Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (11.7.2012 12:48:10)
|
Persida lepo si se potrudila.[sm=smiley1.gif] Super, da ste uživali![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Razprodaje: sploh še nisem bila blizu trgovino, ker kot prvo nimam časa, kot drugo pa za poletje več nič ne potrebujemo in vem, da bi me marsikaj premamilo.[sm=hudicek1.gif] Lia edino rabi kako jopco, ker so ji rokavi že na tričetrt, to moram malo poiskat, pa mogoče če bi našla kake čevlje od spomladanske kolekcije, da jima kupim za jesen. Jaz rabim hlače, kake dobre kavbojke, ampak to itak ni nikoli znižano.[sm=zmeden.gif] Sandalčki: mi do zdaj še nismo imeli žuljev (tok tok), imata pa oba krokse, Luka še ene sandalčke, ki so tudi spredaj zaprti, da ne bremza s svojimi vozili po tleh, Lii pa sem letos prvič kupila japonke od Havaians, ki jih tudi sama zelo rada nosim in sem ji kupila kar brez paščka zadaj in gospodična hodi v njih kot da je rojen a v njih. Tak da to poletje smo rešili.[sm=smiley1.gif] Kokica upam, da kmalu kaj najdete. Tudi jaz sem spet v iskanju, ker je T. rekel, da bi šli na Ugljan za kikih 7-8 dni, za par dni pa da bi šli še sami nekam. Tak da iščem nekje v bližini Šibenika, da se ne furamo potem nekam predaleč. Sploh si ne znam predstavljat, kako je, ko gredo otroci s starimi starši na dopust sami, ker moja2 še nikoli nikjer nista spala brez naju, kamoli, da bi šla s kom na dopust. Imamo pa tudi to smolo, da najini starši ne hodijo na morje, tak da itak nimamo variante.[sm=smiley13.gif] Kokica zadnjič me je Lia spraševala, katerega dojenčka poznamo, ki zdaj plazi. Pa sem rekla, da Julijo. Je rekla, joj, nazadnje je še samo ležala, komaj čakam, da jo vidim, da jo lahko pobožam, ko bo plazila.[sm=9nebesa.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|