RE: Aprilčice 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (9.10.2012 19:41:45)

IZVIRNO SPOROČILO: trixxy

A bi me bile rade suhe in noseče, a ne? [sm=jezicek.gif]

Mogoče pa nam bo kdo odstopil sedež na troli, v vrsti nas spustil naprej itd. Čeprav, če bom jaz šla takole naprej, bom ziher kot bomba [sm=smiley36.gif]

tudi jaz[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Danes pride soseda k mani na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kava.gif[/image] pa reče, ti kaj je s trebuhom? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pa jaz nazaj... ja ne vem, raste[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] pol pa itak, kolk sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], ji povem, pa sam debelo pogleda in reče, sem mislila da si vsaj v 5. mesecu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

A sem že povedala da mam jutri NS??? Sem ja, že ene 10x [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anonimna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]

katniss -> RE: Aprilčice 2013 (9.10.2012 19:44:01)

trixxy: sem ze zacela s par kilogrami, tako da bo po moje se nekaj casa preden bom dejansko zgledala noseca in ne zgolj.. okrogla. [sm=smiley36.gif]
Ampak se trebuscek lepo okrogli tako, da sem kr navdusena.
Pa upam, da kile niso sle prevec gor... bom v cetrtek zvedla.. pa vago novo bo treba nabavit, stara je izdahnila kake tri tedne nazaj. [sm=smajl.gif]

trixxy -> RE: Aprilčice 2013 (9.10.2012 19:49:25)

Nič vage kupovat, je že vedla zakaj je izdihnila [sm=smiley36.gif]. Ja da se ne boš obremenjevala s kilami, itak [sm=jezicek.gif].

Suzy139 -> RE: Aprilčice 2013 (9.10.2012 20:03:02)

Čer :) Še jaz bi se vam pridružila. Moj PDP 9.4. (po NS sicer 3.4., ampak mi je 9.bolj všeč :))

Vidim, da se nam vsem isto dogaja. Nespečnost, slabosti, vsak dan kaj drugega na krožniku, čudne kombinacije,.. :)
Jaz zdaj sicer že malo bolje spim, ampak mi je dolgčas za znoret, ker sem že od začetka v bolniški zaradi krvavitve. Slabo mi je čez cel dan, bolj pa popoldan, ko nabašem vase vsega boga in kar obtiči nekje. Moja čudna kombinacija. Nutela na kruhu, čez pa še ABC navaden skutni namaz :] Zjutraj pa toast, majoneza, poli. Faza čokolinota je mimo :)
Moram se v knjižnjico vpisat (ja, prav ste prebrale, nisem članica:)), ampak kaj ko nimam idej kaj vzeti. Rada berem kriminalke in kake osladne ljubezenske zgodbe, torej na easy čtivo. Kak predlog?

Aja, moj naslednji pregled 8.11., decembra pa morfologija. Na začetku sem shujšala 3 kile, ker mi je vse smrdelo, zdaj pa sem jih po moje dobila nazaj, vaga pa je danes izdihnila :) Se pa buši že začenja poznat, zjutraj sicer še ne, čez dan pa težko skrijem.

Je katera iz okolice Celja?

Čim manj težav želim vsem in lepo nosečnost :)

trixxy -> RE: Aprilčice 2013 (9.10.2012 20:08:32)

Jaz sem prebrala zdaj Suši za začetnike, Služkinje, Dekle s papirja, in še ful drugih, ampak sem že pozabila naslove. Aja pa Pazi kaj si želiš. Čakajo pa me še Diamanti so dekletov najboljši prijatelj al neki tazga in še ene dve, sam ne vem zdele naslova. Skratka te knjige so mi bile dobre, lahko se berejo in so dokaj zanimive. Ene so bile pa porazne in zato sem pozabila katere. Prve dve ti zelo priporočam.

