minka tonka -> RE: Aprilčice 2013 (18.9.2012 9:15:48)
|
Heja hoj!!! Kako smo punce? Vidim, da pri nekaterih lepo slabosti minevajo...vam privoščim in hkrati sem fouš [sm=jezicek.gif]. Danes ko sm malega peljala v vrtec (danes brez joka, wiiiiiiii), sem prišla domov in se mi je takooooo zaluštalo špinačnega bureka, da sem si ga šla kupit v mesto [sm=smiley36.gif]. Zdj mi je pa itak slabo... za vsako je tko. Če mi še tako paše, čez 15 minut mi je slabo [sm=smiley11.gif]. Spravljam se malo cunje dat v red, treba garderobo zamenjat, pa pregledat kaj rabim za malega dokupit. Danes sem mu en lušen windstoperček vzela, na poti, ko sem šla po burek (tk, da mi nihče ne more očitat, da je bla pot zaman [sm=smiley36.gif]) oz sm za burek). Še en teden do prvega pregleda., pa odločila sva se, da bom šla na NS, tk da se moram pol kar naročit. Lila, držim pestke in pošiljam [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif], da bo vse kot mora biti. Tippi, blagor ti za apetit [sm=smiley1.gif]. Anonimna 88, moja t&t sta tudi bolj zadržana, ampak sem ju vajena in vem, da se ful veselita, četudi meni ne kažeta. Ju pač znam razbrat. Mogoče si pa tud ne upajo tako veseliti, ker si imela že slabe izkušnje. Sicer pa, kot je Tippi rekla, poskušaj odmislit vse negativne misli, osredotoči se na to, kar je pomembno, na srčka pod tvojim srčkom [sm=smiley27.gif]. Kup cunj me čaka ... jeeej ...
|
|
|
|