Mamaja
|
Hojla, Vsem zaljubljenim (v partnerja, svojo bebico, življenje ali pa vse skupaj) želim lep praznik . Kleopatra86 dobrodošla med nami. Me smo vsake čveke vesele . Ker sem tudi jaz pred časom počistila seznam in z njega vrgla vse, ki niste sodelovale na forumu, mi prosim še enkrat napiši tvoje podatke (vsaj PDP, po želji pa tudi starost, kraj, št. otrok od prej in dan naslednjega pregleda, pa ali pričakuješ fantka ali punčko), da te ne iščem in da te dodam na seznam. Pa malo nas seznanjaj s tem, kako gre tebi in tvojemu otročku... obseg trebuha - Beba78 dokler nisi omenila tega, mi niti na misel ni padlo, da bi ga merila. Zdaj sem pa ga, in to zjutraj in zvečer, ker je občutna razlika. Torej zjutraj 106, zvečer 110 cm. Čeprav če se primerjam s puncami, ki imajo približno takrat rok kot jaz, niti ne izgleda zelo velik. nakupi ja mene tudi čakajo še zadnje drobnjarije, pa torba za previjanje mi je še ostala. Vse so mi tako grde , čeprav se bo treba počasi odločit. Da o ceni raje ne bi... Vem da ta torba sploh ni nujna, bi jo pa imela raje kot da vse dajem v nahrbtnik, ker se mi zdi bolj praktično. Pa glede na to, da bomo verjetno mi veliko na sprehodih, pa na poti, pa malo pri mojih na gorenjskem in pri partnerjevih na primorskem se mi zdi prav, da imamo eno tako torbo. A gre še kateri na jetra, da se mora stalno nekaj odločat pri nakupu te opreme za otročka? Pri cunjicah nimam težav, razen da se omejujem, da jih ne nabavim preveč, ampak posteljica, pa voziček, pa previjalna miza, pa posteljnina, pa pazit, da vse štima (cena, mere, barve, kup reči)... Na koncu pa itak nisem nikoli ziher, ali sem oz. sva izbrala prav. To se bo vse še pokazalo. In sem bila čisto srečna, ko so se moji ponudili, da kupijo nekaj reči, ker sem mislila, da bom vsaj kakšno breme odločanja preložila na koga drugega, pa moja mama reče:"Veš kaj, ti nabavi tisto, kar ti je všeč, pa prinesi račune .." Ahhh.. Saj vem, da je to z najboljšimi nameni, ampak v bistvu mi že res dol visi, a bo posteljnina bež ali oranžna ali zelena ali črtastopisana, a bo gor žirafa al medved samo naj kdo gre v trgovino in se odloči in kupi namesto mene. Tudi denar mu dam.....Sem se izkašljala. In paše Kar se tiče moških in rihtanja stvari - moj tudi ponavadi čaka na zadnji trenutek. Se tudi njemu ne mudi pospravit stvari iz sobice, kjer bo otrok. Čeprav včeraj je izvedel, da ga bodo tik pred zdajci poslali na službeno pot v tujino za 10 do 14 dni in da ni možnosti pogajanja da ne bi šel, in je začel prav na hitro in brez komentarja urejat vse, kar v stanovanju še ne štima. Mislim, da mu je jasno, da bo pa tudi moje pregovorne potrpežljivosti konec, če slučajno rodim, preden se vrne in soba+ ostalo ne bo pripravljeno oz. če bom morala čisto sama poskrbet za to. Prosim držite pesti skupaj z mano, da bo dete počakalo, da se dragi vrne domov (predvidoma pride nazaj 14 dni pred PDP). Saj vem, da zmorem rodit tudi sama in da je tudi njemu hudo, ker mora it, ampak ob misli, da bi bil nekje v treh krasnih in daleč od naju z , ko bomo postali družina, me kar stisne. .
|