Aja pa dobrodošla in mislim, da imava pdp na isti dan [sm=smiley1.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (9.10.2012 20:56:28)

IZVIRNO SPOROČILO: orsina

Živjo.
Pišem prvi post. Tudi jaz sem aprilčica. PDP naj bi bil 20. april. Upam, da me sprejmete med svojo družbo.

heeej čestitke [sm=bravo.gif] Itak da te sprejmemo. a na NS si že bila? od kod pa si?[sm=smiley1.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (9.10.2012 21:00:19)

IZVIRNO SPOROČILO: Suzy139

Čer :) Še jaz bi se vam pridružila. Moj PDP 9.4. (po NS sicer 3.4., ampak mi je 9.bolj všeč :))

Vidim, da se nam vsem isto dogaja. Nespečnost, slabosti, vsak dan kaj drugega na krožniku, čudne kombinacije,.. :)
Jaz zdaj sicer že malo bolje spim, ampak mi je dolgčas za znoret, ker sem že od začetka v bolniški zaradi krvavitve. Slabo mi je čez cel dan, bolj pa popoldan, ko nabašem vase vsega boga in kar obtiči nekje. Moja čudna kombinacija. Nutela na kruhu, čez pa še ABC navaden skutni namaz :] Zjutraj pa toast, majoneza, poli. Faza čokolinota je mimo :)
Moram se v knjižnjico vpisat (ja, prav ste prebrale, nisem članica:)), ampak kaj ko nimam idej kaj vzeti. Rada berem kriminalke in kake osladne ljubezenske zgodbe, torej na easy čtivo. Kak predlog?

Aja, moj naslednji pregled 8.11., decembra pa morfologija. Na začetku sem shujšala 3 kile, ker mi je vse smrdelo, zdaj pa sem jih po moje dobila nazaj, vaga pa je danes izdihnila :) Se pa buši že začenja poznat, zjutraj sicer še ne, čez dan pa težko skrijem.

Je katera iz okolice Celja?

Čim manj težav želim vsem in lepo nosečnost :)

Suzy tudi tebi čestitam in super da si se nam pridružila.[sm=bravo.gif]

Nutela in ABC namaz??? [sm=smiley36.gif]ojoj, to je še bolj ubitačna kombinacija kot moj zenf in kruh [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ideje za knjige...hm. jaz sem nazadnje prebrala knjigo o natashi kampush (po moje nisem napisala pravilno [sm=smiley36.gif]) uglavnem knjigica, kjer opisuje, vse od prvega dne ko jo je ugrabil, pa do zadnjega dne, ko se je sama osvobodila. Za ostale knjige ki jih priporočam, bi morala pa malo po spominu pobrskat. Čefurji ravs je fajn za smejat, za jokat pa Ko pride ženska k zdravniku in potem še nadaljevanje. to so knjigice, ki so se mi v zadnjem letu najbolj vtisnile v spomin. lahkotnih romanov je pa ful. ko se boš vpisala v knjižnico, ti bo vsaka knjižničarka znala svetovat, katere so najbolj brane [sm=smiley1.gif] čestitam za vpis![sm=bravo.gif]

izalina -> RE: Aprilčice 2013 (9.10.2012 21:22:00)

Hej čveke,

danes mi je pa uspelo vse za nazaj v službi poštimat [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Tak oda sedaj lahko malo lažje zadiham, ker nimam starih grehov.

Pikicastonoga- si narobe prebrala...bila sem avgusta v Londonu. Pa naslednji dan, ko sem prišla domov sem šla po test...so me preveč joške bolele pa M ni bilo [sm=smiley36.gif]. Me ima, da bi marca kar šla gor malo pošetaat in v en šoping [sm=smiley36.gif]. Samo ne verjamem, da bo moj načrt uspel.

Knjiga - na dopustu sem brala Psi (ne psi kot kužki, ampak grška črka). Dobra knjiga, ampak ne tako zelo noro kot jo hvalijo. Pa še kao nek načrt branja imaš in ne smeš prebrati dveh poglavji hkrati. Eno poletje (že ene 5 let nazaj) sem imela ful bralno...Angeli in demoni, Alamut, Živa zažgana, pa vse te od Bele Masajke. Zadnje 3 leta pa romanov ne breme...večinoma sem za študij, sedaj pa otroško literaturo, da imam kaj za v službo [sm=smiley36.gif].

