barbara_s -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 9:42:43)
|
Živjo punce, lepo je brati... malo težje kaj napisati. Predvsem zato, ker se mi zdi, da se vam vsem kar nekaj dogaja [sm=smiley36.gif] - pri nas pa nič novega. No, ali pa se samo meni zdi, da pri nas ni nič novega. Danes sem (še vedno) lahko za v službo oblekla svoje stare kavbojke, trebušček se mi zdi, da se mi še ne pozna sploh nič (razen zvečer, ampak takrat ne vem, ali zato, ker sem se "preveč" najedla ali zaradi česa drugega.) Grem pa ta teden malo v šoping, s sestro (ona ni noseča) in punco od brata (ona pa je noseča) in bomo videle, če kaj najdemo. Saj nekje na podstrešju bi morala imeti še en kup cunj od prejšnje nosečnosti, samo hmmmm... Sedem let nazaj? No, verjetno se nosečniška moda ni kaj dosti spremenila. Itak sem imela take, zelo osnovne kose: dve obleki, kavbojke (hmmm - tiste so razpadle, če se prav spomnim) in par majčk. Je pa problem, ker imam naslednji teden eno konferenco, in ker imam predavanje, moram seveda najti nekaj "novega". Samo zdaj ne vem, glede na to, da normalne cunje še oblečem (ampak, a jih bom čez en teden še lahko?); ali naj kupim nekaj "normalnega", pa samo gledam, da bo mogoče malo bolj nizek pas; ali naj pogledam na oddelku za nosečnice? Še dobro, da bom imela dve babi s sabo (ja, drugače sem jaz totalno nesposobna za kupovanje cunj. Res rabim sestro... - pa tisto osnovo že nekako spravim skupaj, ampak ko pride do dodatkov, sem pa totalno nesposobna...) Zdajle moram pa dokončat dva članka (jao... jih pišem že... en dooolg čas. Samo kaj, ko se nočeta sama napisat.) Eh. Lepo se imejte. Pa lep teden vsem. Bom poskusila še kaj napisat ta teden; da ne bom samo "stalker", haha. LP Barbara
|
|
|
|