|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2013
23.2.2013 13:39:24   
Michelle12
Tako se je meni dogajalo noč pred porodm. Ene 3x sem se zbudila, ful močni popadki oz una bolečina kot pri M. Itak je isto samo 10000000000000000000000000000x hujše od najhujše bolečine.. samo pol so mi porod vseeno sprožili. Če ga ne bi, ne bi še rodila. Ki sem bila brez popadkov sam njim se je očitno mudilo.

Aja glede vstajanja...jaz izumljam že nekaj časa dvigalko za dviganje nosečnic iz postelje pa se še vedno nisem spomnila nobene pametne stvari, da bi bila še ugodna ;) Najhuje mi je ponoči, ki moram nujno na wc, ko gospodič obožuje moj mehur in spi se mi pa komaj se zvlečem ven. Zjutraj ni take panike, ki si komot vzamem čas za vstat :)

Pri nas je spet snežilo in ful se je primlo sam prej je bilo spet sonce in je skoraj ves sneg šel, imamo pa 5 stopinj nad nulo :)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

http://www.mojalbum.com/mateja-1234

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
23.2.2013 17:00:28   
Mamaja
Michelle, moje bolečine niso bile tako hude, kot pišeš, je pa zabolelo. In zbudila sem se samo enkrat, pa ko sem bila budna, jih ni bilo več. Tudi nič se ne ponavljajo. Tako da res sumim sanje, ki so zagotovo posledica mojega strahu pred tem, da bi rodila, preden se dragi vrne. Zadnje dni itak tako živo sanjam, da se zbudim čisto zbegana, čeprav so sanje precej bolj nerealne kot te o popadkih.

Ko izumiš dvigalko za iz postelje za nosečke, pa sporoči :). To bo zelo dobrodošel pripomoček :)). Jaz to za zdaj rešujem tako, da se zvalim na bok na rob postelje, potem se pa prevalim z roba na tla, tako da se ujamem na noge. Menda izgleda zelo smešno, a kajčmo, vstat je treba :)

(odgovor članu Michelle12)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
23.2.2013 18:01:43   
abc123
Hojla,
jaz sem pa danes nabavila še nekaj malenkosti (lekarna, baby center) ta teden imam namen zaključit in pripravit vse potrebno.

Jaz imam pa posteljo zelo visoko in je tako nosečnicam bolj prijazna user posted image za vstajanje.

Michelle ina Mamaja saj bosta zmogli tudi brez partnerja. Majamaja za pomoč doma pa lahko prosiš tudi kakšno prijateljico da je ob tebi. Že to da je še nekdo s tao v stanovanju, pa čeprav nima pojma o otrocih, je pomirjujoče. Kar pa se hrane tiče si daj pa mal v zamrzovalnik pa kaj si naročiš, oče kaj pripelje/skuha, pol bo pa že dragi doma. Kdaj se vrne?

Jaz sem imela tudi prvi porod izredno hiter, zato bom pri drugem, v primeru, da mi bo odtekla voda, klicala kar rešilca, da ne bo imel mož še babiške izkušnje user posted image Čeprav imam občutek da drugi ne bo tako na easy kot prvi- ali pač.?

Mi smo prvič uporabljali plenice iz DM zato sem jih nabavila tudi tokrat.

Kile se pa kar dvigujejo user posted image nič se ni še umirilo.

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
25.2.2013 12:12:50   
Michelle12
Kako sovražim, ko mi noče odpret tega okenca za odgovor!

Kako ste? Se kej dogaja? Danes je polna lunaa :D

Na Mami.si smo tudi dočakali prvega marčka ali kako se reče :)

Jaz sem v soboto imela čistilni dan. Sem počistla omarice po celem stanovanju, pobrisaa prah po celem stanovanju in vsako okvir/knjigo/okrasek posebej. Pa kavč, mizo v jedilnici in vse te stvari smo premaknili, spodaj počistli... Zdrsala komplet mizico v dnevni sobi. Počistla skrinjo in hladilnik. Potem pa še to osnovno, sesanje, čisščenje tal, oprala ne vem koliko strojev..pa zlikala sem še nekaj tetra pleničk in Michelleine stvari. Aja pa posteljico sva sestavila, pripravila in zdaj čaka samo še na uporabnika :) Včeraj sem dokončala tortico za sestro, ki je imela RD, potem smo šli h njim. Gor je tolikoo snega, smo se imeli prav lepo. Smo naredili snežaka in tako.Pa najdela sem se samih dobrot :)
Danes me pa čaka še generalno čiščenje kopalnice, pol grem pa lahko rodit :) Bo res vse pripravljeno..

