|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2013
18.7.2012 9:02:05   
Mamaja
Meni je bilo strašno slabo po Tifolu. Sem ga jemala že pred zanositvijo in se počutila čisto user posted image - bilo mi je slabo, bila sem utrujena za umret itd. Ko po nekaj mesecih jemanja ni bilo user posted image sem prenehala, ker me je vsaka tabletka spomnila na to, da spet ni šlo. Ko sem zaslutila, da sem noseča, sem ga spet začela jemati in vse se je ponovilo in takrat sem posumila, da je kriv Tifol. V lekarno sem šla po drugo folno kislino - zdaj jemljem tisto od Ljubljanskih lekarn - in se počutim super.

Aja, pa še Michelle12: jaz se za darila v obliki denarja menim z ljudmi, s katerimi se res dobro razumem. Ker iz tvojega pisanja sklepam, da odnos med tabo in mamo ni ravno idealen, bi morda lahko naredila izjemo zanjo in ji dovolila, da ti ona prinese kakšno oblačilo, če noče dati denarja - seveda v določeni velikosti, lahko ji namigneš tudi, katere kose oblačil bo bolj rabila, ne pa je omejevat pri videzu. Iz izkušnje z nečaki lahko povem, da po enem letu otroci ne rastejo več tako zelo hitro kot prej in torej oblek običajno ne prerastejo v enem mesecu. Torej lahko že malo veš, kakšno številko bo tvoja punčka nosila jeseni in pozimi - eno do dve večjo kot zdaj (odvisno od tega, ali je sedanjo številko šele začela nosit ali jo bo kmalu prerasla). Nenavsezadnje je med septembrom in marcem kar pol leta in to je že ena velikost.

V vsej zgodbi se mi zdi najpomembneje, da se s starši ne prepiraš zaradi relativno nepomembne stvari, kot je zabava za rojstni dan enoletnice. Mala pravzaprav še ne ve, za kaj gre, všeč ji bo le pozornost, ki jo bo dobila, bo pa zelo dobro čutila, če bo njena mama jezna/žalostna/slabe volje zaradi nesoglasij s starši. In to bo vplivalo tudi na njeno razpoloženje (velikokrat videno in preverjeno), ne glede na to, kaj bo od koga dobila.

(odgovor članu mashi)
Neposredna povezava do sporočila: 126
18.7.2012 10:54:19   
marčevka.marec
dober dan:) uh ste postale čveke:) lepo to:) da vas pomirim na fb zlo malo čvekamo oz. skoraj nič, saj so vse ki so tam na dopustu:):):) meni enostavno ni za čvekat ne tu ne tam ker me daje ZASPANOST:)   štajerke?? s kerega knca štajerske ste???  mashi sem šla gledat in sem vidla da si se pridružla, ampak ko sem se jaz več te nisi čvekala:) jaz sem se par dni pred pdp-jem:)                          
glede daril in denraja.. hja meni je fajn če kdo prinese kaj uporabnega, nikomu ne rečem naj prinese denar namesto darila, ker itak vsakemu je nerodno prinest 10€ (kao premajhna vrednost) kaj več pa včasih kdo ne zmore,.. v darilu pa se ne vidi tista vrednost koliko je kdo dal denarja za majčko, hlačke... mene vprašajo kakšno št naj prinesejo, igrače tudi,.. dobita ponavadi pa denar,.. da bi pa jaz povedala moji mami, češ tašča bo / je toliko dala pa se mi zdi neumno, ker potem se lahko poćuti manj vredno češ jaz ne morem toliko dati in so hitro lahko zamere:/  je pa pri našidveh fajn da sta rojena v enakem mesecu in potem skup praznujeta in ponavadi dobita denar, za kar jima kupima nekaj bol  uporabnega oz večje vrednosti. jaz bi raje rekla: prinesi jesensko jaknico (ta je lahko tudi št večja pa ji bo še spomladi prav) kakšno cotiko ki jo res rabi, na konec koncov zdaj več ne raste kot gobica in ima enako št kakšne 3-4m,... no sekakor pa spoštujem vajno odločitev, saj sama najbolj poznata vso situacijo in stvari ki jih imata doma, tako da ti težko kaj svetujemo:) upam da vam praznovanje uspe:)

