RE: Aprilčice 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (16.9.2012 9:45:31)

IZVIRNO SPOROČILO: oska

Berem vas dokaj redno, za pisat mi pa zmanjka casa. Dala sem skozi drugi pregled, videla srcka,pdp zdaj 17.4. in ne 19.4. Pac enkrat takrat.Jaz mam se vse od prvega, ce bo fant super, ce bo punca bo pa pac v modro- zeleno- rumenih kombinacijah.Itak ce bo puncka jo bojo vsi oblacil, ker mamo same fantke, od obeh bratje in sestre imajo fantke.Jaz sem tud imela Vrabicevo v prvo, pa sem jo pol menjala ko sem se selila.Mi tud ni bla ravno nekaj vau, ampak je blo za pregurat.Aja moj pritisk je zdaj ok, pac povisan v ordinaciji, scitnica pa tud ok.Naslednji pregled imam 14.10.,vmes se moram se na nuhalno narocit.Fajn cvekajte se naprej, pridem kaj napisat ob priliki.V soli je pestro, veliko novih ucencev in enkrat na teden sem v opb, kjer imam 28 prvosolckov.Aja pa na vzgojiteljsko sem se vpisala...Lp

oska, super za korak za šolo, sej ti vse zmoreš! :)

me je kr groza, ko berem, kakšne izkušnje imate z G ... meni je moja OK in ne mislim menjat ... izalina tebe pa razumem, da ti jemalo daleč, samo je vredno, imam jaz enako situacijo z osebno zdravnico. Ker smo se preselili, je najina dzravnica ostala 45 min stran, mapk mi na misel ne pride, da bi menjala, ker take ženske ne najdeš več!!!

punce, kje ste vse? zunaj na jesenskem sončku? mi danes mogoče gremo na kak sprehod, če bom ok .... včerej sem itak spet bruhala, tko da ne vem ... je pa res lep dan! včeraj sem bila polna energije, smo kr nekej pospravljali poletno robo in delali generako garaže, zvečer me je pa čist zvilo ...en film, pol sem pa padla v postlo ...

men se pa dans ne da kuhat ... ah kr nekej ... nisem prave volje, pa splojh ne vme, kaj mi manjka ...[sm=zmeden.gif]
Ana

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (16.9.2012 10:16:34)

Ojla vse nosecke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Joj kok ste pridne s pisanjem, komaj sprot vas berem.
Vidim, da je govora o vožičkih in o podobnih stvareh. No jst mam to srečo, da bom dubla vse od sestre in mi je prišparan kr velik strošek.

Dručače sose mi pa spet mal slabosti vrnile. Bruham sicer ne ampak mi ni do nobene hrane in s težavo kuham kosilo.

izalina tudi jst mam 1.10 NS pri strahovi in to popoldne... mogoče se pa srečamo :)

Nč šibam kuhat, čeprav s težkim želocem.

Želim vam eno lepo nedeljo

Anonimna 88

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (16.9.2012 10:31:45)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Ana kje si??? Vse štima?

Pa ti urš?

Oooo, Tippi, kako je lepo, ko veš da te nekdo pogreša...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sem ok, čakam na mojo M, ampak ni in ni znakov, tistih pred njo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Naj bi prišla tam nekje 20.9.
Sem bila ta teden spet na pregledu in imam baje super lepo maternico[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] 
Pridno jem folno kislino, tudi drugače gledam da bolj zdravo jem in predvsem se ogromno sprehajam s psom.
Malo me je strah, da se mi bo cel cikel spremenil. Tale O je bila zelo čudna, kot da bi trajala celih 7 dni.
Drugače pa zdej vsi znanci in cela žlahta ful pazijo name, da nič ne dvigujem itd. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Zdaj so se začeli ti butasti depresivni dnevi in priznam, da je bilo zadnjih par dni spet zelo hudo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Čez 5 dni bo 1 mesec odkar sem izgubila svojo pikico..
Sem pa zelo vesela, ko berem, da pri vseh vse poteka brez problemov.
Tippi, javi kaj vse boš nakupila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Urša

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (16.9.2012 11:34:55)

Urša, verjamem da ti je hudo[sm=smiley13.gif] en [sm=smiley31.gif] zate in upam da se čimprej spet pridružiš [sm=nosecka.gif] bomo držale pestke, da bo vse kot mora bit[sm=bravo.gif]

Uf, jaz imam pa jutri končno 1. pregled [sm=bravo.gif] res ga že komi čakam [sm=smiley1.gif] moj možek pa tud [sm=smiley36.gif]
Zdaj moram pa tud jaz še mal za kosilo pripravit, čeprav se juhica že kuha, meso se peče, še krompir in solata me čakata. Mi pa vse smrdi, kr neki [sm=smiley13.gif]

Šibam, vsem lepo nedeljo!

