doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (17.9.2012 9:39:35)
|
Da se še jaz pofočkam. Čez vikende probamo pri nas biti čim manj v bližini računalnikov, da se vsaj malo regeneriramo od delovnega tedna. Pa še vreme je bilo fajn in smo bili zunaj. Slabosti: dost mam! Zadnji teden je bil grozen, ves čas slabost, neprijetno, utrujena. Hrana mi ni pasala, razen v trenutkih kot slabosti ni bilo. Joj, takrat bi se tako nabasala, samo o hrani potem razmišljam. Komaj čakam, da se spet enkrat pošteno najem stvari, ki so mi dobre. Ginekolog: jaz se vozim 1 uro stran, ampak sem ravno zaradi nosečnosti odločila, da ne menjam! Mu zaupam, raje dvakrat preveri, svetuje itd. Če bi pa imela takšen primer, da bi me imeli samo za številko, pa takoj. Pozanimaj se pri znankah, prijateljicah in potem menjaj, če se le da. Spanje: spet se navajam na spanje na boku, čeprav sem najbolj srečna na trebuhu! To pa zato, ker sem po porodu takoj prešaltala nazaj na trebuh in potem si lahko predstavljate, kako je bilo s polnimi joškami mleka ... No go! Me kar čaka še kakšno leto pa pol spanja na boku. Razlika med otroki: pri nas bo 2,5 let. Naša tudi že lep čas razlaga samo dojenčkih, gleda knjigice in slikice. Se vidi, da je punčka. Upam, da ne bo potem prevelik šok, ko bo videla, kako je to v resnici. Otroška oprema: mi imamo toliko te robe, da bi lahko imeli trojčke. Za fantke, za punčke, vse živo. Večino smo dobili, kupili smo voziček in pa oblekic za dušo. Se vidi, da so sorodniki/prijatelji tudi v rodnem obdobju, tako da si kar lepo posojamo. Dober vrstni red smo si izbrali, se menjamo kot po tekočem traku. A sem kej pozabla? Aja, NS ta teden, greva z možem, ker hči se nama zdi premajhna, da bi lahko razumela, kaj tist stric mami šari po trebuhu in gleda v en lisast ekran. Pa še kakšen kabel bi spulila ven in naju dekoncentrirala. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|