RE: Aprilčice 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

trixxy -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 9:40:56)

Meni sicer prvič ni bilo nič vroče, tak da tudi sedaj mislim, da mi ne bo. Če pa že, potem pa hvala bogu. Imam pa jaz tako napako, da si vedno kupiv prevelike stvari, tak da mislim, da ne bom imela problemov z oblekami. Mogoče si bom mogla kake tople hlače kupit, ampak trenutno mi moje kavbojke (nenosečniške) še prav pridejo, ker so itak z nizkim pasom.

barbara_s -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 9:42:43)

Živjo punce,

lepo je brati... malo težje kaj napisati. Predvsem zato, ker se mi zdi, da se vam vsem kar nekaj dogaja [sm=smiley36.gif] - pri nas pa nič novega. No, ali pa se samo meni zdi, da pri nas ni nič novega.

Danes sem (še vedno) lahko za v službo oblekla svoje stare kavbojke, trebušček se mi zdi, da se mi še ne pozna sploh nič (razen zvečer, ampak takrat ne vem, ali zato, ker sem se "preveč" najedla ali zaradi česa drugega.) Grem pa ta teden malo v šoping, s sestro (ona ni noseča) in punco od brata (ona pa je noseča) in bomo videle, če kaj najdemo. Saj nekje na podstrešju bi morala imeti še en kup cunj od prejšnje nosečnosti, samo hmmmm... Sedem let nazaj? No, verjetno se nosečniška moda ni kaj dosti spremenila. Itak sem imela take, zelo osnovne kose: dve obleki, kavbojke (hmmm - tiste so razpadle, če se prav spomnim) in par majčk. Je pa problem, ker imam naslednji teden eno konferenco, in ker imam predavanje, moram seveda najti nekaj "novega". Samo zdaj ne vem, glede na to, da normalne cunje še oblečem (ampak, a jih bom čez en teden še lahko?); ali naj kupim nekaj "normalnega", pa samo gledam, da bo mogoče malo bolj nizek pas; ali naj pogledam na oddelku za nosečnice? Še dobro, da bom imela dve babi s sabo (ja, drugače sem jaz totalno nesposobna za kupovanje cunj. Res rabim sestro... - pa tisto osnovo že nekako spravim skupaj, ampak ko pride do dodatkov, sem pa totalno nesposobna...)

Zdajle moram pa dokončat dva članka (jao... jih pišem že... en dooolg čas. Samo kaj, ko se nočeta sama napisat.) Eh.

Lepo se imejte. Pa lep teden vsem. Bom poskusila še kaj napisat ta teden; da ne bom samo "stalker", haha.

LP
Barbara

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 9:43:00)

Ja, Tippi, mislim, da bo šlo. Jaz sem svoj plašč že testirala. :)

Ta glavno stvar, ki sem vam jo hotela povedat danes, sem pa skoraj pozabila. Celo noč sem sanjala o porodu, vem, zato ker sem šla vmes na wc in potem sem spet sanjala naprej. Noro. Spomnim se pa ful podrobnosti. Torej, bilo je 21. aprila, lep pomladni dan, bili smo nekje v hribih na pohodu in potem kar naenkrat mene zagrabi in letiva v porodnišnico. Ni bilo v LJ, ker smo bili očitno predaleč stran. Ampak potem se je stvar ustavila in ker se meni ni dalo bit tam, sva šla domov. HAHA, čist na izi. Potem sva se pa vrnila popoldne in sem bila precej neučakana, ker sem na vsak način hotla rodit 21. in ne 22. Pojma nimam zakaj! Ampak je trajalo in trajalo, čakala sva .... dokler me ni prebudil hčerkin jok. Evo, to je bilo to, sploh ne vem, kako se konča ... Ampak sem si rekla, da moram delit z vami.

