scorpiogirl
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka veš kaj Katy, jaz pa ponoč ne morem bit druzga kot zombi in rabim malo tuljenja, da me zbrihta do mere, da lahko vsipam prah v vodo. sej tuljenje in jokanje ni nič drugega kot nadomestek za verbalno žnaranje. če bi to znali bi ziher verbalno žnarali (saj kasneje ko se naučijo, to delajo), prej pa pač jokcajo in se derejo če je treba. ni to neka travma, niti neka zgodnja vzgoja karatkerja in ne bo vplivala na to da bo otrok kasnej len/priden, kriminalc/policaj. vse skupaj je veliko bolj fleksibilno in enormno manj dramatično kot si mislimo. aha, sem zafurala - nič ni z Erazmom ali Tarasom, pupa je.. mojadva sta se morala tud kar konkretno zadret ponoči, da sem se zbudila ... sem bila kronično neprespana in me ni zbudilo vsako cmihanje (no, še zdaj me ne, samo zdaj lahko sama prideta k nama v posteljo in spimo naprej, včasih se še zbudim ne ). sicer sem potem samo vrgla zizo ven, mali se je dojil, jaz sem pa spala naprej , ni pa šlo brez joka ... mogoče je pa zato tamali tak kanibalček sem pa dojila prvega do 8. mesecev (nekaj časa sem tudi dodajala zraven, ker je bil prvi in ni spal ponoči, pa sem mislila, da ima premalo, bla bla bla), drugega pa 10. mesecev, potem sta se oba sama odstavila. Enostavno nista več hotela se dojit. Sta pa oba zelo hitro zapopadla GH (sta oba v manj kot tednu od prve žličke že zamenjala obrok, pa jima noben ni nič silil). Meni je sicer dojenje veliko enostavneje, ampak lih pet let skup pa ne bi dojila, tko da ... crkljamo se lahko kakorkoli, tako da tudi, če dobivajo AM, niso nič manj povezani z mamico