Dobrodošle vse nove aprilčice....ma bo treba še kakšno porodnišnico odpret do aprila, ker nas je tolko. [sm=jezicek.gif].

Hrana - joj od sobote zvečer pa do včeraj zvečer sem pojedla celo taveliko milko z lešniki....nevem kdaj sem jo sploh nazadnje celo. Ponavadi se mi pokvari [sm=smiley13.gif].

Se javim še jutri zjutraj...upam, da mi uspe [sm=smiley36.gif].

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (10.10.2012 7:41:06)

Knjiga - na dopustu sem brala Psi (ne psi kot kužki, ampak grška črka). Dobra knjiga, ampak ne tako zelo noro kot jo hvalijo. Pa še kao nek načrt branja imaš in ne smeš prebrati dveh poglavji hkrati. Eno poletje (že ene 5 let nazaj) sem imela ful bralno...Angeli in demoni, Alamut, Živa zažgana, pa vse te od Bele Masajke. Zadnje 3 leta pa romanov ne breme...večinoma sem za študij, sedaj pa otroško literaturo, da imam kaj za v službo user posted image .

Že parkrat sem jo imela v rokah (psi), pa mi nikakor ne potegne, da bi jo prebrala. Zdaj sem odnehala. Kaj ti jaz vem zakaj. je že taka energija, da me nikakor ne pritegne. mogoče enkrat drugič. [sm=smiley1.gif] za ostale od Browna in Bela masajka, živa zažgana, so pa kar knjigice take "zimzelene"[sm=smiley36.gif]. Tisti, ki jih ni prebral, jih vsekakor mora in je začetni korak h branju, potem pa nadaljuješ v naslednji level [sm=smiley36.gif]

Jaz mam pa danes pregled [sm=bravo.gif] Komaj čakam, da vidim našega vesoljčka[sm=smiley27.gif]. Upam, da mi bo naredil ultrazvok! Če pa ne, bom morala pa še dobrih 14 dni počakat, ko mam AC, takrat ga spet vidim [sm=smiley1.gif] Sva se pa odločila, glede na to, da zaradi AC, ne bova mogla izpolniti najine želje, da ne bi vedela za spol do konca, ker ti tam itak povejo, bom že danes vprašala, če se kaj vidi. Škoda po eni strani, ker sva res želela do konca prišparat to presenečenje, ampak če že morava vedet, je pa vseen klinc, al zdejle al pa čakat do sred novembra [sm=smiley36.gif] Pa malo me stiska, ker bom po dolgem času spet na tehtnici [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (10.10.2012 7:47:06)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Jaz mam pa danes pregled [sm=bravo.gif] Komaj čakam, da vidim našega vesoljčka[sm=smiley27.gif]. Upam, da mi bo naredil ultrazvok! Če pa ne, bom morala pa še dobrih 14 dni počakat, ko mam AC, takrat ga spet vidim [sm=smiley1.gif] Sva se pa odločila, glede na to, da zaradi AC, ne bova mogla izpolniti najine želje, da ne bi vedela za spol do konca, ker ti tam itak povejo, bom že danes vprašala, če se kaj vidi. Škoda po eni strani, ker sva res želela do konca prišparat to presenečenje, ampak če že morava vedet, je pa vseen klinc, al zdejle al pa čakat do sred novembra [sm=smiley36.gif] Pa malo me stiska, ker bom po dolgem času spet na tehtnici [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Obstaja varianta, da poveš, da ne želiš vedet spola in UPOŠTEVAJO! Al pa imata mal izgovora ... ;) da bosta izvedela ;) hihi

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (10.10.2012 7:52:04)

