Michelle12
|
Se javim še jaz :) najprej SREČNO vsem :) Čim manj boleče in hitre porode vam želim :) Pa še vse kar spada zraven:) Jaz sem imela UZ v petek, 28.12.. Na podlagi vseh meritev bi bil PDP 3.3...upam, da res rodim na ta datum, ker je Michelle 8.8. pa, da bo v stilu :)) Je še vedno fantek, obrnjen je na glavico..vse štima :) Danes, oz zdaj že včeraj je bilo polnih 31. tednov in res ne morem verjet, da gre tako hitro. Čez slab mesec in pol lahko že rodim, ki bo donošen. Enkrat te dni bomo podirali jelko in takrat mi bo mož prinesel oblačila iz kleti, da začnem počasi prat in likat. Torbo za P bom pripravla enkrat konec januarja. Malo me je strah, da rodim prej, ker mi fuuul otrdeva trebuh. Pa full ležim oz sedim oz počivam, nič boljše ni. Pa tudi trebuh je že OGROMEN in si komaj obujem nogavice..pa še potem mi je trebuh trd ko kamen. Enkrat naslednji teden bo šel mož po vloge za starševski, očetovski in to, da imajo čas potem oni tam obdelat te vloge in to..da ne bom čakala pol leta! Aja, pleničke pa zadnje malenkosti ( alkohol oz fiziološka, gazice, ....) bomo kupili enkrat sredi januarja in to je to :) Edino spalnico najino bi bilo potrebno menjat ma bomo videli kaj bomo naredili..je tako mjahna in čudne oblike, da ne najdemo nikjer take, ki bi nam stala noter. Hočem pa posteljo 180x200, zdaj imamo 140x200. Par tisoč eur za po naročilu pa tudi nimava trenutno. Ah bomo že nekaj. Če ne drugo, bomo pa jogi kupli in ga na tla dali in potem počasi opremljali sproti, ko dobimo kaj pametnega :) Drugače kako ste? Ste že kej nestrpne? Jaz ful..no, itak sem celo nosečnost ampak zdaj sem že prav uno za prav :) Smo res že skoraj na koncu...še čisto, čisto malo. Aja, imena imate že vse pripravljena? Mi ja. Edino, če si v porodni premislim bo drugače. Aja, rodit grem sama, mož bo z Michelleko...sva se odločila, da je tako najboljše. Res, da ga bom ful pogrešala ob sebi, ker mi je bil prvič res fulll v opor..ma sem bom potrudla :) Tokrat vem kaj hočem in kako zgleda vse skupaj in tudi bolj samozavestna sem tako, da ne bo hudega! Potihem pa upam, da bo lo vse tko hitro in rodim doma :))) Kako boste pa oblekle za iz P? Jaz imam že vse pripravljeno. Podložene hlačke, ki zgledajo ko kavbojke, body z dolgimi, majčka, toplejša jopica, kapica, tople nogavičke in ene take noagičke-copatke. Če bo mrzlo, bo imel še žabice. Kombinezona ne bo imel, bom ga samo pokrila z eno deko. Veliko, parkrat zloženo :) Glede na zadnja leta, bo v tistem času 15-20 stopinj tako, da bo čisto dovolj. V primeru, da bi pa bilo mrzlo ful in to, bom imela doma pripravljen tudi kombinezonček pa bo potem mož prinesel naknadno. Silvestrovali smo doma, mi trije sami :) BIlo je kar lepo. Smo pojedli večerjo- sv. pečenka, tenstan krompir in zelena solata. Pečenko jemo zelo redko, ker je dosti ostane in nama je žal metat stran. N, zdaj bomo jedli bolj pogosto, ko se družina veča :) Potem smo gledali malo TV in se igrali z Michelle..no, bolj igrali kot gledali TV. Pa pojedli torto, sem naredila Milko :) Par min pred polnočjo smo šli malo pred blok, ma ni bilo videt nič kaj dosti zato smo se vrnili na balkon..in je blo videt dosti :) Res, zelo lepi ognjemeti..Michelle je bila ful navdušena. Pol je michelle odprla darila..je dobila barvice in en zvezek, ki zadnje čase ful rada riše..in od takrat nosi te barvice nonstop po stanovanju, sploh jih ne da več iz rok. Par mesecev nazaj sem ji jih tudi kupila samo takrat niso ble zanimive, so vse pristale pri zajcu. Mož je šel spat okoli 1.30, midve okoli 3h in to je blo to. Zanimivo :) Drugače je Michelle kar navdušena nad dojenčki..pa tudi ji govorimo, da je v trebuhu bratec. In včasih pride kar sama od sebe, dvigne majco in mi da ljubčka na trebuh..al pa se z glavico nasloni. Ko smo na postelji, se igramo, pa itak nonstop po trebuhu ga boža, ljubčka, pa govori z njim..in vedno, ko ga ona takne, se premakne. Če jaz al mož ne..razen takrat, ko se že itak premika. Če ga pa ona, pa vedno. Ful lepo res <3 Grem, sem se razpisala..lepo se imejte, uživajte zadnje tedne, kmalu bo konec :)