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 127
19.7.2012 7:58:06   
Lorencia
Pozdravljenje,

po daljši odsotnosti, se tudi jaz javljam in to ponovno med Marčevke...tudi pri prvi nosečnosti sem bila Marčevka 2009 in okviren datum poroda je kot pri prvem pikecu 17.3.2012
Kot verjetno tudi nekaj ostalih, bom aktivna malo bolj, po prvem pregledu oz NS.

Čestitke tudi vsem marčevkamuser posted image ....kot tudi velik objem vsem ostalim, ki se jim je žal prekinila nosečnostuser posted image

(odgovor članu marčevka.marec)
Neposredna povezava do sporočila: 128
19.7.2012 11:11:30   
marčevka.marec
lorenica žal te ne fb ne najdem, očitno imaš toliko skrit profil da te moja malenkost ne odrije:P:P user posted image user posted image   bom ti poslala svoje podatke,.. ampak trenutno ti več ne morem odpisat, ker mi zašteka:/ nevem kaj mi rr nagaja zadne trenutke:/ user posted image  ostali dve user posted image  ki lahko dodajata na fb v skupino pa plavata med user posted image  :) 

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 129
19.7.2012 12:25:13   
Lorencia
No, pa je šlo :)...da še na FB kakšno rečemo

(odgovor članu marčevka.marec)
Neposredna povezava do sporočila: 130
19.7.2012 12:34:11   
Pattsy
evo prvi pregled je za mano. rok imam 3.3. z pikico je vse vredu, tud srčeka smo vidli kako bije. user posted image user posted image tako lepo je bilo videt to novo življenje da sem kar jokala od sreče.
in kako ste ostale nosečke kaj z pregledi? user posted image in kako se kaj počutite? jaz sem skos utrujena in lačna. najraje bi imela hladilnik zraven postelje. user posted image
glede daril.. hmm.. pri mojih sorodnikih in pri partnerjevih je takšna navada da se vedno da denar pa kakšna malenkost. tako da meni je to vredu, ker vedno potem lahko kupiš tisto kar res rabiš/rabijo in nikoli ni frke da naprimer niso oblačila prav, ima nekdo čuden okus ti pa nočeš nekoga užalit in potem iz vljudnosti "lažeš" ooh kako lepo. user posted image tako da mislim da je to dobra ideja, kdor pa ne premore odkritost pa pač žal.. no to je stvar mnenja vsakega posameznika. kakorkoli lepo praznujte.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 131
19.7.2012 16:44:42   
nsmateja
Pozdravljene nosečke tudi z moje strani user posted image

Nama je ratalo takoj. V ponedeljek sem opravila dva testa. Eden je pokazal II, drugi pa + user posted image . To je moja prva nosečnost in za konec 5. tedna se počutim odlično. Čutim le ščemenje v spodnjem delu trebuha, malo boleče prsi in neprestano hodim na - user posted image . Trenutno sva na morju, tako da za nosečnost še ni izvedel nihče, razen farmacevtke, ko sem šla kupit tester user posted image . Verjetno bova molčala vsaj 2 meseca... Po informativnih izračunih na neki spletni strani, bi morala imeti Ta veliki dan 24. marca user posted image .

