RE: Aprilčice 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 14:54:06)

No pa sem probala kruh z zenfom :D Zraven pa navaden jogurt.....mmmmmmmm.....je bilo dobro user posted image

No a vidiš, da ni bilo nič hudega, celo všeč ti je bilo [sm=smiley36.gif] No, zdaj pa še ostale poskusit. Tale kombinacija bo pravi hit 2012! vam povem! [sm=jezicek.gif]

Mene je pa po pojedenem kostanju zvilo v trebuhu in mi je bilo noro slabo. sem bila tik pred tem, da grem z glavo v školjko. Zdaj se mi počasi umirja. čeprav ni še to to. Mislm te slabosti res več ne vem kaj naj si mislim. je bilo že par dni zapovrstjo ful super, sem že pozabila, kako je, če ti je slabo, zdej me je pa spet zvilo. upam, da do zvečer ko grem pilatesirat mine. [sm=zmeden.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 14:59:54)

IZVIRNO SPOROČILO: skorpijonka3

Hvala tippi!
Hahaha, jaaa mandarine v kombinaciji s kostanjem [sm=jezicek.gif]

Če pa dodaš še kaki, potem je pa sračka zagotovljena. Ma ni čudno da mi je slabo, kaj sem danes vse pojedla [sm=zmeden.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 15:01:24)

IZVIRNO SPOROČILO: izalina

Hej hej,

joj delate lušte s tem kostanjem. Mi imamo enkrat ta mesec kostanjev piknik v vrtcu [sm=bravo.gif]. Jaz sem pa danes imela čajanko....so smešni ti mali, ko pijejo čaj, jejo piškotke in klepetajo. Da dol padeš kaj se to vse zmenijo [sm=smiley36.gif].
Mene od hčerke vzgojiteljica skoraj vsak teden vpraša kaj se kaj pri nas dogaja, da ji hčerka nekaj ful razlaga, ona jo pa ravno vsega ne razume....včeraj ji je razložila, da je šla njena teta z letalom na otoke [sm=jezicek.gif]. So se prejšnji teden pogovarjali o prometu in jim je baje vse razložila, kdo je šel kam (dedi, teta, jaz, ati,...).

Jaz sem pa danes jedla za kosilo sirove torteline in solato s koruzo [sm=smiley36.gif]....nič posebnega. Zenf in kruh....mi ne diši. Ajvar in kruh mi je pa bolj sprejrmenljivo...ima to moj zelo rad.

Kaj že morfologija bo????Juhu. Jaz imam naslednji pregled 25.10. in takrat bom v 17.tednu....to se pravi da bo naslenji pregled potem že morfologija in smo na polovici....noro. JAh potem pa samo še Novo leto in je že marec/april [sm=smiley36.gif]

Moram it....adijo. Jutri mi ne bo zneslo se javit ker začnem s predavanji. Po eni strani se ful veselim, ker ko bom opravila še to izobraževanje, imam res ogromno možnosti za službo. Do sedaj sem jih imela malo....tole je bolj srečno naključje.

Joooj bo hitro šlo tole! [sm=bravo.gif] jaz mam pred morfo še amnio, tko da me že zdaj počasi strah lovi[sm=smiley3.gif], čeprav bom špiknjena šele 26 [sm=zmeden.gif]

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 15:09:08)

IZVIRNO SPOROČILO: SrčicaSonček

Meni pa se že kaki mesec lušta kuhano vino [sm=zmeden.gif] Čeprav v nosečnosti še nisem nič spila, sem rekla, da enega ali dva pa bom spila v božičnem času [sm=smiley36.gif] In zdaj si kuham božične čaje, jem božične kekse, razmišljam o kakem losijonu, ki diši po cimetu...... kaj vse nosečnici ne pade na misel [sm=smiley29.gif][sm=smiley17.gif]

I get you!
Sem tudi jaz že začela s čajčkom jabolko, cimet ;)
in ja, definitivno bom spila kako kuhano vino, nas ne bo pobralo );) vse v mejah normale ... ta vikend pridejo kolegice na obisk za vikend in morm še mojga da gre kupit kostanj (ker ga zarad bolniške ne morm it nabirat) da si za vikend nardimo kostanjev piknik in skuhamo vinčka ;)

barbara_s -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 15:11:57)

Kruh z zenfom? Meni je tudi posrečena kombinacija... Še boljše je, če je gor kakšna rezina kuhanega/pečenega pršuta. Pa všeč mi je en angleški, malo peče...

