jesenika -> RE: Aprilčice 2013 (18.10.2012 15:38:47)
|
Zdravo punce... skoz sm neki utrujena, se mi sploh neda pred comp spravit... Sem vam hotela namignit, če bo katera kupovala MATERINSKO BLAZINO je sedaj v E'leclercu iz 35eur znižana na 27eur, tko da jo bom šla kr iskat, ker je res uporabna zadeva, za spanje pa potem tudi za novorojenčka... Mene tud skoz neki špika spodaj, ampak nism nič prepričana, da bi to bil lahko "vesoljček":))) pravijo da se pri 1. nosečnosti kar pozno čuti prve gibe, ker še ne poznaš občutka, tiste ki ste pa že 2.,3. pa sigurno veste kaj se dogaja:)) Ve večinoma vse pridno jeste in pridobivate kg...jst sm pa čist obupna s prehrano...mesa skoraj ne morm vidt, sm čist vegi ratala..pa tud tko pojem vse v pol porcijah kot pred nosečnostjo...očitno mi hormončki nekaj nagajajo, al nevem kaj bi to blo? vsaj to sm vesela, da se mi je energija mal povrnila, ker sem bila v 2.in 3. mesecu kot cunja, nič ni blo od mene...še dobr da je moži tolk potrpežljiv:)) Kar se pa spolnosti tiče, me je kar sram povedat, da je čist suša, nekaj časa nisva smela, zdej nama je pa tud tok čudn..da je kr kriza.. se bo treba mal potrudit... Sem vas hotla vprašat, a gre tud pri vas pregled pri G tko hitro, nevem al ma moj tok dela (verjetno ja), se mi zdi da mu je vse po avtomatizmu, sicer na srečo dela na Vsakem pregledu UZ, tko da to mi je super, sam vse skup je pa tko na hitro, da mi ni čist všeč... Evo mal javljanja, fajn čvekajte naprej...pozdrav
|
|
|
|