Uživajte v nosečnosti in vroče pozdrave z morja user posted image

(odgovor članu Pattsy)
Neposredna povezava do sporočila: 132
19.7.2012 17:06:55   
xocoatl
Jaz bom tudi marčevka... pozna :) 23. po mojih izračunih. Kaj je vaša skupina na Facebooku Nosečka srečka ? Sem našla gor nekaj uporabnih stvari zase, ko sem ravno prvič noseča.
Komu je treba se javit za FB skupino, da se vklučim ? Bom pa tudi jaz bolj aktvina po prvem pregledu rajši... čeprav mislim, da bo vse ok! :) Vsaj upam :) Komaj čakam prvo user posted image

(odgovor članu nsmateja)
Neposredna povezava do sporočila: 133
19.7.2012 17:50:23   
Powerpuff
Hojla nosečke srečke... meni preprosto ne znese klepetat ne tuki ne na FB... poletje, sonce... s hčerkico se samo potepava po cele dneve, ker če sva doma je zelo hudauser posted image

Mene so v 1. nosečnosti pestile nepredstavljive slabosti, mi ni ratalo sploh do wc-ja pridt, da bi bruhala. Ta nosečnost se je v 10. tednu končala, ni več srček bil. V nosečnosti s hčerko mi je blo tolk manj že slabo, da sem lahko do wc-ja pršla za bruhatuser posted image No ker pa gre v tretje rado... wiiii pa mi je zdj slabo večinoma zjutraj in takoj spijem eno kavico barcaffe z vrečke z veliko mleka, pojem kako malo stvar in sem skorej ok. BREZ BRUHANJA! Zvečer pred spanjem mi je še malo neprijetno v želodcu in pojem kak grisin al pa kako suho palčko, keks in grem spat pol v miru. Najbolj me je bilo strah kako bom zmogla eno razposajenko 1 leto staro zrihtat in zabavat, če bom mogla skoz z glavo nad školjko viset. Ampak res res lahko samouser posted image user posted image user posted image vse je ok.

Drugače pa odštevam... gremo na morje, še jutri delam pa pičjone :)

(odgovor članu xocoatl)
Neposredna povezava do sporočila: 134
19.7.2012 22:57:36   
Michelle12
Da se še jaz malo javim :)

Meni je cele dneve slabo in lačna sem..samo jedla bi.
Pa želodec me boli, ki me nikoli ni samo v N. Samo, da v prejšnji N me je na koncu vsake tolik, zdaj pa...non stop. Pijem mehurčkste pijače :)) Ki jih drugače ne maram. Aja pa Tangerine mi ful paše...tako mi je dobra!
To glede RDja in daril...mamo moti, ker bojo njegovi dali. In to gre njej v nos..zato je taka. Sej tudi za rojstvo ona ni dala nič denarja..njegovi ja. Je kupla neke zlate uhane. Kar je kr neki, ki itak sploh ne vemo, če jih bo Michelle želela ma dobro..jih bo pa prodala ali karkoli. Spravljeni so, ko bo dovolj stara jih dobi.
No in zdaj njo muči, ker ona gre na dopust, za kar ima denar...za Michelle pa ne. in mi očita, da jo imam jaz za škrto in sem materialist.. Pa ji sploh nisem rekla, da je škrta in niti nisem rekla koliko hočem da da. Daš pač kolikor lahko. Jaz ne bom nobenega grdo gledala. In to bi ona lahko vedla. Še, ki naj bi me najboljše od vseh poznala, po njenih besedah. Pa ne me narobe razumet, nič nimam proti njenemu dopustu, naj gre..samo naj ne govori, da nima sploh. Ker je konec koncev sama načela ta pogovor. Če sem iskrena, je najraje ne bi imela na RDju...ma sse bom potrudla....da jo prenašam. Boga moja sestra, ki živi še doma.... pa še bo, par let :/
Kakorkoli, z mojim sva se odločila, da bova naredila na bajti, zaradi dvorišča in večje je..in od nje ne pričakujeva niti centa, niti nič. Edino čestitko.
Drugače je ona imela ful proti moji N. Je zgubila otroški zame, pa preživnino je morala začet plačevat za brata, ki živi pri očetu. Jaz sem že bla z mojim, v najemu, je ona dobivala na svoj račun mojo štipendijo. Ki bi nama prišla zelo prav. Ker sem zanosila, mi je očitala, da sem sebična in egoistična in vse besede, ki jih je najdla, s tem pomenom.. Pa čeprav sem ji jaz delala uslugo, ker sem ostajala prijavljena pri njej. Sam zaradi teh ugodnosti. Na pravi naslov sem se prijavila šele dva meseca pred porodom. Pa še takrat sem ji večkrat pomagala, smo jo tudi peljali pa ni dala za gorivo, čeprav sva midva bila mogoče brez. Pa tudi čike sem ji kupla, ko je bla brez .. in zdaj, ko sva bila midva u krizi pa od nje nič.
Sem sprejela, stike imamo samo kadar kaj rabim in lahko dobim od nje.. in tako. Zdaj pa joče, da jo zavračam. Ja, sama si je kriva...
Spet sem se raspisala, vsaj ne bo dolgčas.. :))

