Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (14.8.2012 9:26:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nika ima tudi 12 colsko kolo in sem ravno ugotovila, da je punca zrastla zelo in ji bo treba sedež dvignit. Drugače pa za ta mala kolesa še nisem slišala, da bi imela prestave? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pa taki mali ne vem, koliko jih dejansko rabijo. Saj mogoče ni finta v prestavah, ampak v gonilu, kot sem že Persidi napisala, so mi ta kolesa, da se full namatrajo. Lia recimo, da dobi neko hitrost na polno goni, ampak tak tempo gonjenja ne vzdrži dolgo časa, mora malo počivat, potem se pa prehitro ustavi kolo... Ko je imela lani gor pomožna kolesa, je bilo tak vseeno, ker ne gre tak hitro z njimi, zdaj pa vidim, da bi bilo lažje, če bi imela ne vem kak to gre - počasnejše obrate, da bi bila večja moč??? Eh bluzim[sm=smiley36.gif]. Ko ti goniš kolo in ga daš v nižjo prestavo, goniš kot nora, ko zvišaš prestavo, gre sicer malo težje gonit, ampak ne rabiš tolko obratov naredit. No, o tem govorim![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Upam, da nihče drug ne bere tega foruma![sm=smiley36.gif]
|
|
|
|