Michelle12
|
Da se še jaz malo javim :) Meni je cele dneve slabo in lačna sem..samo jedla bi. Pa želodec me boli, ki me nikoli ni samo v N. Samo, da v prejšnji N me je na koncu vsake tolik, zdaj pa...non stop. Pijem mehurčkste pijače :)) Ki jih drugače ne maram. Aja pa Tangerine mi ful paše...tako mi je dobra! To glede RDja in daril...mamo moti, ker bojo njegovi dali. In to gre njej v nos..zato je taka. Sej tudi za rojstvo ona ni dala nič denarja..njegovi ja. Je kupla neke zlate uhane. Kar je kr neki, ki itak sploh ne vemo, če jih bo Michelle želela ma dobro..jih bo pa prodala ali karkoli. Spravljeni so, ko bo dovolj stara jih dobi. No in zdaj njo muči, ker ona gre na dopust, za kar ima denar...za Michelle pa ne. in mi očita, da jo imam jaz za škrto in sem materialist.. Pa ji sploh nisem rekla, da je škrta in niti nisem rekla koliko hočem da da. Daš pač kolikor lahko. Jaz ne bom nobenega grdo gledala. In to bi ona lahko vedla. Še, ki naj bi me najboljše od vseh poznala, po njenih besedah. Pa ne me narobe razumet, nič nimam proti njenemu dopustu, naj gre..samo naj ne govori, da nima sploh. Ker je konec koncev sama načela ta pogovor. Če sem iskrena, je najraje ne bi imela na RDju...ma sse bom potrudla....da jo prenašam. Boga moja sestra, ki živi še doma.... pa še bo, par let :/ Kakorkoli, z mojim sva se odločila, da bova naredila na bajti, zaradi dvorišča in večje je..in od nje ne pričakujeva niti centa, niti nič. Edino čestitko. Drugače je ona imela ful proti moji N. Je zgubila otroški zame, pa preživnino je morala začet plačevat za brata, ki živi pri očetu. Jaz sem že bla z mojim, v najemu, je ona dobivala na svoj račun mojo štipendijo. Ki bi nama prišla zelo prav. Ker sem zanosila, mi je očitala, da sem sebična in egoistična in vse besede, ki jih je najdla, s tem pomenom.. Pa čeprav sem ji jaz delala uslugo, ker sem ostajala prijavljena pri njej. Sam zaradi teh ugodnosti. Na pravi naslov sem se prijavila šele dva meseca pred porodom. Pa še takrat sem ji večkrat pomagala, smo jo tudi peljali pa ni dala za gorivo, čeprav sva midva bila mogoče brez. Pa tudi čike sem ji kupla, ko je bla brez .. in zdaj, ko sva bila midva u krizi pa od nje nič. Sem sprejela, stike imamo samo kadar kaj rabim in lahko dobim od nje.. in tako. Zdaj pa joče, da jo zavračam. Ja, sama si je kriva... Spet sem se raspisala, vsaj ne bo dolgčas.. :)) Še vedno se nisem naročila na pregled, moram enkrat v teh dneh..še vem, da bom spet čakala, da se javijo. Bo treba it verjetno kar gor..na hrib- v bolnico :) Kam pa greste na morje? In kakooo se vam da po tej vročini ? :P Jaz se najraje zaprem v stanovanje in klima dela.. najboljše. Ven šele tam..po šesti,sedmi uri. Morja pa že kar nekaj časa nismo vidli..prevroče. Grem, sem lačna..spet moram jest