Še vedno se nisem naročila na pregled, moram enkrat v teh dneh..še vem, da bom spet čakala, da se javijo. Bo treba it verjetno kar gor..na hrib- v bolnico :)
Kam pa greste na morje? In kakooo se vam da po tej vročini ? :P Jaz se najraje zaprem v stanovanje in klima dela.. najboljše. Ven šele tam..po šesti,sedmi uri. Morja pa že kar nekaj časa nismo vidli..prevroče.
Grem, sem lačna..spet moram jestuser posted image

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

http://www.mojalbum.com/mateja-1234

(odgovor članu Powerpuff)
Neposredna povezava do sporočila: 135
20.7.2012 14:22:10   
anseV85
ojlaa nosečke srečke user posted image
evoo meeeee,...zdj prišla iz pregleda, vse ok in PDP 03.03.2013,...sm slišala srček - neopisljivo lep in čustven trenutek :) ...prav solzice so mi prišle na učke :) res prelepo user posted image user posted image
To je moja prva nosečnost in priznam, da sm precej prestrašena in zaskrbljena tolko slabega, ki se sliši.... po današnjem pregledu sem doooosti bolj pomirjena PRESREČNA user posted image
Drgače me pa tudi mene mantra zaspanost in utrujenost, lačna pa nism nič kej dosti. Mogoče opažam da mi zatekajo malce noge v gležnjih :/ drugih nevšečnosti ni :) vse ok.

Tako odločila sva se, da ta vikend poveva veselo novičko staršem :) čeprav se nama dozdeva, da njegova dva že sumita :P bodo zeeelooo veseliii našega user posted image
user posted image user posted image user posted image

Naslednji korak naročanje na NS :) za v sredini avgusta....

pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu Michelle12)
Neposredna povezava do sporočila: 136
21.7.2012 8:51:51   
Mili*
Pozdravljene marčevke,

kako ste kaj? Jaz sem z morja, blo je fajn, mogoče malo prekratko user posted image , pa izredno lenobno user posted image . Sem kar naprej utrujena in bi samo spala. Kdaj mine ta zaspanost, ker res nisem za nikamor?
AnseV85...sem zelo vesela zate, upam, da tudi jaz naslednji teden poročam podobno. Uživajte v vikenduuser posted image .

(odgovor članu anseV85)
Neposredna povezava do sporočila: 137
22.7.2012 10:50:12   
Pattsy
anseV85
- čestitke za pregled in da je vse dobro. imava pa isti dan rok. :) morda se srečava še v isti porodnišnici. user posted image
vesela sem za vse ki ste že opravile preglede in držim pesti za tiste ki jih še čaka. me pa zanima kolko so kaj vlke vaše pikice(tiste ki ste že mele pregled)? mi smo vlki 11.63mm, torej dober centimeter in pol. user posted image

jjoj kak paše tole mrzlo in deževno vreme, bom po kosilu kar na kavču preživela popoldne. pa blazne lušte imam po pecivu.. če bom imela kaj energije še morda spečem kaj. user posted image
lepo nedeljo vam želim!user posted image

kje vas najdem na fb?

< Sporočilo je popravil Pattsy -- 22.7.2012 10:54:16 >

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 138
22.7.2012 18:45:12   
NiNiBo
Pozdravljene!

