|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2013
24.7.2012 17:05:34   
marčevka.marec
dobrodošli:) čestitke za user posted image ,.. a vas daje kaj utrujenost:P

(odgovor članu marčevka.marec)
Neposredna povezava do sporočila: 151
24.7.2012 20:50:39   
Pattsy
dobrodošle vse nove nosečke!user posted image upam da nas bo čim več.
glede utrujenosti - ma za nikamor nisem ej. sam poležavam in se vlečem ko megla po hiši. user posted image
marčevka.marec - sem ti poslala zs pa me dodaj prosim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 152
24.7.2012 22:41:39   
Ateya
Pozdravljene vse marčevke 2013, tudi jaz bom marčevka 2013 in sicer okoli 20.3.. Prvi pregled imam šele 27.8., takrat naj bi bila nekje v 11 tednu. Kdaj pa imate ve oz. ste imele prvi pregled? To je moja prva nosečnost, tako da je vse novo :)

(odgovor članu Pattsy)
Neposredna povezava do sporočila: 153
24.7.2012 23:05:20   
NiNiBo
Ateya Tudi jaz imam pregled šele 20.08.2012, glede na dožino menstrualnega cikla in pa na prvi dan zanje M sem si PDP izračunala da bo 29.03. Moj prvi pregled je tam okoli 8 tedna. Tudi v prejšni nosečnosti sem imela prvi pregled tam v 8, drugega pa potem v 12 tednu. Na prvem pregledu, naredijo različne teste krvi itd. in poslušajo srček - kar je prav super duper slišat, drugi pregled je pa običajno nuhalna svetlina, kjer pogledajo oz. izračunajo tveganje za prisotnost Downovega sindroma. Nuhalno svetlino pa lahko naredi tvoj G če ima licenco, če ne se naročiš h ginekologu, ki jo ima. Moja jo ima, tako da ne bo potrebno nikamor hodit. Potem pa sledi morfologija tam okoli 20 če se ne motim.

Jaz sem bila prejšno nosečnost v Švici, tako da je bilo manj pregledov, kot so jih imele punce tu na forumu, torej v Sloveniji. To nosečnost bom pa od 3 meseca dalje na Nizozemskem, kjer pa nosečnost, preglede in porod vodi babica. Ampak, kot sem gledala so pregledi spet bolj redki torej bo očitno tako kot v Švici.

utrujenost Jaz sem OK, tudi slabosti ni. V prejšni nosečnosti je bilo isto, potem sem bila pa kar naenkrat toliko utrujena, da sem hodila že ob 8 zvečer spat.

(odgovor članu Ateya)
Neposredna povezava do sporočila: 154
25.7.2012 10:30:45   
tralalala
tudi jaz pričakujem marca okoli 16 ....prvi pregledek 8 .8.2012 in upam da bo vse uredu .....komaj ga že cakamuser posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 155
25.7.2012 10:41:52   
Senait
Pozdravljene!
Ja, ta utrujenost..za nikamor nisem.. Poleg tega mi je še vedno hudo slabo. Včeraj sem imela grozen dan,trikrat bruhala, nazadnje ob pol enajstih zvečer, ampak potem na srečo zaspala kot top in spala danes do 8h. Danes ko sem vstala sem sicer tudi že bruhala, vendar je zdaj malo boljše in zajtrk je ostal v želodcu.
Sem probala tudi sea band trak, kot mi je svetovala ena izmed vas, ampak pri meni ni efekta. Probam čimveč počivati, ker tudi če se še tako trudim sem čisto neuporabna. Še sreča da mam tako zlatega partnerja, da takrat ko je doma vse pospravi, sčisti in skuha in kar je napomembnejše, da me vzpodbuja in me tudi potolaži, ko sem že včasih čisto na tleh.
Kakorkoli, bom že potrpela še teh par tednov, samo da bo nosečnost potekala vredu in da bo tudi user posted image vredu.
Ateya, jaz sem imela prvi pregled v 7. tednu, na nuhalno svetlino pa sem naročena v 13. tednu.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 156
25.7.2012 11:10:05   
tralalala
senait... kolk si pa noseča in kdaj so se ti začele slabosti ker jaz jih se nimam nič..in sem v sedmem tednu

(odgovor članu Senait)
Neposredna povezava do sporočila: 157
25.7.2012 12:04:34   
Michelle12
Oi :)

Še šest dni pa na pregled.. komaj čakam!!!! Ne vem pa kateri teden sem, niti kdaj imam PDP, ker nimam redne in sem delala teste na blef. In na zadnje je bil pozitiven :) Zaželjeno seveda :)

Sem pa imela pregled v 1. N v 8t4d, 4dni pred pregledom SS. V 2. N sem imela prvi pregled šele v 10t4d, ker si nisem upala prej niti poklicat...me je strah, da bo šlo kej narobe..in na koncu sem klicala v pondeljek, me je naročila za naslednji dan. Itak je blo vse ok :) NS sem potem imela v 12t3d se mi zdi..pri mojem G. Ima licenco. Moj je bil z mano, je bil tako navdušen, je skakal na tistem stolu vsakič, ko je kaj videl..ni mogel verjet, da se že tako vidi in da je tako razvito. pol si ga je G zapomnil in je povedal to babicam pri porodu..in moj cel ponosen :)
Tokrat bova šla tudi ampak bolj zaradi UZja kot testov, ker itak vem, da bo vse ok, drugače pa ne more bit.
Jaz sem tudi fuuul utrujena, sam spala bi.. grem popoldne spat, pa moj prevzame Michelle, pa pospravi in počisti :)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

http://www.mojalbum.com/mateja-1234

(odgovor članu tralalala)
Neposredna povezava do sporočila: 158
25.7.2012 14:36:46   
Beba78
Zdravo,  user posted image  user posted image !