Anonimna [sm=pikapoka1.gif]

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (16.9.2012 21:06:55)

Ja bejbe kje ste vse??? :)
Med tednom kucate strani 100 na uro, vas komej folgam brat, medtem ko pedenam službo, vrtec, družino in vse, kar spada zraven in zvečer padem v postlo, med vikendom ko pa IMAM čas braz in čvekat, pa nobene na spregled ;)

Nočko in lep začetek tedna vsem!
Jutri bom lahko rekla samo še en teden do NS JEJ!!!! :))))
Ana

1bebika -> RE: Aprilčice 2013 (16.9.2012 22:23:02)

:)
Res, neka tišina.
Tudi jaz odštevam do NS, sam še TRI dni. :) Dost mi je tega, da morem bit tiho. Ma saj nisem prav tiho. Sem že ščvekala moji zaupnici, ni šlo drgač. Pa se mi tak zdi, da me nekam vsi sumljivo v trebuh gledajo. No, verjetno sam občutek. Moj pravi, da so me stare babe (sosede na vasi) ziher že pogruntale.
Ma kaj me briga, sam da reče dr. da bo vse ok, bom kar transparent napisala :))))))))))) Se hecam, itak.
Nočko

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (17.9.2012 6:56:30)

Dobro jutrooo [sm=bravo.gif]
Spet bo en luštkan dan, jaz sem polna energije!! [sm=smiley34.gif]
Joooj me dva dni pa pol ni, pa ste toliko naklofale, da sem vmes šla trikrat lulat [sm=smiley36.gif]

Ana jaz sem bolj aktivna med tednom, vikende smo pa bolj na malti pa v švici [sm=smiley36.gif] Treba je zrihtat do decembra, potem bom težko karkoli pomagala. že zdej se mi zdi, da lubi vse sam naredi. bogi [sm=smiley13.gif]

Ikea je uspela! hodila sva 4 ure, sem mislila, da mi bo trebuh ven vrgl. res, čist preveč za prvič, po skoraj treh mesecih abstinence od aktivnega gibanja! Čeprav sva imela vmes malo počitka, naslednjič ko greva, greva z namenom, brez da preveč hodiš okrog. Čez en mesec spet. sva se odločila, da si sama kuhinjo sestaviva in en del sva že kupila. Komaj čakam [sm=bravo.gif] Je bilo pa ful veliko nosečnic [sm=smiley36.gif] pa očkatov. Za otroke imajo pa nekatere stvari tkoooo luštkane, da komaj čakam, da bo februar, ko se bova vrgla v nabavko otroške opreme [sm=bravo.gif] Večino bova kupila v ikei. odločitev že padla!

Zdaj pa šibam delat, pa eno kavico si bom privoščila. zdejle sem bila tri dni brez.

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (17.9.2012 7:34:05)

Jutro tudi z moje strani...

Evo dons se zbudila z glavobolom in slabostjo[sm=zmeden.gif]. No pol smo se zbruhal in mal skuleral in je zdej bolše.
Sm pojedla eno žemlco in se že bolje počutm.

Drugače sva pa ta vikend povedala domačim in so bli fullllll veseli. Moja mami je kr jokala[sm=smiley36.gif], edino tašča pa tast sta bla mal zadržana[sm=smiley13.gif] ampa se ne obrmenjujem preveč.

Joj tud men se bojo dnevi vlekl do nuhalne,,,, no sej ta teden že dobim rezultate od 2nega hrmonskega testa in bom že prej mal pomerjena.
Tippi a ti si že dobila rezultate?

Urša vem kako ti je hudo, ker se bila na istem zato ti pošiljam velokoooooooooooo[sm=smiley31.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] vem da včasih ne pomaga nič, ampak vedi, da mislimo nate in stiskamo pesti, da ti čim prej ponovno uspe[sm=smiley1.gif]

Anonimna[sm=pikapoka1.gif] čakamo novičke. Pridi poročat.