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 9:55:36)

Jaz sem bila noseča čez zimo in mi je bila bunda prav. Sploh ker je bila 1.[sm=nosecka.gif] zdaj pa ne vem če jo bom še zapela[sm=smiley36.gif] bomo videli [sm=smiley1.gif]

Jaz imam 1 hlače iz 1.[sm=nosecka.gif] in ene iz 2.[sm=nosecka.gif] majčke so pa itak lahko iste, bolj na sistem tunike so super. Jaz bi zdaj skoz nosila pajkice in tunike.[sm=smiley36.gif]

Sem se pa zjutraj po dolgem času tehtala in je še vedno +1 kg, tako da sem paniko nagnala da tehtnica ne kaže prov, ker se počutim kot balon[sm=smiley36.gif] tako da je šel moj po sokove da sva jih stehtala če kaže prav [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] no, sam da se vaga ne pokvari pa bo vse ok[sm=jezicek.gif]

Danes bom bolj lagano. Kosilo skuham in se pripravim na popoldanski šiht, to bo pa tud vse od mene dons[sm=smiley36.gif]

Anonimna [sm=pikapoka1.gif]

Aja, samo še 2 dni do NS[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] KONČNO!

Pkica -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 10:02:10)

Jutro......

Evo me po dolgem času....

Sej vas spremlam skos, samo nekja mi ne uspe kaj napisati....
Sm zasledila, da ste mele nore želje po kostanju. No midva sva se včeraj odpravla kr na Janče in sm si kupila celo merico konstanja mmmmmm res mi je pasu, bo treba tudi kaka dan jit v gozd in ga kaj nabrati.

Ja moj trebušček se je zadnje dva dni kr pošteno napel, tko da ljudje okol mene že opazijo, da se nekaj dogaja, no razn če mam kako ohlapno majico ni tako izrazit. Itak ga pa ponosno kažem [sm=bravo.gif] Kmalu bomo dopolnili polnih 14t
Ja bo kr kriza za čez zimo. če mi bo tako buši rauu. Jst mam še en plačš doma je stra kr ene par let še iz tistih časov ko sm bla bl okrogla in bo sedaj prov fajn pršu.... bomo že nekako pregurale to zimo[sm=smiley1.gif]

Slabosti so se sicer kr umirile, razn na tranutke pride, pa zjutraj se morm fajn najesti in sm ok[sm=jezicek.gif] Energije še ni tiste taprave, kak dan sm čist fuč kak dan pa mal bolše...Naprimer danes bi kr spala, pa še špika me v levem jajčniku tk, da bi se zavila v kovtr in odremala kako kitico[sm=smiley1.gif]

Lila ti pa samo pozitivno naprej in misli, da bo vse ok.. mislimo na tebe in držimo pesti[sm=smiley1.gif]

Diberdan haha simpatične sanje, pomoje nas vse nekrat čaka kake take sanje o dojenčkih in kar je povezano z njim[sm=smiley1.gif]

Želi vam en lepo ponedeljek in naj ne bo preveč hladen[sm=smiley4.gif]

Pkica[sm=smiley1.gif]

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 11:24:56)

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Pikicastonoga to z nosom sem jaz komaj preživela ampak sem. če bi se še dolgo nadaljevalo, bi se pozanimala v lekarni, kako je z uporabo operila v nosečnosti? To ziher pomaga! Se je za pozanimat, če to smeš zdaj ko si noseča.

Naj ti hitro mine petek in čim lažji vikend!

Ah zdravnica je rekla NIČ niti operila in sem reks brala, piše , da ne ... fiziološko in počivat, ko je fsonček pa ven na sonček, tud če sem na bolniški, sam jaz ne grem ven, nikol ne veš, kjer se kak zloben jezik najde ...bom danes striktno inhalrala, se potrudila s fiziološko in ni vrag, da mi rata!!!

