RE: Aprilčice 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (13.10.2012 11:51:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Men je pa spet slaboooo [sm=smiley11.gif] Ful mi je čudno s temi slabostmi. sem bila že res vrhunsko, pa če me je prijelo, me je za nekaj minut, mogoče uro največ in sem bila prepričana, da sem iz hudega ven. danes mi je pa že od jutra tako po malo slabo. na momente mam pa čisto polna usta sline [sm=smiley5.gif] in samo čakam a bom letela na školjko. mi je pa ful boljše če ležim. tko da sem ležečki, pa srfam po netu [sm=smiley36.gif]

februarka o šit! da ni kaj resnejšega? si preverila?

Potem si isto kot jaz...vceraj sem.imela celo kalvarijo z bruhanjem.Prov ne morm vec[sm=smiley13.gif]

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (13.10.2012 11:53:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica12

Ojla Pkca, jaz sem ze napisala, da se strinjam, zdaj je treba samo se pogum zbrat in se dogovorit za tocno dolocen termin. Mene mika, da bi sla v ponedeljek na tole: http://www.plesem-zase.si/index.php/pleem-zase/predporodni, v sredo (ce bo energija) pa mogoce poskusit v Otelo. Je pa tako, da se je kar se mene tice najboljse dogovorit isto popoldne, ker se lahko zgodi da bo kriza s pocutjem..

Vadba v otelu tudi.mene zanima.....

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (13.10.2012 11:59:07)

IZVIRNO SPOROČILO: orsina

NS sem imela danes. Rezultat OK. 1:7000 (in še nekaj).
Za spol ne bomo vprašali.
Doma imamo že deklico, ki bo kmalu imela 9 let in dečka, ki ima 4 leta in pol.
Tretji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je čisto nepričakovan in v začetku je bilo kar nekaj solz. Zdaj pa se počasi privajamo na misel, da nas bo aprila 5. :)
[/quotedobrodosla[sm=bravo.gif] tudi.nas je tretji presenetil....pa smo cist happy[sm=smiley1.gif] sploh imas pa ze tako velike otroke da bo tole peace of cake....[sm=smiley1.gif]

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (13.10.2012 12:02:33)

Dobro jutro!

Pregled za mano. Vse štima. Sifilisa nimam [sm=smiley36.gif] kri vrhunska, urin bp, vesoljček vitalen, naredil ultrazvok samo toliko, da je preveril utrip, tako da tudi če bi naredil konkretni ultrazvok, ne bi vprašala za spol. če bo šlo, bomo počakali do konca na presenečenje [sm=bravo.gif] Pritisk nizek in se še niža. Ko sem ga vprašala o problemu, da me ves čas tišči dol, me je milo rečeno ignoriral. Je rekel, če bi vse stare nosečnice imele takšno sliko zdravja, kot jo imam jaz, bi bil svet lep [sm=smiley36.gif] Aja, pa dobila še eno dozo canestena.

Slabosti so me popustile, prebava se je tudi nekako uredila, energija se počasi vrača, apetit normalen, edino kar me ves čas peče zgaga, ampak to me tudi takrat ko nisem bila noseča. Zdaj pa čakam, jutr 14 dni AC in potem peti pregled 7.11. Res si srčno želim, da bo šlo na AC vse kot je treba. Priznam, da me je že zdaj rahlo strah in se bo verjetno ta strah stopnjeval do konca, oziroma do prejeti rezultatov. [sm=smiley3.gif]

Moja bera odkar sem zanosila +3,5 kile. Pravi, da je v mejah normale. Kilca na mesec, to gre [sm=bravo.gif]

Lila pogumna si!![sm=smiley27.gif] Držim pestke, da bodo rezultati brezhibni! Morajo bit! Jaz sem optimist! [sm=smiley1.gif]Upam, da bom tak optimist tudi, ko bo mene čakala enako neprijetna izkušnja[sm=smiley36.gif]. Boli? Koliko časa si potem ležala še tam? In kje si opravila? Aja, je isti potek postopka kot pri AC. Z iglo skozi trebuh?