Nč šibam dela in se še kej javim

Anonimna 88

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (17.9.2012 8:34:31)

Za znoreeeeeeeeeeeet! Sem potem še eno sporočilo želela napisat, pa mi RR ne pusti [sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif]

Zdejle mi bo mogoče pa ratal! Za znoret!

Urša čestitam za dobro opravljen pregled in da je z maternico vse bp, da ni kakšne pregrade! [sm=bravo.gif] ful vesela zate! [sm=smiley20.gif]

Anonimna88 kakšne rezultate? a od dvojnega hormonskega? Tisto mi bo povedala na nuhalni, ki jo imam 26. Sami rezultati brez nuhalne, ne povejo kaj dosti. vsaj tko so mi razložili.

Ful fino, da si povedala! [sm=bravo.gif] Zakaj pa tašča pa tast nista bila preveč navdušena? a se ti kaj dozdeva?

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (17.9.2012 9:22:18)

Anonimna88 sem zdej klicala za izvide za DH. Pravi, da jih ima, ampak izvidi nič ne povejo, dokler niso skupaj z nuhalno. Sem jo vprašala, a mi lahko vsaj namigne, kako kaže, pa je rekla, da nič ne pomenijo ti parametri brez nuhalne. Tako da me izvidi čakajo do naslednjega tedna, ko imam nuhalno.

Me prav zanima kaj bodo tebi rekli...sporoči [sm=smiley1.gif]

doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (17.9.2012 9:39:35)

Da se še jaz pofočkam. Čez vikende probamo pri nas biti čim manj v bližini računalnikov, da se vsaj malo regeneriramo od delovnega tedna. Pa še vreme je bilo fajn in smo bili zunaj.

Slabosti: dost mam! Zadnji teden je bil grozen, ves čas slabost, neprijetno, utrujena. Hrana mi ni pasala, razen v trenutkih kot slabosti ni bilo. Joj, takrat bi se tako nabasala, samo o hrani potem razmišljam. Komaj čakam, da se spet enkrat pošteno najem stvari, ki so mi dobre.

Ginekolog: jaz se vozim 1 uro stran, ampak sem ravno zaradi nosečnosti odločila, da ne menjam! Mu zaupam, raje dvakrat preveri, svetuje itd. Če bi pa imela takšen primer, da bi me imeli samo za številko, pa takoj. Pozanimaj se pri znankah, prijateljicah in potem menjaj, če se le da.

Spanje: spet se navajam na spanje na boku, čeprav sem najbolj srečna na trebuhu! To pa zato, ker sem po porodu takoj prešaltala nazaj na trebuh in potem si lahko predstavljate, kako je bilo s polnimi joškami mleka ... No go! Me kar čaka še kakšno leto pa pol spanja na boku.

Razlika med otroki: pri nas bo 2,5 let. Naša tudi že lep čas razlaga samo dojenčkih, gleda knjigice in slikice. Se vidi, da je punčka. Upam, da ne bo potem prevelik šok, ko bo videla, kako je to v resnici.

Otroška oprema: mi imamo toliko te robe, da bi lahko imeli trojčke. Za fantke, za punčke, vse živo. Večino smo dobili, kupili smo voziček in pa oblekic za dušo. Se vidi, da so sorodniki/prijatelji tudi v rodnem obdobju, tako da si kar lepo posojamo. Dober vrstni red smo si izbrali, se menjamo kot po tekočem traku.

A sem kej pozabla? Aja, NS ta teden, greva z možem, ker hči se nama zdi premajhna, da bi lahko razumela, kaj tist stric mami šari po trebuhu in gleda v en lisast ekran. Pa še kakšen kabel bi spulila ven in naju dekoncentrirala. [sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (17.9.2012 10:15:39)

Tippi ufff jst sm pa kr mislna, da bom ta teden že kej pamentnega zvedla.... sm se mal preveč hitr veselila. Mah sej G: Mi pa tu ni nč omenila. No sej konc tedna bom poklicala za izvide pa vprašala kako pa kaj pa ti poročam.