No, včasih si pa naredim sendvič z zenfom, kečapom in kakšno rezino salame - pa tudi brez salame se da pojest. Joj, zdaj sem pa lačna. Ampak svoje "kosilo" (haha, sendvič z avokadom!) sem že pojedla, twix iz avtomata tudi... tako da zdaj že lahko o večerji razmišljam.

Rozica983 -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 15:14:06)

Joooj punce, coca colo pa raj skenslite med nosečnostjo. Baje ni fajn.

Pulha -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 15:15:42)

No, ko smo že pri hrani...za kosilo sem pojedla ogromnooo skledo radiča z ocvirki, mljask! :)) Na kostanjček pa tudi jst čakam že par dni :(

SrčicaSonček -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 15:32:15)

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

I get you!
Sem tudi jaz že začela s čajčkom jabolko, cimet ;)
in ja, definitivno bom spila kako kuhano vino, nas ne bo pobralo );) vse v mejah normale ... ta vikend pridejo kolegice na obisk za vikend in morm še mojga da gre kupit kostanj (ker ga zarad bolniške ne morm it nabirat) da si za vikend nardimo kostanjev piknik in skuhamo vinčka ;)

O jaaaa....kje imate ta piknik? Da se pridružim [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Malo heca [sm=smiley36.gif]
Kakšna uživancija bo to [sm=smiley1.gif] Lep piknik vam želim [sm=smiley16.gif]

barbara_s -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 15:42:41)

IZVIRNO SPOROČILO: Rozica983

Ah... Lih kaj hudega pa res ni, no.

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 15:49:18)

IZVIRNO SPOROČILO: Rozica983

Itak da ni fajn, sam jaz itak pijem kokakolo 3x na leto po dva dec, ker se mi pač zlušta in tud zdej se mi je je zluštalo in me zarad dva deci ne bo konc![sm=zmeden.gif]

trixxy -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 15:51:13)

kokta je baje boljš kot coca-cola, priporočajo jo tudi v času slabosti. boljš kot nič, a ne ;-)

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 16:05:39)

IZVIRNO SPOROČILO: trixxy

kokta je baje boljš kot coca-cola, priporočajo jo tudi v času slabosti. boljš kot nič, a ne ;-)

pa sej men osebno je boljš cocta, sam tiste nism mela doma ;)

sarcy21 -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 16:59:16)

Doma sem v Lj :) Am am pilates to bi pa tud jst kej več zvedla rada za Bežigradom me zanima :))) Am Jao kakšne lušte ste mi zdej naredle kakiji, mandarine, pizzee, solate... Jao sej ne vem kaj bi jedla :P

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 17:17:22)

IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

Doma sem v Lj :) Am am pilates to bi pa tud jst kej več zvedla rada za Bežigradom me zanima :))) Am Jao kakšne lušte ste mi zdej naredle kakiji, mandarine, pizzee, solate... Jao sej ne vem kaj bi jedla :P

Ojla. Če si zainteresirana, pridi danes med 18.00 in 18.15 na postajo za bežigradom, gledano iz smeri centra proti ježici, in sicer postaja takoj čez obvoznico - za sabo pustiš wtc. Lahko ti pustim še telefonsko številko na ZS, če si za? sporoči hitro, ker sem počasi že v fazi odklopiti računalnik :)

kuverta -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 19:01:30)

zivijo,

se ena, ki ima aprila rok, in sicer 3.4.

kuverta -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 19:06:17)

trenutno doma prebolevam virozo in imam fazo cokolinota-skoz bi ga jedla, prej pa ga nisem nikoli...slabo mi je se vedno, popoldan ko se bolj najem, trenutno sicer ne vem a je od viroze al od nosecnosti....

PikicaStonoga -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 19:18:01)

1 bebika, kako si zalaufala službo??? ;)

kuverta dobrodošla!;)

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 19:49:04)

Zdravo aprilčice, kako ste kaj?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Vidim, da ste precej pridne in slabosti že počasi pojenjajo.
Jaz sem vredu, zaenkrat v pričakovanju M, ki pa upam, da je ne bo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Jap, sma bla tokrat res zelo pridna in samo upam, da sva zadela tajming, ker mam cel ciklus malo premaknjen..
Vglavnem, lepo božajte in cartajte svoje bušije, jaz pa upam, da se konc tega meseca spet pridružim temu forumu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Urša

trixxy -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 19:53:19)

Urša že držim pesti!!!!