Imejte krasen dan! [sm=smiley20.gif]

ze,ze,samo proti koncu nosecnosti je skor zmeraj vec kot kilca na mesec[sm=smiley36.gif]

Je AC safe? Marsikaj slisim o njej...zato vprasam....

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (13.10.2012 12:04:04)

IZVIRNO SPOROČILO: cvekica

Jutrooo,

Najprej vsem čestitke za dobre rezultate na NS. Ja Tippi tudi mene ful bolijo zdj k je mraz.
In to ful, kt praviš ti, če se ne oreng oblečem je kriza [sm=smiley1.gif].
In avgusta k smo bli na morju pa je blo ene dva dni bolj hladna voda se n isem mogla kopat kk so me
bolele in pekle, tko da me je moj mal čuden gledau. Je mislu da se zgovarjam k se mi neda v vodo. [sm=smiley36.gif].

Tut jstam enake tezave...zebe skos,bolijo tudi...sp zadekana do konca... Se mi zdi da sem ena od tistih srecnic ki imajo vse nosecniske tezave[sm=zmeden.gif]

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (13.10.2012 12:14:49)

poslala sporočilo na FB njej + eni, ki dela v bolnišnici na tem oddelku, kjer izvajajo vse te posege ;) čakam odgovor, pa ti javim ;)

no dej. pozanimaj se prosim, pa javi čim prej. danes sem samo do enih v pisarni, ker potem že grem [sm=smiley1.gif]
In tam je ena nosečkica razlagala, kako je malenkost razočarana, da ni tisti spol, ki si ga je želela. ma ne vem, če mene tud malo ne stiska in se bojim, da ne bi mene podobno doletelo. pa itak da je pomembno, da je zdrav, ampak še vedno si lahko razočaran. Jaz bi tako fantkaaaaaaaaaaaaaaa [sm=bravo.gif] in sem firbčna ku sto matr [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] in če se bo res dalo zment, da ne izveva spola, bo to sicer super, ampak me bo nažiralo do konca [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ce ves kaj si bj zelis je mogoce bolje zvedet,moje mnenje.Tako imas se pol leta casa se povezat s spolom ki ga nosis pod srckom.Ne pa da je potem v poorodni sobi neke vrste sok.Tako pac razmisljam jaz..

izalina -> RE: Aprilčice 2013 (13.10.2012 17:40:26)

Hej,

ne me kregat...ker se bolj malo javljam[sm=smiley9.gif]. Ampak imam noro gužvo: v službi, študij, doma. Vsak mesec imam en izpit (pomojem bo potem v drugi polovici leta tudi 2), seminarske....v službi pa itak standard....svoje delo, nadomeščanje porodnišk (nadure), potem pa še doma hčerka zahteva svojo pozornost. Petek in sobota je itak rezervirana za predavanja. Nedelja pa itak tako hitro mine....kot da je ne bi bilo.

Nad mojim počutjem se ne bom pritoževala...malo sem prehlajena, drugače brez posebnosti.

Masaža - uspela [sm=bravo.gif]. Mi je zmasirala samo hrbet, ker je bil katastrofa. zaenkrat sem še lahko ležala na trebuhu in mi ni bilo nič neprijetno.

Premiki/brce - prejšnji petek ko sem se peljala v službo sem ful nizko začutila premik. KOt da bi se mi krogla v trebuhu prekotalila. Ponavadi so premiki prebavne poti višje...to pa je bilo res nizko. No to je bilo edinokrat, kko sem pomislila oz. mi je nekaj reklo, da je to dojenček.

trixxy -> RE: Aprilčice 2013 (13.10.2012 19:19:27)

No pa mi je uspelo jest kostanj. Prvič letos, možno da tudi zadnjič, ampak važno, da sem ga dobila. [sm=smiley1.gif]

Kok sem jaz napihnjena, kot da bi bila v 7.mesecu in mi ni jasno zakaj. Jem sploh ne veliko, prebava pa menda tud ne napihuje tolk, ali pač? Skratka ogromna sem in to v parih dneh [sm=zmeden.gif].