Obstaja varianta, da poveš, da ne želiš vedet spola in UPOŠTEVAJO! Al pa imata mal izgovora ... ;) da bosta izvedela ;) hihi

A si ziher???? Nama so na NS povedali, da na izvidu VEDNO napišejo za katere kromosome gre, ne glede na željo, a češ vedet ali ne. Hm, to se moram pa še pozanimat. bom kar poklicala danes v porodnišnico in vprašala, da ne bom prehitra s firbčnostjo danes na pregledu [sm=smiley36.gif]

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (10.10.2012 8:06:15)

A si ziher???? Nama so na NS povedali, da na izvidu VEDNO napišejo za katere kromosome gre, ne glede na željo, a češ vedet ali ne. Hm, to se moram pa še pozanimat. bom kar poklicala danes v porodnišnico in vprašala, da ne bom prehitra s firbčnostjo danes na pregledu [sm=smiley36.gif]

v moji prvi nosečnosti smo se menile, da JE varianta, bom vprašala eno kolegico, ki je delala AC obakrat, če kaj natančno ve ;)

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (10.10.2012 8:10:01)

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

v moji prvi nosečnosti smo se menile, da JE varianta, bom vprašala eno kolegico, ki je delala AC obakrat, če kaj natančno ve ;)

poslala sporočilo na FB njej + eni, ki dela v bolnišnici na tem oddelku, kjer izvajajo vse te posege ;) čakam odgovor, pa ti javim ;)

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (10.10.2012 8:11:42)

poslala sporočilo na FB njej + eni, ki dela v bolnišnici na tem oddelku, kjer izvajajo vse te posege ;) čakam odgovor, pa ti javim ;)

no dej. pozanimaj se prosim, pa javi čim prej. danes sem samo do enih v pisarni, ker potem že grem [sm=smiley1.gif]
In tam je ena nosečkica razlagala, kako je malenkost razočarana, da ni tisti spol, ki si ga je želela. ma ne vem, če mene tud malo ne stiska in se bojim, da ne bi mene podobno doletelo. pa itak da je pomembno, da je zdrav, ampak še vedno si lahko razočaran. Jaz bi tako fantkaaaaaaaaaaaaaaa [sm=bravo.gif] in sem firbčna ku sto matr [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] in če se bo res dalo zment, da ne izveva spola, bo to sicer super, ampak me bo nažiralo do konca [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (10.10.2012 8:13:22)

Krasno! [sm=bravo.gif] Hvala! Ko se vsaj ne bi dalo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (10.10.2012 8:22:34)

Uf, mene pa skrbi za dans ful na NS[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] skoz berem neke slabe stvari in potem saj veste... bzv, res. Komaj že čakam da dam mim! Pa še tak turoben dan je danes, deževen in vse. Mah... upam da bom proti večeru boljše volje. Imam šele ob 17h.

Lep dan!

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (10.10.2012 8:40:10)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Uf, mene pa skrbi za dans ful na NS[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] skoz berem neke slabe stvari in potem saj veste... bzv, res. Komaj že čakam da dam mim! Pa še tak turoben dan je danes, deževen in vse. Mah... upam da bom proti večeru boljše volje. Imam šele ob 17h.

Lep dan!

Verjamem, da te zdejle najbrž ne bo nobena vzpodbudna beseda potolažila, pa vendar! poskusi gledati na stvar takole. vse bo v redu, a tudi če bodo rezultati "slabi", ne pomeni, da to dejansko tudi so. ker preveč je bilo že primerov, ko je bila NS slaba, pa se je potem na invazivnih preiskavah izkazalo, da je z otrokom vse ok. Ja, seveda si potem to agonijo straha in upanja, da bo vse ok, in trepetanja podaljšaš, ampak mamice itak vse potrpimo za zdrave dojenčke [sm=smiley1.gif] In še, procentualno je izredno majhen odstotek tistih, ki je kaj narobe. Pomisli tudi na to, da je danes fuuuul enih postopkov, s katerim ugotavljajo napake in da imaš vedno možnost izbire, tega včasih ni bilo. boge naše mame, kako so šele trepetale [sm=smiley1.gif] Še jaz sem v prvi nosečnosti, ko ni bilo vsega tega "kravala" z NS, ampak sem bila v sebi itak stoprocentna, da bo vse ok. Nažiralo nas bo pa vedno in to do konca! Nočem te strašit, ampak lahko je nosečnost vrhunska, pa gre na koncu vse narobe. Hočem povedat, da vzami NS kot lep dogodek, da boš videla vajino mojstrovino[sm=smiley1.gif] in ne nek poseg, ki vama bo pokazal, da je z otrokom kaj narobe.

