Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (20.7.2012 10:35:19)
|
Hej, babike! Neko zatišje... smo vse zgleda na istem al v gužvi al na dopustu.[sm=smiley1.gif] Uživačke, uživajte kolko se da, ker prehitro mine![sm=bravo.gif] Naja kot si rekla za Niko, isto imamo mi doma. Saj Lia je bila vedno full lapasta, ampak kake stavke zadnje čase govori [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] res ji komaj sledim. Po telefonu govori kot bi govoril z neko 18-letnico... Včasih sva lahko s T.-jem govorila določene stvari v šifrah, zdaj tega več ni, ker vse skapira, tudi ko govorila angleško, že ve tiste osnove, tak da ji več nič ne ostane skrito. Odraščajo... [sm=smiley13.gif][sm=smiley1.gif] Persida tvoja bavca pa bosta tut prišla do te faze, boš videla... Tudi Luka ni nek govorec, oz. govori in govori, ampak v svojem jeziku. In to tak vztrajno, da je full užaljen, ko ga kdo ne razume.[sm=smiley36.gif] Ko se mu posreči pravilno izgovorit kakšno besedo pa mu je tak nerodno, da bi se kar skril najraje.[sm=zmeden.gif] Glede piknika in druženja, sem odgovorila na mejl. Mi imamo pestro. Zelo pestro. V ponedeljek sta oba v roku pol ure zakuhala na 39 in potem dve noči oba kuhala 40. Tretji dan je bila Lia kot nova, Luka še s temperaturo, sva šla k zdravniku, je rekla, da je samo virozica... Potem spet zakuha Lia, joka in kriči celo noč, da jo boli glava[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif], v glavnem grozljivka. [sm=smiley13.gif] Je imela potem včeraj cel dan vročino, tarnala da jo boli glava, ampak jo je nehala po Calpolu... tu je nova zgodba, da si rada izmišljuje in ker je mene ene 3 dni glava bolela, ne znam skapirat al tarna, ker jo res boli, al je to samo posledica mojega tarnanja... No in včeraj ob 19h grem tuširat Luko, celi gobasti po rokah in nogah... sem ga recimo eno uro pred tem previjala, pa ni bilo še nič. Zgleda kot bi ga ožgala kopriva. Ponoči ga opazujem, nič se ne širi... Danes zjutraj koža čisto čista...[sm=zmeden.gif] Sem klicala zdravnico, da ji nimam kaj za pokazat, razen slik na telefonu, ampak da ne vem, kaj naj naredim... pravi, da je lahko 6. bolezen, lahko pa kaka koprivnica... naj počakam, če bo spet, pridem. Lia danes brez vročine in brez glavobola (mami, lahko grem ven- glava me ne boli več[sm=zmeden.gif]). Kaki stalež, šef je na dopustu, delam še njegovo delo, spala nisem že cel teden več kot 2 uri na noč... Ima katera izkušnje s 6. boleznijo??? Jaz sem mislila, da smo jo že preboleli, ampak takrat so bile drobne pikice... Pardon za tako zmedeno kačo.[sm=smiley9.gif]
|
|
|
|