Kaj pa imena, zdaj je res že skarjni čas, da se odločite..so izbrana? :)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
25.2.2013 17:34:18   
abc123
Hojla,
mene tuditale ringaraja malo heca.

Michelle sem mislila, da si šla že rodit, mogoče je šla pa katera druga.... da vidimo če ima luna res kaj zravenuser posted image

Nas je pa včeraj kar malo zamedlo, je padlo full snega, potem še še elektrike nismo imeli do danes popoldne. Amapak danes se pa sneg že zelo tali, ker je pretoplo zuni in imam občutek da ga bo kmalu pobralo.

Jaz sem si pa vikend vzela za počitek, včeraj sem cel dan preživela v postelji s knjigo v rokah... je blo fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 1030
26.2.2013 9:07:20   
tam45
Da ne bomo ostale brez novičk o vplivu lune, vam javljam, da je luna včeraj skoraj spravila na svet našega malčka. No, skoraj, je pomenilo, da je ctg ob dveh popoldne izrisal popadke, ki sem jih komaj čutila, po tem je na pregledu porodničarka ugotovila odprtost za en cm in spuščeno glavico, mv se je že popolnoma umaknil.. No pa smo šli. Skoraj bodoči očka, jaz in trebuh domov. V pričakovanju vrnitve v porodnišnico ali pač umiritve popadkov. Ti so se po tem, ko sem se ulegla, umirili, po deseti uri zvečer pa ponehali. Zanimivo je, da je polna luna nastopila ob 21:28. No, zdaj spet čakamo, da si bo malček izbral svoj dan.

Lepo se imejte, čudnemu vremenu navkljub.

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
26.2.2013 9:40:26   
Beba78
ojla!

Jaz sem se vedno 2v1,ceprav sem se vceraj, pa tudi danes se nadaljuje, pocutila bolj slabo. Skoz imam lazne popadke, trebuh mi otrdeva, da na trenutke kar boli, v spodnjem delu trebuha me pa precej spika. V mehurju itak ne smem imeti vec kot pol deci vode, sicer imam obcutek,da mi ga bo kar razneslo. Itak mi vse tako dol pritiska, da se mi zdi, da bo mali kar strebunknil na glavo, haha...skratka nic konkretnega se ne dogaja, zgolj toliko, da se pocutim kot en kripl. No, pa da o bolecinah v krizu sploh ne govorim, ampak to je posledica kil - mojih in od bebice. Pri 36t2d mu je G nameril 2900g. V petek sem imela pregled in sem dobila celo slikico :-), tako kjer se lepo vidijo nosek, usta in zaobljena licka...v cetrtek pa spet pregled. Kljub vsemu upam, da me se ne bo poslal v P. Pa vseeno morem spakirat tudi potovalko za tamaladva, ce bosta slucajno morala it na pocitnice k babici.

Tako zdaj sem se zjadala, kej bolj pozitivnega nimam za povedat, pa bom raje koncala...

Bodite lepo.

(odgovor članu tam45)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
26.2.2013 19:59:35   
Mamaja
Ojla,

Ja, očitno nas je vse malo luna matrala včeraj. Se vidi, da naše bebice počasi postajajo nestrpne... user posted image

Mene je zvečer zelo tiščal trebuh in otrdeval. Me pa prav zanima, če je katero toliko zvila luna, da je rodila.