Evo, danes sem očitno filozofsko nadarjena[sm=smiley36.gif]. ampak to je res z dobrimi nameni in pridi povedat, da je vse ok[sm=bravo.gif]

cvekica -> RE: Aprilčice 2013 (10.10.2012 9:35:55)

Dobro jutro aprilčice
Evo me po dolgem času nazaj, [sm=smiley1.gif]. Sploh nemorem verjet kako pridno čvekate [sm=smiley36.gif].
Pohvalno[sm=bravo.gif]. No vidim da je tudi nekaj novih aprilčic tako da vsem izrekam dobrodošlico.
No naj vam povem da sem imela 04.10. pregled in so bili izvidi super, kar me zelo veseli[sm=bravo.gif], ni mi bilo pa všeč k
me je moj ginekolog okregal da sem se preveč zredila, in sicer od 28.8 do 04.10. sem se zredila 3 kg tko da me je čist zabediral.
[sm=smiley13.gif] Ampak k sem pršla domov mi je moja tehtnica kazala samo 1,8 kg več, tko da mislim da jim ne dela tehtnica prau [sm=smiley36.gif].
No moj nasledni pregled je 02.11, morfologijo pa imam 30.11 in upam da tokrat izvem spol.[sm=smiley36.gif]
Koliko ste se pa ve kej zredile?

Uživajte še naprej

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (10.10.2012 9:40:03)

Krasno! [sm=bravo.gif] Hvala! Ko se vsaj ne bi dalo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

evo iz prve roke od kolegice, ki je tm zaposlena!!! :)

"Ja, seveda je možno! Naj samo pred posegom tisti dan ko bo tam na ultrazvoku pove, da ne želi izvedeti spola in to je to. Pogledano bo vse enako, samo da ne bo na koncu pisalo ženski ali moški ampak samo normalen."

I tolk you so ;)

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (10.10.2012 9:45:53)

cvekica jaz se nič ne vagam [sm=smiley36.gif]

Suzy139 -> RE: Aprilčice 2013 (10.10.2012 11:05:03)

Nč brat po netu preveč, ker je vedno vse najhujše najprej napisano in do dobrih stvari sploh pridemo ne. Kr ringaraje se drži, pa bo [sm=smiley36.gif]
Meni je ginekologinja prepovedala branje forumov in preveč brskanja. Če me kaj zanima, moram njo poklicat in je. In mi kar nekako uspeva.

Tudi jaz se ne vagam več, je izdihnila včeraj. Me pa hlače okrog pasu tiščijo in bom tudi jaz počasi potrebovala kakše z nizkim elastičnim pasom, tiste prav nosečniške še ne pridejo v poštev. Sem pa kar vesela, da bom dala nosečnost skoz pozimi, ker sem letos na morju, ko sem bila en mesec noseča, s tako muko sonce prenašala, da je groza. Bi z veseljem raje kar sneg imela :)

Ste danes kaj čudnega jedle? Jaz navaden sendvič in eno nektarino, pa čez pol ure še čokoladni puding.

