doberdan -> RE: Aprilčice 2013 (11.9.2012 9:09:00)
|
Joj, tudi mene čisto pretresejo slabe novice, ampak ostajam pozitivna, vse bo ok!! Vsem puncam pa želim hitro okrevanje in pogumno naprej. Tippi, glede SS. Boljše, da sploh ne bereš oz. razmišljaš o tem. Pravilo je nevarnost v 1. trimesečju, ampak do 15. tedna je tudi še kao "normalno", potem imaš pa kasneje lahko še težave z nizkim materničnim vratom in lahko hitro pride do katastrofe, če se to zgodi ... Skratka, ne razmišljat o tem ker drugače se sploh ne moreš sprostit. Mi smo domačim in jaz dvema prijateljicama že zelo kmalu povedali, ker bi jim tudi povedali, če bi šlo slučajno kaj narobe. Vsem ostalim pa ne bomo posebej razglašali, saj se bo kmalu tudi že poznalo in bo potem že vse jasno. V službi bodo pa tudi videli, ker tudi prejšnjič je bilo tako, da so me kar vprašali in nisem rabila oznanjat. Lulanje ponoči. Jaz tako trdno spim ponoči, sploh če pop ne grem počivat, da ne vstajam. Imam pa zjutraj tako zelo poln mehur, da me boooooli za znoret, dokler ne grem na wc. Ampak naspim pa se. Vem, kaj me čaka na koncu nosečnosti in potem v prvih mesecih, tako da nabiram zalogo. [sm=smiley36.gif] Ana, križarjenje v nosečnosti je idealna izbira. Sploh ti ne morem bolj priporočit, ker sem bila jaz navdušena v prejšnji. Tudi zdaj bi ponovila, ampak nam časovno žal ne znese in jo bomo raje mahnili nekam bližje. No, drugih težav k sreči zaenkrat nimam in naj kar tako ostane. Aja, imam pa grozne mozolje po obrazu, take podkožne, mi grejo blazno na živce, od vratu do lic ???? Pa utrujenost še kar ne neha. Drugače pa uživam, božamo bušija, hči se že ful veseli dojenčka in mu razlaga, naj pride ven in da mu bo ona pojedla papo, njemu pa dala dudico. HAHA, faca mala!!
|
|
|
|