Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (4.10.2012 15:01:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: izalina Hej hej, joj delate lušte s tem kostanjem. Mi imamo enkrat ta mesec kostanjev piknik v vrtcu [sm=bravo.gif]. Jaz sem pa danes imela čajanko....so smešni ti mali, ko pijejo čaj, jejo piškotke in klepetajo. Da dol padeš kaj se to vse zmenijo [sm=smiley36.gif]. Mene od hčerke vzgojiteljica skoraj vsak teden vpraša kaj se kaj pri nas dogaja, da ji hčerka nekaj ful razlaga, ona jo pa ravno vsega ne razume....včeraj ji je razložila, da je šla njena teta z letalom na otoke [sm=jezicek.gif]. So se prejšnji teden pogovarjali o prometu in jim je baje vse razložila, kdo je šel kam (dedi, teta, jaz, ati,...). Jaz sem pa danes jedla za kosilo sirove torteline in solato s koruzo [sm=smiley36.gif]....nič posebnega. Zenf in kruh....mi ne diši. Ajvar in kruh mi je pa bolj sprejrmenljivo...ima to moj zelo rad. Kaj že morfologija bo????Juhu. Jaz imam naslednji pregled 25.10. in takrat bom v 17.tednu....to se pravi da bo naslenji pregled potem že morfologija in smo na polovici....noro. JAh potem pa samo še Novo leto in je že marec/april [sm=smiley36.gif] Moram it....adijo. Jutri mi ne bo zneslo se javit ker začnem s predavanji. Po eni strani se ful veselim, ker ko bom opravila še to izobraževanje, imam res ogromno možnosti za službo. Do sedaj sem jih imela malo....tole je bolj srečno naključje. Joooj bo hitro šlo tole! [sm=bravo.gif] jaz mam pred morfo še amnio, tko da me že zdaj počasi strah lovi[sm=smiley3.gif], čeprav bom špiknjena šele 26 [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|