Pa hvala vsem za knjižne predloge [sm=bravo.gif]

*Lila -> RE: Aprilčice 2013 (10.10.2012 11:22:40)

Evo mene.. Včeraj sem imela horionsko biopsijo in moram povedat, da je bil zame skrajno neprijeten poseg, tako da sem res vesela, da je mimo. Tam te res pred posegom vprašajo, ali želiš na izvidu izvedeti spol, drugače lahko pa tudi sama rečeš, da ne želiš. Smo se pa začvekale z ostalimi, ki so tudi prišle na BHC ali AC, tako da na koncu ni bilo tako hudo. Samo danes me me malo boli trebuh, ampak bo že.. Drugače pa so mi ponudili hitri test, ko v 4 delovnih dneh izveš rezultate za tri glavne kromosomske napake, katere preverjajo tudi na NS. Drugače preverijo še veliko ostalih, ampak baje da so zelo redke. In test stane 230 eur! Haloooo! Vsem bi lahko takoj sporočili rezultate, ne pa da moraš za to plačat! No na koncu je šou moj plačat, ker je vidu, da sem vsa paf, samo se mi pa ne zdi fer res!

Dobrodošle vse nove in želim vam same lepe novičke na pregledih [sm=smiley1.gif]

cvekica -> RE: Aprilčice 2013 (10.10.2012 11:23:20)

Men se tudi zdi, da je ta ringaraja nekak najboljši.[sm=smiley1.gif]. Ja jst tudi upam da mi bo tale vaga kmalu umrla
[sm=smiley36.gif]. Jaz sem danes pojedla samo sendvič.[sm=smiley1.gif]
Zdaj bo pa kmalu kosilo. [sm=smiley1.gif]

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (10.10.2012 11:53:26)

Mene je pa prej možek klical, če mi prinese domov kosilo, da ne bom kuhala ;) Jej, super pozorn je! :)
Tako da sem si v miru privoščila solno kopel z rožarinom in danes prvič po tednu in več lahko rečem, da SE malo boljše počutim! :))) Še par dni, pa bom zdrava kot rožica, se velim sprehodov in sončka ... če ga bo le kaj ... :))))

katniss -> RE: Aprilčice 2013 (10.10.2012 15:57:12)

Dober dan!

Vsem, ki se imate NS: nic se bat! Vse bo vredu, vase pikice se bodo fino odrezale [sm=smiley1.gif]

Lila*: Drzim pesti, da bo vse ok! [sm=smiley1.gif]

Jaz bom taaaakooo zelo vesela, ko bo mojega tecaja konec (danes teden!). Cisto me unici tole zgodnje vstajanje ob 5.30, voznja z vlakom (najprej kolo do postaje, potem pes do tecaja ene 15-20min in obratno)... Pa niti ni samo to, ampak tecaj je res kar precej intenziven in sem po treh urah res adijo.
Bo pa vsaj bebica super pametna haha[sm=smiley36.gif]
Jutri imam pregled, tudi jaz upam, da bo vse okej. Moglo bi bit! Bom vprasala malo za te moje izcedke, me tudi kar malo morijo zadnji teden. Glivice sem pozdravla, zdaj pa se izcedek dnevno spreminja. Je bil danes rumen in me je malce prestraslo... Ampak zgleda, da ni nic hujsega, ker je ze izginil. Bomo videli, kaj bodo rekli.

Hm jaz bi vago rada imela, ker se ne bi rada res prevec zredila.. Mislim, ne bom zdaj se kake diete sla, ampak tako, za lastno evidenco. Zdaj nimam pojma, koliko in ce sem se kaj zredila. Trebuh imam ampak spremljam tudi gubico na hrbtu (tista, tam pri modrcu haha) in se nic ni povecala... Tam se mi je najprej poznalo, ko sem shujsala, tako da je nekako orientacijska tocka zame. No ampak tudi verjetno bolje, da ne vem, ker se ze vcasih zaradi takih blesavih stvari sekiram... [sm=smiley13.gif] Se morem res veckrat na dan ustavit in si dopovedat, da bo vse vredu, da bo bebica zdrava, da bom jaz zdrava.. ipd.
Se katera taksna?

Lep dan vam zelim. [sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>