Tudi mi smo včeraj zjutraj zagledali user posted image user posted image user posted image . Pričakovan pdp je 29.03.2012. Doma imamo enega navihančka, ki bo konec septembra star 2 leti. Torej če se nam posreči in rodim na 30 bo razlika ravno 2.5. leta. Za prvi pregled bom poklicala enkrat ta teden, se verjetno ravno ne mudi. Sedaj samo, da bo vse OK prve dni in mesece.

Prvo nosečnost je bilo vse OK, imela sem slabosti, ter utrujenost in seveda vsakih 5 min na WC lulat. Za enkrat, se to zadnje zelo ponavlja. Upam, da slaboste in utrujenosti ne bo preveč, ker se v septembru selimo in bo potrebno veliko energije.

Vsem skupaj želim eno krasno nosečnost, pa čim manj težav!

(odgovor članu mashi)
Neposredna povezava do sporočila: 139
23.7.2012 13:34:43   
Michelle12
Oiii :)
Pa sem se naročila, pregled imam 31.7. Komaj čakam!

Mi je pa stalno slabo, utrujena sem ful, želodec me boli, včeraj me je glava cel dan bolela... noro. Dobro, da imam moža, ki ima svojega otroka rad in kar on lepo poskrbi za njo. Jaz lahko komot počivam. Upam, da čim prej mine, nočem, da bi se počutila zapostavljeno ali kaj takega...
user posted image

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 140
23.7.2012 14:27:16   
rotty
Živjo.
Da se vam še jaz malo javim. Ta čet bi morala imeti 1. pregled, pa sem prejšnji čet zjitraj zagledala sled sveže krvi in poklicala v ambulanto, kjer so me takoj vzeli. Sledu o krvavitvi ni bilo, lahko, da je počila kaka žilica, zaenkrat je vse ok! Datum poroda 9.3. Vidla sem utrip srčka, nosim pa bolj v križu. Siser me pa skoz zlo želodec boli, prav hudo je, slabosti so tud prisotne. no, uživajte, se beremouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 141
23.7.2012 16:01:08   
Michelle12
Jaz imam tudi obasno rjavo-krvave izcedke ma se ne sekiram. DOkler ni bolečin in kosov. Sem jih imela tudi za Michelle, pa je blo vse ok. Sem pa imela pred Michelle SS in takrat so ble bolečine in tudi kosi...

Rotty kako pa "rešujem" boleč želodec? Jaz pijem mehurčke, ma mi je ena večraj rekla, da to ni ok, da naj raje tablete?
Meni se še vedno zdi bolj zdravo kakšno radensko spit kot pa tableto polno kemije..ma ne vem no. Nisem imela nikoli problemov s tem...

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu rotty)
Neposredna povezava do sporočila: 142
23.7.2012 16:57:34   
Mamaja
No, pa sem se tudi jaz pridružila tistim, ki vam je slabo in bruhate user posted image . Glede na izkušnje moje sestre vem, da je lahko še veliko slabše in bruhaš nonstop, ne le enkrat dnevno, a vseeno mi ni všeč

Sicer se počutim ok, morda sem malo bolj utrujena kot ponavadi, a ne bistveno.

Apetit se mi je pa precej zmanjšal - pojem okoli tretjino manj kot prej, ampak mislim, da ni krize. Nasploh mi paše zdravo prehranjevanje - več majhnih obrokov dnevno (če pojem preveč, bi šla samo še spat in slabo mi je), skoraj nič me ne mikajo sladkarije (pomoje prvič v življenju), zelo mi pa paše sadje (npr 1 breskev za malico). Pijem samo navadno vodo, se po njej daleč najbolje počutim. Če bo šlo tako naprej, bom v nosečnosti še shujšala user posted image

Pregled imam čez en teden in kar težko čakam

Neposredna povezava do sporočila: 143
23.7.2012 20:51:48   
fluf
Michelle nama so VSI dali €, ker smo se ravno selili in sva ji kupla sobico, sicer jo ne bi mela... Ej pa ne se sikirat... meni nosijo zdej obleke jesenske, ko so nam ravno prav... če bomo mel isti spol nam isto ne bo koristil vrjetno.. mah se ne sikiram... zaenkrat zlagam na kup, pa bom podarila, mam sestrične k majo otroke...

