izalina -> RE: Aprilčice 2013 (2.10.2012 7:54:37)
|
Jutro! No danes sem prej v službi in pijem kavico. IMam še polno stvari za narest (smo imeli prejšnji teden roditeljski sestanek in imam še cel zapisnik za napisat [sm=smiley13.gif]). Jah včeraj smo bili na nuhalni....če mi bi nekdo rekel, da bo tako grozno kot je bilo, nebi šla za noben denar. Dr. Strahova verjamem, da ima veliko izkušenj in strokovnih znanj....ampak brez občutka za sočloveka, ko ni vse ok. Nuhalno zmerila v prvo in rekla da ni OK, da je povečana....itak šok. Predlaga takoj še 2HT in pove da stane 55€. No gre gledat nosno kost (vidna), zmeri obrazni kot (vse ok), pregleda otroka (vse ok). Vem, da povečana nuhalna ne pomeni nič kaj konkretnega, ampak dejstvo da je in da lahko to nekaj pomeni enostavno boli. Nakar ona na koncu (ko vidi da pa nama le ni vseno, da naju skrbi), še enkrat izmeri in je bila kar na enkrat ok, ni bila več povečana (češ da se je zmotila) [sm=smiley24.gif]. Itak nama ni bilo nič jasno....daj raje zmeri trikrat preden kaj rečeš, ne pa da najprej ni ok, potem je ok. Šok za šokom. Itak seme dvoma je bil in sva se vseeno odločila še za 2HT....plačala 130€ (nuhalna, cd, 2HT). Da bo naslednjih 6 mesecev bolj mirnih, čeprav je na koncu bil izvid (brez 2HT) 1:7200. Rezultat je čist ok (v prvi nosečnosti je bil 1:9500), ampak to naj bi bil lep pregled, katerega se boš rad spominjal. Samo mi se ga definitivno ne bomo mogli pa čeprav so rezultati vredu. Drugače je pa moje počutje super. Včeraj mi je bilo zjutraj nekaj čudno slabo, ampak po mojem bolj zaradi flancata (mi ga je tašča dala) in sem ga itak v nedeljo zvečer morala pojest. Jaz sem bolj tak človek, da lahko pojem vse kar mi zapaše. Moj je pa pri prehrani zelo zelo strikten in tistega kar ni zdravo on ne poje. Tako da potem doma nimamo nič kaj takega in mi sploh ne manjka. Ampak takole me pa čisto zdre [sm=smiley36.gif] Nič moram šibat na zajtrk....začnem ob 8h in imamo zajtrk 8.15 [sm=smiley36.gif]. Zapisnika pa itak nisem napisala, ker sem vas morala prej prebrat [sm=jezicek.gif]. Bom med spanjem. [sm=smiley31.gif][sm=pikapoka1.gif] za vse bolančke in za vse slabosti.....naj minejo čim hitreje.
|
|
|
|