Na tej temi se vam ,po danes narejenem testu, lahko pridružim tudi sama user posted image . V življenju sta se mi user posted image  pokazali že dvakrat - torej danes tretjič - bi človek lahko rekel, da sem že navajena, ampak občutki so pa enaki kot prvič in drugič. Imam metuljčke v trebuhu, roke so se mi tresle, da sem tester skor spustila v školjko, pa tudi solzice so se mi pojavile na učkah.

Sama kot, da ne verjamem še čist, čeprav sem čakala na M od 15.7., pa je kar ni bilo, in sem prav zares čutila tudi jasen razlog, zakaj je ni. Nimam pa popolnoma nobenega drugega nosečniškega znaka.

Doma imam že dva zdrava, sladka mulčka, ki bosta v jeseni napolnila eden 4, drugi pa 2 leti.....torej držimo pesti, da bo tokrat user posted image , čeprav jaz mojemu skoz pravim, da ne zna delat punc, haha...Malo naju sicer pestijo filozofska vprašanja v stilu, a pa res to želiva? Situacija ni glih najbolj rožnata...pa služba, pa stanovanje, pa splošna družbena klima...pa sva si vedno želela tri, ampak sva po drugem porodu to misel opustila, zdaj pa se je zgodilo nenačrtovano...

Predviden datum poroda po internetnih izračunih bi naj bil 24.3.2013. Bomo videli, kaj poreče G. Za pregled se še nisem naročila, ker hočem k svojemu G, ta je pa trenutno na počitnicah...

Ah, jaj, sej sem vesela user posted image , ampak ko se pa spomnim, da sem res noseča, dobim pa kar metuljčke po trebuhu, hahahah....ko taka mlada najstnica na sveže zaljubljena user posted image . Pa rahel cmok v grlu! Pa...

No, bom raje zaključila...misli čist preveč begajo...itak bo še dovolj časa, da se spoznamo do obisti user posted image .

Lep dan.

(odgovor članu Michelle12)
Neposredna povezava do sporočila: 159
25.7.2012 15:44:10   
Anonimen
Za menoj je prvi pregled. Srček bije, je pa vidna ena manjša krvavitev zato mi je predpisala dabroston, da nebi prišlo do krvavitve ali celo SS. Smo normalno veliki. Kontrola že čez 14 dni, da vidimo kaj bo s to krvavitvijo. Nuhalna pa 28 avgusta.

Občasno mi je slabo, vendar ne tako da bi morala bruhati. Pazit pa moram tudi na težo, zaradi nosečniške sladkorne.

(odgovor članu Beba78)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
25.7.2012 16:10:09   
marčevka.marec
joooj punce ki nimate slabosti - BODITE VESELE!!!!!!! jaz 2x nič, zdaj pa slabo:( no vsaj bruham ne, zaenkrat!! ne kličite slabosti:) uživajte nosečnost:)  

fajn se nas je že nabralo:) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam da naso bo čimveč:) a nas ktera šteje? user posted image

(odgovor članu tralalala)
Neposredna povezava do sporočila: 161
25.7.2012 16:16:38   
lalyka
Tudi jaz se vpisujem med vas. Sem pa konec marca. Upam, da bom lahko za vseh 9 mescev vpisana tu... bomo videli več v torek. Držite pesti, da bom srečna marčevka :) Nosečka srečka. In da je z user posted image vse v redu.

Neposredna povezava do sporočila: 162
25.7.2012 16:54:51   
Senait
Tralalala sedaj sem v 9. tednu, slabosti pa so se začele v sredini šestega tedna.
Uživaj kolko se le da in probaj ne mislit na to, da je slučajno ne boš priklicalauser posted image

(odgovor članu lalyka)
Neposredna povezava do sporočila: 163
25.7.2012 18:16:08   
tralalala
hihihi senait ...seii ne da bi si jo želela ampak tako čist informativno me je zanimalo kdaj se vam je kaj zečela slabost lepo nosečnost usem
IZVIRNO SPOROČILO: Senait

Tralalala sedaj sem v 9. tednu, slabosti pa so se začele v sredini šestega tedna.
Uživaj kolko se le da in probaj ne mislit na to, da je slučajno ne boš priklicalauser posted image

(odgovor članu Senait)
Neposredna povezava do sporočila: 164
25.7.2012 20:06:21   
marčevka.marec
pattsy- sem ti poslala zs.

