Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (10.9.2012 7:45:04)
|
Evo me. Malo oddiha je pasalo, čeprav sem bila ves čas zelo, zelo utrujena, na trenutke mi je bilo pa tudi slabo. Sploh v fazi lakote, ali pa po tem, ko sem se najedla (čisto miceni obroki hrane). Poleg vsega pa sem zelo pogrešala aktivnosti, ki so mi v krvi [sm=zmeden.gif] Komaj čakam, da rodim, da bom spet lahko obula gojzarje, ali pa šla na kolo [sm=smiley36.gif] Še najhuje od vsega pa je bilo to, da sem 875 x šla ponoči lulat [sm=smiley36.gif] Vsako noč ista zgodba. Lulat, lulat, lulat. Sploh se ne morem naspat [sm=smiley7.gif] To lulanje mi pokvari spanec ful!!! [sm=smiley7.gif] Počasi se bliža moj glavni pregled v sredo in komaj že čakam[sm=bravo.gif]. Upam, da je vse uredu. Sem pa tudi v nizkem štartu, da obelodanim novičko v službi. Čeprav nimam nobenih razlogov za skrb, me kar malo tišči v grlu. Pa sploh ne vem zakaj [sm=zmeden.gif] No, kakorkoli verjamem, da bom potem psihično boljše volje, kot sem bila do zdaj. In prepričana sem, da bo tudi ta sproščenost vplivala na to, da mi bo nosečnost končno v veselje! Slabosti se počasi poslavljajo, vsaj v tisti celodnevni obliki. Tistih parkrat čez dan, pa že zguram. Toliko zaenkrat! Žal mi je za izgubljeno pikico [sm=smiley13.gif] In držim pesti, da bo naslednja usojena! Vsem ostalim pa želim, da se slabosti vsaj zreducirajo, če že ne popolnoma nehajo! Se tipkamo[sm=muca.gif]
|
|
|
|