RE: Aprilčice 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 11:21:32)

IZVIRNO SPOROČILO: Rozica983

Sej reessss .... ga boš zvečer jedla [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] hihi

Rožica bom pazila noooo [sm=smiley36.gif] Še to sem te pozabila vprašat. Kaj boš imela obuto? men se zdi, da sem zasledila, da smo komot v nogavičkah?

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 11:22:21)

IZVIRNO SPOROČILO: skorpijonka3

Hej! Hočem se vam pridružit še na FB-ju. Včeraj sem poslala chatarinchy na ZS sporočilo. Kako gre potem to naprej?

Mogoče se trenutno ne more oglasit, ampak te bo zagotovo dodala, takoj ko bo utegnila. [sm=smiley1.gif]

Jaz sem se pa izpisala iz te skupine. mam neko svojo kaprico [sm=smiley36.gif]

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 11:51:39)

IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

Hm no ko smo ravno pri kostanju jaz ga vsak dan vsaj 2 kg naberem kostanj v gozdu je že sem ga komaj čakala da bo hehe

kje sipa ti doma, da vemo kam prit nabirat? :)

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 11:55:26)

AJa, ena je napisala, da ne more pećt kostanja, ker je doma v bloku ... jaz sem pa ravno včeraj brala članek, da se lahko kostanj peče tudi vpečici!!!! 25-35 min na 200 stopniha, pa prej ga je treba narezat tko kot tistga k ga pečeš zunaj ... ;) bomo sprobali ane ;)

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 11:57:32)

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

AJa, ena je napisala, da ne more pećt kostanja, ker je doma v bloku ... jaz sem pa ravno včeraj brala članek, da se lahko kostanj peče tudi vpečici!!!! 25-35 min na 200 stopniha, pa prej ga je treba narezat tko kot tistga k ga pečeš zunaj ... ;) bomo sprobali ane ;)

Jaz ga vedno pečem v pečici! [sm=bravo.gif] Odličen je ana. poskusi! Meni osebno boljši kot v ponvi! zdej v službi ga pa kuham. Tud bo dober za prvo silo [sm=smiley36.gif]

In navalila sem na mandarine in kakije! NOOOOOROOOOOO kako jaz to obožujem [sm=smiley17.gif] U bistvu obožujem vse vrste sadja. naktarine so mi bile letos top, ampak zdaj vidim, da tud z mandarinami bo šlo skoz [sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 12:13:14)

Bemti se ta kostanj dolg kuha [sm=smiley7.gif]

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 12:23:20)

Bomo sporočile! Bi šla zraven?

Če bi živela blizu, bi res šla, ampak Bežigrad mi je res najdlje ... Sem pa našla tudi pilates v Trnovem, 5 minut stran, tako da se bom prijavila, ko vidve sporočita, da je fajn. :)

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 12:30:15)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Jaz ga vedno pečem v pečici! [sm=bravo.gif] Odličen je ana. poskusi! Meni osebno boljši kot v ponvi! zdej v službi ga pa kuham. Tud bo dober za prvo silo [sm=smiley36.gif]

In navalila sem na mandarine in kakije! NOOOOOROOOOOO kako jaz to obožujem [sm=smiley17.gif] U bistvu obožujem vse vrste sadja. naktarine so mi bile letos top, ampak zdaj vidim, da tud z mandarinami bo šlo skoz [sm=smiley36.gif]

A ti to resno?
Šla si kupit kostanj in zdja ga v službi kuhaš??? :) FACA! :)))

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 12:32:08)

Ja, čist resno! Kuhan in ga že mljaskam! [sm=bravo.gif] Danes sem sama v pisarni, in imam to možnost, tako da, zakaj pa ne? [sm=jezicek.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 12:33:16)

IZVIRNO SPOROČILO: doberdan

Bomo sporočile! Bi šla zraven?