Manca jest tud KR... mam pa prvega otroka mesec mlajšega od tvojega :D 

kar se tiče hrane... zadnji teden bi jedla... ampak problem je ker bi jedla hrano, ki je sicer ne jem: pomfri, pohan sir, ocvrtega piščanca... baaaaaaaaaaaa... pol pa korenčke glodam, ker mamo doma večinoma samo zelenjavo.... no v soboto sem si prvošla BurgerKing in zdej zarat slabe vesti do septembra itak ne bom jedla junk fooda... 
mojmu mladiču pa zobje rastejo in se deremo in nosim okrog tistih 10kg, me zvečer kdaj res trebuh boli, tko da gledam da čimveč počivam čez dan, ko le lahko... stanovanje je posledično bomba, ampak itak ni vidt k še med škatlami živimo  

(odgovor članu mashi)
Neposredna povezava do sporočila: 144
23.7.2012 21:23:19   
Michelle12
Dober večer :)

No sem ugotovila kaj muči mojo mater...ona bi v Egipt šla, a nima za položnice...in to pove v isti sapi. In zto noče dat keša. No, pa ne rabi...

Slabosti so pri meni tako hude..zvečer. Komaj živim :/ Zdej sem si uzela pc in sem malo na balkonu, mi je lažje...pa imamo zdej cel dan odprto stanovanje, je zraka not..ki lepo piha..pa ne morem. Sem pa spala od petih do osme in pol. Dobro, da mož lepo poskrbi za Michelle, res.
In ful mi je začela smrdet hrana, mi je dobro ampak mi smrdi! Tisti vonj, ne prenesem. Pa tudi hranjenja ne morem več gledat, mi gre na bruhanje. Upam, da mine čim prej. So mi pa zvečer zaapasali keksi Plazma z ledenim mlekom. Mi jih je moj prinesel, ko je prišel iz službe..sama itak nisem za nikamor :( Sem pojedla škatlo in pol..prav pasali so mi.

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 145
24.7.2012 9:27:58   
marčevka.marec
pattsy pošli mi zs kakšno ime imaš na fb-ju, jaz ti nemorem poslat zs-ja ker mi šteka:( pa malo opiši kakšno sliko imaš,.. pa ena mi je poslala zs, ampak sem zdaj komaj vidla(:(

(odgovor članu Pattsy)
Neposredna povezava do sporočila: 146
24.7.2012 11:40:37   
anau
pozdravljene tudi iz moje strani
se prestavim iz foruma upajmo skupaj sem k vam.
po uspelem IVF postopku pričakujemo 2.3.user posted image user posted image
doma imamo že dve navihanki 12 in 10 let stari počasi pubertetniciuser posted image user posted image user posted image
po pregledu ki sem ga imela v mb je vse ok in srček smo že tudi videliuser posted image .31.7. imam pa pregled pri svojem g.

Neposredna povezava do sporočila: 147
24.7.2012 11:42:48   
Sweet November
Evo naj se pridružim še jaz,pdp približno okoli 19.3 po mojih izračunih.
Pregleda še nisem imela malo sem se sama poigrala z datumi.
Lp vsem

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 148
24.7.2012 12:03:41   
Michelle12
Dobrodošle :)

Samo tu je bolj kriza, so vse na FB šle...

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu Sweet November)
Neposredna povezava do sporočila: 149
24.7.2012 17:02:58   
marčevka.marec
na fb-ju smo 3,.. redko čebljamo,.. veni je blo do zdaj prelepo vreme da bi čepela na računalniku:):) vse so na dopustu:)

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?