betty.ford
|
za odgovore. in smeh -- predvsem na koncu. nekako sem se zapičila v trud. potem sem premišljevala, da mi je morda dal takšen nasvet, ker je pač diabetolog. in v njihovih očeh je morda AM hiter pripravek, nekakšen fast food za dojenčke hec, ne me zdaj napast, se mi pač pletejo takšne stvari po glavi. ker tudi za nas velja zdrava prehrana: dolgo pripravljanje in počasno hranjenje. in naj bi dojenčke pač tako navajali na kasnejšo rutino. (čeprav tega vzorca pri mojih prejšnjih dveh nisem opazila...) Tom Taylor, vem da ni letelo name osebno. tudi ne jemljem kot napad, a bi vseeno rada razložila, da bi sicer rada dojila otroka dlje od napisanega, a enostavno se počutim izčrpano - dobesedno. kot da bi prejšnja dva izpila vso zalogo in je za tretjega ostalo bore malo kvalitetnega. saj si res zasluži materino mleko, a po drugi strani se mi zdi, da bi bilo več od mene, če bi prenehala z dojenjem. nič egoistično ne razmišljam. tehtam, kako bi imel otrok več od mene. če me najdeš na kakšnem drugem forumu v vezi z dojenjem, sem zelo ZA, polna nasvetov liliana in ostale, se strinjam, da dojenček ne sme biti lačen. a tudi tu mi je diabetolog rekel, da je včasih bolje, da malo pojoče kot pa da ga hitimo takoj hranit. ma, je polno besed in stavkov, da potem kakšne debate sploh ne razvijeva. in tuhtam potem sama dalje. mislim, da je mislil spet v vezi s trudom. drugače pa ja, zalivančki morajo čakati, da se vodo pogreje in potem ohladi... ni malo časa. drugače pa zalivančki - mi je tako ljubko kot zamrznjenčki. jih nič slabšalno ne ločujem. meni je to poimenovanje simpatično. itak da so dojenčki oh in sploh vsi za pocmokat Najaa se strinjam. zdravi so lahko oboji. koliko pa se ti in drugi trudijo v življenju pa verjetno ni odvisno od tega ali so bili dojeni ali zalivani ampak od same vzgoje sicer in karakterja. uškina, ni Taras. pa tudi verjetno ne bi bil. preden sem otročka iztisnila (no, kakšno uro prej), sem rekla, da če bo fant, bo Erazem sem pa srečala enega fantiča na igrišču in si rekla, da to je pa res lepo ime bom pa za svoje vnuke težila
|