Lepo se imejte in božajte trebuščke ali pa [sm=duda.gif, če jih že imate

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
27.2.2013 15:45:32   
PIKA POKA*
heyla hoy...
da se vam še jaz malo javim..sem bolj malo aktivna tukaj... in še takrat ko se lotim kaj napisat mi zašteka vse...sploh ne morem pisat..no ampak važno da je zdaj spet ok..
no mi pa smo luno dali čez brez kakih lažnih alarmov:)..jaz že prav odštevam do pdp-ja...že kar čakam..no pa saj verjetno smo vse na istem.. za dojenčka imam že vse pripravljeno...no včeraj smo dobili še vozek in zdaj smo res kompletni...

no zdaj pa mene nekaj zanima, če ima katera že izkušnje s tem..mene začne boleti pod trebuhom..v jajčnikih, kot pred M..ampak ni to v intervalih, ali da bi se bolečina stopnjevala..ne, bolečina je rahla in prisotna večji del dneva? sama si zamišljam da je to najbrž priprava telesa na delo, ki ga čaka...ali kaj? drugače pa se počutim še kar ok..vsako popoldne si privoščim daaaljši sprehod..se res bolje počutim..

punce moje uživajte s svojimi bušiji še zadnje trenutke...

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
27.2.2013 15:59:15   
abc123
Hojla,
ja res šteka tale RR, ampak ne vem ali zaradi tega nismo tolkaktivne al so šle že katere rodit.

Pikapoka z bolečinami ti ne vem pomagat, ker mi je prejšnjič odtekla voda, rodila sem pa tako hitro da se popadkov sploh dobro ne spomnim kako so se začeli. Tvoje bolečine bi bile mogoče bolj občutek pritiska navzdol kot pa popadkov, popadki so pa bolj tko kot da te full na WC pritisne, sam da boli.

Jaz sem bila danes na pregledu, težki 2700g in še tri tedne do PDP, čeprav resnično upam da bo kaj prej. Pregled imam čez 14 dni, čeprav malo računam na vpliv lune 11. 3.

Zdej sem bila kakšen mini mesec brez išiasa oz. je blo zmerno, zdej se pa spet pojvljauser posted image tako da vsi sprehodi odpadejo. kil imam že +14, prejšnjič sem imela na koncu +16.

Dejmo kakšno debato odpret da bomo laže čakale in dočakale. npr. kako si planirate letošnji dopust?

(odgovor članu PIKA POKA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
28.2.2013 0:28:22   
Michelle12
ŽE nekajkrat sem probala odogovrit, pa ni šans, da mi odpre :/

Jaz tudi še tu, nič se ne dogaja. Edino izcedka imam pa res OGROMNO..vsak dan ga je več. Tako, da ja..bo v kratkem :) Sam šew vedno kdaj točno, pa ne vem.. Bomo pa zgleda res dočakali marec:) Saj po eni strani si želim, da res zdrži do ponedeljka, ker mi je Michelle spet zbolela oz ima vročino in ni primeren čas za it rodit. nalezla se pa je od mojih, ki sem jih vprašala, če so zdravi!! preden smo šli. In kasneje, ko smo bli že celo popoldne pri njih, pa debata kako sta oba bolana in imela visoko vročino še zjutraj! No, lepo, da vem zakaj že imamo minimalne odnose...

Dopust... nimam pojma kaj bomo. Jaz sem neki razmišljala, da bi šli septembra kam, Turčijo ali kaj takega samo bomo videli kako bo in kako bo s denarjem. Moj sanja, da bi šli poleti v toplice samo jaz se ne mislim kopat v bazenih, če imam pred nosom morje. Pa nekaj sva razmišljala, da bi šla nekam v hribe, bolj na hladno...ma ne vem kaj bo. Bomo še videli sproti. Upam pa, da nekam gremo, da ne bomo doma.

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
28.2.2013 9:17:08   
Mamaja
Dobro jutro!

Evo, vam častim eno user posted image (lahko tudi čaj, po izbiri), da se vam malo razveže jezik.

Michelle jaz sem bila spet ziher, da se je vaša družina povečala user posted image .

Kar se tiče bolezni, pa ne vem, zakaj je tako težko priznat, da je kdo bolan, sploh če vprašaš. Jaz imam enako težavo, ker mi noben ne pove, da je doma kdo bolan (pa vedno kdo je bolan, ker nečakinja nosi viruse iz vrtca, sestra pa iz zdravstvenega doma), in tako že od januarja stalno nekaj smrkam in sem prehlajena, ker se vedno znova nalezem tam.

