vsem vam pošiljam koš energije, jaz je imam končno na pretek! [sm=bravo.gif]
|
|
|
|