Danes sem tudi jaz uporabila svojega dopplerja, da sem poslušala srčka in sem ga našla. Je pa čisto spodaj in veselo bije [sm=bravo.gif].

Punce kje se skrivate, napišite kaj [sm=smiley1.gif]

Neli81 -> RE: Aprilčice 2013 (14.10.2012 13:46:35)

Pozdravljene sonosečke,

No pa se tudi jaz oglašam po dolgem času. Prav tako kot so nekatere že napisale, preberem že kaj pišete, vendar mi časa zmanjka za pisat. [sm=zmeden.gif] No sedaj pa mož in hčera spita, tako da imam malo mira.[sm=jezicek.gif]

Končno sem tudi jaz dočakala pregled NS - jutri bomo vsi 3 videli našo malo pikico. Moram priznati, da me je kar malo strah... [sm=zmeden.gif] Sicer se prepričujem, da bo vse OK, ampak podzavest dela na polno. Sem celo zadnjič sanjala, da je bil rezultat 1:27 in sem ful jokala... Mah sedaj sem že bolje in vrjamem, da bo pikica ok.

Kar se tiče spola, bomo seveda vprašali. Moj mož bi namreč rad vedel, še preden sem zanosila [sm=smiley36.gif] Sem pa tudi jaz kar firbec. Želim si sicer fantka, možek je bol za punčko, ampak karkoli samo da je zdravo dete.

Moram vas pa pohvaliti, ker vas je večina zelo pridnih in hodite na telovadbo. Jaz kar ne najdem časa, pa tudi utrujena sem stalno za znoret...[sm=smiley13.gif] Sem sicer razmišljala o telovadbi, vendar ne vem kam s hčero, ko mož dela popoldan.

Prav tako moram reči, da imam kljub občasnim slabostim, zelo povečan apetit.
[sm=zmeden.gif] slabo mi je če ne jem, ko se najem tudi. Dejansko, ko jem mi ni slabo. Jojojojo, že vidim giniča kak mi bo težil, da sem se prevec zredila.
[sm=smiley13.gif] Pozna katera kak recept, da se hrani odpoveš? No do 25.10. (ko imam spet pregled) imam še čas kako kilo zgubiti. [sm=jezicek.gif]

Držim pesti za vse, ki še čakate rezultate in vrjamem, da bo vse ok.

Grem sedaj pripravljat kosilo, da ko se moja dva zbudita kar pojemo in šibamo ven na sonček.

Lepo sončno nedeljo vam želim.

Pa pa

katniss -> RE: Aprilčice 2013 (14.10.2012 18:03:11)

Hojla! :)
Evo, pa je vikend ze skoraj za nami. Moj je bil kar naporen!
V petek in soboto sva imela obisk. Punca je ful fajn in prijazna ampak na trenutke malce v svojem svetu prevec... in potem sva bila oba z mozem vcasih rahlo na koncu z zivci. Ampak smo preziveli pa se fajn smo se meli vecino casa. [sm=smiley36.gif]
Zvecer sva sla se na eno porocno zabavo in je bilo prav fino. Sva zvedela, da par, ki se je porocil, tudi pricakuje kak mesec in pol za nama. Sicer nje do vceraj nisem poznala samo mislim, da bom verjetno poskusila v kontakt stopit... Sej, kaksna kava pa lahko kdaj pade. [sm=smiley1.gif]
Danes sem pa cel dan delala za tecaj. V sredo se zakljuci in moram oddati portfolio. Mi je pa profesorca rekla, da je moj napredek zelo ociten tako, da sem se kar pogumno prijavila za izpite decembra. Bom sla vse razen pisanja eseja.. za to rabim malce vec priprave. Bo pa to na takem nivoju nekje kot nasa matura iz tujega jezika... Po moje mi mora ratat. [sm=smiley1.gif]

