Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (11.9.2012 11:16:57)
|
Ja, sej to. Da bo vsaj glavnina za nama, potem tiste malenkosti že sproti delaš. No, važno da se premika, pa četudi po polžje. Enkrat bo že narejeno [sm=bravo.gif] Če sodim po sebi, ker sem blazno alergična na vse nasvete, ti bom res previdno nekaj položila na srce in te prosim vzami dobronamerno. [sm=smiley1.gif] Ko bosta kupovala stvari, vsaj taglavne, voziček, posteljica, previjalna, kupuj rabljeno. Ne bo ti žal. Na bolhi je toliko čudovitih stvari, odlično ohranjenih in poceni, da ti res ne bo žal in boš tisti denar, ki vama bo ostal, kupila kaj za malčka, tako za dušo privezat [sm=smiley36.gif] ali pa se pejta vidva razvajat, na račun tistega kar bi zapravila za nove stvari. jaz sem namreč še vedno blazno občutljiva na trgovce, ki ti pod vsako ceno želijo prodat. Še vedno največji zaslužkarji tisti, ki služijo na čustvih ljudi. pogrebi, poroke, zdravje, rojstvo ipd. Ne maram tega, res ne. In čeprav je vajin prvi otrok, bosta imela še ogromno časa, da bosta na njemu zapravljala [sm=smiley1.gif]. Stvari, ki jih ne bo rabil prav dolgo, pa je po mojem mnenju res škoda kupovat nove, ker so cene navite do neba [sm=smiley7.gif] No, pa sem povedala. Upam, da nisi huda [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|