Mamaja
|
Zakajpane dobrodošla med nami in čestitke, da vama je uspelo tudi mene včasih boli v spodnjem delu trebuha in tudi meni je ginekologinja rekla, da to ni nič posebnega. Ampak vseeno se posvetuj s svojim ginekologom. Je pa res, da so bile bolečine pogostejše v začetku nosečnosti, zdaj so pa zelo redke. A poleg Noele še katera hodi v šolo za starše? jaz sem se mislila vpisat šele okoli 6. meseca Življenje na svojem je pa res neprecenljivo, kot pravi Michelle. Midva oba že precej let živiva na svojem, uradno vsak na svojem, dejansko pa enkrat oba pri meni, drugič oba pri njem. In ker sta obe najini stanovanji zelo majhni, se sedaj naposled seliva v eno večje. Si sploh ne znam predstavljat, da bi živela v razširjeni družini, čeprav se z mojimi oba odlično razumeva, pa tudi z njegovimi je čisto OK. Midva se hecava, da moraš biti od tašče oddaljen vsaj toliko, da ne more prit do tebe v copatih , ampak zdaj bova od ene oddaljena 50 km, od druge pa 100, kar je tudi čisto fajn. zakajpane: ne sekiraj se, kako boš zmogla s hišo in družino. Boš kolikor boš... Če se bo vrt po rojstvu izkazal za prevelikega, bo pač kako leto na enem delu rasla trava ali kaj nezahtevnega, potem boste pa videli, koliko vrta dejansko rabite Morfologija - jaz jo imam 5. novembra in že zelo težko čakam, da spet vidim najinega . To je tako lep občutek... hrana: meni še vedno paše zdrava hrana. Mogoče mi malo bolj kot prej pašejo ribe, krompir in jogurt, ampak ni velikih sprememb. Se mi pa pogosto zalušta kaka jed, kar je super, ker sem pred nosečnostjo vedno imela težave z odločanjem, kaj naj jem.. Alkohola med nosečnostjo ne pijem. Že prej sem pila le dobro vino občasno ob kaki dobri večerji ali kosilu, zdaj se pa še temu izogibam, čeprav mi vino neskončno diši. Se ga samo navoham in zadostuje Glede končne izbire imena v porodnišnici pa tole: moji sestri se ta strategija ni obnesla. Sta imela z njenim izbrani dve imeni za fantka in je ona upala, da bo moža v porodnišnici moža prepričala v tisto, ki ji je lepše. In potem je imela težak porod in se je mož v času, ko moja sestra še ni bila pri sebi, že zmenil z medicinsko sestro za ime, ki je bilo bolj všeč njemu.... Beba 78 mi je dala idejo in sem si šla tudi jaz med malico v službi kupit eno tuniko, ki bo rasla z mano. Je prav pasalo spet kupit nekaj za oblečt, si nisem že odkar vem, da sem noseča (no ja, z izjemo enih nosečniških hlač na razprodaji, ki so mi pa zdaj še čisto prevelike)
< Sporočilo je popravil Mamaja -- 10.10.2012 10:53:52 >
|