Kar se tiče dopusta sva se midva vedno odločala tik pred zdajci. Imela sva sicer določen termin, kraj sva pa nekajkrat izbirala tudi le nekaj dni prej, če ni bilo treba kupit letalskih kart. Tradicionalno hodiva na počitnice junija in septembra, julija in avgusta sva pa za vikende na naši obali. Kako bo letos, nimam poma. Junija bo naš mladič še dokaj majhen, tako da običajna junijska potepanja po svetu ne bodo prišla v poštev, septembra bomo pa skoraj zagotovo izvedli tradicionalne počitnice v Dalmaciji pri družinskih prijateljih. Pravzaprav si ne predstavljam, kako se bomo znašli in kako je potovati z majhnimi otroki. Moja žlahta mi tu ne more bit v pomoč, ker vsi mislijo, da greš lahko z otroki do 5. leta le do Hrvaške user posted image , midva pa zagotovo ne bova ostala pri tem.

Ker smo že tik pred zdajci: a se greste kake psihične priprave na porod? Jaz sem se včeraj zbrcala in si dala predvajat CD za vizualizacijo poroda, češ da bom imela občutek, da sem kaj naredila v tej smeri. In sem zaspala . Sem poskusila dvakrat in me je obaklrat zmanjkalo user posted image . Najbolje, da si ta CD vzamem v porodno sobo in bom v spanju rodila user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 1037
28.2.2013 11:06:14   
sara pia
Pozdravljene user posted image

Ene že odštevate do poroda, jaz pa komaj jutri nastopim s porodniško user posted image user posted image

Tako oblačila so oprana, zlikana, pospravljena (končno)user posted image , samo še torbi moram naštimati, posteljico pa bo moj zrihtal ko bom rodila, je prostorska stiskauser posted image .

Glede dopusta, imamo mi že rezerviramo in sicer v juniju, gremo pa v Šibenik, pol pa mogoče še Septembra. Ta večja komaj čaka, da gremo na morje, kadar koli kam gremo reče da gremo na morjeuser posted image .

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
28.2.2013 12:17:55   
Michelle12
O, desetič mi je le odprlo okence!!

Še vedno sem tu, v enem kosu user posted image Zgleda, da se je user posted image odločil, da počaka marec ali celo mojega G :)

A na moje sem še vedno tako jezna in res ga do poletja ne bodo videli oz nas ne bodo videli! Naj okužujejo sami sebe!

Dopust..mi smo šli lani s skoraj 10 mesečno Michellekico na Djerbo in ni blo problema. Zame Hrvaška ni dopust, mi je preblizu. In tudi finančno je isto kot, da grem nekam z letalom al na Hrvaško. Ker zame dopust je dopust. Torej ni kuhanja, pospravljanja,...torej je hotel edina izbira :)
Junija se pa tudi meni zdi že malo zgodaj, julij in avgust sta prevročaaaa, zato bi šla septembra. Ampak bomo videli no kako bo..če ne bo kakšnih alergij ali česa takega, potem gremo sigurno, če nam bo finančno stanje dopuščalo.

Aja, išjas. Mene drži od petka. En dan v eni nogi, drugi dan v drugi. In sploh ne popušča več :/

Aa polna sem energije, stalno bi neki čistila in pospravljala. Mogoče bom danes še okna pomila, čeprav ni potrebe in zavese oprala. Bomo videli :)
Vas daje kaj gnezdenje?

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
28.2.2013 12:30:45   
Ateya
Evo, da ne boste več ugibale katera bo naslednja user posted image 21.2. sem v 36t 2/7 rodila deklico po imenu Hana. Težka je bila 3270g in velika 50cm. Porod je bil hiter in brez težav, smo že doma in se na polno crkljamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1040
28.2.2013 14:12:59   
Mamaja
Ateya čestitke user posted image ! Glede na to, da je vajina Hana malo pohitela, je kar krepka deklica. Fino. Pa ime mi je tudi lepo user posted image . Fajn se crkljajte!

(odgovor članu Ateya)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
28.2.2013 15:51:12   
abc123
Ateya čestitam, je pa res orng punca za te tedne. Uživajte in predvsem velikoooooo zdravja vam želim.

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
28.2.2013 16:28:37   
rotty
Živjo!

Najprej iskrene čestitke Ateyi še z moje strani!