Jst ze par tednov uporabljam Operil,ampak otroski!

pa SMEŠ???
Jaz bo znorela. Še vedno sem na bolniški in to zarad enga usranga prehlada zdavnica noče, d agrem delat, ker se potem ne bom nikol pozdravla! Samo jaz sem že 10 dni prehlajena, od tega zdah 3 dni na bolniški in imam ful slabo vest!!! Pa nič boljše ni! INHALIRAM in POČIVAM. Operila si ne upam uporabljam, fiziološke pa ne more, ker mi gre na bruhanje, ko si jo dam v nos in KONČNO sem se znebila bruhanja in ne NIHČE ne pripravi, da bi si zlivala fiziološko v nos! ZNORELA BOM!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 12:06:17)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Pikicastonoga to z nosom sem jaz komaj preživela ampak sem. če bi se še dolgo nadaljevalo, bi se pozanimala v lekarni, kako je z uporabo operila v nosečnosti? To ziher pomaga! Se je za pozanimat, če to smeš zdaj ko si noseča.

Naj ti hitro mine petek in čim lažji vikend!

Ah zdravnica je rekla NIČ niti operila in sem reks brala, piše , da ne ... fiziološko in počivat, ko je fsonček pa ven na sonček, tud če sem na bolniški, sam jaz ne grem ven, nikol ne veš, kjer se kak zloben jezik najde ...bom danes striktno inhalrala, se potrudila s fiziološko in ni vrag, da mi rata!!!

Jst ze par tednov uporabljam Operil,ampak otroski!

pa SMEŠ???
Jaz bo znorela. Še vedno sem na bolniški in to zarad enga usranga prehlada zdavnica noče, d agrem delat, ker se potem ne bom nikol pozdravla! Samo jaz sem že 10 dni prehlajena, od tega zdah 3 dni na bolniški in imam ful slabo vest!!! Pa nič boljše ni! INHALIRAM in POČIVAM. Operila si ne upam uporabljam, fiziološke pa ne more, ker mi gre na bruhanje, ko si jo dam v nos in KONČNO sem se znebila bruhanja in ne NIHČE ne pripravi, da bi si zlivala fiziološko v nos! ZNORELA BOM!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Anonimna [sm=pikapoka1.gif]

klavdyk -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 13:21:47)

HEJ HEJ
mi smo super-danes sicer malo počivamo, ker je bil cel vikend deloven-pri njemu doma imajo kmetijo in se dela silos, jah sem letala za svojimi (in še drugimi) otroki, pa kuhala, pa pospravljala,..kr pestro:))
drugače pa sem ok-hlače mi niso nobene več prav in sploh ne vem, kaj naj nosim!?! joj vse me tišči [sm=smiley36.gif] smo pa v 12t in danes ko sem brala nazaj malo, me je kr stisnilo, ko sem prebrala da je imela ena slabo razmerje za NS[sm=smiley19.gif]-držim pesti, da bo vse ok -no itak da bo. je pa hudo, pa še posebej ker moraš tako dolgo čakati:((((
zdaj pa grem naprej pospravljat, potem pa po otroke in na sončka-fajn bo [sm=smiley36.gif]

kuverta -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 13:40:18)

PikicaStonoga....imava isto tezavo, tudi jaz ze 3 dni spim z odprtimi usti in ponoci se skoz zbujam in pijem vodo da vsaj malo zmocim usta, ...pa kaselj in obcasno glavoboli. danes zjutraj me je zbudil posasten glavobol in sem mislila, da se mi bo zmesalo...
Tudi jaz bi raje sla delat, ker stalno razmisljam, kaj me caka, ko se vrnem v sluzbo. Stalno si kuham juhice in caje...sej pocasi gre na bolje ampak res pocasi...bomo ze zmogle, a ne?

zelim ti hitro okrevanje....lp

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 16:37:16)

PikicaStonoga

Jah ce lekarnarko vprasas ti bo rekla da itak nc ne smes...ampak ko so bili moji otroc stari par dni in prehlajeni da niso spal nic ker dihat niso mogl mi je pediatrinja kljub temu da operila ne smejo rekla da z kapljico,dvema naredis vec koristi kot skode...in res ...torej ce logicno razmislus ti tudi v nocesnosti otroski ne bo naredil skode,seveda zmerrno.Vpliva pa na srcni utrip...tvoj...Torej direktno ja otroka ne...

