Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (15.9.2012 8:29:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Bebika...evo bruhcev ni vec ker se od zadnje bruhalne turneje skusam malo drzat da ne bruhnem vsega kar pojem...saj sem imela nazadnje od vsega tako bolec in razdrazen poziralnik da od tega potem spat nisem mogla....groza res. Joj Ana si ne predstavljam da bi to trajal do 8 meseca?! Po moje se mi kr utrga. No par dni mam vsaj zvecer mir,sanjski obcutek....Se mal:-) Jst tut konaj cakam nuhalno,se dobrih 14 dni,3.8 jo imam v Dravljah....Me pa za spol ful firbec matra...naceloma nama je vseeno ker ze imamo parcek...no se pa moj bolj nagiba k fantku,jaz bi mogoce se eno luliko[sm=smiley36.gif] nima veze,samo da bo zdrava[sm=smiley36.gif] Sisy, tud men se je mešalo, verjemi, samo TAKOJ ko sem rodila, sem POZABILA na vse in sama sebe preprievala, da sploh ni blo hudo, da je pač to del nosečnosti in da je hitro minilo in da tud porod ni bil tok zahteven, čeprav sem misla da bom umrla ... samo takrat si nisem priznala! ZDAJ - ko je pša vse spet resničnost in SEM noseča in bom čez pol leta mogla to bitje na svet psravit, me je pa GROZA! Priznam! ne vem, kaj bom naredila, razmišljam pa p akupunkturi pred porodom, samo ne vem, ć ej kje v LJ ali okolici, DObrna mi je pa malo daleč ... Pr nas bo razlika 4,5 leta in je super in že vidim, da mi bo hlerka v VELIKO pomoč!!! Mi bo lahko komot nosila stvari ala plenice, pripravljala oblekce, dala kremico, prirpavila torvo za ven, ker se že ama rihta, sama napakira ko gre za vikend kam, vse ve, kaj rabi itd ... čez pol leta UF že vidim, super bo, sploh ker je pupa in je verjetno drugače in se bo bolj zanimala, kot fantki ... naša ima sploh en tak čut v sebi, takoj koje me d otroki, ki so mlajši od nje, avtomatsko začne za njih skrbet in jim daje za pit in za jest in jih sprašuje,če jih zebe li jim je vroče in jim prinese coatke itd itd itd. :)))) KOMAJ ČAKAM :)) ta del ;) Ana
|
|
|
|