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 19:55:37)

trixxy, hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Jaz nekak upam na najboljše.. Če pa ne bo zdaj, bo pa naslednjič[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Urša

minka tonka -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 20:53:45)

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Pa mogla sem se odpovedat kokakoli, ker pravi moja štiriletnica, da doječek ne sme kokakole!!!
Itak sem jo ful redko, sej peste, lušti ;)
Sem ji že nekaj časa nazaj oreko slik vse poazala, kako dojenček je in pije, da vse kar jaz jem in pijem pride preko popkovnice do dojenčka ... no zdej pa imam, ko me čekira! ;)

Haha, taka kontrola bi men pršla prav potem enkrat v tretjem tromesečju. Če bo isto kot v prvo, nobena čokolada ne bo varna pred mano :)

Mincaa -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 21:18:17)

Živjo Čveke!

Kruh in zenf nista zame...bom rajš mandarine in kostanj [sm=smiley36.gif].

Anonimna- Urša: ne razumem čisto kako da čakaš, da ne bo M ta mesec in boš imela rok aprila??? A sem kaj sfalila na prejšnih straneh, ali pa boš imela rok junija...Kakorkoli - držim pesti da čimprej zagledaš [sm=modricrtici.gif] in čvekaš z nami, pa kadarkoli bo dete prišlo [sm=duda.gif]!

Ojoj Tippi, a ti morš pa na amnio? Držim pesti, jih poznam kar nekaj, ki so to dale skoz - boš mogla po posegu počivat, pa bo.

Kar se tiče kokakole - občasno mi zapaše in jo spijem, pazim pa da je navadna, ker je v variantah zero in light aspartam in cel kup drugih packarij...Kokta je pa itak pijača naše in vaše mladosti [sm=jezicek.gif] in ful bolša.

V glavnem moja utrujenost se na žalost stopnjuje [sm=smiley13.gif]. Danes se mi je dvakrat zgodilo, da so mi rekli (neobveščeni o nosečnosti) kako dobor izgledam in kako sem shujšala [sm=smiley36.gif] (oh ja...moji kg pa navzgor).

Lepo se imejte, sploh tiste na pilatesu

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 21:25:48)

Evo. super je bil pilates in bova z rožco redno hodili. aja pa rožca je tko fejst baba, sem prov vesela, da sva se spoznali [sm=bravo.gif] Če je še katera zainteresirana za pilates, naj se pofočka [sm=smiley1.gif] Uglavnem, mislim da bom jutri imela musklfibr v riti, nogah in rokah [sm=smiley36.gif] končno se mal gibam in upam, da bo tako do konca!

Minca ti ne veš kaj zamujaš, ker se izogibaš zenfa in kruha [sm=smiley36.gif] joke [sm=smiley2.gif]

Ja, amnio bom preživela in sem že napovedala deset dni bolniške. me je pa strah, priznam. bolj samega posega, kot rezultatov [sm=zmeden.gif] ampak tud to bomo preživeli. druge ni [sm=smiley1.gif]

Nočkoooo!

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 21:29:34)

Hej.

Moja utrujenost se spet kaže [sm=zmeden.gif] eh, drek. Stanovanje bljek, cunje na obešalniku visijo že par dni, itak da so suhe [sm=jezicek.gif] ma pa se mi tudi to ne da pobrat... bo že prišla volja. Na šihtu sem imela res noro, kar se mi tudi potem doma pozna. Me je zečelo nekaj bolet spodaj, pa vsake toliko me je prej nekaj zapeklo spodaj, tako da morm mal bolj na izi pomoje[sm=smiley13.gif] Jutri grem prej domov in bom lahko v miru kosilo naredila pa se mal ulegla na kavč, v soboto mi bo mogel pa moj mal pomagat stanovanje v red spravit, ker mam zvečer dekliščino in morm bit spočita u nulo [sm=jezicek.gif]

Jao, kolk ste me zraj***** s tem kostanjem [sm=hudicek1.gif][sm=smiley36.gif] ma kaj bi ga jedla, samo ga ni[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]pa živim zraven gmajne pa pravijo da ga ni[sm=smiley13.gif] grrrrrrrrrrrrr

Punce, upam da ste uživale na pilatesu, uf, jaz bi tud [sm=smiley1.gif]

Grem še mal pod dekco, pa spat, komaj še gledam[sm=zmeden.gif]
Nočko!

Anonimna [sm=pikapoka1.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 21:31:02)

Urša, itak da bo ratalo in to zelo kmalu. so mi prišepnile vesoljske sile. boš videla [sm=smiley27.gif] in potem samo pridi povedat, kateremu forumu se boš pridružila da te bom redno hodila čekirat [sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>