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 17:17:58)

sonosečke, srečo imamo da se bo malo ohladilo, potem tudi bacilov ne bo več tako veliko. še malo potrpimo in smo tud te nevarnosti rešene do spomladi [sm=bravo.gif]

Tippi jedla kostanj [sm=smiley36.gif]

Tippi odšteva do sredinega pregleda [sm=bravo.gif]

Tippi slišala srčka spet [sm=bravo.gif]

Zdaj pa grem kosilat.

Teeeeek tudi vam!

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 17:19:54)

Sisy že včeraj sem ti poslala na ZS info o pilatesu. najbrž nisi niti opazila, da imaš sporočilo [sm=smiley36.gif] Ta sporočila tukaj so res zoprna, sploh ne pogruntaš da ga imaš, če te ravno pošiljatelj ne spomni.

No, samo da veš, da te nisem ignorirala [sm=smiley1.gif]

natalija.m -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 17:40:12)

Živjo aprilčice!

Sem nova na forumu. Rok imam konec aprila, 28.4. V ponedeljek imam NS in že komaj čakam, da spet vidim malo pikico.
Počutje je kar dobro, slabosti so občasne in brez bruhanja, sem pa taka zaspanka postala ;)
Rada bi začela telovadit pa nekak nimam prave energije. Kakšno vrsto telovadbe priporočate?

Lep pozdravček

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 18:04:51)

Natalija dobrodošla in čestitam [sm=bravo.gif] Zgleda da smo aprilčice res najmnožičnejše (uf kakšna huda beseda) [sm=smiley36.gif]

Jaz ostale vadbe za nosečnice nisem probala, razen pilatesa, tko da lahko ti povem, da je superduper! po eni uri sem bila navdušena in bom seveda hodila, dokler mi bo to zdravje in dobro počutje dopuščalo.

Aja, pa vsak dan se s kolesom vozim v službo in nazaj, pa tud malo sem pa tja [sm=smiley36.gif] in moram priznat, da je tud vožnja s kolesom do službe in nazaj postala prava telovadba. če je bila včasih bolj kot prevozno sredstvo, se zdaj do službe že fejst razmigam. če imaš to možnost, ti kolo priporočam. je pa seveda treba bit previden pri raznih izboklinicah, kuclčkih, grbinicah in podobno. Takrat pač dvignem malo ritko, da me ne zruka in to je to. [sm=bravo.gif]

Od kod pa si? in kam greš na NS?[sm=smiley1.gif]

Soncnica12 -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 19:09:12)

Ahoj punce! Po dolgem času se spet malo oglašam (saj spremljam vas stalno, samo za pisanje mi pa malo zmanjka energije). Pri meni slabosti k sreči popuščajo, utrujenost panažalost malo manj (tako da kar prestavljam telovadbo iz tedna v teden). Križ me tudi še matra, sem se pa končno naročila na eno masažo (po končanem prvem trimesečju naj bi bila dovoljena).
Danes (v začetku 15. tedna) sem prvič slišala srčka na AS in sem čisto blažena. Še dopoldan mi ni uspelo, potem pa sem naredila pravo raziskavo po internetu in v končni fazi zamenjala slušalke s tistimi od MP3 playerja in zadevico prislonila čisto ob desno stran sramne kosti in...voila [sm=bravo.gif]! Končno!
Tippi, pridružujem se ti v klubu 'nori na zenf'[sm=jezicek.gif]-Zadnje čase mi obupno paše..
Lila, držim pesti, da se bo tudi pri tebi v nadaljnih preiskavah izkazalo, da je vse OK (kot pri večini).
Punce, a ste tukaj tudi kakšne Domžalčanke? Malo razmišljam glede telovadbe, pa je tukaj bolj slaba izbira..

