Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (7.11.2012 9:53:07)
|
Dojenje: ko zdaj pogledam svoje prsi, se lahko samo [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], ampak, če bi imela še 10 otrok, bi vse dojila prvo leto, če bi šlo. Mislim, da sem s tem povedala vse.[sm=smiley36.gif] Glede drugih: dojila sem povsod, ob vsaki uri, kjerkoli, kadarkoli je bil otrok lačen. Tudi v Aveniji, ki jo je omenila Tasa. Večkrat. Iskreno povedano, nikoli nisem okoli gledala, če me kdo opazuje, ker tudi, ko jaz jem sendvič, ne gledam, če me kdo gleda, ampak jem. In tako sta jedla moja otroka.[sm=smiley1.gif] In še to, pri obeh končanih dojenjih, mi je sicer malo odleglo, da sem bila bolj na free, ampak tisti občutek, tisti otrokov pogled in mir med dojenjem, sem pa pogrešala še dolgo potem.[sm=9nebesa.gif] Kokica super za škornje![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Meni je letos uspelo dvojne vjagat po tako zelo smešno nizki ceni, da sem prav ponosna na svoje šopingiranje![sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] Poplave: [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] še zdaj imam kurjo kožo, ko se spomnim, tisti dan sem se enih parkrat v avtu zjokala ob poročilih. Žalostno.[sm=smiley13.gif] Kokica tudi Luka je včeraj zvečer, danes ponoči in zjutraj kakal vsega skupaj 6x in na enak način, kot si rekla za Julijo... ni bilo tekoče in ne trdo, bilo pa je obilno...[sm=zmeden.gif] Letos nam virusi kar nagajajo, skoz to bruhanje in driskanje, se mi zdi, da samo preoblačim postelje in perem, perem, perem... hb za sušilca, ker če ne bi rabila dopust, da vse zrihtam.[sm=smiley13.gif] Nina upam, da si opomorete. Persida, pridem, ono je padlo v vodo! Lokacija? Naja, boste pa imeli toliko bolj veseli veseli december, ko bosta spet doma.[sm=smiley1.gif] Natka kako je vrtcu? Kako je doma zdaj, ko se je vreme umirilo? T. ima v Dupleku 4 družine sorodnikov, grozljivka kako imajo.[sm=smiley13.gif] Jaz sem začela kupovat za Božič. Ste videle novi katalog od Interspara? Se kr splača!
|
|
|
|