Beba78
|
Zdravo, ! Na tej temi se vam ,po danes narejenem testu, lahko pridružim tudi sama . V življenju sta se mi pokazali že dvakrat - torej danes tretjič - bi človek lahko rekel, da sem že navajena, ampak občutki so pa enaki kot prvič in drugič. Imam metuljčke v trebuhu, roke so se mi tresle, da sem tester skor spustila v školjko, pa tudi solzice so se mi pojavile na učkah. Sama kot, da ne verjamem še čist, čeprav sem čakala na M od 15.7., pa je kar ni bilo, in sem prav zares čutila tudi jasen razlog, zakaj je ni. Nimam pa popolnoma nobenega drugega nosečniškega znaka. Doma imam že dva zdrava, sladka mulčka, ki bosta v jeseni napolnila eden 4, drugi pa 2 leti.....torej držimo pesti, da bo tokrat , čeprav jaz mojemu skoz pravim, da ne zna delat punc, haha...Malo naju sicer pestijo filozofska vprašanja v stilu, a pa res to želiva? Situacija ni glih najbolj rožnata...pa služba, pa stanovanje, pa splošna družbena klima...pa sva si vedno želela tri, ampak sva po drugem porodu to misel opustila, zdaj pa se je zgodilo nenačrtovano... Predviden datum poroda po internetnih izračunih bi naj bil 24.3.2013. Bomo videli, kaj poreče G. Za pregled se še nisem naročila, ker hočem k svojemu G, ta je pa trenutno na počitnicah... Ah, jaj, sej sem vesela , ampak ko se pa spomnim, da sem res noseča, dobim pa kar metuljčke po trebuhu, hahahah....ko taka mlada najstnica na sveže zaljubljena . Pa rahel cmok v grlu! Pa... No, bom raje zaključila...misli čist preveč begajo...itak bo še dovolj časa, da se spoznamo do obisti . Lep dan.
|