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 19:59:08)

pridružujem se ti v klubu 'nori na zenf'user posted image

mene pa počasi popušča [sm=smiley36.gif] čeprav ga še vedno skoraj vsak dan mal pojem, moram priznat, da me počasi popušča. me prav zanima, katera bo nova zmagovalna kombinacija [sm=smiley36.gif]

super da se nam počutje izboljšuje. vesela zate [sm=bravo.gif]

as
jaz ga pa zdaj najdem navpično od popka, tik nad sramno kostjo. zdaj ga najdem praktično takoj, to je v pol minutke. na začetku pa sem porabila tudi po deset minut in več. levo ali desno od sramne kosti, pa zelo dobro zaznam svoj srčni utrip [sm=smiley1.gif]
A si brskala kaj po internetu za domžale in okolico za kakšno telovadbo? po moje bi skoraj morala bit. poglej malo v sklopu zdravstvenega doma, ali pa kar vprašaj. ponavadi tudi kakšne osnovne šole oddajajo svoje telovadne prostore v te namene. razne telovadbe za upokojence, nosečnice, aerobike, pilatese ipd. je za vprašat. bom pa še jaz ti malo pomagala poiskat [sm=smiley1.gif]

izalina -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 20:32:35)

Ojla,

zjutraj se mi ni uspelo oglasit. Sem imela že navse zgodaj zjutraj gužvo [sm=smiley13.gif].

Masaža - mnenjaso različna, tako kot za marsikatero stvar mednosečnostjo. Jaz tej maserki zaupam in če je onamnenja da je ok me ni strah. Poročamv sredo kako bo.

Sanje - Doberdan jaz sem tudi danesponoči sanjala o porodu. Ampak, da sploh nisem imela nič popadkov, babica je pa želela da rodim...potem je bila pa smena in je prišla druga babca in je rekla, da jaz pa še ne bom rodila in me je poslala domov. [sm=smiley24.gif] Prejšnja babicami je pa dala svečke za odpiranje pa mehurmi je predrla. Pa kar nobenega učinka niso imele te svečke, nobenih popadkov, nobene bolečine, nič. Iz P sem šla potem domov in tam ni bilo nobenemu jasno kaj jaz delam doma sama (brez dojenčka)....no sanje seniso končale, kersem sezbudila. Ura je bila 2.15 in potem do 5.30 nisem zaspala [sm=smiley29.gif]. V prvi nosečnosti nisem tako zgodaj sanjala poroda...sploh nevem če sem ga kdaj.

Soncnica12 - kaj Otello nima vadbe za nosečnice?

Oblačila - jah težko spravim kakšne navadne hlače gor oz. me začnejo tiščat termi postane slabo. Prav nosečniške hlače so mi še prevelike (vsaj tiste spasom za čez trebuh). sem si pa kupila spodnje majčke v HM, so mi všeč ker so zelo dolge. Drugače pa za v službo imam itak oblečeno trenerko, za nalepše imam pa nosečniške hlače s pasom pod popkom. Bom se pa šla kupit še malo daljše majčke (po 15. ko bo plača [sm=smiley36.gif] ).Pajkic pa jaz ne maram....vnjih sene počutim dobro. Plašč sem si pa v prvi nosečnosti kupila na tak način kotje ena predlagala....eno št. večji in bo po mojem zdržal za čez zimo.

Soncnica12 -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 20:48:40)

Ojla,
ja saj so ene tri variante nosečniških vadb tukaj (Otello, Fit fit in Viktorius), ampak ne vem kam bi šla, tako da me zanima če ima katera izkušnje? Sem iskala, če imamo tukaj tudi kakšno jogo ali pilates za nosečke, pa nič takega ne najdem [sm=zmeden.gif].

