Beba78
|
Ojla! Čestitke Michelle12 za ... ! Kako gre pa menjava vzdevka, pa ne vem. Abc123 - otrdevanje trebuha je lahko nekaj čisto normalnega, če ni otrdevanje prepogosto in pa vedno daljše. Oblažiš pa ga lahko z rednim pitjem Donata ali pa magnezijevih in kalcijevih šumečih tablet. Jaz tokrat nimam težav z otrdevanjem, ga še nisem opazila. V drugi nosečnosti se mi je pa ta nadloga začela v 14 tednu in ni nehala do 36t, ko sem itak rodila...Pa kadar sem bila utrujena, je bilo to seveda bolj izrazito. Zato malo več počitka, če lahko, pa pitje Mg in Ca. Krvavitve - abc123, pa si prepričana, da je krvavitev iz nožnice, mogoče je pa iz danke...imaš probleme s hemeroidi?? Mislim, lahko bi bilo tudi zaradi zaprtja, pa da popokajo žilice v črevesju... Pa lepo se imej na dopustu! Jaz pa sem prehlajena...kašljam...precej...tako da me na trenutke zaboli v trebuhu, posebi če dobim napad kašlja...sicer se pa počutim vredu in čist nič nosečo . Mah, fajn mi je, komi čakam, da spoznam novega družinskega člana ...ki je pa tokrat za razliko od prvih dveh veliko bolj miren, čeprav ga vsak dan čutim že nekaj časa...Joj, te brcike ...kar stopila bi se, ko me tavečji vpraša, mami, a te je dojenček brcnil? zakaj pa jaz tega ne vidim? Glede novega avta sva se odločila, da bova počakala na rojstvo novega člana, ker potem, kot petčlanska družina lahko zahtevamo povračilo davka na motorna vozila, ki bo v najinem primeru znašal cca. 1000€....glih za kasko . Sej mi je grozno, da takole kalkulirava, sam kaj naj, če se mi pa zdi, da nas povsod udarijo po žepu...tudi npr. s starševskim nadomestilom za nego in varstvo, ki se zmanjša za 10%...mah, to je glih v višini naših položnic...in to vsak mesec, meni se to zdi ogromno! Bodite lepo...zimsko razpoložene!
|