Kar se nosecnosti tice, mi danes ne nagajajo slabosti. [sm=bravo.gif] Bomo videli, kako naprej. Sem pa ze v 16.tednu! Na pregledu me je babica pomirila, da ni cisto nic narobe, ce se premiki zacutijo sele okol 20.tedna, tako da niti ne poskusam prevec ugibati.
Sem pa napeta, ko balon.. Prebava je sicer mickeno boljsa tako, da prevelike panike tudi ni.
Se mi pa nenormalno temne cokolade lusta[sm=smiley36.gif]

Kako pa ste ve prezivele vikend? [sm=smiley1.gif]

kuverta -> RE: Aprilčice 2013 (14.10.2012 19:08:57)

hejlo,
jaz sem se danes tehtala po dolgem casu, rezultat +3kg od zacetka nosecnosti(pa verjetno vse dobljene v zadnjem mesecu oz 14 dneh), (sem 15tednov,4 dni)apetit se mi pocasi veca, vraca se mi zelja po sladkem (kar ne vem, ce je dobro[sm=sloncek.gif] tudi pozna se mi ze , tako da me neznani ljudje sprasujejo, ce sem noseca....tiste slabostim kot je bila na zacetku ni vec, vcasih se cuden okus v ustih, obcutek goste sline in obcutek oblezane hrane v zelodcu....zvecer dobesedno obcutim, kako mi razteguje trebuh[sm=smiley1.gif]
bolnisko sem dala za sabo, kasljam se kar-kot kak kadilc, ampak zame je to vec ali manj normalno...hotela sem polezavati cez vikend, pa me je moj spravil do ikee in mal na izlet, danes na sejem narava in zdravje, pa mi ni zal...ce bi bila doma se naprej bi verjetno ze psihicno zbolela[sm=smiley13.gif]

ta teden imam drugi pregled, NS je ze za mano in vse OK.[sm=smiley1.gif]

lep teden vsem

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (15.10.2012 7:40:06)

Dobro jutro in lep poznedeljek! [sm=bravo.gif]

Pa da spet malo poročam!

počutje! Bolje, če zanemarim včerajšnjo drisko[sm=smiley26.gif] Nimam pojma kaj se je zgodilo. Ampak tako zelo me je šraufalo v trebuhu, da sem že pomislila, da bom izgubila najinega vesoljčka. Takih bolečin pa še ne [sm=smiley13.gif] Potem sem šla na stranišče in nisem vedela, ali bom "rodila", ali bom kaj! In sem doživela drisko vseh drisk [sm=smiley36.gif] Potem sem seveda šla takoj poslušat srčka in je vse štimalo. sem si ful oddahnila. Nimam sicer nekega apetita, ampak se bo vrnil. mislim, da je šlo ali za kakšno hrano, ali pa prehodno virozico.

Renovacija Ful napredujemo in zdaj se pa vselitev že zelo nasmiha in kar ne morem dočakat.

AC Odločila sva se, da ne bova rekla, da skrijejo spol. Po vseh teh željah in pričakovanjih in in in, sva se odločila, da je bolje da veva. sploh kar se mene tiče. Me pa vsak dan, ko se bolj bližam posegu, pošteno zvija od strahu. ne morem si pomagat.

