Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (9.10.2012 21:00:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzy139 Čer :) Še jaz bi se vam pridružila. Moj PDP 9.4. (po NS sicer 3.4., ampak mi je 9.bolj všeč :)) Vidim, da se nam vsem isto dogaja. Nespečnost, slabosti, vsak dan kaj drugega na krožniku, čudne kombinacije,.. :) Jaz zdaj sicer že malo bolje spim, ampak mi je dolgčas za znoret, ker sem že od začetka v bolniški zaradi krvavitve. Slabo mi je čez cel dan, bolj pa popoldan, ko nabašem vase vsega boga in kar obtiči nekje. Moja čudna kombinacija. Nutela na kruhu, čez pa še ABC navaden skutni namaz :] Zjutraj pa toast, majoneza, poli. Faza čokolinota je mimo :) Moram se v knjižnjico vpisat (ja, prav ste prebrale, nisem članica:)), ampak kaj ko nimam idej kaj vzeti. Rada berem kriminalke in kake osladne ljubezenske zgodbe, torej na easy čtivo. Kak predlog? Aja, moj naslednji pregled 8.11., decembra pa morfologija. Na začetku sem shujšala 3 kile, ker mi je vse smrdelo, zdaj pa sem jih po moje dobila nazaj, vaga pa je danes izdihnila :) Se pa buši že začenja poznat, zjutraj sicer še ne, čez dan pa težko skrijem. Je katera iz okolice Celja? Čim manj težav želim vsem in lepo nosečnost :) Suzy tudi tebi čestitam in super da si se nam pridružila.[sm=bravo.gif] Nutela in ABC namaz??? [sm=smiley36.gif]ojoj, to je še bolj ubitačna kombinacija kot moj zenf in kruh [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ideje za knjige...hm. jaz sem nazadnje prebrala knjigo o natashi kampush (po moje nisem napisala pravilno [sm=smiley36.gif]) uglavnem knjigica, kjer opisuje, vse od prvega dne ko jo je ugrabil, pa do zadnjega dne, ko se je sama osvobodila. Za ostale knjige ki jih priporočam, bi morala pa malo po spominu pobrskat. Čefurji ravs je fajn za smejat, za jokat pa Ko pride ženska k zdravniku in potem še nadaljevanje. to so knjigice, ki so se mi v zadnjem letu najbolj vtisnile v spomin. lahkotnih romanov je pa ful. ko se boš vpisala v knjižnico, ti bo vsaka knjižničarka znala svetovat, katere so najbolj brane [sm=smiley1.gif] čestitam za vpis![sm=bravo.gif]
|
|
|
|