Tippi -> RE: Aprilčice 2013 (7.9.2012 7:49:18)
|
tippi.....tud jst nism tok pogosto na stranišču, pa kar popijem [sm=zmeden.gif] ponoči sploh še ne hodim nič, zjutraj ko se zbudim grem, potem pa še 3x al pa 4x [sm=smiley1.gif] pri prvi sm bla pa nonnnnn stop na wc-ju[sm=smiley36.gif] jst sm tud prou vesela k že vejo in mi ni treba skrivat, zdej lahko oblečem tud kšno oprijeto majčko [sm=smiley36.gif] in pokažem bušija[sm=bravo.gif] Sem se potolažila. Tale forum je res fajn, ko si lahko izmenjamo mnenja in res sem se z vašimi odgovori že večkrat potolažila. Smo le vse na istem [sm=smiley1.gif] Ana ti želim da te slabosti popustijo. Mene so že! Torej boš ti in ostale tudi kmalu na vrsti [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Jaz grem tud zvečer lačnaaaaaaaaaa spat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] doberdan proti glavobolom jaz nič ne naredim. poskušam počivat, kolikor pač lahko. al pa vsaj malo učke zapret. Po pol urce ležanja me malenkost popustijo, ampak ni to to, se pa da preživet. Lekadol po moje ni nič hudega. Če je res zelo hudo z bolečino, je itak bolj pametno vzeti lekadol, kot pa trpeti, ker je valda zelo pomembno, da se tudi nosečka počuti dobro, potem se tudi otrok. Tko da, če bi jedla lekadole kot bombončke je druga zgodba, takole pa....mislim, da ni panike! Trebušček se začne pa bočit tam okrog 4 meseca, konec tretjega, tako da ne sekiraj se. Me smo vse bolj napihnjene in je zaobljen trebušček posledica slabe prebave in ne to, da je že človeček tako zrastel in se nam pozna[sm=smiley36.gif]. Menda se z vsako novo nosečnostjo bolj oziroma hitreje pozna. cheris jes!super novica! vesela zate zelo [sm=bravo.gif] Pridno počivaj, za RH se pa ne sekiraj. Res je, da so te inekcije zoprne, ampak to je edina opcija in posledic naj ne bi bilo nobenih! Vonji tudi mene motijo. Vedno bolj! Še malo punce, pa smo iz hudega ven. Potem se bomo lahko začele bolj sproščeno pogovarjat o vozičkih, imenih in kooooončnoooo tudi o nuhalni in orng pregledih [sm=smiley36.gif] jaz grem pa na krajši oddih, tako da mi bo hitreje minilo do srede, ko imam pregled. danes grem še kri dat za DH in potem čakam sredo in končno v službi povem. Komaj čakam [sm=smiley1.gif] Lep vikend vam želim in čuvajte buščke![sm=bravo.gif] ps. Zakaj mi je pa vse dalo krepko? sem želela samo imena, ampak zdaj je kr je. Se pardoniram [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|