barbara_s -> RE: Aprilčice 2013 (9.10.2012 9:06:42)
|
Dobro jutro punce! Jaz sem se pa danes zjutraj spomnila, da ne vem, kdaj imam naslednji pregled, in sem čisto zapanicirala, da sem pozabila nanj in da sem zamudila... No, k sreči ga imam šele naslednji torek, tako da sem se potem pomirila. Sem si ga pa hitro vnesla v koledar, da slučajno naslednji torek ne pozabim [sm=smiley36.gif]. Ta teden je čista norišnica: včeraj sem imela zvečer en sestanek, pa potem smo šli še na večerjo (ja, itak sem preveč pojedla, potem mi je bilo pa neprijetno...). Danes gremo na obisk k mojim staršem (kuhava midva v njihovi kuhinji...), jutri grem v šoping, v četrtek ima tamala popoldne rojstni dan, v petek pa morava tamalo dostavit moževim staršem, ker imava midva čez vikend neke obveznosti in bova tamalo kar "na počitnice" poslala. No, naslednji teden grem pa za tri dni na konferenco, si bom malo spočila [sm=jezicek.gif] (hmmmm, samo predavanje moram še pripraviti... - ampak ker ga imam šele zadnji dan, v petek, se mi kar nikamor ne mudi...) Sanje: jaz sem intenzivno sanjala samo kakšne grozne stvari v začetku nosečnosti, ko sem bila (iz neznanega razloga) prepričana, da se nosečnost ne bo obdržala. Zdaj pa ne več, zdaj samo spim... Pa še eno vprašanje: kako kličete tamale v trebuhu? Naš je "Bučko", hčerka je bila pa "Žabica". Bučkota je izbrala tamala; sem jo vprašala (tisti dan, po nuhalni, ko je ugotovila, da je ona ŽE sestrica), kako bomo do rojstva klicali otročka, pa je izbrala Bučko. Ona je bila pa Žabica, ker je na enem od prvih ultrazvokov čisto žabje izgledala :)
|
|
|
|