Ma sej tašča je bla kr vesela, ker je vedla kake težave sm mela. taste je pa samo reku " a ja dojenča" pol je bla pa kr tišina, tko da je bil moj možek km mal žalosten. K je pa brat mel so pa vsi skakal, da ne povem kaj še vse. Da ne rečem kok se tamladi grdo držijo ( brat in njegova žena)
Najraj bi se zjokala, kok ne morm vrjet, da nama ne prvošjo ... res žalostno.[sm=smiley13.gif]
mah sej, dej se res trudva da se preseliva do nasledje zime v hišico... da novjo mel tok problemov z nama. Dej sm se kr mal razpisala.. se opravičijem[sm=smiley1.gif]

Mah men so se pa set vrnile boleče prsi... za znort pa spet neke slabosti in utrujena na fertik. Pa tko sm se prejšni teden že neki veselila, da se počutm full uredu. Sice saj vem da se nekaj dogaja, sej če pa ni znakov pa delam paniko.. vem sm mal smešna[sm=smiley36.gif], ampak taka sm[sm=jezicek.gif]
Me pa tud neki špika v jajčnikih enkrat v desnem enkrat v levem. JoJ pa k kiham se morm kr zvit če ne me kr pošteno špikne v jajčnikih. A se še kateri to dogaja.

Anonimna 88

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (17.9.2012 10:32:38)

Mene resno zahebava tale RR. Komaj da se mi odpre oknč za sporočila. Pol ure traja [sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif]

Doberdan in ostale, ki boste v kratkem opravile NS nujno pridt povedat. Jaz se bom še načakalaaaa! [sm=smiley13.gif]

Razlika med otroki. Jaz brezveze pišem, ker sem rekorderka in bom težko kaj pametnega povedala v smeri kakko otročki reagirajo, kako jim povedat, kako se obnašajo, so veseli ali ne [sm=smiley36.gif] No, lahko povem, da je moja pubertetnica skoraj zajokala, ko je izvedela, da bova končno mela dojenčka. Me je objela, stisnila k sebi, sem se prvič počutila, da je ona tista, ki skrbi zame, ne jaz zanjo [sm=smiley36.gif] in sem se pustila v njene objemu mal pocrkljat [sm=smiley1.gif] In seveda je ponosna da bo VELIKA sestra! [sm=bravo.gif]

Anonimna 88 pridi povedat, ko boš izvedela. me res zanima, kaj ti bo rekla glede rezultatov. kdaj maš NS?

Glede tasta in tašče. Hej, nimaš kaj. Ljudje smo različni, sicer je pa to njihov problem, če gojijo kakšno zamero, o kateri ne znajo na glas spregovort. Tko da vidva samo uživajta. In ne jezi se preveč. Ohrani svojo mirnost, tudi če ti ni všeč, da se ne veselita z vami. Bodi pokončne drže in veš, kaj je za takega človeka najhuje? ko mu ne uspe te potegnit na njegov nivo. Ohrani spoštljivost in to je to. No, sicer pa vidva najbolje vesta v kakšnih odnosih ste. Želim ti le, da se okrog tega, če ne kažeta veselja, ne obremenjuješ preveč. konec koncev je vajin otrok, vajino življenje in samo to je pomembno [sm=bravo.gif]

Mene je pa začelo zadaj desno pod rebri bolet. sumim na ledvico. vedno huje je. čeprav lulam normalno,ampak ledvica me pa ful boli. no, vsaj mislim da je ledvica [sm=smiley13.gif] upam, da se ne bo razvilo kaj hujšega. do jutri počakam, potem grem pa k zdravniku.

Glede kihanja je pa pri meni isto. me ful stisne spodaj, če se malo ne pokrčim. zdaj sem se navadila, da se iz preventive malo pokrčim potem pa lahko kiham in kašljam [sm=smiley36.gif] zgleda da mamo isti problem [sm=jezicek.gif]

Pulha -> RE: Aprilčice 2013 (17.9.2012 10:48:52)

Jooj, to kihanje,ja. Včeraj me je v postelji presentilo, sem ležala na hrbtu in kihnila. Bolečina v trebuhu za zboret, amprak samo za dve sekundi. Če imam čas se tudi jst malo upognem, pa je boljše :)

Danes greva s fantom na NS! Živčnaaaaa kot že dolgo ne [sm=smiley13.gif]. Ne tolko zaradi rezultatov same nuhalne, ampak na splošno!

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (17.9.2012 10:55:25)

Pulha očitno mamo s kihanjem vse težave [sm=smiley36.gif] Ful je fino prebrat, da se dogaja še komu in si takoj pomirjen :)

Ej ne skrbi. Vse bo OK!! [sm=bravo.gif] Raje pomisli na to, kako boš videla svojega otročička! Boš vprašala za spol?

