Michelle12
|
Dobro jutro :) Kako ste kaj danes? Tudi tu malo bolj slabo dogaja.. :/ Že vse na fbju? Kaj si ve mislite, ko vam oseba, ki praznuje reče, da prinesite denar? namesto darila... Moja Michelle bo zdaj stara eno leto in bomo naredili žurko. Jaz sem nekaterim že in ostalim še bom, rekla naj prinesejo denar namesto darila. S tem denarjem ji bova nakupila jesensko-zimsko garderobo in kar ostane bova naložila na njen varčevalni račun. Midva ne bova imela nič od tega. Samo skešla se bova za torto, hrano itd. Meni se zdi glupo, da folk nosi igrače, ki jih ima ogromno pa se z njimi sploh ne igra!! Pa oblekice, ki folk sploh ne vpraša kakšno št nosi ali kupijo pravo št in zimska obleka itd. Čeprav folk ne zna izbirat, je meni ful žal te stvari metat stran.. Vem kako je, kriza in to, denarja, da bi se metalo kar tako stran, ni ..In zato raje vidim, da dajo tistih 10 eur, ki bi jih dali za eno obleko..in midva bova res kupla tisto kar rabi in bo ta denar res šel za nekaj. Z nakupom neke igrače pa...bi šel v nič. Ne vem no, tako jaz razmišljam. In včeraj smo bili pri mojih in so mi začeli, da oni nimajo, da sem materialist, da pričakujem ne vem koliko denarja.. Njegovi so rekli, da bojo dali 500eur, ki jih lahko tudi dajo. Jim to ni problem. Midva sva ostala malo šokirana ampak ok, če tako hočejo. KOnec koncev ji bo ta denar res še prav prišel. Za šolanje, avto, izpit, mogoče za stanovanje, nekaj že. In jaz sem mami to omenila. Ona zdaj verjetno misli, da tudi od njih toliko pričkujem. Ampak ne. Ker vem, da nimajo. In sem rekla naj da kolikor lahko. Ker unih gluposti, ki bi jih ona kupovala jaz res ne rabim. In tudi za poroko je obljubljala, da bo dala, ko bova šla na poročno potovanje ooleti..sva šla, ni dala niti centa! Ker sem planirala brez nje..ja, ma od novembra do junija je minilo kar nekaj časa in v tem času bi lahko dala kaj na stran. Ampak dobro, pač ni imela, kaj naj zdaj? To, da reče, da bo dala je itak standard in na koncu ne da. Tako, da niti ne pričakujem več. Pa tudi, ko sem še doma živela ni nič dala. Meni. mlajši sestri pa itak. No in zdaj so začeli, da na ta način ne bo nben prišel, da hočem samo denar, samo, da imam jaz korist in take. Kot, da bi imela jaz kakšno korist. In me je, da naredim to doma in ne na njihovi hiši. Ki jo gradijo, ne živijo gor. In jim bi rekla naj niti ne hodijo stresat slabo voljo. Ufffff, prav jezna sem, res!In pol mi je še začela kako sem lahko takšna, da jo zavračam, da bojo moji otroci tudi taki. Malo je pozabla, da se odnos gradi od vsega začetka..ne od takrat, ko njej to paše. In, da sem ista kot stari, ki ga videt ne morem in take. In da sem šla od nje pri petih letih..takrat sta se ločila in so naju z bratom njemu dodelili in da sem šla zdaj. Kot, da sem jaz kriva. Sigurno ni bila tako dobra kot se zdaj predstavlja, če sem kar tako šla kajne? Po moje je ona ena tistih, ki imajo otroke, da jih čuvajo stari starši, da lahko mame žurajo..in zdaj, ko je tega konec pa bi ona rada nek odnos z mano. TO pa ne bo šlo. Je mogla mislit prej. Prepozno je. Zdaj sem zašla. No, kaj si ve mislite glede denarja? Imam prav jaz ali oni? Sej me v bistvu ne briga kaj si oni mislijo, m me zanima kako ljudje na to gledajo. Se opravičujem za tako dolg post ampak sem jezna in sem mogla dat iz sebe. Mož itak pravi naj se ne sekiram...ma moram najprej obdelat in pozabit :)