Trebušček in joški [sm=smiley36.gif] Rastem fuuuul! Trebuh se mi je samo čez vikend vidno povečal, da o joških sploh ne govorim. Zdaj imam eno konkretno številko večjo in me kar malo skrbi kako bom te mlekarne nosila okrog proti koncu nosečnosti in sploh med dojenjem. Upam, da bo človeček fejst lačn, da bo to šlo ven [sm=smiley36.gif]

Cunjice Sem gledala malo v trgovini popek in si bom vzela ena hlače. Ne še zdaj, ker vem, da bi mi bile prevelike, pa tudi zaenkrat imam dovolj kosov za kombinacijo, ampak potem pa v akcijo! res da so drage, ampak edino tam so ene, ki so mi res res všeč. Tele: http://www.popek.si/oblacila-za-nosecnice/nosecniske-jeans-hlace/dolge-jeans-hlace-z-visokim-pasom-berlin.html Pa nujno moram kupit en modrčk. Tiste, ki sem kupila na začetku, sem že prerastla [sm=smiley36.gif] Razmišljam, da bi kar kupila tistega za dojenje, ki se spredaj odpne košarica, pa potem proti koncu nosečnosti še enega podobnega.

knjige in imena Sem si sposodbila knjigo leksikon imen in moram priznat, da nisem pri vseh teh imenih, dobila niti ene fajn ideje [sm=smiley13.gif] Za fantka se moj oklepa kot pijanec plota enega in edinega imena, in so vsa druga potem brezvezna. Celo tako močen vpliv ima (ker je meni ime tudi všeč, ampak bi mogoče raje kaj drugega, ker ima moja prijateljica sedemletnika s tem imenom, le da je ona uporabila angleške črke). Sicer me to ne moti zelo zelo, ampak raje bi še malo pobrskala in našla kaj drugega, pa ni nič takega, da bi rekla UAU [sm=smiley13.gif] Prou kriza bo z imenom, če bo fantek [sm=smiley36.gif] Za punčko imava pa že zbrano in skoraj zabetonirano. čeprav se je zdaj ponudila še ena varianta in sicer meni je blazno všeč METKA oz. META, njemu tudi, ampak je tisto izbrano ime favoritka [sm=smiley36.gif] Tko da, tole z imeni bo še zabavno [sm=smiley36.gif] Mogoče bo potem lažje, ko bova vedela za spol in se bova osredotoičila samo na punčke oz. fantke.

Zdaj pa novim zmagam naproti! Uživajte[sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (15.10.2012 8:36:43)

AC in BHR sta glede odvzema vzorca čisto podobna postopka - pri obeh se gre z iglo (ta je res malo bolj konkretna, sa itak prej dobiš inekcijo za omrtvičenje) skozi trebuh v maternico, samo da pri AC odvzamejo plodovnico, pri BHR pa delce posteljice (t.i. horionske resice); jaz sem imela BHR in moram reč, da bolelo me ni, je pa malo spuki občutek, ko ti nekaj praska tam notri, pa še zraven gledaš na UZ, ampak rajši to, kot pa da se rodi otrok z okvaro... po posegu malo počivaš - odvisno od posameznice, koliko rabi, lahko pa bi eventuelno tudi takoj šla (pač na materinsko in ostale papirje je že treba počakat!)...

takrat, ko sem bila jaz (poseg sem imela v LJ), smo bile na koncu 4 v sobi, s tem, da je bila še ena za BHR, 2 pa za AC... tista druga z BHR se je ves čas zvijala in jamrala od bolečin, je potem dobila 2 tableti.. ostale 3 nismo nobena imele težav... da bi bilo kaj posebej nevarno, nisem slišala, pač podpišeš, da sprejemat tisti odstotek tveganja, ampak zdaj itak že pri vsakem posegu hočejo podpis, da niso "nič krivi" [sm=jezicek.gif]

držim pesti vsem, ki še čakate... pa bolj ko si sproščena, prej je mimo in bolj ziher je vzorec ok, če migaš, je veliko več šans, da se kaj zaj**

[sm=smiley33.gif]

*Lila -> RE: Aprilčice 2013 (15.10.2012 10:20:15)

Heej!