Če bi živela blizu, bi res šla, ampak Bežigrad mi je res najdlje ... Sem pa našla tudi pilates v Trnovem, 5 minut stran, tako da se bom prijavila, ko vidve sporočita, da je fajn. :)

Joooj pa sej to ni tolk daleč. škoda, da ne greš zraven [sm=smiley13.gif]
jaz mam po moje še dlje kot ti iz trnovega. jaz štartam danes v jaršah in moram na dva avtobusa, no, če ne bom šla s kolesom. nisem se še odločila.

*Lila -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 12:35:12)

Imam že plan jutri v Ljubljani iti na kostanj, ker danes ga verjetno ne bom jedla. Oooo a mandarine so žee? Kaj vse zamujam, ko sem na bolniški [sm=smiley1.gif] Tudi jaz sem že delala kostanj v pečici in je res dober, tako da poskusite [sm=smiley1.gif] Meni se pa lepo vrača apetit in mi ne smrdi več hrana kot mi je (razen zenf in kruh) [sm=smiley36.gif]

trixxy -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 12:36:30)

Jaz sem zdele jedla pico in kraljevo solato. Njamiiiii. Ve packe pa kr s kostanjem strašite okoli [sm=jezicek.gif]. Tudi jaz ga bom kmalu, bom takoj sporočila [sm=smiley36.gif]

*Lila -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 12:37:27)

haha prav kostanj manija je trenutno [sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 12:40:35)

Res je dober lila in trixxy (da še jaz malo dražim, zdaj lahko) [sm=smiley36.gif]

Meni se tudi apetit vrača. in jooooj pice mi fuuuul dišijo. Sam to moram res pazit, da ne bo pol prevelika guza [sm=smiley36.gif]

Mandarince še niso čist taprave, ampak pr mojemu šiptarju,ko mi res izbera tud pol ure, ko jih zjutraj naročim, pa jih pridem ob 12 iskat, so odlične. mal še kisle, ampak meni to itak sede.

Lila tale zenf pa kruh ti ne gre iz glave [sm=smiley36.gif] Ampak tkole je. Mogoče bi res morala to kombinacijo poskusit? kaj praviš [sm=smiley36.gif]

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 12:42:04)

Joooj pa sej to ni tolk daleč. škoda, da ne greš zraven jaz mam po moje še dlje kot ti iz trnovega. jaz štartam danes v jaršah in moram na dva avtobusa, no, če ne bom šla s kolesom. nisem se še odločila.

Joj, ne me preveč prepričevat, da si ne premislim. :) Tuki imam pred nosom, res, 2 minutki s kolesom, peš 7, če bo dež itd. Samo zaradi vaju bi prišla, ampak ta prevoz mi sploh ne diši ... Razen če se vse prestavimo kam v center. A sta že plačali?

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 12:44:35)

nisva še plačali. hm. a pa imaš že kaj ogledano v centru? meni je načeloma vseeno, ampak bi res rada čim prej začela, ker sem se že zdaj res polenila. prej sem bila ful aktivna, zdaj pa komaj kam pridem brez da ne sopiham. [sm=smiley36.gif]

A deeeej no. pridi no. pa sej ne gre samo za pilates. tud za druženje. ne dvomim, da ne bo fajn [sm=smiley1.gif]

trixxy -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 12:48:52)

Še mene boste premamile s tem pilatesom. Sam ta teden itak ne bo šlo, ker sem bolna, potem pa tud ne vem. Mi je pa tud Bežigrad čist mimo. Jaz bi naraje videla, da bi imela direkt pred ritjo to zadevo [sm=jezicek.gif]

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 12:55:29)

http://www.sd-metulj.si/lokacije.php

To imam ogledano, lokacij je veliko. Jaz bi šla v Trnovo ali center. Druženje bi bilo super, če bi se lahko uskladile! Ampak saj vem, da ima vsaka svoje urnike in plane, tako da ... no, če bi katera šla, let me know.

