Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.11.2012 9:13:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tulipan a mercatorjevo akcijo 25% na vse igrače si pa zamudila? Se je tudi ful splačalo sam je trajalo sam čez vikend. Midve s taščo sma nabavljale ja... no božiček je. [sm=jezicek.gif] Pa tamali sta meli neki denarja svojega in sta si kupli lego kocke... čist sta usekane na te lego Friends, če katera pozna? Ja, dec bova meli pa miren, tak da sem ful vesela. [sm=smiley1.gif] Pa 25% mi je full malo, ker vem, da se da ceneje dobit... no, vsaj upam![sm=smiley9.gif][sm=smiley36.gif] Recimo te v Sparu so zdaj cenejše. Pa spomnim se, da je imel lani Spar -40% na vse igrače, ampak nisem prepričana al je bil december al januar.[sm=zmeden.gif] Par stvari, ki jih imam še v planu, je zdaj recimo 40 in celo 50%, zdaj še samo plačo čakam, da dokupim. Mam kar nekaj otrok za obdarit, pa babice me tut skoz fehtajo, da še za njih kupim, ker pač vem, kaj rabita/želita. Ej, te Lego Friends, so meni tut full všeč, vsaj kolko vidim po reklama, v resnici se še nisem poglabljala... ampak so to že manjše kocke, ne?
|
|
|
|