Tippi koooook so hude hlače no. Res ful dobre. Malo dražje so sicer, ampak verjamem, da jih boš dobro ponosila [sm=smiley1.gif] Jaz imam tudi problem s hlačami, ker jih večino že težko zapnem, predvsem zvečer. Ne maram pa tistega občutka, da me nekaj veže. Sem si rekla, da grem čez tri tedne, če bodo v redu rezultati BHR malo v šoping [sm=smiley1.gif] Drugače je pa meni dosti bolj zoprno to čakanje, kot sam poseg. Tako da Tippi, naj te ne bo strah [sm=smiley31.gif] Anonimna, ti praviš, da si že po dveh dobrih tednih poklicala za rezultate?

Pkica -> RE: Aprilčice 2013 (15.10.2012 10:25:47)

Ojla nosečke......

Evo za mano en pester vikend.... sobota je bla že od zjutraj polomija.... slabost bruhanje, ki se je zavlekel v celoooo soboto. Nedelja pa je bla bl prijetna bolše počutje in uživanje na sončku.

Sm brala, da se že nekaj pogovarjate o brcikah....jst ne vem če že kej čutm me pa tko vsake časa tko k da bi bli kak mehurček trrr ampak to je trenutek.... ampak ne vem če je to to..... mislim, da bomo do prvih brcik če kr čakala.
V petek mam spet pregled- reden in upam da mi bo naredila UZ... tko bi rada vdla to mojo pikico[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Js tudi komaj čakam, da zvem spol, da bom lahko začela zberat imena in da si bom za svojo dušo kupila kako majhno krpico za dojenčka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Sisi in sončnica12 kako kej s telovadbo kaže... kako ste kej s počitjem..... mal sporočite[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]

Pkica

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (15.10.2012 10:40:18)

IZVIRNO SPOROČILO: *Lila

Anonimna, ti praviš, da si že po dveh dobrih tednih poklicala za rezultate?

jaz sem se malo "loleka" nardila in sem poklicala naslednji teden po posegu - kao - kdaj že bodo rezultati? in mi je tip povedal, da lahko pokličem 15 dan in bodo! in so res bili [sm=bravo.gif]

[sm=smiley33.gif]

minka tonka -> RE: Aprilčice 2013 (15.10.2012 10:42:34)

Hojla!
V petek sem imela NS [sm=smiley1.gif]. Pregled jebil ok, morfologija super, NS tudi kar v redu, je pa mini tako brcal z nogicami in se premikal, da je bilo kar veselje gledati. Edino na glavo je bil skoz obrnjen in mi je obljubila še en uz v 16 mesecu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Brcik ali kakšnega božanja še ne čutim, apetit ješe kar, še vedno določenih stvari niti vohat ne morem, ampak gre na bolje. Za spol sva vprašala, ampak se ni vidlo, midva pa takoooooo firbčna [sm=smiley36.gif]. Jaz ne bi zdržala doporoda, moj pa še manj. Imena imava že izbrana, tko, datukej ni ovir, si pa jaz malce bolj želipunčke, ona pa še enga fantka [sm=smiley36.gif], ampak itak nama ni tako grozno pomembno kaj je, samo da bo zdravje, pa bo sreča. Malce sem se vrgla v vozičke, pa mi je še manj jasno kaj bi rada kot prej :).

Bodite v cvetju, pri nas sekaže sonček jeeeeeeeeee!!!

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (15.10.2012 10:59:41)

Je AC safe? Marsikaj slisim o njej...zato vprasam....

jaz zaupam strokovnjakom in mislim da je! AC opravljajo že vrsto let in ni neka nova metoda, tako da res zaupam. no, vedno obstaja možnost komplikacij, ampak se trudim o temu ne razmišljati. tudi če bi bil procent splava še večji kot je, bi se odločila za AC v vsakem primeru.