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 12:55:36)

Pred ritjo bi tud jst, pa ne gre [sm=smiley36.gif]

Kaj pa če se vidve zmenita z doberdan nekje v centru, midve ostaneva za bežigradom (kwa je pa z bežigradom narobe [sm=jezicek.gif]) in se potem četrtke dobimo v mestu na kakavu [sm=bravo.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 12:59:06)

uuuu fina stran. tist del mamica in malček telovadba. to si moram zapomnit!
je pa mal cenejš kot tukaj za bežigradom. ampak ne vem. zdej jaz ne bi niti spreminjala. mogoče je res fino, da si vidve same potem organizirata, če vama je seveda do tega. pa se potem po pilatesu kdaj dobimo [sm=smiley1.gif]

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 13:12:53)

Jaz pa dans že perem zimske kape in šale in rada bi pospravla celo bajto! MIslte, da bom imela dovolj energije?
Joj pa na bruhanje mi gre, ko si brizgam fiziološko v nos bljak [sm=hudicek1.gif]

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 13:14:37)

Pa mogla sem se odpovedat kokakoli, ker pravi moja štiriletnica, da doječek ne sme kokakole!!!
Itak sem jo ful redko, sej peste, lušti ;)
Sem ji že nekaj časa nazaj oreko slik vse poazala, kako dojenček je in pije, da vse kar jaz jem in pijem pride preko popkovnice do dojenčka ... no zdej pa imam, ko me čekira! ;)

skorpijonka3 -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 13:51:13)

Hvala tippi!
Hahaha, jaaa mandarine v kombinaciji s kostanjem [sm=jezicek.gif]

izalina -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 14:24:23)

Hej hej,

joj delate lušte s tem kostanjem. Mi imamo enkrat ta mesec kostanjev piknik v vrtcu [sm=bravo.gif]. Jaz sem pa danes imela čajanko....so smešni ti mali, ko pijejo čaj, jejo piškotke in klepetajo. Da dol padeš kaj se to vse zmenijo [sm=smiley36.gif].
Mene od hčerke vzgojiteljica skoraj vsak teden vpraša kaj se kaj pri nas dogaja, da ji hčerka nekaj ful razlaga, ona jo pa ravno vsega ne razume....včeraj ji je razložila, da je šla njena teta z letalom na otoke [sm=jezicek.gif]. So se prejšnji teden pogovarjali o prometu in jim je baje vse razložila, kdo je šel kam (dedi, teta, jaz, ati,...).

Jaz sem pa danes jedla za kosilo sirove torteline in solato s koruzo [sm=smiley36.gif]....nič posebnega. Zenf in kruh....mi ne diši. Ajvar in kruh mi je pa bolj sprejrmenljivo...ima to moj zelo rad.

Kaj že morfologija bo????Juhu. Jaz imam naslednji pregled 25.10. in takrat bom v 17.tednu....to se pravi da bo naslenji pregled potem že morfologija in smo na polovici....noro. JAh potem pa samo še Novo leto in je že marec/april [sm=smiley36.gif]

Moram it....adijo. Jutri mi ne bo zneslo se javit ker začnem s predavanji. Po eni strani se ful veselim, ker ko bom opravila še to izobraževanje, imam res ogromno možnosti za službo. Do sedaj sem jih imela malo....tole je bolj srečno naključje.

SrčicaSonček -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 14:36:32)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Jaz pa uvedla nov zajtrk. Jogurt z lanenimi semeni, banana, mali košček kruha z zenfom [sm=smiley36.gif] in dva deci donata [sm=jezicek.gif]

No pa sem probala kruh z zenfom :D Zraven pa navaden jogurt.....mmmmmmmm.....je bilo dobro [sm=smiley36.gif]
Naslednja stvar, ki jo moram probati: kruh in ajvar [sm=smiley36.gif] haha

Tiste, ki se vam lušta kostanj. Če zraven še spijete malo mošta, boste odprte, ne pa zaprte [sm=smiley1.gif]

Meni pa se že kaki mesec lušta kuhano vino [sm=zmeden.gif] Čeprav v nosečnosti še nisem nič spila, sem rekla, da enega ali dva pa bom spila v božičnem času [sm=smiley36.gif] In zdaj si kuham božične čaje, jem božične kekse, razmišljam o kakem losijonu, ki diši po cimetu...... kaj vse nosečnici ne pade na misel [sm=smiley29.gif][sm=smiley17.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>