lepjedan -> RE: Aprilčice 2013 (14.9.2012 11:48:04)
|
Pozdravček še z moje strani :) Sicer že kar nekaj časa sledim forumu in vašim zanimivim razpravam, pa se nisem "opogumila" za vključitev.. Ker sem te trenutke zelo težko čakala, mi je kar tako nerealno, da se dejansko dogajajo, da sem ekstremno previdna z novico [sm=smiley1.gif] Za v seznamček, PDP 9.4.2012 (sem celo lahko izbirala med 9. in 10., pa sem rekla, naj bo prej ;)) .. sem imela že dva pregleda sicer. Prvega v 6 tednu, ker sem bila prej kritična zaradi hormonov, pa da so takoj potrdili in me spremljali. Potem pa še enega v 9. tednu .. To pomeni, da sem že dvakrat videla pikico in tudi bitje srčka. NS imam 27.9., bo tudi prvič, da bo šel z mano tudi bodoči očka .. Aja, sicer pa prva nosečnost (po enem dobrem letu [sm=sloncek.gif] in hormonov [sm=smiley11.gif]), stara sem pa 27 .. Po novem tudi uradno Ljubljančkanka, sicer pa bolj z Gorenjskega konca [sm=smiley1.gif] Sem imela pa tudi jaz kar dobra dva meseca rednih slabosti .. Samo da je bil pri meni velik problem v tem, da mi je nehalo biti slabo, če sem jedla [sm=jezicek.gif] .. No, to zdaj ne bom več smela, ker mi zaradi mejnega sladkorja grozi dieta [sm=zmeden.gif] .. A je še katera imela tako zgodaj problem s sladkorjem? Običajno se to pojavi bolj proti koncu nosečnosti.. Pa tako grozijo z velikimi otroci (pa roko na srce, že genska zasnova mi tu ne dela kakšnih uslug), da sem se kar preventivno lotila izločanja sladkorja in bele moke, kolikor se le da. Zdaj pa moja največja travma .. Obleke!!! [sm=smiley16.gif] Tale ohladitev me je namreč kar malo presenetila in moram priznat, da me večina hlač kar "tišči" .. Kam po kaj lepega? Imam še ta problem, da sem totalno izbirčna (beri: raje dam malo več, pa da vem, da bom z veseljem nosila in mi bo všeč). Sem pa totalno smešna [sm=nosecka.gif] .. Sem bila zadnjič v C&A in sem samo od daleč uspela ogledat "tisti oddelek" [sm=smiley36.gif] .. Kot bi mi bilo nerodno. Je pa res, da še ni nihče vedel za moje veselo stanje (razen v službi sem takoj povedala, ker itak ne bom imela problemov oz. smo bili samo veseli tega razpleta in smo za naprej planirali delo ..). Trenutno vedo pa samo fantovi starši .. Mojim (upam) bova uspela povedat ta vikend .. Vedno jih najdeva v še kakšni družbi in z več obiski, jaz sem pa kar precej zaseben človek in mi kakšno javno razpredanje, dokler ni nujno potrebno, ne diši najbolj .. Čeprav se mi zdi, da dolgo ne bom več mogla skrivat. Me je zadnjič srečala kolegova mama in takoj čestitala za naraščaj. Ko sem uspela izdavit nekaj o tem, da sem se pač malo zredila, je pa samo rekla "japaja" [sm=jezicek.gif] Še eno vprašanje .. S kakšnimi mavžami se borite proti strijam in posledicami na koži? Če bo šlo tako naprej, bo tudi to nujno potrebno [sm=zmeden.gif] Toliko zaenkrat od mene. Zdaj, ko sem se opogumila, se bom večkrat kaj oglasila. Se mi zdi super, da si med seboj svetujemo in pomagamo, ker smo skoraj v vsakem trenutku v zelo podobnem položaju [sm=bravo.gif] .. Aja, še spol .. Ne vem, pomojem niti ne bova vprašala .. Večina kolegic, ki so pred kratkim rodile, se je pustilo presenetit in menda je to kar poseben občutek [sm=darilo.gif] En lep pozdrav torej in lep vikend! Bom sicer offline, tako da se oglasim kaj prihodnji teden .. Do takrat pa uživajte!
|
|
|
|