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (15.10.2012 11:00:31)

Ce ves kaj si bj zelis je mogoce bolje zvedet,moje mnenje.Tako imas se pol leta casa se povezat s spolom ki ga nosis pod srckom.Ne pa da je potem v poorodni sobi neke vrste sok.Tako pac razmisljam jaz..

Ja, odločila sva se, no bolj jaz [sm=smiley36.gif], da bova zvedela za spol, ravno iz teh razlogov, ki jih navajaš![sm=smiley1.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (15.10.2012 11:01:58)

Masaža - uspela user posted image . Mi je zmasirala samo hrbet, ker je bil katastrofa. zaenkrat sem še lahko ležala na trebuhu in mi ni bilo nič neprijetno.

Kako ti je to ratalo?? jaz namreč ne morem na trebuhu spat že zelo dolgo. praktično od začetka, zaradi napihnjenosti. zdej pa sploh nisem več poskušala, ker sem že kar žogca [sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (15.10.2012 11:02:47)

Kok sem jaz napihnjena, kot da bi bila v 7.mesecu in mi ni jasno zakaj. Jem sploh ne veliko, prebava pa menda tud ne napihuje tolk, ali pač? Skratka ogromna sem in to v parih dneh user posted image .

Nč ni hudga, samo nosečka srečka si [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]
Jaz sem zvečer malo bolj okrogla kot zjutraj, ampak se ne da več skrit [sm=smiley1.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (15.10.2012 11:04:20)

Tippi koooook so hude hlače no. Res ful dobre. Malo dražje so sicer, ampak verjamem, da jih boš dobro ponosila

joooj meni so tud svetovne. komaj čakam, da jih kupim! sem pa razmišljala da je tak fin kroj, da jih bom potem lahko nosila tudi ko ne bom noseča. malo bom pas preuredila, pa bodo za ponucat tudi še kasnej. itak so tak širok model, tko da bodo fajn prišle tudi kansje. [sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (15.10.2012 11:20:08)

sam tale popek pa ima navite cene do plafona [sm=zmeden.gif], sama imam še od prej 4 nosečniške hlače (2x kavbojke, ene bolj svetle in ene črne) iz H&M, pa so mi ful dobre, vsake so čisto drugačen model in za nobene nisem dala več kot 30€; koker gledam te na popku, so tudi še vedno povsem "v stilu" - če so zdržale dva bebija, bodo še to tretjo pupo [sm=jezicek.gif]; pa še to sem opazila, da se pri popku številke začnejo s 36, H&M pa ima že od 34 naprej, ker meni se v nosečnosti ni nič spremenila številka, samo trebuh sem dodala... rečmo, da bo tudi v tretje tako...

[sm=smiley33.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (15.10.2012 11:23:41)

sam tale popek pa ima navite cene do plafona user posted image

ful ja! Ampak jaz nimam druge izbire [sm=smiley13.gif] vse sem že pregledala, pa mi nobene niso všeč oziroma mi ne pašejo na mojo postavo. te so edine, ki mi sedejo. tko da, če to pomeni, da moram dat malo več za ene hlače, bom pač dala. sicer pa ne mislim več kupovat, razen še teh hlač še, ki jih bom nujno potrebovala. in pa modrčka, itak [sm=smiley36.gif]

1bebika -> RE: Aprilčice 2013 (15.10.2012 12:38:43)

Hejla,
evo mene z 2. rednega pregleda. Videla prstke, nogice, rokice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image]. (moj G vsak mesec nareci UZ) Tudi kri je baje super. Zredila sem se 0,8 kg pa mi ni jasno, kr se sama sebi zdi zelo okrogla:).
Se mi pa močn zdi, da sem predvčerajšnjimi in včeraj začutila brcike.
Tudi jaz sem si ogledovala nosečniške hlače, sam se mi res zdi vse tako velikooooo. Ne vem, bom še malo počakala, pa bom videla.

Držim pesti za vse vas in dobre rezutate na pregledih!

Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>