Beba78
|
Ojla! Jaz sem tudi včeraj napolnila 24t...pridobila pa +6kg...po bolezni se mi je spet povrnil apetit, tako da do drugega tedna, ko tudi jaz pijem sladkano vodo, upam še na kako kilo več. Sicer sem se v obeh nosečnostih zredila 12kg, s tem, da se je tadruga končala že v 36t...če bi šla do konca, bi ziher imela še tri kg zraven. IZVIRNO SPOROČILO: Michelle12 Za tole sladko vodo ...Upam pa, da to ukinejo do naslednje nosečnosti :D Saj je že ukinjeno! Po novem je test na sladkor sedaj narejen na prvem pregledu ob vzemu krvi, kasneje tole s sladkano vodo pa samo, če nosečnica to želi (na lastne stroške), al pa če G to še vedno priporoča (pol pa eni G očitno to naredijo še vedno zastonj, sicer se pa plača 10€)...takšna so izdana pravila zavoda za zdravstveno zavarovanje. IZVIRNO SPOROČILO: Mamaja Me je pa včeraj skoraj kap, ko mi je glavna šefica kar direkt povedala, da od mene tudi med porodniško oz po porodu pričakuje sodelovanje pri enem projektu . se spomnim, ko sem bila jaz na porodniški s prvorojencem, pa me po enem mesecu kličejo, če bi lahko začela delat, ko bo mali napolnil 6M ...sem se jokala kot dež , kako si to oni predstavljajo, pa kam naj dam otroka...pa samo dobro so mi hoteli, ker se je pač odpiralo eno super fajn delovno mesto in nihče mi ni zameril, ko sem zavrnila. Ampak se v živo spomnem moje stiske takrat . Prav hecno mi je, ko se spomnim za nazaj, kako sem travmirala... Mi2 imava že zbrano ime...nočeva, da se nama zgodi kot pri drugem, ko sva mislila, da imava še čas, pol sva pa končno odločitev sprejemala v porodnišnici ... Porodnega načrta nisem imela nikoli, tudi sedaj ga ne bom...edino kar sem rekla babci, da ne želim roditi leže na hrbtu, ostalo mi je pa vseeno...in me je upoštevala. AE tudi nisem imela nikoli...pri drugem mi še protibolečinske injekcije niso imeli časa dat, tako hitro je šlo vse skupaj...sem bila v porodni celih 20 minut . Dvakrat sem rodila v CE, čeprav živim v LJ. Tudi tokrat je moja želja celjska porodnišnica...če bo le čas dopuščal . Za novega člana nimam pripravljeno še nič...oblekic za spomladanske mesece imam dovolj od prvih dveh, za poletje nimam nič, ampak bom zapravljala kasneje...opremo imamo od prej, jo je treba potegniti samo na plano...enkrat po novem letu...sva pa dobila tako ful kjut (ki je sicer sama ne bi nikoli kupila) ameriško zibko za prve mesece, je pa tudi še zapakirana. Trenutno sem bolj okupirana, kaj bom lahko nase navlekla še do konca nosečnosti, ker se mi izbor oblek iz tedna v teden manjša. Obe prejšnji nosečnosti sta namreč potekali čez poletje, ta pa bo čez zimo ...Tudi mene zadnji teden ful boli križ, čist nizko dol...brez veze...ampak bo že . Bodite lepo !
|