No, jaz pa imam še 8 dni do roka, sem bila na pregledu, vse je ok, ctg je bil super in še nič ne kaže, da bi šli rodit. Tudi drugač se počutim čist v redu, nobenih težav, kot da ne bi bla na koncu nosečnosti.

Kako pa ostale, je katero kaj strah poroda?
Pobožajte bušije, dokler jih še mamo in uživajte!!!
lpuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
28.2.2013 19:48:09   
sara pia
Ateya čstitke za Hano user posted image

(odgovor članu rotty)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
28.2.2013 21:19:57   
mmmv
Ojla,
Najprej čestitke vsem za otročke.
Se opravičujem ker bom zdaj naredila reklamo samo vem kako je bilo z nami.....Sama sem tudi marčevka. Vidim, da imate že debate o dopustih in oddam ugodno apartma na otoku Krku v Malinski. Je sicer okoli 1100. od plaže ampak je pa lep razgled in na mirni lokaciji. Ima ločeno spalnico z otroško posteljico in zakonsko posteljo, dnevni prostor s kuhinjo, kopalnica in večji balkon ali manjša terasa. Vse skupaj 45m2. Lani sem sama koristila porodniško in ga nisem oddajala, ker sem bila sama dol. Sem imela pa kar nekaj povpraševanja. Tako, da letos bo dosti frej. Aja plaža je super, tudi samo mesto Malinska je lepo, tudi za zvečer, sence je dovolj na plaži, parkin se dobi oz. če se ga ne je za cel dan a plačati 20kn. Pa zdilala sem se z unim na rampi za 10kn plus da sem še popoldne dol prišla. Je manjši luna park. Dodatna vprašanja pa na zs. Ampak mi napišite še sem da ste poslale zs, da bom vedela.

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
1.3.2013 0:54:03   
NiNiBo
Mamaja Glede potovanj nikar ne skrbi. Midva sva sla ko je imel Neo 2 in 6 itn. mesecev na letalo na Nizozemsko na obisk k tastu in tasci, pri 9 za dva tedna v Grcijo. Tam smo iz ene lokacije na drugo potovali z javnim prevozom, bili smo pa en teden v enem, drugi teden v drugem hotelu. Moz je bil en teden na konferenci, tako da sem bila bolj kot ne sama z Neom pa ni bilo panike. Letos pri skoraj 2 smo pa spet kombinirali sluzbo pa potem potem po Islandiji. Smo sli pa res zelo na free, sem zrentala samo avto in spali smo pri enih lokalcih prve 4 dni, ko je imel moz sestanke, potem smo sli pa cist na easy okol, pac kjer smo dobili prosto. Tako, da ce sta veliko potovala, potem pac se malo prilagodis, ampak vse gre in mi smo se imeli letos poleti na Islandiji res odlicno. Za letosnje poletje pa naceloma se nic ne nacrtujemo, no junija bomo 2 tedna v Sloveniji, ampak bi bila rada pri mojih, ker je tam ful lepo. Pa kaksen skok na morje ali pa v toplice pa bo. Mal pa studiram ce bi sli npr. oktobra v kaksen Egipt, da malo podaljasmo poletje.

Kar se pa tice priprav na porod user posted image user posted image kul, da si zaspala. Verjetno to pomeni, da se lahko zelo na easy sprostis. No nic ne skrbi poroda, no vsaj tam od 7 do 10 cm ne bos prespala user posted image .

(odgovor članu mmmv)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
1.3.2013 0:57:11   
NiNiBo
Ateya cestitke, lepo se crklajte!

Punce nas mesec se zacenja, vsem zelim en lep porod!

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
1.3.2013 1:12:46   
Michelle12
Ateya cestitke tudi z moje strani!! :)
Zdaj je pa se zacel nas mesec, ja..katera bo prva v mesecu marcu? :)
Jaz moram se par dni pocakat zaradi tistih egoistov, da se Michelleka pozdravi pol pa lahko grem :) Vrocine sicer nima vec, je pa prej bruhala..zdaj ze nekje urco api brez bruhanja in upam, da je blo to vse za danes oz za par let :) Naj ima vrocino in vse samo bruha naj ne, ker to je grozno gledat...meni je bruhanje tako mucno in gledat njo kako se muci...a ne morem pomagat..grozno :(

Zdaj grem pa moza zbudit, da pride dezurat, da grem lahko pod tus. Si je ne upam nest se v sobo, da ne bi spet menjavala rjuhe :)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
1.3.2013 9:28:03   
Mamaja
Hojla!

ja, naš mesec je tu! Juhu, to pomeni, da bomo naposled dočakale naše srčke user posted image .