(odgovor članu Pattsy)
Neposredna povezava do sporočila: 165
25.7.2012 21:17:56   
Pattsy
uu super koliko nas že je!user posted image čestitke! bi mogle delat kak seznamček (to sem vidla pri oktoberkah 2012)in je pol ful pregledno koliko nas je in kdaj imamo pdp pa tako naprej.. user posted image
glede slabosti - ma slabo mi je učasih ampak ni tako hudo no. hvalabogu! user posted image
beba78 - uživaj v svoji nosečnosti ostalo pa se vse z časom reši. user posted image
1.8. pa imam že drugi pregled! jeej spet bom vidla svojo pikico! pa na nuhalno bi se še mogla naročit da ne bom prepozna.

Neposredna povezava do sporočila: 166
25.7.2012 22:59:27   
Michelle12
Dober večer :)

Jaz imam tudi v torek prvi pregled..komaj čakam! :)

Tudi jaz se mislila, d ko bom drugič noseča, ne bo tako vznemirljivo in vse to..pa je. Isto kot prvič :) Pa čakanje na preglede, sem mislila, da mi bo minevalo hitreje, da ne bom tako neučakana..pa sem :) Mogoče sem tokrat še malo bolj, ki niti ne vem kdaj imam PDP zaradi nerednih M.

Jaaa,jaz sem ZA seznamček¨:) Kera ga bo naredila? :))

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu Pattsy)
Neposredna povezava do sporočila: 167
26.7.2012 7:14:36   
Anonimen
No pa se vam pridruzuje seena. Komaj zagledala user posted image ker user posted image kar ni in ni bilo. PDP naj bi bil okoli 26.3. pa bomo vidli kaj bo rekla G.

Neposredna povezava do sporočila: 168
26.7.2012 9:46:36   
NiNiBo
Hoila!

Lahko jaz naredim seznamček, ga bom potem zvečer ko bo več časa!

Tudi pri meni je druga nosečnost, pa moram reči da imam tudi jaz bolj občutek, kot bi bila prvič. Morda me malo več skrbi če bo vse uredu kot v prvi nosečnosti, mora biti, mora!

Danes sva pa z mojim sinom predno sem ga peljala v vrtec gledala knjigico "In the womb", obstaja tudi filmček ki ga zelo priporočam za ogled, je pa od National Geographic. Sva slikice gledala in sem mu razlagala, da ima mamico pikco v trebuščku, ki bo sedaj nekaj časa rasla in potem bomo imeli dojenčka. U kako sem uživala, ko sem mu razlagala in ko sva gledala slikice, ki so ga zelo zanimale. Je ravno njegov so-vrtičkar dobil bratca in imajo obešene slikice in sva včeraj skupaj gledala slikice in je čist fasciniran nad dojenčki. user posted image

Danes greva pa malo v živalski vrt, upam da se vreme vsaj malo ustali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 169
26.7.2012 12:11:50   
NiNiBo
http://www.youtube.com/watch?v=OPSAgs-exfQ&feature=share

...pa še nekaj nadvse lepega user posted image

< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 26.7.2012 12:12:49 >

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 170
26.7.2012 17:13:05   
lalyka
To pa je res lepo... samo me zanima kako deluje ta pristop. Zasledila samo, da to dela ta, ki ga je iznašla... lep video...

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 171
27.7.2012 9:53:50   
NiNiBo
lalyka Pristop, sklepam, deluje na tem da pač ustvarimo okolje, kot ga je imel otrok v maternici.

..seznamček pride, nisem utegnila ampak bom v naslednjih dneh!

(odgovor članu lalyka)
Neposredna povezava do sporočila: 172
27.7.2012 10:05:43   
Mili*
Pozdravljeni,

danes sem imela prvi pregled. Domov prišla z nekim grenkim priokusom...Noseča 8 tednov in 1 dan, srček bije (čeprav mi tega ni pokazala), velik je 17 mm...pa vendar je gin. ves čas nekam čudno strmela v monitor in me nato preventivno naročila na še en ultrazvok čez 2 tedna. Rekla je, da za 8 tednov zgleda ok, da pa ne vidi dobro in da bi raje čez 2 tedna spet pogledala, ko bo plod večji. Kaj naj si mislim? Je imela kakšna podobno izkušnjo?

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 173
27.7.2012 13:56:23   
Michelle12
Oi :)

Samo še malo, pa na pregled...ne morem dočakat. Še 4 dni.

Sva gledale z Michelle posnetek, je kr začela noret od navdušenja:) Ful se razveseli otrok, dojenčkov in živali. In na vsak način jih hoče tikat.

Ona je stara šele leto, šele bo. Ko se rodi nov član, bo stara 1l in 7m. Kdaj in kako naj ji sploh začnem razlagat, da bo dobila bratca/sestrico? Na kakšen načina naj ji sploh razložim? In bo sploh razumela?

Pa še..ima katera izkušnje s tandemskim dojenjem?

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 174
27.7.2012 17:08:45   
Anonimen
kaj pa te zanima glede tandemskega dojenja? drugace ni nic posebnega...pac dojis vsakega otroka na svoji strani...

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?