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (17.9.2012 11:08:52)

Evo, jaz pa sem danes opazila roza izcedek, jupi, vrjetno M prihaja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Sam ga je zlo malo, ampak mi je čist vseeno, tolko da zdej vem, da tam spodi še zna dogajat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Urša

Pulha -> RE: Aprilčice 2013 (17.9.2012 11:12:44)

A veš, da se še nisva odločila, če bova vprašala za spol [sm=smiley36.gif]. Najbrž bo kar v čakalnici padla odločitev. Jst sm po eni strani zeloooo firbčna, po drugi strani se mi pa zdi tako lepo presenečenje, da ti po porodu povejo: punčka/fantek je! :)) Dragi si nekako bolj želi fantka, meni je pa popolnoma vseeno...veliko delam z otroki s posebnimi potrebami (predvsem s cerebralno paralizo), tako da imam po vseh izkušnjah samo eno željo - da bi bil otročiček zdrav! Sej vem, da si to želi vsak starš, amapk če dejansko poznaš vse probleme v teh družinah, ki imajo posebne sončke, najbrž še toliko bolj. Imam pa te otročke neizmerno rada in mi je v veliko veselje delati z njimi [sm=bravo.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (17.9.2012 12:13:12)

Urša to je to! Čisto malo še, in gremo med navijačke. Jaz bom najbolj glasna [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Pulha men se tud ta skrivnostnost glede spola zdi tkoooo nora, da bom premagala svoj firbec in ne bova vprašala! Tud v prvo nisem spraševala. Sem si želela fantka potiho, ampak sem nekako čutila da je punčka! Zdaj v drugo se mi pa vedno bolj dozdeva, da bi bil fantek [sm=smiley36.gif] Mogoče zato, ker moj navija za škrata! In itak, zdravje je najbolj pomembno! [sm=jezicek.gif] itak pa bova vesela, karkoli že bo! Opremila bova pa sobico v barvi bele kave in rumene. Tud cotice v tej smeri, pa veliko pastelnih barv, rumene, zelene, tko da karkoli bo, ne bova falila [sm=bravo.gif]

A veš, da sem kot otrok in najstnik fantazirala, da bi delala s posebnimi sončki, pa je potem moja življenjska pot šla drugam. Ampak razumem to ljubezen. In verjamem, da je to delo ki te izpolnjuje. Ful je lepo to prebrat!

skorpijonka3 -> RE: Aprilčice 2013 (17.9.2012 12:25:40)

Eno vprašanje imam! Ali je normalno, da mi je "trebuh" izginil. Zdi se mi, da je bil v 7 in 8 tednu večji kot je sedaj, ko sem v 11 tednu [sm=zmeden.gif]
Včasih me malo zaskrbi, če je vse OK. NS imam pa šele 2.10.
Ima katera od vas podobne izkušnje?

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (17.9.2012 12:27:10)

IZVIRNO SPOROČILO: skorpijonka3

Eno vprašanje imam! Ali je normalno, da mi je "trebuh" izginil. Zdi se mi, da je bil v 7 in 8 tednu večji kot je sedaj, ko sem v 11 tednu [sm=zmeden.gif]
Včasih me malo zaskrbi, če je vse OK. NS imam pa šele 2.10.
Ima katera od vas podobne izkušnje?

ne sekiraj se! Normalno je! Jaz sem zjutraj nenoseča, zvečer pa noseča [sm=smiley36.gif] itak je velikost trebuha v teh tednih povezana s prebavo in ne z velikostjo človečka, tako da, nima te kaj skrbet!

Čeprav se mi, tik nad sramno kostjo počasi trebušček že boči. sicer če grem gladko, nežno z roko čez, drugač se ne vidi. mislim, da bo zdaj začel počasi rasti. tista napihnjenost je pa zaradi prebave. Tko da res se nimaš kaj sekirat. A v spodnjem delu trebuha čutiš, da je bolj trd, napet?

skorpijonka3 -> RE: Aprilčice 2013 (17.9.2012 12:43:19)

Malo bolj napet je spodaj, čeprav tudi manj kot prej ... ampak verjetno je to res normalno. [sm=smiley1.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (17.9.2012 13:04:54)

IZVIRNO SPOROČILO: skorpijonka3

Malo bolj napet je spodaj, čeprav tudi manj kot prej ... ampak verjetno je to res normalno. [sm=smiley1.gif]

Torej vse štima!