Michelle upam, da se Michelle kmalu pozdravi, da boste nared za nove izzive. Da ne bo na koncu tvoj fant čisto predolgo čakal user posted image ...

Tudi pri nas še kar držimo pesti, da se mladiču ne bi mudilo in da bi še nekaj dni zdržal v trebuščku. Najprej smo bili zmenjeni, da počaka do sobote, zdaj so pa dragemu podaljšali službeno pot, ker se je pri projektu nekaj zalomilo user posted image user posted image user posted image . Tako, da je prvi dan, ko bomo vsi doma, šele prihodnji četrtek, kar je devet dni pred PDP. Je pa zanimivo, da je pred partnerjevim odhodom mene grabila panika, zdaj ko so mu podaljšali, sem pa precej mirna, medtem ko je moj dokaj zasekiran in zaskrbljen in jezen.

Ninibo tele sprostitvene tehnike mene uspavajo tudi pri pilatesu/ body balanceu/ orientalskih plesih, če sem zelo utrujena user posted image . "Porodno sproščanje" sem obakrat opravila zvečer, tako da je bilo lahko tudi to krivo. Bom poskusila še dopoldne, ko nisem tako utrujena, ker me res zanima, kako poteka. Sem zaspala že, ko smo bili pri ramah user posted image (za tiste, ki ne veste, začne se pri lasišču in gre proti prstom na nogah).

Glede potovanj oz dopustov pa je to, kar si opisala, nekako tudi najin stil. In tudi sem imela v mislih neko bolj sproščeno varianto potovanj, kakršnih sva navajena. Edino za začetek se bomo potepali po Evropi, se bomo verjetno za nekaj časa odpovedali eksotičnim državam in medcelinskim letom. Zelo bi si želela videt Irsko ali pa Skandinavijo in mislim, da bo zdaj prilika za to. Ne vem pa, kako se bomo z malim ujeli na začetku, zato ne upam ničesar planirat vnaprej. Mogoče gremo celo na kake klasične počitnice v hotel s polpenzionom z agencijo v Grčijo ali kam drugam, čeprav to ni ravno najin način.

Lepo se imejte, zdaj prihaja naš čas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1049
1.3.2013 10:39:20   
NiNiBo
Mamaja Midva sva ravno zato, da bo bolj na easy sla v hotel in sva rekla nikoli vec user posted image user posted image . Jaz se cist dolgocasim in mozicek tudi. No letos kot smo bili na Islandiji je bilo pa res super, ker sva imela malega malo v ruzaku, veliko je hodil sam, pa ostali smo kar na turisticnih kmetijah, pa v sotoru, bungalovih ipd. in je bilo krasno ker je bilo ogromno narave in velik moznosti za gibanje. Tako, da kaksno Skandinavijo zelo priporocam. Jaz sem pred kar nekaj leti kolesarila julija in avgusta po Finski in Estoniji in je bil ves mesec lepo vreme, tako da sem razen enih 3 dne spala ves cas zunaj v sotoru. Pa temperature so bile tam do 25, le kar mi ni bilo vsec je, da je bilo komarjev vsaj ponekod veliko user posted image . Pa kopas se lahko povsod, ker je tolk jezer user posted image . Jaz se na medcelinske lete nisem spravila, ker mi je pa predolgo biti v letalu tam 10 ur vsaj z majhnim otrokom. Je v Evropi se tolk za videt, da se mi zdi da bo to sedaj malo pocakalo, da otroci malo zrastejo in, da bodo imeli tudi kaj od potepanj. Ceprav vcasih prav pogresam, da bi spet sla kam dalec user posted image .

Ti kar bodi mirna, saj bo moz prisel domov in sele potem bos rodila! Sej v prve tudi ne gre vse tako hitro, jaz sem bila 4 dni cez rok, pa tako ali tako je tudi PDP samo ocena in se je malo prezgodnja bo cse tip-top in tvoj mozicek zraven!

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?