barbara_s -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 11:12:03)
|
Ja, jaz sem tudi (že) 2x jedla kostanj... in je prav fina zadeva. V Italiji so sicer prodajali kostanj, ampak da bi ga pa pekli zunaj, v mestu, na ulici - tega pa ni bilo (no, enkrat samkrat je bil en kostanjar v mestu, ampak tisti kostanj ni bil niti približno dober.) Tako da sem zdaj prav z veseljem kupila merico kostanja. Ampak "ta glavno" še pride, tisti, ki ga sam nabereš, je še bolj dober :) Da ostanem pri hrani: meni se zdi, da bom to nosečnost kar vegetarijanka. Mi meso enostavno ne paše. No,še kar v redu je, če ga naredi kdo drug - če pa sama kuham, se pa sploh ne morem pripraviti do tega, da bi poskusila košček. Tavelika je (seveda) nad tem čisto navdušena, ker tako lahko poje še moj kos (ona bi jedla samo meso, če bi ji pustili - sicer zelenjavo ima tudi rada, pa krompir tudi, pa kruh tudi, sadje pa sploh; ampak če bi bilo samo meso in sadje za sladico, ji pa tudi ne bi bilo nič hudega.). Mi pa zelo paše zelenjava. Tako da tudi to ni nič slabega. Branje: jaz sem tak človek, ki prebere vse, da le ima črke. Sploh si ne predstavljam, da ne bi brala. Odkar imam Kindle, je to še toliko bolj enostavno, ker je zelo praktično: Kindle v torbico (če ga lih zjutraj ne pozabim na nočni omarici), in potem imam knjigo (no, knjige) vedno s sabo. Pride zelo prav, kadar grem po taveliko v šolo in potem še na igrišče: itak je dovolj velika, da se sama igra (in najde še kakšno "prijateljico"), jaz pa imam na klopci mir, da malo berem. Vsake toliko prečekiram, če je še na igrišču in če je vse v redu, drugače se pa ne obremenjujem kaj dosti. Koliko knjig sem prebrala, ne vem... Rajši ne štejem :) Je pa res, da pri nas nimamo televizije in da mi ni preveč všeč gledanje filmov. Kakšno serijo pogledam, ampak da bi pa cel film pogledala... pa nekako ne uspe. Čestitke vsem, ki ste v teh dneh opravile preglede...
|
|
|
|