Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (15.10.2012 7:40:06)
|
Dobro jutro in lep poznedeljek! [sm=bravo.gif] Pa da spet malo poročam! počutje! Bolje, če zanemarim včerajšnjo drisko[sm=smiley26.gif] Nimam pojma kaj se je zgodilo. Ampak tako zelo me je šraufalo v trebuhu, da sem že pomislila, da bom izgubila najinega vesoljčka. Takih bolečin pa še ne [sm=smiley13.gif] Potem sem šla na stranišče in nisem vedela, ali bom "rodila", ali bom kaj! In sem doživela drisko vseh drisk [sm=smiley36.gif] Potem sem seveda šla takoj poslušat srčka in je vse štimalo. sem si ful oddahnila. Nimam sicer nekega apetita, ampak se bo vrnil. mislim, da je šlo ali za kakšno hrano, ali pa prehodno virozico. Renovacija Ful napredujemo in zdaj se pa vselitev že zelo nasmiha in kar ne morem dočakat. AC Odločila sva se, da ne bova rekla, da skrijejo spol. Po vseh teh željah in pričakovanjih in in in, sva se odločila, da je bolje da veva. sploh kar se mene tiče. Me pa vsak dan, ko se bolj bližam posegu, pošteno zvija od strahu. ne morem si pomagat. Trebušček in joški [sm=smiley36.gif] Rastem fuuuul! Trebuh se mi je samo čez vikend vidno povečal, da o joških sploh ne govorim. Zdaj imam eno konkretno številko večjo in me kar malo skrbi kako bom te mlekarne nosila okrog proti koncu nosečnosti in sploh med dojenjem. Upam, da bo človeček fejst lačn, da bo to šlo ven [sm=smiley36.gif] Cunjice Sem gledala malo v trgovini popek in si bom vzela ena hlače. Ne še zdaj, ker vem, da bi mi bile prevelike, pa tudi zaenkrat imam dovolj kosov za kombinacijo, ampak potem pa v akcijo! res da so drage, ampak edino tam so ene, ki so mi res res všeč. Tele: http://www.popek.si/oblacila-za-nosecnice/nosecniske-jeans-hlace/dolge-jeans-hlace-z-visokim-pasom-berlin.html Pa nujno moram kupit en modrčk. Tiste, ki sem kupila na začetku, sem že prerastla [sm=smiley36.gif] Razmišljam, da bi kar kupila tistega za dojenje, ki se spredaj odpne košarica, pa potem proti koncu nosečnosti še enega podobnega. knjige in imena Sem si sposodbila knjigo leksikon imen in moram priznat, da nisem pri vseh teh imenih, dobila niti ene fajn ideje [sm=smiley13.gif] Za fantka se moj oklepa kot pijanec plota enega in edinega imena, in so vsa druga potem brezvezna. Celo tako močen vpliv ima (ker je meni ime tudi všeč, ampak bi mogoče raje kaj drugega, ker ima moja prijateljica sedemletnika s tem imenom, le da je ona uporabila angleške črke). Sicer me to ne moti zelo zelo, ampak raje bi še malo pobrskala in našla kaj drugega, pa ni nič takega, da bi rekla UAU [sm=smiley13.gif] Prou kriza bo z imenom, če bo fantek [sm=smiley36.gif] Za punčko imava pa že zbrano in skoraj zabetonirano. čeprav se je zdaj ponudila še ena varianta in sicer meni je blazno všeč METKA oz. META, njemu tudi, ampak je tisto izbrano ime favoritka [sm=smiley36.gif] Tko da, tole z imeni bo še zabavno [sm=smiley36.gif] Mogoče bo potem lažje, ko bova vedela za spol in se bova osredotoičila samo na punčke oz. fantke. Zdaj pa novim zmagam naproti! Uživajte[sm=bravo.gif]
|
|
|
|