Prej sem pozabila omenit še to, da sem šla v soboto malo v shopping in nabavila eno ful luštno nosečniško oblekico v H&M (pepita vzorček), dva široka puloverja in celo bundo (eno številko preveliko).

Izalina, kakšno službo pa maš ti to, da lahko kar v trenerki prideš

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 22:11:16)

IZVIRNO SPOROČILO: kuverta

PikicaStonoga....imava isto tezavo, tudi jaz ze 3 dni spim z odprtimi usti in ponoci se skoz zbujam in pijem vodo da vsaj malo zmocim usta, ...pa kaselj in obcasno glavoboli. danes zjutraj me je zbudil posasten glavobol in sem mislila, da se mi bo zmesalo...
Tudi jaz bi raje sla delat, ker stalno razmisljam, kaj me caka, ko se vrnem v sluzbo. Stalno si kuham juhice in caje...sej pocasi gre na bolje ampak res pocasi...bomo ze zmogle, a ne?

zelim ti hitro okrevanje....lp

a si tud na bolniški zarad tega? men je mal smešno, da sem zarad tega na bolniški. sej ne počutim se ok in bi težko podelala ure, samo bi jih pa - s težavo sicer, potem bi pa preležala popoldne ... kr slabo vest imam ker sem doma, kura ena :(

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 22:11:53)

PikicaStonoga

Jah ce lekarnarko vprasas ti bo rekla da itak nc ne smes...ampak ko so bili moji otroc stari par dni in prehlajeni da niso spal nic ker dihat niso mogl mi je pediatrinja kljub temu da operila ne smejo rekla da z kapljico,dvema naredis vec koristi kot skode...in res ...torej ce logicno razmislus ti tudi v nocesnosti otroski ne bo naredil skode,seveda zmerrno.Vpliva pa na srcni utrip...tvoj...Torej direktno ja otroka ne...

sisy,, imaš prav, bom jutri res otroški operil zalaufala in to je to ;)

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 22:12:32)

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica12

Ojla,
ja saj so ene tri variante nosečniških vadb tukaj (Otello, Fit fit in Viktorius), ampak ne vem kam bi šla, tako da me zanima če ima katera izkušnje? Sem iskala, če imamo tukaj tudi kakšno jogo ali pilates za nosečke, pa nič takega ne najdem [sm=zmeden.gif].

Prej sem pozabila omenit še to, da sem šla v soboto malo v shopping in nabavila eno ful luštno nosečniško oblekico v H&M (pepita vzorček), dva široka puloverja in celo bundo (eno številko preveliko).

Izalina, kakšno službo pa maš ti to, da lahko kar v trenerki prideš

jami mi, kaj najdeš al pa daj linke, mogoče bi pa jaz hodila na kaj v domžale 1x tedensko ... je mogoče kaj ob petkih ali za vikend ... med tednom sem čist zgonena ...

minka tonka -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 22:28:53)

Ojla!
Jaz zaenkrat še vse svoje cote nosim, še nič nosečniškega, imam pa doma marčka, tako, da imam ravno za to obdobje nekaj oblačil (žametke, kavbojke, plašč že od prej tak širši model, pa upam, da ne bom zdj ful bolj okrogla :)).
Slabosti me še vedno napadajo, pa spahuje se mi grozno po katerikoli hrani ali ko kaj spijem.
Spim tudi jaz že 10 dni z odprtimi usti in mi je bljek, ko se zbujam s čisto suhimi usti. Pa nič ne pomaga, nikakor se ne morem znebit tega prehlada.
Sanje pa... ima še katera ful intenzivne sanje? Jaz imam kar more, kot neke akcijske filme, se zjutraj čisto zblojena zbudim..
Lahko noč!