Jaz mam pa danes napade lakote [sm=smiley26.gif] Moram se nazaj držat, to ni ok, da tolk jem!

Rozica983 -> RE: Aprilčice 2013 (17.9.2012 13:47:12)

Daaannnn aprilčice [sm=smiley36.gif]
Da se še jaz malo pofočkam...
Ana - jaz tudi jutri že lahko rečem, samo še 1 teden do nuhalne...tako se mi že vleče..komaj že čakam, da je za mano, da začnem govort naokoli, ker se tudi meni ne da več skrivat. Pa še hlače za v službo mi bojo počasi vse preozke, in me vse tišči, kar pa ni vredu...

Kihanje; ravno danes ponoči sem kihnila in me je na obeh straneh tako uščipnilo, ,da se prav zaderem aua aua aua :S full zoprno.

Tippi mene tudi še vendo boli desno spodaj ... sploh nevem na kaj naj sumim. Res nevem, samo skrbi me, da ko bo mali začel brcat, da bojo te bolečine še hujše.

Drugača pa da se pohvalim, včeraj sem po 10 al pa še več letih našla tako velikega jurčka. Sem vriskala od veselja...

Midva sva se tudi odločila, da bova šla še v IKEO kaj kupit....

Me je pa včeraj malenkostno bolela glava.

Anonimen -> RE: Aprilčice 2013 (17.9.2012 14:02:44)

Hej [sm=nosecka.gif]

1. UZ za mano [sm=bravo.gif] [sm=duda.gif] ustreza tednom nosečnosti, je celo malo večji [sm=smiley36.gif] tako da naj bi bila v 9. tednu [sm=smiley1.gif] srček bije, [sm=duda.gif] pa tudi samo eden [sm=smiley36.gif] uf, še dobro [sm=smiley36.gif]

Danes bova povedala tudi hčerki in sinu, starejša je stara dobra 4 leta, mlajši pa bo čez 1 mesec 3. Pri prvih 2 je bilo razlike samo 21 mesecev, zdaj se mi pa zdi da bo super, ker sta že tako velika da mi bosta že lahko kaj pomagala [sm=smiley1.gif] ker prej sem mela pa res veliko dela z obema ko sta bila majhna. Ampak vse gre!

No, to je na hitro to, zdaj pa skuhat kosilo in nestrpno čakat da pridejo vsi domov [sm=smiley36.gif]

Anonimna [sm=pikapoka1.gif]

Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (17.9.2012 14:09:03)

IZVIRNO SPOROČILO: Rozica983

Daaannnn aprilčice [sm=smiley36.gif]
Da se še jaz malo pofočkam...
Ana - jaz tudi jutri že lahko rečem, samo še 1 teden do nuhalne...tako se mi že vleče..komaj že čakam, da je za mano, da začnem govort naokoli, ker se tudi meni ne da več skrivat. Pa še hlače za v službo mi bojo počasi vse preozke, in me vse tišči, kar pa ni vredu...

Kihanje; ravno danes ponoči sem kihnila in me je na obeh straneh tako uščipnilo, ,da se prav zaderem aua aua aua :S full zoprno.

Tippi mene tudi še vendo boli desno spodaj ... sploh nevem na kaj naj sumim. Res nevem, samo skrbi me, da ko bo mali začel brcat, da bojo te bolečine še hujše.

Drugača pa da se pohvalim, včeraj sem po 10 al pa še več letih našla tako velikega jurčka. Sem vriskala od veselja...

Midva sva se tudi odločila, da bova šla še v IKEO kaj kupit....

Me je pa včeraj malenkostno bolela glava.

Jaz sem tudi imela dneve z glavoboli, ampak so zdej minili. me pa noro daje lakota!
ej čestitam za jurčka!!! [sm=bravo.gif] Jaz ne gobarim, pa tud gobice bolj slabo jem, ampak verjamem, da je to poseben užitek. Tako kot ko nabereš veliko košaro debelega kostanja. mmmmm komaj čakam kostanj!

glede bolečine pa, malo me je popustilo, upam, da ni nič hujšega. me pa še vedno boli, in celi dan me že boli trebuh. tud vstat mi je napor. po moje bom šla počasi kar domov ležat...[sm=zmeden.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>