Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (13.8.2012 14:07:11)
|
Uuu, bravo bavca![sm=bravo.gif] Mi smo še zaenkrat na rokavčkih, glavo potaplja če ima gor očala ali masko, brez rokavčkov ji še ne uspeva plavat. Smo pa dosegli skakanje v vodo s potopitvijo glave, kar je velik uspeh, ker do zdaj ni smela kapljica vode prit na obraz... Luka pa bo menda že kar splaval, tudi on je ljubitelj potapljanja, ga pa še malo jezi to, da ne zna še sonožno skočit in mu skoki ne uspevajo.[sm=smiley36.gif] Na morju smo se imeli zares super. Prvi del (9 dni Ugljana) smo bili pri kolegih, imeli smo celo zgornje nadstropje hiše, full luškan apartma za družinico, hiša je pol minute do peščene plaže, dejansko bi Lia in njen prijatelj (sin od kolegov=4,5l) lahko sama hodila na plažo... Imeli smo družbo, ta par z dvema otrokoma in še en par brez otrok, ki je lepo poskrbel za vse otroke[sm=smiley1.gif]. Večinoma smo dneve preživljali v vodi, mi smo si v luknje na blazini dali radlerje, otroci pa so se igrali okoli nas[sm=jezicek.gif]. Voda kakih 200m do kolen, sama mivka, tak da je bil res luksuz zaradi otrok in varnosti. Zvečer smo jedli ribe, ker sta lastnik in njegov oče strastna ribiča, ki sta vsak dan lovila. Drugi del (5dni Petrčane), smo preživeli bolj družinsko, v hotelu, za kar sem videla, da je kr napaka v tem letnem času, ker ko sta šla prvič v bazen, nista hotla več v morje[sm=zmeden.gif]... je pa res, da je tam kamnita plaža, z velikimi kamni in skalami... en dan smo bili pri moji kolegici, ki ima vodni skuter in banano, smo se nanoreli do muskulfibra![sm=jezicek.gif] Zadnji dan smo šli na otok Vir, k T.-jevem sodelavcu, si tam naredili piknik, malo pijuckali, kadili vodno pipo, deca so se igrala, je bilo kar družbe... tak da lušno, zelo!
|
|
|
|