Sisy -> RE: Aprilčice 2013 (8.10.2012 22:37:12)

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica12

Ahoj punce! Po dolgem času se spet malo oglašam (saj spremljam vas stalno, samo za pisanje mi pa malo zmanjka energije). Pri meni slabosti k sreči popuščajo, utrujenost panažalost malo manj (tako da kar prestavljam telovadbo iz tedna v teden). Križ me tudi še matra, sem se pa končno naročila na eno masažo (po končanem prvem trimesečju naj bi bila dovoljena).
Danes (v začetku 15. tedna) sem prvič slišala srčka na AS in sem čisto blažena. Še dopoldan mi ni uspelo, potem pa sem naredila pravo raziskavo po internetu in v končni fazi zamenjala slušalke s tistimi od MP3 playerja in zadevico prislonila čisto ob desno stran sramne kosti in...voila [sm=bravo.gif]! Končno!
Tippi, pridružujem se ti v klubu 'nori na zenf'[sm=jezicek.gif]-Zadnje čase mi obupno paše..
Lila, držim pesti, da se bo tudi pri tebi v nadaljnih preiskavah izkazalo, da je vse OK (kot pri večini).
Punce, a ste tukaj tudi kakšne Domžalčanke? Malo razmišljam glede telovadbe, pa je tukaj bolj slaba izbira..

. Otelo ima za nosecke.....ker sem iz Crnuc razmisljam tudi v tej smeri....

izalina -> RE: Aprilčice 2013 (9.10.2012 7:11:01)

Jutro,

častimc[sm=kava.gif]....samo postežite sisame [sm=smiley36.gif].

Soncnica - v vrtcu delam...pa se v trenerki najbolje počutim že odzmeraj. Sem na dif hodila na faks in tjačesi prišelboljlepo oblečen si imel izpit, zagovor diplome, bil bolj proti koncu študija [sm=smiley36.gif]

Počutje vredu...sploh ta teden, ko delamzjutraj in sem žeob 13.30 frej....če je vse po sreči.

Joj jaz tudi moram it malo v šoping...prej morampaše prijateljico vprašat, če mi ima kakšna oblačila za posodit. Pa še enkrat prosim, če bo katera kje visela nosečniške hlače pod pasom (ne tiste s pasom naj mi prosim sporoči)....Tippi ti jih tudi iščeš, če se prav spomnim. Sem jih videla na netu za naročit, ampak se ne upam, ker ne vem katero številko. [sm=zmeden.gif] Pa sem bila v začetku avgusta v Londonu in sem nakupovala za hčerko jesensko/zimskaoblačila in sem se na hitro vstavila na nosečniškem oddelku in je bilo ful teh hlač....ampak takrat nisem še vedela da sem noseča, čeprav se mi je nekaj dozdevalo. Samo gor kupovat test....pa še sama nisem bila in nobenemu ne bi bilo jasno kaj jaz kupujem nosečniška oblačila [sm=jezicek.gif]

Pkica -> RE: Aprilčice 2013 (9.10.2012 7:45:32)

Jutro [sm=nosecka.gif]

No tud jst že kar nekaj dni razmišlam o telovadbi...

Sončnica12 tudi jst sm iz okolice Domžal in sm razmišlala, da bi šla v otelota. če bi bla kej zaiteresirana mi piši pa se lahko zmenva!
Sm slišala, da je v otelotu kr fajn[sm=smiley1.gif]

Ufff vidm, da ene še kr noste svoja oblačila. jst sm že pri 12t oblekla nosečniške hlače, ker me je že vse tiščalo in sm se res nelagodno počutla...
Sicer pr men je bil priblem samo pri hlačah, zgorni deli pa bojo še dolgo uporabni[sm=jezicek.gif]

Drugač pa počutje še kr.... slabosti so še mal prisotne ampak se da preživet. Pa tudi mi smo včeri slišali srčka z AS[sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif]

En lep dan in čuvajte svoje[sm=duda.gif]

Pkica

Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>